Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κορίτσια, όταν είστε έξω θηλάζετε σε κόσμο;

εγώ δεν μπορώ γμτ, κολλάω πολύ. Είναι και η Σοφία ολόκληρο θηρίο, κουνιέται συνέχεια και κλωτσάει, θέαμα θα γίνουμε αν το επιχειρήσω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ούτε εγώ είχα πρόβλημα..το μυστικό είναι να κοιτάζεις το μωρό και όχι γύρω σου :D (αν και εγώ έκανα χάζι τους περαστικούς)

Μπορείς να δοκιμάσεις μια μέση κατάσταση, να θηλάσεις δηλ. κάπου απόμερα.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα πλέον!

Στις αρχές έκανα αυτό που λέει η dooo.

Πολλές φορές με εξυπηρετούσε και το sling.

Dooo, είναι λοιπόν η χρονιά σου φέτος!!!

Πότε είπαμε? Τον Απρίλιο???

Λοιπόν έπεσε και σε μένα το φλουρί!

899667.png226174.png

για να ψηνόμαστε σιγά σιγά!!!

http://www.adventure-park.gr/main.html

Είναι για μεγαλύτερα παιδάκι ντουντουκι αυτό, το ξέρω από τα ανίψια μου που πηγαίνανε συχνά (τώρα μεγάλωσαν...)

Εγώ επειδή ήξερα που ήταν το φλουρί, το πάσαρα στην θεία μου που είχε έναν πολύ δύσκολο χρόνο να της φέρει λίγο ΄τχη το 2010...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

εγώ δεν μπορώ γμτ, κολλάω πολύ. Είναι και η Σοφία ολόκληρο θηρίο, κουνιέται συνέχεια και κλωτσάει, θέαμα θα γίνουμε αν το επιχειρήσω

Παλλαντινάκι μια ιδέα είναι όλα, με τον καιρό θα συνηθίσεις (ε και δεν θα θέλει και τόσο συχνα θηλασμό τώρα που θα μπείτε και στις στερεές...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εγώ επειδή ήξερα που ήταν το φλουρί, το πάσαρα στην θεία μου που είχε έναν πολύ δύσκολο χρόνο να της φέρει λίγο ΄τχη το 2010...

Στη σούπερ θεία που ήταν στο κατσικοπάρτυ? Αυτή το αξίζει όπως και να 'χει!

Καλημέρα! Ξυπνήσαμε από τις 8.20 εγώ και ο Αλέκος... ευτυχώς ξάπλαρα λίγο στον καναπέ και εκείνος έπαιζε και τράβηξα λίγο το χουζούρεμα!

Μυρτώ μας φέρανε και το φορτηγάκι με τα γράμματα της φίσερ πράις που η κυρία τραγουδάει τα ίδια τραγουδια!!!!!!!!

Τι κάνετε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα πολυαγαπημένες μου!

Όντως σούπερ η θεία απ'το κατσικοπάρτυ, γλύκα σκέτη :)

Τι είναι το άβαταρ καλέ;

Εμείς χθες βράδυ παίξαμε με φίλους ζωγραφομαχίες και πεθάναμε στο γέλιο... αλλά πάλι δεν γέννησα:tongue:

Παλλαντινάκο, κι εγώ χαλαρά θήλαζα, δεν θυμάμαι να έχω πρόβλημα... κανα δυο φίλοι μου είχαν που με το που πήγαινα να θηλάζω εξαφανιζόντουσαν κοκκινίζοντας :D

felinidoc στις στερεές έχουμε μπει και της αρέσουν μάλιστα, αλλά ο θηλασμός καλά κρατεί (περίπου 10 φορές τη μέρα). Σαν να το έχει εντελώς διαχωρισμένο, μπορεί να φάει καλά αλλά μετά από λίγο να θηλάσει.

Τι μπλούζες φοράτε όταν θηλάζετε; Πουκάμισο ας πούμε με κουμπιά ώστε να ξεκουμπώνετε τα 2-3 πρώτα;

Kαλημέρα!

Τι μπλούζες φοράτε όταν θηλάζετε; Πουκάμισο ας πούμε με κουμπιά ώστε να ξεκουμπώνετε τα 2-3 πρώτα;

όχι πουκάμισο, αποκαλύπτεται όλο το στήθος έτσι! Καλύτερα μια απλή μπλούζα, ή φαρδιά ή ελαστική, ώστε να τη σηκώνεις από κάτω. Έτσι το μωρό καλύπτει το στήθος και φέρνεις την μπλούζα μέχρι εκεί που δεν καλύπτει το μωρό. Αν δεν θέλεις να φαίνεται ούτε η μέση σου, μπορείς να φοράς από πάνω ζακετάκι!;)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Επίσης βολεύει να φοράς κάτω από την μπλούζα φανελάκι με ραντάκι οπότε σηκώνεις την μπλούζα μέχρι το στήθος και κατεβάζεις το φανελάκι. Έτσι και μέση είναι καλυμένη και το στήθος σου δεν φαίνεται και δεν ζεσταίνεσαι πολύ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ναι σε αυτήν την θεία το έδωσα κορίτσια... Όντως της αξίζει

Είναι 2 βράδια που η Άννα δεν ξυπνάει! Σσσσσσσ μην το πείτε σε κανέναν...

Και εμένα κοκκινίζαν οι φίλοι μου που με βλέπαν με το βζ όξω !!!

Όσο για ρουχα αν θες έχει κάτι πολύ ωραία θηλασμού, αλλιώς εγώ δεν πολυασχολιόμουν...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...