Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εγώ σούπερ πάω μόνη μου και συνήθως έχω φτιάξει λίστα την οποία έχω ξεχάσει σπίτι και μετά κάνω ασκήσεις μνήμης!

Είδα στον ύπνο μου την Τατιάνα που είχε τρίχες στα πόδια σαν αρκούδας αλλά κυριολεκτικά αρκούδας, κοτσίδες και περίμενε την κοπέλα να της κάνει αποτρίχωση χωρίς να νοιάζεται καθόλου! Και τη Λέγκω είδα είμασταν όλες στο Άμστερνταμ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσα!!!

Καλημέρα!

Εγώ σούπερ πάω μόνη μου και συνήθως έχω φτιάξει λίστα την οποία έχω ξεχάσει σπίτι και μετά κάνω ασκήσεις μνήμης!

Είδα στον ύπνο μου την Τατιάνα που είχε τρίχες στα πόδια σαν αρκούδας αλλά κυριολεκτικά αρκούδας, κοτσίδες και περίμενε την κοπέλα να της κάνει αποτρίχωση χωρίς να νοιάζεται καθόλου! Και τη Λέγκω είδα είμασταν όλες στο Άμστερνταμ!

:lol::lol::lol:

Ωραίο όνειρο...αλλά μάλλον θα χαιρόταν και η Τάτι αν είχε και ψείρες!!!:lol:

Μαρίνα πως θα γεννήσεις τελικά;;;Πας για φυσιολογικά;;;

Εγώ με τίποτα..η μικρή κατεβαίνει με τα πόδια..μόνο γόβες που δεν φοράει!!!:lol:

Χθες είπα να τιμήσω τις γιορτές και να κάνω βασιλόπιτα....ο μικρός πήρε το πακέτο με τα μακαρόνια,πένες παρακαλώ ,Βαrilla για την ακρίβεια....και τα σκόρπισε στο σαλόνι...μόλις βλέπει το ύφος στο πρόσωπό μου,άρχισε να κάνει "πω πωωωωω...." πήρε τις χαρτοπετσέτες όλες, απο το πάτωμα ,και άρχισε να σκουπίζει το σπίτι ...ένα σκρατσ σκρουτσ άκουγα κάτω απο τα πόδια του...μετά όλα σκοτεινά!!!

Σήμερα θα είμαι μόνη μου να μαγειρεύω για το βράδυ με τον Γιώργο παρέα!!!

Φοβάμαι να στείλω τον Θανο για ψώνια,γιατί πάλι χαρτί υγείας θα μου φέρει.....και δεν έχω και που να το βάλω...πάντως αν γίνει πόλεμος,θα έχουμε με τι να σκουπίσουμε τον κ*^λο μάς!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Αχ τα ιδια κανουν ολα τελικα, ειναι δεν ειναι μπαρίλα!

Τσουπρες μου τελικα το λουκι το εφαγα εγω στο σουπερ, αν και δεν περιμενα πολυ ωρα εχουν περισσοτερο προσωπικο....

Πάω να φτιάξω τη βασιλόπιτα τώρα...

Αν δεν ξανακαταφερω να μπω, σας ευχομαι σε ολες

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα!!

δεν προλαβαινω να διαβασω τιποτα λεμε να παμε τελικα στο χωριο μας

και μαλλον θα φυγουμε σημερα το μεσημερι ,αλλιως αυριο πουρνο πουρνο

αν δεν ξαναμπω σας ευχομαι να περασετε καλα και να υποδεχτειτε το 2010 οσο πιο ομορφα γινεται !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Γκαλατούλα μου,καλή επιτυχία με τις βασιλόπιτες!!!

Εμένα μου τη φτιάχνει η μανούλα μου,νόστιμη και μυρωδάτη,χτες ζύμωσε και ψωμάκι,μοσχοβόλισε το σπίτι!

Να σας ευχηθώ και γω κοριτσάκια μου,γιατί μάλλον δεν θα προλάβω να ξαναμπώ..

Καλή Πρωτοχρονιά,με υγεία,χαρά,αγάπη,ζεστασιά,καλοσύνη,ανθρωπιά!!!Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και τα στεφάνια μας και το 2010 να φέρει καλούς ύπνους σε όλα τα βρικολακάκια μας!!!!!!

Σας φιλώ γλυκά γλυκά!!!!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

xa, ti νομιζατε οτι με εβγαλαν οφ???? ΟΟΟχι κυριες μου, ειμαι εδω κ με τα δυο! Πηγαμε σουπερ μαρκετ, πηγαμε στον χασαπη, εφτιαξα ψωμι (νταξ ξεχασα να βαλω αλατι κ δε τρωγεται) κ τωρα ψηνεται κ η βασιλοπιτα. Σε λιγο θα φτιαξω κ κανα φαι να φανε τα βλασταρια μου γιατι θα φανε εμενα αλλιως! Ενταξε το σπιτι ειναι βοσνια,αλλα δε σκιαζομαι, δεν ειμαι δειλη!

σμααααατς

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!

Kαλά τί να σχολιάσω;;;; Το όνειρο;;; Να σας πω κυρίες μου καμια φορά σε φυσιολογική μορφή θα με δείτε; Μήπως δεν ήμουν εγώ αλλά κανένας λυκάνθρωπος;;;;

Και η Άννα στην συμμορία με τα βετέξ, μήπως να κάνουν ομάδα εκκαθάρισης; (γενικώς και αορίστως...)

Σήμερα κοιμήθηκε στο κρεβάτι μου και ξεκουράστηκα κι εγώ... Η Δανάη πως κοιμήθηκε;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Σήμερα κοιμήθηκε στο κρεβάτι μου και ξεκουράστηκα κι εγώ... Η Δανάη πως κοιμήθηκε;;;

Η δαναη ειναι σημερα ενα παιδι ονειρο. Γκρινιαξε ελαχιστα, χτυπησε τον Αγγελο μονο δυο φορες κ τωρα ξαπλσε στον καναπε για να κοιμηθει μονη της:?::rolleyes:.... σιγα κ μη κοιμηθει αλλα η κινηση μετραει... βεβαια ολα αυτα γιναν επειδη σημερα σηκωθηκε στις 8, δλδ κοιμηθηκε 11 ωρες με ενα μικρο διαλειμμα για γαλα! Κοιμαται κ ο μικρος παω να μαζεψω το χαμο.

καλημερα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

τι κανετε γλυκες μου?ολες σας βλεπω ετοιμαζεστε για την πρωτοχρονια...

εγω παλι δεν εχω κανει τιποτα.... ουτε ψωνια στο σ/μ ουτε βασιλοπιτα ουτε μαγειρεματα....τπτ σας λεω...ααα ναι εβαλα μια σκουπα....χαχαχαχα....λολ!

λοιπον τα δυο κοιμουνται...τι λετε να παρω την μικρη με το ριλαξ στο μπανιο να κανω και εγω κανα ντουζακι....???λετε να το τολμησω?

ααα...οσο για το βιτεξ...βαλτε μας και μας στο κλαμπ...η δε σκουπα ειναι η πολυαγαπημενη μας...με κλαματα την μαζευουμε καθε φορα....

(μεταξυ μας επειδη εχω και δυο ανιψια μεγαλυτερα....ειναι της ηλικιας...μολις μεγαλωσουν λιγο τις σταματανε τις δουλειες....γι αυτο εκμεταλευτητε τα οσο μπορειτε....ξανα λολ....!)

φιλακια πολλα σε ολα τα ζουζουνακια!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Είδα στον ύπνο μου την Τατιάνα που είχε τρίχες στα πόδια σαν αρκούδας αλλά κυριολεκτικά αρκούδας, κοτσίδες και περίμενε την κοπέλα να της κάνει αποτρίχωση χωρίς να νοιάζεται καθόλου!

Λάθος είδες, δεν ήταν η Τατιάνα αυτή με τις αρκουδότριχες, εγώ ήμουν:rolleyes::confused:

Που έχω 2 μήνες να πάω αισθητικό γιατί όποτε πάω η Σοφία τσιρίζει και γκρινιάζει όλη την ώρα και μου σπάει τα νεύρα και σηκώνομαι και φεύγω άρον άρον.

Κατά τα άλλα κι εγώ μια τεμπέλα είμαι, την βασιλόπιτα που θα κόψουμε την έφερε χτες η μαμά μου:-P

και ναι παιδια μου η Δαναη κοιμηθηκε, μετα απο 5 λεπτακια! Δεν πιστευα στα ματια μου!

και μενα το βασιλοκεικ καλα μυριζει (πορτοκαλιλα φυσικα). Γκαλατουλα ριξε συνταγη για να χουμε για του χρονου (ελπιζω να τρωμε γαλα τοτε)

Αντε κοριτσακια να μας εβρει καλα και να μας αφησει ακομα καλυτερα ο νεος ετος! :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...