Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και η θεία μου κάνει λικέρ από κράνα!!! και είναι ωραίο το άτιμοοοοο:D:D:D

myrtilo, εγώ γιατί βλέπω κάτι μαύρες γραμμές σε περτικαλί φόντο????

ΑΚΥΡΟ!!! μόλις πλησίασα τη μούρη μου κατάλαβα ότι ειναι μια μαμά που αλλάζει, ή πάει να σηκώσει ένα παιδάκι!!!

Η υπόφυση τι είναι????

καλημέρααααα!! Φράιντέι δε θερτινθ!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Γκρουμφφφφφφφφφφφφφ...........

.....μερα!

Σήμερα η Άννα έφτασε στο αποκορύφωμα γκρινίασης, δεν ήθελε με τίποτα να ντυθεί για να πάει σχολείο, την έντυσα και ξεντύθηκε, έριξα κάτι μπινελίκια που τρόμαξε και ο Μικ (γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είανι η πρώτη φορά...) στο τέλος ντύθηκε σε 2 λεπτά και κυριολεκτικά την εκσφενδόνισε ο Μικ μέσα στο σχολικό, φυσικά μόλις μπει στο σχολικό είναι όλο χαμόγελα και κάνει PR!!!!

Οιμέεεεεεεεεεε τί θα κάνουμε όταν έρθει ο μπεμπης μου λέτε;;;;

Τα νεύρα μου πρωινιάτικα.... (και μην με λέτε υπερβολική, απλά κάθε πρωί είναι αυτό, ε πόση υπομονή πια να κάνεις κάποια στιγμή τα παίζεις...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Κουραγιο μανες !!!!! Τι μας περιμενει ακομα να λεμε!!

Εμενα χτες μου εχ...ε στη μεση του σαλονιου κ επεισης κ στο χαλι!

Ααα κ κατα τυχη ειδα οτι ενας τοιχος στο σαλονι ειναι γραμμενος με στυλο!

Διαφημίσεις

Και τώρα για σχολιασμό, Ρόζι σούπερ η ελφοκάρτοοικογένεια...

Επίσης Αφρονταιτ το Φακινγκ Αμαλ είναι υπέροχη ταινία!

Καλά όλες γράφετε για κράνα θα μου πει καμία γουοτ ιζ ΚΡΑΝΑ;;;;; Ε;;;;;

Δανάη μου άρεζε πιο πολύ αυτό με την Mme Tourlotte! Γιατί το άλλαξες;;; Εσυ δεν χρειάζεσαι ανανέωση, ανήλικο είσαι...

Μυρτουλι ωραίο το αβατάρι, νομίζω ότι το αλλαξες 2 φορές;;;

εντιτ: Γεια σου Τζενάκο, τα χ#σιματα θα γίνουν ρουτίνα σιγά σιγά...

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Χασμουρητοοοοοοοοοο

Καλημερααααααααααα

Φελινιους αν στα πω cranberries που τα λενε κ στο χωριο μου θα τα καταλάβεις?????

Καλημερα τζενη, οκ το χεσμεντεκ στο σαλόνι???

Εφτιαξα τα βρωμομπισκοτα αλλά δεν είχα αρκετη βρωμη (Νταφ φερε λίγη) κ βγήκαν λασπεξ...

κριμα κ περιμενω απόστιγμη σε στιγμη μια φιλη μου με τον μπεμπίνο της...

οπότε θα με χασετε σήμερις..

Πολλα φιλιαααααααααααααα

κ για να μην ξεχνιόμαστε:

ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααααααααα επίσης να πω κ αυτο κ φευγωωωωωωω

τι θελει κ μου τα λεει η μανα μου από το τηλέφωνο κ τα παίρνω

ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ (καμμια σχεση με τα κράνα)..

Τη ρωταει χτες μια γειτανισσα:

Η Γιούπι θηλαζει ακόμα ε?(αυτο τώρα πως έχει διαδοθει... εγώ δεν το σχολιαζω γιατι θα γινω το ανεκδοτο του χωριου...)

Ναι τηςλεει η μανα μου

-Κ δεν τη δαγκώνει? εμενα 2 μηνων που τη θηλασα με δαγκωνε με τα ούλα ?

-Θηλαζει απανταει η μανα μου χωρις να σχολιασει

-Ε εχει γαλα αφού είχε πολύ μεγαλο στηθος

:evil::evil::evil:

Σημειωτεον μια αφθονια την εχω στο συγκεκριμενο σημειο αλλά όχι κ αγελαδινά που αφησε να εννοηθει η σκατουλα....

Διαφημίσεις

kalhmera!

πολυλογουδες δεν προλαβαινω να σας διαβασω..

καποια να μου εξηγησει τι δειχνει το αβαταρ της Μυρτους περικαλω!κατι σε βατραχακι ξαπλωμενο ,αραγμενο με μαυρα γυαλια μου φερνει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!

Σας προειδοποιώ θα γράψω πολλά μια που μπορώ...

Χθες νωρίς φύγατε... Σας διάβαζα εγώ αλλά οι κολικοί δεν με άφησαν να κάτσω να γράψω... Ερώτηση Νο1: Τι να κάνω με τους κολικούς? Έχουν γίνει χερότερα... Μα μετά τις 40 μέρες??Από σήμερα θα κάνω πλήρη αποχή των γαλακτοκομικών...

Ερώτηση Νο2: Τι κάνουμε όταν ο Αλέκος χτυπάει είπαμε??? Το αγνοούμε? Χθες χτύπησε την κοπέλα 2 φορές και η 2η φορά τον έβαλα μέσα στην κούνια του... Αλλά δεν βλέπω να έχει κανένα αποτέλεσμα αυτό... Μετά του είπα να ζητήσει συγγνώμη και δεν ζήταγε...

Ερώτηση Νο3: Τι κάνουμε όταν πετάει πράγματα? Το αγνοούμε? Του δίνουμε πράγματα που μπορεί να πετάξει??

Φελινάκι σε καταλαβαίνω με τη γκρίνια, το ίδιο έχω κάθε μεσημέρι πριν τον ύπνο και γενικότερα όταν είναι να ντυθεί...

Εγώ το "τα παίρνω στην κράνα" ξέρω. Καμία άλλη κράνα!

Υπομονή Τζενάκι μου με τα χεσίματα!

Αφροδίτη ησουν παραστατικότατη για χθες! Είσαι ήρωας!

Παλλαντίν χαράς το κουράγιο σου!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα μικρά μου βρωμομπίσκοτα (φυσικά και δεν τα έφτιαξα... αντιστέκομαι σθεναρά στην υγιεινίστικη επίθεση που δεχόμεθα!!! Κάτω τα σουσαμέλαια και οι βρώμες:mrgreen:

Εγώ για κράνα ξέρω αυτό που λέμε τα πήρα στην κράνα... όχι; λάθος;

Εμείς χθες το βράδυ τον αφήσαμε για ένα τρίωρο με μια πιτσιρίκα φίλη που θα τον κρατάει κανα βράδυ για να βγαίνουμε και πήγε σούπερ! Τον αφήσαμε κοιμησμένο κι έτσι τον παραλάβαμε... ούτε πλευρό δεν άλλαξε:cool:

Ροζάκι, απιστευτα τα ελάφια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε και του χρόνου τέσσερα χα!

Νταφάκι αύριο λέμε να πάμε στην κηπουρική... δεν χρειάζεται να ενημερώσουμε εε;

Σήμερα ενώ ο μικρούλης ξύπνησε μια χαρά, μπλάνταξε μετά ο έρμος... πριν μια βδομάδα την έπεσε στη τριανταφυλλιά και τρύπησε την παλάμη του η οποία μάζεψε πολύ πύον. Κάναμε τη μλκ να προσπαθήσουμε να το ανοίξουμε που το παιδί πέθανε στον πόνο. Θα πάρω παιδίατρο να δω τι πρέπει να κάνουμε.

Κι εμείς χθες είχαμε βαψίματα στο σπίτι και έγινε χαμός εδω μέσα αλλά τώρα κάπως συμαζεύτηκε. Τουλάχιστον πλέον δεν πέφτουν οι σοβάδες στο μπανιο. Το χωλ βέβαια είναι χάλια γιατί ξύστηκε και δεν βάφτηκε για να σκεγνωση απ'την υγρασία. Πολύ πρόβλημα ρε κορίτσια... μούσκεμα ο τοίχος... το ίδιο δυστυχώς και στο παιδικό και δεν μπορούμε να κα΄νουμε τίποτα.

Ροδάνι η γλώσσα μου πρωινιάτικο εεε; Το βουλώνω και επανέρχομαι:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...