Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πως θα τον αποπλανήσει μαρή κοιμησμένο μου λες;;;:lol::lol::lol:

πώς νομίζεις ότι προέκυψε η Σοφία;

Με την πρώτη και με μισοκοιμισμένο μπαμπά:lol:

Αφηστε με εμενα απ 'εξω δεν ψηνομαι με τιποτα!!!

ούτε εγώ ψήνομαι.

Άσε που ο άντρας μου θέλει 3 παιδιά κι εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε δεύτερο:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάτι ανάμεσα σε ταβερνίο της κακιάς ώρας και εστιατόριο ντεμέκ ήτανε... μας κάνει;:lol:

Να σας ειπω ως σερβιτόρα έχω εργαστεί ως σεφ όχι... λέτε να ανοίξομε εστιατόριο γκουρμέ με διάφορα πιάτα ρεβυθιώνε;;; Πάταγο θα κάνει... οι 9 1/2 ρεβυθάδες (για να το κολλήσω και με το άλλο σκέλος του ονείρου μου:wink:)

πώς νομίζεις ότι προέκυψε η Σοφία;

Με την πρώτη και με μισοκοιμισμένο μπαμπά:lol:

Εντάξει με πείσατε γίνεται:lol:

Τι να ψηθείς εσύ παιδάκι μου με εφτά μηνών μωρό;;; Κι ο δικός σου την αδεια ταξί λιγουρεύεται εεε;:tongue:

Κάτι ανάμεσα σε ταβερνίο της κακιάς ώρας και εστιατόριο ντεμέκ ήτανε... μας κάνει;:lol:

Να σας ειπω ως σερβιτόρα έχω εργαστεί ως σεφ όχι... λέτε να ανοίξομε εστιατόριο γκουρμέ με διάφορα πιάτα ρεβυθιώνε;;; Πάταγο θα κάνει... οι 9 1/2 ρεβυθάδες (για να το κολλήσω και με το άλλο σκέλος του ονείρου μου:wink:)

να βάλουμε κι άλλα όσπρια στο μενού και θα είμαστε η μοναδική ταβέρνα με ......φυσική θέρμανση :P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Να μην ξεχάσουμε να φτιάχνουμε και τον κροκόδειλο από το άλλο όνειρο! Κι εγώ είδα διάφορα περίεργα. Μόνο στον ύπνο μου, στην πραγματικότητα ούτε από δίπλα!

Θα φτιάξω βασιλόπιτες σήμερα οπότε είμαι σπίτι μέχρι το απόγευμα.

Μπονζούρ!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σαν τον Αι Βασίλη κατάντισα να μπαίνω στο φόρουμ και κάθε φορά που μπαίνω τσούπ και μια εγκυμοσύνη....(μήπως κρατάω απο το μακρυνό σόι του πελαργού,μόνο που δεν κάνω μεταφορές-εκφορτώσεις)

Γαλατ με το καλό!!!Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!!

Τζένη την άλλη φορά που θα μπώ κανόνισε ... η εγκυμοσύνη εδω μέσα δεν είναι αποτέλεσμα τζακιού,αλλά μεταδίδετε online σαν ιός!!!

Λέγκω έπεσες για ύπνο πεινασμένη;;;΄Και επειδή ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται και λόγω γκαστριάς έρχεται μια άλλη πείνα,δεν λέω τι όνειρα βλέπω κάθε βράδυ...θα πρέπει οι ομάδα του πάρεντς να φτιάχει ένα site για τις νύχτες των εγκύων με σήμα ένα μέγάλο κόκκινο Χ!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Ωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Τι βλέπουν τα μάτια μου;;;;Ένα μεγάλο +!!!!

Γιούχου, γαλατούλι συγχαρητήρια!!! Όλα να πάνε καλά!!!

Γμτ, έπρεπε να τα κρατάμε όλα αυτά τα καφέ, είναι ιστορία, θα την δείχναμε μετά στα παιδιά μας (ή όχι; χμμμ, μάλλον θα ψιλοφρικάρανε!!!)....Anyway...

Έφαγα μόλις ένα κρουασάν σοκολάτα αλλά δεν μου είπε τίποτα, που έλεγε κι ο παπούς μου!!! Τι να χλαπακιάσω, μου λέτε;

Kαλημέρα Μυρτούλι!!! Τσάκισε κάτι με ταχινι σε κρατάει πολύ ώρα!

Τάτι συμπασχω, η Ειρηνη εχει 2 μερες που ξυπναει 4,30 ακριβως και κανει 1 με 1,5 ώρες να κοιμηθει! α! και να σε πω με αφησες ενα μυστηριο στο πμ σου, το ξερω οτι με ενα χερι ειναι δυσκολο να γραψεις αλλα...σε χρειαζομαι απεγνωσμενα!!!!

Αποφασισα να γεννησω στο Αττικο... στο Ελενα δεν ξερω κανεναν...Ιασω αν και ειναι εξαιρετικος ο γιατρός μου δεν παω, θεωρω οτι οι συνθηκες δεν αξιζουν με τιποτα τα 5000 που δωσαμε και ενταξει δεν ειναι χρηματικο το θεμα αλλα αφου υπαρχουν εναλλακτικες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέεεερα! Πώς παν τα κέφια?

Εμείς σούπερ αν κι ο Γώγος ξύπνησε με 39...αλλά κοιμήθηκε από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί! Τι σου κάνει ο πυρετός! Εκμεταλλεύτηκα κι εγώ την ευκαιρία και από τις 12.30 ξύπνησα στις 8.30 περικαλώ (γιούπιιιι, μέχρι και να γεννήσω έχω όρεξη σήμερα!) Τουλάχιστον μετά το ντεπονάκι του έστρωσε και παίζει με τρελά κέφια! Ώχ, μόλις ανακάλυψε την τσαντούλα του μαιευτηρίου και θέλει να τη μετακινήσει το χρυσό μου αλλά είναι ασήκωτη για τα μέτρα του...

Πάντως όντως σε αυτό το καφέ δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμείνουμε από φουσκωτούλες, η μία μετά την άλλη με μωρά μέχρι 2 ετών και με πολλά ξενύχτια το παίρνουν και πάλι απόφαση! Ναι κυρίες και κύριου, είμαστε θαρραλέεες! Τζενάκι δεν τη γλιτώνεις λέμε!

Δέχομαι επίθεση από τον αχθοφόρο, έφυγαααα

mGKop3.png60Jvp3.png

τατιανα αμα ειναι αναγκη δεν εχω κανεναν αλλο να την κραταει.......:(

Νταφίδιον, φέρνε εδώ την Ερατώ για τόσες λίγες ώρες... ο θοδωρής θα είναι και σχολείο άρα δεν θα κινδυνεύει:tongue:

Τζένη βάστα γερά!!!:D

καλα εισαι τρελη;!κ αμα σε πιασουν οι πονοι νομιζεις η ερατω θα σου κανει "φου! φου! φου!";;

ντιε θα παμε εμεις κηπο!!μεσημερι!εσυ για ποτε λες;

παω στο φαι!μακιαααα!!

καλα εισαι τρελη;!κ αμα σε πιασουν οι πονοι νομιζεις η ερατω θα σου κανει "φου! φου! φου!";;

Θα χω γεννήσει παιδάκι μου... μέχρι 14 γενάρη έχω τελική ημερομηνία αλλά στις 5 έχω χέρι άρα δεν φτάνω μέχρι 14 λογικά. ;)

Περαστικά στον Γιωργάκο αχθοφόρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωχχχ ωχχχ τι με περιμενει μολις παω σπιτι!

Ο Μητσακος ξυπνησε 9 κ μετα ξανακοιμηθηκε 11-2! Τι εχω να τραβηξω δεν λεγετε! Το παιδι μου ειναι καλα? Λετε να επαθε τιποτα? Αυτο δεν μου το εχει ξανακανει ποτε μα ποτε κ δεν νομιζω να μας βγει σε καλο. Τοσες ωρες υπνο ? Πειραζε να ηταν το βραδυ ???Ζηταω πολλα ε ?

Παω να φυγω τωρα κ ο Θεος βοηθος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...