Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τζενάκι έρχονται μέρες καλές πού θα πάει! Εμένα πάντως όταν κοιμηθεί το δυωράκι του (με τίποτα παραπάνω γιατί έχουμε αντίθετο αποτέλεσμα) μέσα στη μέρα κοιμάται και πολύ καλύτερα το βράδυ αφού δεν έχει υπερένταση!

Λέγκω με έχετε φοβήσει με αυτά τα "χέρια" λέτε να μου έρθει από εκεί που δεν το περιμένω τώρα που θα πάω γιατρό?

Φεύγω γιατί πρέπει να πάρω και δωράκια και όλο το αναβάλλω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε τσούπρες; Εμένα με έπιασε ένα κλατάρισμα σε συνδιασμό με απελπισία τώρα το απόγευμα... γμτ όλο κάνω πράγματα και τελειωμό δεν έχουν τα άτιμα. Με πιάσαν και τα κλάμματα και ήρθε ο θοδωράκης με το βετέξ που είχε σκουπίσει όλο το πάτωμα και επέμενε να μου σκουπίσει το πρόσωπο:lol: Τι να κάμω ήταν πολύ συγκινητική η προσφορά του δεν μπορούσα να αρνηθώ!:tongue: Μα δεν είναι γλύκας;;;

Τζενάκο ελπίζω να είναι καλό δείγμα ότι κοιμήθηκε κι όχι περαιτέρω βρυκολάκιασμα...

Μαρίνααααα, περιμένουμε νέα... χέρι είναι πολύ νωρίς να σου βάλει!;)

καλα ρε, εχεις παιδι 2 χρονων που κανει δουλειες και κλαις;;;ο αγιος θοδωρακης!!!:tongue::lol: κοπελια, μια σου και μια μου, οποτε θες βοηθεια μιλα, αν δεν μπορω, θα σου πω οχι,αν μπορω θα εχεις ενα χερι βοηθειας παραπανω!:wink:

α....και την ερατω δεν στην αφηνω , θα εχεις το τοσοδουλικο που θα θελει ολημερις φροντιδα κ που στο κατω κατω θα ειναι οι ελευθερες ωρες σου ανευ θοδωρακιου -αν κ νοικοκυρης, δε λεω- κ θα κοιτας το εν εξελιξει ζιζανιο-ερατω που τρυπωνει παντου κ μασουλαει φυλλα φυτων εσωτερικου χωρου κ μονο;ε, οχι!:rolleyes:

πηγαμε σημερα μεσημερι κηπο με μια φιλη κ τον μπεμπη της, περασαμε παρα πολυ ωραια, τα ειπαμε, ειδαμε κ τα σπιτακια, πολυ διακριτικα, παλι καλα, κ μετα ειχαμε επισκεψεις απο μια πιτσιρικα 20 μηνων κ τη μαμα της....ετσι θα ειναι το τερατω του χρονου;;;;omg!!!!!:lol:

ντιες εσεις τι κανατε τελικα;

τωρα κοιμαται το ζουζουνι κ λεω αφου λειπει κ ο συζυγος σε γενεθλια ενος φιλου του να ...διαβασω!!!ω ναι!!!:D

λοιπον εμεις τωρα γυρισαμε απο την αθηνα. .....

μπορω να πω πως δεν ενθουσιαστηκαμε , μαλλον δεν οργανωθηκαμε και σωστα...

πηγαμε στην αρχη θησειο να φαμε για να ταισουμε και τη μικρη, μετα καναμε βολτα στο μοναστηρακι.υστερα αποφασισαμε να παμε εθν κηπο αλλα φτασαμε μετα τις 17,00 οποτε ακυρο, πηγαμε ζαπειο χαζεψαμε λιγο και κατσαμε για καφε. αυτα μεχρι να γυρισουμε να παρουμε το τουτου κτλ περασε η ωρα και φυγαμε....

νομιζα πως θα περασουμε πιο ωραια.....:(:(:(:(:(:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

χελοου γερλς! Η δαναη κοιμηθηκε απο της 9 αφου της εκοψα τον μεσημεριανο. Απο μια ωρα κ μετα ειναι ζομπι, αλλα δεν γινεται αλλιως... Μηπως κανω βλακεια? (οχι οτι θελει να κοιμηθει κ δεν την αφηνω,... αφου κ τωρα ηταν στραβωμενη απο την νυστα κ παλι δε θελω να κοιμηθω ελεγε)

Τι κάνετε τσούπρες; Εμένα με έπιασε ένα κλατάρισμα σε συνδιασμό με απελπισία τώρα το απόγευμα... γμτ όλο κάνω πράγματα και τελειωμό δεν έχουν τα άτιμα. Με πιάσαν και τα κλάμματα και ήρθε ο θοδωράκης με το βετέξ που είχε σκουπίσει όλο το πάτωμα και επέμενε να μου σκουπίσει το πρόσωπο:lol: Τι να κάμω ήταν πολύ συγκινητική η προσφορά του δεν μπορούσα να αρνηθώ!:tongue: Μα δεν είναι γλύκας;;;

καλο μου κοριτσακι τι επαθες? Μπας κ σου καμα εγω κατι? σματς σμουτς! οσο για τον γιο σου τι να πω????? γλυκας!

Αφηστε με εμενα απ 'εξω δεν ψηνομαι με τιποτα!!! Αν ηταν λιγο διαφορετικα τα πραγματα με το Μητσο ισως το σκεφτομουνα αλλα τωρα με τιποτα! Ο Τασος παλι ψηνεται γι αυτο δεν πρεπει να μας ακουσει να κανουμε τετοιες κουβεντες!

Ακουω κ την Τατιανα τι περναει κ Αφρο επισης κ σκιαζομαι !

εσυ να μην ακους εμας! Να ακους την ελενη που τα παει σουπερ, να μην πω και για την αναστασία....

Ουφ, σας ειπα οτι βαριεμαι τη πρωτοχρονια? βαριεμαι να κανω βασιλοπιτα, να μαγειρεψω κατι ιδιαιτερο κ να περιμενω ξυπνια μεχρι τις 12.... καλα, δεν συζητω για το ποσο βαριεμαι να παω αυρι σουπερ μαρκετ κ μαναβη αυριο το πρωι κ με τα δυο παιδια, που θα γινεται τσιρκο... Ουφ, δεν ειμαι καλα,ε?

καλα πολυ τουριστικο προγραμμα!:tongue: να ερχεστε πιο συχνα αθηνα κ θα τα μαθετε απεξω κ να ανακατωτα τα καλα τα μερη!

γιατι δεν ρωτησες που να φατε και που να πατε για καφε βρεεεεε;;;;ο κηπος σημερα θυμηθηκα αφου το ειδα, οτι κλεινει στις 5!μου ειχε διαφυγει!αλλα εσεις για πρωι δεν λεγατε;πως φτασατε τοσο αργα;

αλλη φορα να πηγαινετε εξαρχεια για φαγητο (αν δεν απινεψεις το σπιτι σου......:tongue::tongue::tongue::tongue: -εχει σιγουρα 2 εστιατορια με χωρο για μη καπνιστες κ ενα εξ ολοκληρου μη καπνιστων το οποιο δεν φαινεται πολυ ακριβο) κ για καφε στην αρχη του κολωνακιου εχει μια καφετερια με μεγαλο χωρο μεσα για καροτσια κτλ,επισης μη καπνιστων. οκ δυσκολα τα πεζοδρομια αλλα κοβεις κινηση, περνας απο μαγαζια , εχει πλακα.

για βολτα, αιολου-ερμου λεει με το καροτσι κ μετα να βγεις στον κηπο, αλλα νωρις τετοιες μερες γιατι γινεται το αδιαχωρητο!τις απλες καθημερινες, γυρω στις 11 ειναι μια χαρα κ επισης εχει πολλα καφε τριγυρω που μπορεις να κατσεις ....

μοναστηρακι εχω να παω χρονια δεν μου αρεσει καθολου.θησειο ειναι πολυ συμπαθητικα εχει κ την 'παιωνια' που θελω να παω καποια στιγμη, "τεϊοποτειο"/τεϊοπωλειο, αυστηρα μη καπνιστων !!!!!!:D

υγ:απινεψεις;;;καινουριο ρημα!:D:D παινεψεις ηθελα να πω!

αφρονταιτη αμα βαριεσαι τοσο, προτεινω να παραγγειλεις κατι ξεχωριστο για μεθαυριο, να αγορασεις απο ενα καλο ζαχαροπλαστειο μια βασιλοπιτα και να γιορτασετε την πρωτοχρονια το πρωι της παρασκευης, οπως ειναι το φυσιολογικο!:)

Επεξεργάστηκαν by DaF

χελοου γερλς! Η δαναη κοιμηθηκε απο της 9 αφου της εκοψα τον μεσημεριανο. Απο μια ωρα κ μετα ειναι ζομπι, αλλα δεν γινεται αλλιως... Μηπως κανω βλακεια? (οχι οτι θελει να κοιμηθει κ δεν την αφηνω,... αφου κ τωρα ηταν στραβωμενη απο την νυστα κ παλι δε θελω να κοιμηθω ελεγε)

καλο μου κοριτσακι τι επαθες? Μπας κ σου καμα εγω κατι? σματς σμουτς! οσο για τον γιο σου τι να πω????? γλυκας!

εσυ να μην ακους εμας! Να ακους την ελενη που τα παει σουπερ, να μην πω και για την αναστασία....

Ουφ, σας ειπα οτι βαριεμαι τη πρωτοχρονια? βαριεμαι να κανω βασιλοπιτα, να μαγειρεψω κατι ιδιαιτερο κ να περιμενω ξυπνια μεχρι τις 12.... καλα, δεν συζητω για το ποσο βαριεμαι να παω αυρι σουπερ μαρκετ κ μαναβη αυριο το πρωι κ με τα δυο παιδια, που θα γινεται τσιρκο... Ουφ, δεν ειμαι καλα,ε?

Αααα μπράβο Αφρο μου! Για να δούμε τί ώρα θα ξυπνήσει! Θα συνηθίσει! Αλλά από τις 9 είναι καλά!!!

Και γιατί κυρία μου το άφησες για Παραμονή το σούπερ??? Εγώ ζήτησα σήμερα από το Χαβιέ να μου πάρει κάποια συμπληρωματικά και μόνο που δεν με σκότωσε μετά!!!

Κι εμένα δεν μου πολυαρέσει η Πρωτοχρονιά αλλά αν κοιμηθούνε τα τέκνα στη γιαγιά αύριο μπορεί να πάμε σε ένα πάρτυ... Και να γυρίσω στο επόμενο ξύπνημα της τσουλούφ. Για να δούμε θα αντέξω???

Οι πίτες γίνανε, αλλά δεν είναι βλακεία που δεν μπορώ να φάω να δοκιμάσω???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλά εμένα έχει ξυπνήσει η σούπερ τεμπέλα μέσα μου ... οπότε θα έρθει η μαμά μου με την βασιλόπιτα της (πολίτικη με μαχλέπι και μαστίχα) που δεν μου αρέσει γιατί μια ζωή την κάνει σκληρή και εμένα μου αρέσουν τα αφράτα θα την κόψουμε θα ανοίξουμε και μια σαμπάνια και κάπου εκεί θα τελειώσει το εορταστικό πρόγραμμα...

(η αρχική της ιδέα ήταν ναμουρθει Πρωτοχρονιά στης 9 η ωρα να κόψουμε πιτα οπότε και η ατάκα

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ;;;;; )

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

γιατι ειπα στο αμορε να παει σημερα κ με συνεδεσε με κάιρο.... και καλα να παρουμε αυριο γαλατα για να μην ληξουν.... Χοσε κουερβο λεω γω... Ασε που ειχε παει κ χτες αλλα δεν βρηκε γλυκοπατατα για τον μικρο οποτε ειμαι αναγκασμενη να παω κ σε μεγαλο σουπερ μαρκετ, δε θα βρω σε συνοικειακο....

βασιλοπιτα θα αγορασα αλλα πολυ δυσκολο να πευχω καποια χωρις γαλα. επισης οσος χρονιες πηρα ετοιμη βασιλοπιτα την εφαγαν τα παπακια του παρκου, οποτε αυριο θα φτιαξω ενα κεικ πορτοκαλι κ θα πεταξω μεσα το φλουρι! Αν και να σας οω ηθελα να ξερω να φτιαξω κρεατοπιτα, οποτε με ενα σμπαρο θα ειχα δυο τριγωνια, αλλα δε ξερω...

Διαφημίσεις

Ααα δεν σας είπα! η θεία μου μου έδωσε το τυχερό ψωμί! Δηλαδή ένα μίγμα στο οποίο κάθε μέρα για 5 μέρες πρέπει να προσθέσω και κάτι (ζάχαρη, γάλα, αλεύρι κτλ) και μετά αυτό που θα προκύψει το χωρίζω σε 4 μέρη. Τα 3 πρέπει να τα δώσω σε 3 φίλους και το ένα το ψήνω και το τρώμε στο σπίτι και μας φέρνει τύχη!!!!

Και αν μου συμβεί κάτι κακό το 2010 θα τους σκίσω...

Πλάκα έχει, θα σας πω αν θα είναι ωραίο! Τί σκέφτονται οι άνθρωποι εεε?

Καλά εμένα έχει ξυπνήσει η σούπερ τεμπέλα μέσα μου ... οπότε θα έρθει η μαμά μου με την βασιλόπιτα της (πολίτικη με μαχλέπι και μαστίχα) που δεν μου αρέσει γιατί μια ζωή την κάνει σκληρή και εμένα μου αρέσουν τα αφράτα θα την κόψουμε θα ανοίξουμε και μια σαμπάνια και κάπου εκεί θα τελειώσει το εορταστικό πρόγραμμα...

(η αρχική της ιδέα ήταν ναμουρθει Πρωτοχρονιά στης 9 η ωρα να κόψουμε πιτα οπότε και η ατάκα

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ;;;;; )

Κι εγώ πολίτικη έφτιαξα, ως γνήσια απόγονος!

Στις 9 το πρωί?

Ααα δεν σας είπα! η θεία μου μου έδωσε το τυχερό ψωμί! Δηλαδή ένα μίγμα στο οποίο κάθε μέρα για 5 μέρες πρέπει να προσθέσω και κάτι (ζάχαρη, γάλα, αλεύρι κτλ) και μετά αυτό που θα προκύψει το χωρίζω σε 4 μέρη. Τα 3 πρέπει να τα δώσω σε 3 φίλους και το ένα το ψήνω και το τρώμε στο σπίτι και μας φέρνει τύχη!!!!

Και αν μου συμβεί κάτι κακό το 2010 θα τους σκίσω...

Πλάκα έχει, θα σας πω αν θα είναι ωραίο! Τί σκέφτονται οι άνθρωποι εεε?

εχουν και οι φιλοι τυχη? θες να μου δωσεις το ενα κομματι εμενα? οχι τιποτε αλλο ειναι κλειστοι κ οι φουρνοι! Χα χα, καλο πες στη θεια, σε δουλεια να βρισκομαστε!

Αμέ να σου το δώσω! Αλλά πρέπει την 5η μέρα να σου το δώσω...

Αυτό της είπα κι εγώ αλλή δουλειά δεν είχαμε... Ουέ και αλλίμονό τους αν δεν έχω τύχη!

Άφρο μου θα κερδίσουμε το τζόκερ!!!! Και μετά ποιός μας πιάνει!

χα, οκ περιμενω το ψωμακι κ μετα παω να παιξω τζοκερ (που πως ετυχε παλι πρωτοχρονιατικα, απανωτα τζακ ποτ, ε?)!

Να σε ρωτησω βρε λενιτσα, στη κοπελα που κραταει τον αλεκο ποσα δινεις κ για ποσες ωρες? Σου κανει κ δουλειες? Μου φαινεται αδιανοητο η δαναη να κατσει με ξενον ανθρωπο... Οχι οτι κ ο μικρος θα κατσει ανετα, ζορισε κ αυτος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...