Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λοιπόν της δίνω 700 από τις 8.30 μέχρι τις 6. Βέβαια πολύ σπάνια κάθεται μέχρι τις 6 και τώρα δε που έιμαι εγώ φεύγει κατά τις 3 ή 4.

Ναι μου κάνει και δουλειές. Αλλά δεν είναι ελληνίδα... Σιγά σιγά θα συνηθίσει η Δανάη. Θα είστε όλοι μαζί πρώτα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακαρι βρε ελενιτσα να εχεις δικιο! και η κυρια που συζηταω τωρα δεν ειναι ελληνιδα.

Λοιπον, παω για τουφες κοριτσκι!

Φιλια στον αλεκουκο κ στη τσουλουφιτσα απο μενα! Στον χαβιε δωστα μονη σου!

Καλησπέραααα!

Μαμάδες με δύο παιδάκια για πέστε καμιά ιδέα, πως να περάσει "ανέμακτα" η μέρα???

Σήμερα, ο Γιώργος έδωσε ρεσιτάλ! Μέσα στην άρνηση και τις ζουζουνιές...

Για να μπορώ να κάνω ταυτόχρονα πράγματα και μαζί του και να είναι ήρεμη και η μικρή (όταν είναι ξύπνια γιατί είναι γεγονός ότι κοιμάται πολύ) εφάρμοσα την τεχνική sling.

899667.png226174.png

Αφροδίτη μου το συζητάμε παραπάνω πάλι! Καληνύχτα!

Ευάκι, εγώ τον αφήνω να δει και λίγο μπομπ ο μάστορας και τόμας στο γιου τιουμπ...

Και όταν θηλάζω είναι στην αγκαλιά μου και του διαβάζω.. Επίσης στην αρχή "έφτυνα" το μωρό πολλές φορές. Τώρα του λέω κλαίει η μπέμπα περίμενε λίγο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

γιατι δεν ρωτησες που να φατε και που να πατε για καφε βρεεεεε;;;;ο κηπος σημερα θυμηθηκα αφου το ειδα, οτι κλεινει στις 5!μου ειχε διαφυγει!αλλα εσεις για πρωι δεν λεγατε;πως φτασατε τοσο αργα;

αλλη φορα να πηγαινετε εξαρχεια για φαγητο (αν δεν απινεψεις το σπιτι σου......:tongue::tongue::tongue::tongue: -εχει σιγουρα 2 εστιατορια με χωρο για μη καπνιστες κ ενα εξ ολοκληρου μη καπνιστων το οποιο δεν φαινεται πολυ ακριβο) κ για καφε στην αρχη του κολωνακιου εχει μια καφετερια με μεγαλο χωρο μεσα για καροτσια κτλ,επισης μη καπνιστων. οκ δυσκολα τα πεζοδρομια αλλα κοβεις κινηση, περνας απο μαγαζια , εχει πλακα.

για βολτα, αιολου-ερμου λεει με το καροτσι κ μετα να βγεις στον κηπο, αλλα νωρις τετοιες μερες γιατι γινεται το αδιαχωρητο!τις απλες καθημερινες, γυρω στις 11 ειναι μια χαρα κ επισης εχει πολλα καφε τριγυρω που μπορεις να κατσεις ....

μοναστηρακι εχω να παω χρονια δεν μου αρεσει καθολου.θησειο ειναι πολυ συμπαθητικα εχει κ την 'παιωνια' που θελω να παω καποια στιγμη, "τεϊοποτειο"/τεϊοπωλειο, αυστηρα μη καπνιστων !!!!!!:D

:D:D

βασικα επειδη οντως δεν ξερουμε πολλα απο αθηνα, και ειχαμε προγραμματισει καιρο αυτη την εξορμηση μας lolol, ειχα postarei 2-3 μηνυματα ζητωντας συμβουλες απο εσας που γνωριζετε περισσοτερο αλλα δε μου πολυαπαντησατε........:(:(:(:(:(:(:(:(:(

τελος παντων, δεν πειραζει καλα να ειμαστε, θα ξανακατεβουμε καποια στιγμη......(σε 2-3 χρονια lololol)

οσο για την ωρα ξεκινησαμε απο το σπιτι γυρω στις 12,30 γιατι ηθελα η μικρη να εχει φαιει τα φρουτα της στο σπιτι, φτασαμε στην αθηνα σχετικα γρηγορα αλλα χασαμε χρονο να βρουμε parking και να βρουμε να αγορασουμε ενα ποτηρακι της μικρης αφου για πρωτη φορα στα χρονικα το ξεχασαμε σπιτι......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

4,30, 5 παρα ειχαμε τελειωσει με το φαι και αρχισαμε τη βολτα....

γυρισαμε σπιτι 9 και τεταρτο

περασαμε και λιγο απο την ερμου στο τελος χαζεψαμε και 1-2 βιτρινες...;);)

ps. γιατι δε σου αρεσει το μοναστηρακι?? εγω τρελλαινομαι να κανω βολτουλα εκει....:tongue::tongue:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Βλέπω ότι πήγατε όλες για ύπνο οπότε θα μονολογήσω και θα γκρινιάξω μόνη μου. Θα στείλω αύριο το σούπερμαν στο σουπερ μάρκετ για να τιμήσει τον τίτλο του.

Εδώ και τρεις μέρες έχω έτοιμη λίστα και το αναβάλλει μέχρι που να μην πηγαίνει άλλο. Οπότε αύριο θα δώσει μάχη σώμα με σώμα με τη μισή Αθήνα, αλλά frankly, scarlet, I dont give a shit (καλά δεν το'πε έτσι ακριβώς αλλά δε βαριέσαι!). Το ωραίο είναι ότι έχουν βγει με τον κουμπάρο μας και θα γυρίσουν σίγουρα υπερκουρούμπελα και αύριο δε θα έχω αυτά που θέλω! Θα γίνει σφαγή! Θα γίνει του αγίου Βαρθολομαίου! Θα τα κάνω λαμπόγυαλα! Θα γίνω ταύρος εν υαλοπωλείο! Θα σπάσω κούπες για τα λόγια που'πες!

Σας έπεισα;;;;

Ε, πάω να κοιμηθώ, ούτως η άλλως μόνη μου μιλάω! Σνιφ!

Επεξεργάστηκαν by myrto

Αφροδιτάκι το ίδιο νιώθω κι εγώ φέτος...αυριο σουπερ για κατι που ξεχασα, και βασιλοπιτα(οκ αυτο δεν με πολυνοιαζει)και να κανω και την χοριακή και βαριεμαι!

Κι εμενα μονο οι γονεις μου θα ειναι θα ειναι ομορφα. Ισως κοψουμε κι ενα κομματι για το μπεμπακι νο2 και να τους το ξεφουρνισω...

Λεγκούλι μου φιλάκι κοπελούδα μου θα ερθουν καλυτερες μερες που θα πάει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

και οι τρεις μαζι γραφαμε! Μυρτω δωστα ολα! Εγω ενα εχω να πω, λιστα ή χωρις ο Βαγγ τα κανει σκατα καθε φορα που παει, περνει κατι πρωτοβουλιες δηλαδη και εχω πραγματ εις διπλουν τριπλουν κλπ.... γκρρρρρρρρ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας κοριτσάκια! Πάλι μπιριμποπαίζω! Πήγαμε στο γιατρό αλλά δεν είχαμε ακόμα κανένα νέο! Η μπουμπούκα είναι ψιλολέλεκας μοιάζει του αδερφού της! Είναι αρκετά ψηλή αλλά αδύνατη! Ακριβώς έτσι γεννήθηκε κι ο Γώγος με πόδια καλαμάκια, αλλά 53-54 εκ.! Μου εκανε doppler, καρδιοτοκογράφημα και είπαμε να τα ξαναπούμε σε 2 εβδομάδες! Μετά συνειδητοποίησα ότι τότε θα είμαι 38+3! Μήπως θα βρεθούμε στο μαιευτήριο με το doc? Δε με χαλάει αφού έτσι θα γλιτώσω και το χέρι! Μου πέταξε βέβαια και το θεικό λες να γεννήσεις τις γιορτές? Ορίστε λέω?Μήπως να μου πείτε εσείς? Και μου λέει μακάρι να μπορούσαμε να τα προβλέψουμε αυτά! Τι να ήθελε να πει ο ποιητής οέο?Μετά ήμουν λίγο στον κόσμο μου και έφυγα χωρίς να πληρώσω και το συνειδητοποίησα μετά από κανένα 20' οπότε τρέχει ο Χ. και τους τα δίνει! Καλό έ?Έφυγα κυουρία! Η βλακεία μου συνεχίστηκε αφού είχα πάρει ένα Αθηνόραμα και αποφασίσαμε να πάμε θέατρο, πάμε πληρώνουμε οι καλοί σου το parking, φτάνουμε στο ταμείο και μας λέει η κοπέλα για ποιά παράσταση θέλετε?Μα για τη σημερινή λέμε με τον πιο φυσικό τόνο, ναι μας απαντάει, μόνο που ξεκίνησε πριν 1,5 ώρα! Ντόιγκ!!!Κάποιος δεν πάει καλά, κάποιος δεν πάει καθόλου καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γαλατούλι, μια απ'τα ίδια και ο σούπερμαν! Αλλά δε βαριέσαι, θα τον τιμωρήσω! Θα πάει μόνος του στο σούπερ και ας μου φέρει άλλα ντ'άλλων!!! (καλέ πως γράφετε αυτό;;; )

Μαρίνα μάλλον ο γιατρός εννούσε ''μην τυχόν και γεννήσεις τις γιορτές'' αλλα το έθεσε πιο κόσμια. Μην ανησυχείς εδώ δε θα γεννήσει η Λέγκω τις γιορτές που το'χει ζητήσει απ'τον Αη Βασίλη, εσύ γιατί να γεννήσεις; :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κυριες μου... εγώ βασιλόπιτα δεν έκανα και χλωμό να κάνω... κουλουράκια έφτιαξα με τον θοδωρίκο χθες κι απ' το πρωί πατάω ζυμες στο πάτωμα! Του άρεσε όμως πολύ...

Περιμένω να έρθει κανα πιτσιρίκι να πει τα κάλαντα για να πάμε να κάνουμε κάτι δουλίτσες εδώ γύρω.

Μικρό ανήλικο, γλάστρες εσωτερικού χώρου δεν έχω πλέον γιατί κακοπεράσανε στην σύντομη φυτοζωή τους:rolleyes:

Πάω να με ανεβάσω ψυχολογικά και τα λέμε μετά... σμουτς

Θα γίνει σφαγή! Θα γίνει του αγίου Βαρθολομαίου! Θα τα κάνω λαμπόγυαλα! Θα γίνω ταύρος εν υαλοπωλείο! Θα σπάσω κούπες για τα λόγια που'πες!

κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ!! μπράβο κιουρία μου, κάνετε για ηθοποιός :-P

Μάνατζερ έχετε? :lol: :lol: :lol: :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Λεγκωλίνο, μην ανησυχείς βρε για τις ζύμες στο πάτωμα, υπάρχει ο Σοζ με το θαυματουργό βετέξ του!!!!!!!!! :lol:

καλέ βγες να πεις τα κάλαντα με το Θοδωράκο...θα ανέβεις ψυχολογικά πάρα πολύ!!! :D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημεραααααααα!!!!

Λεγκω φερε τον προκομενο μαζι με τον ταρζαν ! Εχουμε κολημα με το βετεξ! Κ την σκουπα επισης! Αντε ποιος την χαρη μας ! Τι καλα παιδακια καναμε ! Ολες τις δουλειες θα κανουν σε λιγο! Αφου θα εχουν γκρεμισει ολο το σπιτι θα εχουν την ανεση τους να καθαριζουν τους τοιχους κ τα πατωματα!

Μην τρελενεστε με τα ψωνια αφηστε τους να φανε το λουκι να καταλαβουν τι ετσι βερυκοκο ....

κ αν δεν πανε θα κανουν ρεβεγιον με ωραιοτατη γκουρμεδιαρικη σαλατα λαχανο με συνοδευτικο νερακι του Θεου κ ψωμι 2-3 ημερων μεταλαγμενο σε φρυγανια! Αντε στην καλυτερη κ μια κονσερβα τονο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...