Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

και ναι παιδια μου η Δαναη κοιμηθηκε, μετα απο 5 λεπτακια! Δεν πιστευα στα ματια μου!

Oταν η Άννα κάνει κάτι τέτοιο θα κάνω πάρτυ!!!!!:lol::lol:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και ευτυχία!

Καλή λευτεριά με έναν πόνο στις μαμάδες που κοντεύουν και μια καλή εγκυμοσύνη στις φρέσκιες εγκυούλες!

Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα τα σχέδιά σας για το 2010 (αυτά που έχετε σκεφτεί και σχεδιάσει και αυτά που δεν τολμάτε να σκεφτείτε ούτε στα πιο τρελλά σας όνειρα! icon_wink.gif )

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Πριν να πάω να ολοκληρώσω την προετοιμασία για τη γέννηση της...Ντάμα κούπα!!! (καλά το έθεσες Dooo!), την οποία πρώτα ο Θεός θα γεννήσω φυσιολογικά Φέλια μου, είπα να μπω να δω τα νέα σας!

Το πιο συνταρακτικό είναι ότι η Δανάη κοιμήθηκε μόνη της και μάλιστα στο 5'!!! Αυτά είναι, έτσι να συνεχίσουν όλα τα παιδάκια το 2010!

Σοφούκα μου άρεσε πάρα πολύ η ευχή σου, αυτά που δεν τολμούμε καν να σκεφτούμε...

Βασούλα καλό ταξίδι να έχετε και να περάσετε τέλεια!

Χμμμ δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω, εύχομαι το 2010 να μη μας βρει στο μπαλκόνι με το Γώγο να σκίζεται στο βήχα γιατί τελευταία αυτό το άθλημα τό κάνουμε συνέχεια και ο πυρετός και σήμερα καλά κρατεί! Θα τα πούμε με ευχές σε λίγες ώρες! Καλά να περάσετε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλα καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια και με πολυ αγαπη , το νεο ετος να μας φερει σε ολες οτι επιθυμουμε...

Εχω τον υιο μου στο χαλακι του και παιζει με τα καινουργια του παιχνιδια φωροντας τα χριστουγεννιατικα πυτζαμακια του... Σας φιλω , καλα να περασετε!!!

Και γαλατ ευχομαι να εχεις μια πολυ ομορφη εγκυμοσυνη!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλή Χρονιά!

Να είμαστε όλοι καλά, με περισσότερο ύπνο, με λιγότερες αρρώστιες και πολλά καμώματα!

Η Δανάη έδωσε το καλό παράδειγμα! Μπράβο το κορίτσι! Άφρο μου να τα θυμάσαι αυτά τις δύσκολες στιγμές!

Πάντα ευτυχία κοριτσάκια να χαίρεστε τα μεγάλα παιδάκια, τα μικρούλικα μπεμπονάκια που ήρθαν στο τέλος του χρόνου και με το καλό να έρθουν τα έτοιμα σποράκια! Και τα καινούργια σποράκια να μεγαλώσουν καλά και του χρόνου τέτοιο καιρό θα είναι μαζί μας!

Τώρα γυρίσαμε από τη μαμά μου, φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε και το πάρτυ το κάψαμε γιατί δεν θέλαμε να αφήσουμε τον Αλέκο εκεί Πρωτοχρονιάτικα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλή χρονιά να έχουμε!

Να είστε ευτυχισμένες, να χαίρεστε τα παιδάκια και τους άντρες σας!

Με το καλό να έρθουν τα καινούρια μωράκια και να μεγαλώνουν με υγεία και χαρά όλα τα παιδιά!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κοριτσάκια μου καλά!!! μικρές μου βασιλόπιτες εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία σε όλες μας και στις οικογένειές μας να χαιρόμαστε τα τέκνα και αυτά που έπονται και καλά ΤΑΞΙΔΙΑ (Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο!!!!);)

Βάλτε μας κι εμάς στο κλαμπ των προκομμένων!!! Ο Ιάσονας εκτός από Βετέξ και Σκούπα ηλεκτρική, μαγειρεύει κιόλας! Του πήρα κάτι κατσαρολάκια, ποδιά, γάντι μαγειρέματος, μπλάστρη και κουτάλες και μαγειρεύει από το πρωί "μακαρούνες με κιμά" και τοστάκια!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Kαλή Χρονια!!!

κι εμείς ομορφα περάσαμε η μικρή ειχε κοιμηθει 4 ωρες και ηταν ντουρα εως τις 1... περιεργως ξυπνησε νωρις κατα τις 9 και τωρα αράζουμε! Μαλλον θα παμε καμια βολτα στο παρκο. Προς το παρον βιδωνει το μαστορακι με ενα κατσαβιδι...

Σημερα εχουμε και 2 Βασιληδες να παμε, ο ενας το αδερφακι μου.

Σας ευχομαι απο την καρδια μου υγεια, με το καλο τα μπεμπακια στις ετοιμογεννες και να περασετε τελεια τις μερες που απομενουν!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...