Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!!:):):)

πως ειστε??????

το φλουρι σε εμας επεσε αναμεσα σε μενα και την αδερφη μου!!!!!:)

Κι εμείς είμαστε έξω από το μεσημέρι!

Πήγαμε Γλυφάδα για φαί και μετά για καφέ στο Άκουα Μαρίνα γιατί όλα ττα άλλα ήτανε κλειστά ή φίσκα. Καπνίζανε παντού, τους ρωτήσαμε και είπαν ότι δεν έχει βγει ακόμα οδηγία από το υπουργείο....

Άστο καλό με αυτήν την παλιοχώρα! Και μετά σου λέει για φορολογική μεταρρύθμιση και π@$#$ριες...

ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑ!!!!!!!!

και εμεις ειμασταν εχτες γλυφαδα!!!;):)

κορίτσια, όταν είστε έξω θηλάζετε σε κόσμο;

εγώ δεν μπορώ γμτ, κολλάω πολύ. Είναι και η Σοφία ολόκληρο θηρίο, κουνιέται συνέχεια και κλωτσάει, θέαμα θα γίνουμε αν το επιχειρήσω

Τι μπλούζες φοράτε όταν θηλάζετε; Πουκάμισο ας πούμε με κουμπιά ώστε να ξεκουμπώνετε τα 2-3 πρώτα;

Επίσης βολεύει να φοράς κάτω από την μπλούζα φανελάκι με ραντάκι οπότε σηκώνεις την μπλούζα μέχρι το στήθος και κατεβάζεις το φανελάκι. Έτσι και μέση είναι καλυμένη και το στήθος σου δεν φαίνεται και δεν ζεσταίνεσαι πολύ!

και εγω θηλαζω κανονικα, απλα αν υπαρχει η δυνατοτητα καθομαστε σε καποιο απομερο τραπεζακι,αλλιως κανονικοτατα....

λοιπον και εγω κανω αυτο που λεει η elenikat ή το αντιθετο , δηλαδη φοραω μια μπλουζα λεπτη απομεσα και απο εξω κατι με πιο ανοιχτο ντεκολτε ωστε να ανεβαζω την απο μεσα και να κατεβαζω την απεξω.....;)οποτε παλι ειμαι καλυμενη παντου!

λεγκω που θα γεννησεις?

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

όχι πουκάμισο, αποκαλύπτεται όλο το στήθος έτσι! Καλύτερα μια απλή μπλούζα, ή φαρδιά ή ελαστική, ώστε να τη σηκώνεις από κάτω. Έτσι το μωρό καλύπτει το στήθος και φέρνεις την μπλούζα μέχρι εκεί που δεν καλύπτει το μωρό. Αν δεν θέλεις να φαίνεται ούτε η μέση σου, μπορείς να φοράς από πάνω ζακετάκι!;)

Επίσης βολεύει να φοράς κάτω από την μπλούζα φανελάκι με ραντάκι οπότε σηκώνεις την μπλούζα μέχρι το στήθος και κατεβάζεις το φανελάκι. Έτσι και μέση είναι καλυμένη και το στήθος σου δεν φαίνεται και δεν ζεσταίνεσαι πολύ!

Όσο για ρουχα αν θες έχει κάτι πολύ ωραία θηλασμού, αλλιώς εγώ δεν πολυασχολιόμουν...

αχά, ευχαριστώ!!! θα αρχίσω πρόβες στο σπίτι!

ρούχα θηλασμού ωραία πού έχει;

έδιτ: ds κι εσένα σ'ευχαριστώ!

λοιπον και εγω κανω αυτο που λεει η elenikat ή το αντιθετο , δηλαδη φοραω μια μπλουζα λεπτη απομεσα και απο εξω κατι με πιο ανοιχτο ντεκολτε ωστε να ανεβαζω την απο μεσα και να κατεβαζω την απεξω.....;)οποτε παλι ειμαι καλυμενη παντου!

Ενώ εγώ με το ανύπαρκτο στήθος δεν έχω και πολλά να κρύψω η καψερή... άτιμη κοινωνία που σ'αλλες δίνεις το τρία νούμερο και σ'αλλες το μηδέν:tongue:

Στο Έλενα γεννάω κάααααααποια στιγμή Ντεπονάκι μου...

Είναι πολύ μπροστά η Αννούλα!!!:cool:

Διαφημίσεις

Ενώ εγώ με το ανύπαρκτο στήθος δεν έχω και πολλά να κρύψω η καψερή... άτιμη κοινωνία που σ'αλλες δίνεις το τρία νούμερο και σ'αλλες το μηδέν:tongue:

Στο Έλενα γεννάω κάααααααποια στιγμή Ντεπονάκι μου...

Είναι πολύ μπροστά η Αννούλα!!!:cool:

μη νομιζεις και εγω στα αδυνατα μου (μεχρι 55-57 κιλα) B cup φορουσα, μετα ηρθε η εγκυμοσυνη και τα παραπανισια κιλα (τα οποια και θα ΧΑΣΩ καποτε....:rolleyes::rolleyes:) και ετσι τωρα ειμαι στο C cup στα σουτιεν θηλασμου και σε καποιες μαρκες πιο στενης γραμμης ειμαι D cup. αλλα δε μου αρεσει καθολου.....:(

προτιμω το B ......σε αντιθεση με τον κυριο κοκοβικο.....:tongue:;):tongue:;):tongue:;)που ειναι πολυ ευχαριστημενος με την παρουσα κατασταση;)

κατα που πεφτει το Ελενα γιατι λεμε να σας κανουμε μια επισκεψη οταν με τον καλο ο μικρος νικολας αποφασισει να κανει την ηρωικη εξοδο.....;);)

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Εδώ είμαι!!!!

Περνάμε ένα ωραίο κυριακάτικο απόγευμα!

Το οποίο απορώ πότε θα πάψει να είναι καταθλιπτικό... Άτιμη κυριακή! Κατάλοιπο σχολείου είναι!

Να πούμε Χρόνια Πολλά στην Ειρηνούλα? Σήμερα είναι τα γενέθλια???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τι μου κάνετε κοπελιές?Εμείς πήγαμε για ένα 24ωρο Ναύπλιο, καλά ήταν αλλά θα μπορούσαμε να περάσουμε ακόμα καλύτερα αν δεν με ταλαίπωρούσε η λαρυγγίτιδα και κυρίως αν είχαμε αφήσει το μικρό τελείως καλά! Τέσπα στις 5 θα κλείσει 24ωρο απύρετος ας ελπίσουμε ότι μέχρι εδώ ήταν! Βέβαια ο βήχας καλά κρατεί, μου κάνει εντύπωση που μίλησα με την παιδίατρο ενώ είχε 4 μέρες πυρετό και μου λέει μόνο αντιπυρετικά και εισπνοές και αν συνεχίσει τα ξαναλέμε από Δευτέρα! Μήπως δεν πρέπει να είναι τόσο χαλαρή ή τζάμπα με αγχώνουν και εμένα οι γύρω?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αυριο ανοίγει ο σταθμός και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι έχω μια συγκίνηση πως να το κάνουμε...

και εγω στην θεση σου το ιδιο θα ενιωθα :lol:.....θα δεις οτι θα χαλαρωσεις λιγο.... εμας ανοιγουν στις 7 του μηνος και σκεφτομαι για δυο μερες να μην τον στειιλω γιατι θελω να κανω εμβολιο τις μικρες και δεν θελω να μου κουβαλησει καμια ιωση....απο τη αλλη ανυπομω να γυρισουμε στο παλιο μας προγραμμα....

καλησπερα και καληνυχτα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Εμάς είναι ανοιχτός ο παιδικός του Μάνου,αλλά είναι η γιαγιά από Αθήνα στο σπίτι και θέλει να τα κρατάει και τα 2 για να τα ευχαριστηθεί! Βέβαια δεν λέει αυτό... λέει "για να μην αρρωστήσει...άστον να μην τον ξυπνάς" (που ξυπνάει στην καλύτερη περίπτωση στις 7:15... Τέλος πάντων, με βολεύει ΄και μένα γιατί κοιμούνται λίγο πιο αργά και ξεκουράζομαι και γω!

Επεξεργάστηκαν by Rosalita

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα πολυγαπημένες μου

Lego αναφορά!!!!!

Όβερ... έχω πάψει να πιστεύω ότι θα γεννήσω!:rolleyes: Τον θοδωρή τον είχα γεννήσει ήδη... ο Νικολάκης μας βγήκε πιο χασομέρης!!! Βλέπω να τρώω όλο τον μήνα:D

Να πούμε Χρόνια Πολλά στην Ειρηνούλα? Σήμερα είναι τα γενέθλια???

Χρόνια πολλά στο Ρηνάκι μας!!! Ευτυχισμένη και ζωηρούλα πάντα!

Αναστασάκο, πες μας το μυστικό πως την παλεύεις με τρία (και δίδυμα) και δεν γκρινιάζεις ποτέ;;;;:D

Ντουντούκι, δεν έχεις καμια άδεια σήμερα;

Αφού δεν γεννάω που δεν γεννάω λέω να δουλέψω λίγο σήμερα, ευκαιρία είναι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...