Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ριξτου υπνωτικό και αποπλάνησε τον.....

Πως θα τον αποπλανήσει μαρή κοιμησμένο μου λες;;;:lol::lol::lol:

Ευτυχώς που δεν έχω τζάκι γιατί την άδεια ταξί δεν την γλύτωνα με τίποτα!:tongue:

Άντε καληνύχτες και σιγά οι σκυτάλες περικαλώ γιατί υπάρχει και άμαχος πληθυσμός...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

galat συγχαρητηρια!!!!!ολα ευχομαι να πανε καλα!!!!!!!:D:D:D:D

για την αθηνα δε μου απαντησε καμια οποτε μαλλον δε θα κατεβειτε:(:(

αν προλαβω θα μπω και για λιγο το πρωι να δω μηπως εχετε πει τιποτα καινουριο......

τα χριστουγεννιατικα ειναι στο ζαπειο???

σιγουρα θα κανουμε και καμια βολτα στο μοναστηρακι...

το αμαξι που προτεινετε να το αφησουμε???

καληνυχτα!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλημέρα ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!

Γκαλατούλι μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!! με το καλό το νέο μπεμπέέέέέ!!!!!!

να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη!

αχ πολύ χάρηκα!!!

Τη Τζένη να την αφήσετε στην ησυχία της, εμένα ποιος θα μου κάνει παρέα καλέ την Άνοιξη??? όλες πάτε και απαυτώνεστε χειμωνιάτικα? :-P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

ντιες, η καλύτερη λύση είναι να αφήσεις το αμάξι στην Δάφνη και να πάρεις το μετρό. Δεν έχω ιδέα που μπορεί να παρκάρει κανείς κοντά στον Εθνικό Κήπο. Ελπίζω να περάσετε καλά και να μη βρείτε πολύ κόσμο!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

((((Galatοyla)))), συγχαρητηρηρια!!!! ημουν σιγουρη!!!! και ναι λοιπον περιμενουμε το παιδι του τζακιου! Αυτο το παιδι πρεπει να το βαφτισουμε κοινοπραξια εμεις του καφε!!!

Α και μην ξεχαστώ παραχωρώ το σπίτι μας με πολύ ωραίο τζάκι!!!!!

καλα εσενα, τζακια, χαλιά, σε βλεπω πολυτεκνη!!!

Τατι, σκηνη απειρου καλους με την αννα! ακομα γελαω με την μιμιση!

Τιο λετε, να τα μαζεψουμε, δαναη, αννα, αλεκο και κωστη να τα αφησουμε να διηγουνται τις αδικιες της ζωης... Εγω παντως εχω να σημειωσω οτι βοηθαει πολυ την διαθεση της κορης μου το να παιζει με αλλα παιδιακια. αν περναει όλη τη μερα της μαζι μας, φρικαρει!

σας φιλω γκρινιαζουν κ τα δυο! Σματς

Εγω παντως εχω να σημειωσω οτι βοηθαει πολυ την διαθεση της κορης μου το να παιζει με αλλα παιδιακια. αν περναει όλη τη μερα της μαζι μας, φρικαρει!

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Τη Τζένη να την αφήσετε στην ησυχία της, εμένα ποιος θα μου κάνει παρέα καλέ την Άνοιξη??? όλες πάτε και απαυτώνεστε χειμωνιάτικα? :-P

Ε με τοσα τζακια και χαλια, και εγω ψηνομαι εχε χαρη που είμαι λεχωνα....:tongue::tongue::tongue:

Εσυ δλδ που περιμενεις να ερθουν τα χελιδονια, είναι φυσιολογικό αυτό;;;;;;:tongue:

χρειαζομαι καποια κοπελα να κραταει την ερατω 2-3 ωρες το πολυ την εβδομαδα, στανταρ τον ιανουαριο

για τόσο λίγο που την θες θα είναι δύσκολο να την συνηθίσει η ερατω...

Πως θα τον αποπλανήσει μαρή κοιμησμένο μου λες;;;

το πιο εύκολο βρε, που χανεσαι σε μια τρυπα νερό... και δεν θα θυμαται και τίποτα περί αντισύλληψης την αλλη μερα...:lol:

λεγκωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αναφορααααααααααααα γιατί το χερι το γλιτωσες αλλα εσυ είαι γνωστη που τους προκαλεις μονη σου τους τοκετους...

κουραστικο να γραφεις με 1 χερι...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εσυ δλδ που περιμενεις να ερθουν τα χελιδονια, είναι φυσιολογικό αυτό;;;;;;:tongue:

φυσιολογικότατο μπορώ να σου πω :tongue:

τι πελαργός, τι χελιδόνι, στο πουλί θα κολλήσουμε τώρα? :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

χα χα χα σωστηηη!!!

Αφηστε με εμενα απ 'εξω δεν ψηνομαι με τιποτα!!! Αν ηταν λιγο διαφορετικα τα πραγματα με το Μητσο ισως το σκεφτομουνα αλλα τωρα με τιποτα! Ο Τασος παλι ψηνεται γι αυτο δεν πρεπει να μας ακουσει να κανουμε τετοιες κουβεντες!

Ακουω κ την Τατιανα τι περναει κ Αφρο επισης κ σκιαζομαι !

Διαφημίσεις

Καλημερά μικρά μου πιροσκί... και που λέτε χθες μου ρθε να φαω πιροσκί, πρώτη φορά με έπιασε λύσα να φάω κάτι κουλό... πήγε ο έρμος ο γιωργάκης γυρνόντας απ'τη δουλειά να μου βρει αλλά κλάην:rolleyes:

Ντιεσάκι μου, εθνικό κήπο έχει αρκετά χριστουγεννιάτικα και σύνταγμα πρέπει να έχει κάποια. Εμείς λέμε να μην κατέβουμε κέντρο σήμερα γιατι είναι λίγο ταλαιπώρια με κοιλιά, θοδωρή και συγκοινωνία!

Νταφίδιον, φέρνε εδώ την Ερατώ για τόσες λίγες ώρες... ο θοδωρής θα είναι και σχολείο άρα δεν θα κινδυνεύει:tongue:

Τζένη βάστα γερά!!!:D

:lol::lol::lol: Είσαι νούμερο!

Άσχετο σε είδα στον ύπνο μου, στρώναμε τραπέζια σε ταβέρνες... εσύ έβαζες χαρτοπετσέτες κι εγώ μαχαιροπίρουνα. Είδα και κάτι άλλα διαστροφικά στον ύπνο μου που καλύτερα να μην τα περιγράψω γιατί θα με κόψει και με το δίκιο της η λογοκρισία... τι να κάμω άτιμες ορμόνες εγκυμοσύνης:lol: Πάντως καλύτερα οι κλασσικές φιγούρες, τα άλλα πολύ ταλαιπώρια μου φάνηκαν!:tongue:

:lol::lol::lol: Είσαι νούμερο!

Άσχετο σε είδα στον ύπνο μου, στρώναμε τραπέζια σε ταβέρνες... εσύ έβαζες χαρτοπετσέτες κι εγώ μαχαιροπίρουνα. Είδα και κάτι άλλα διαστροφικά στον ύπνο μου που καλύτερα να μην τα περιγράψω γιατί θα με κόψει και με το δίκιο της η λογοκρισία... τι να κάμω άτιμες ορμόνες εγκυμοσύνης:lol: Πάντως καλύτερα οι κλασσικές φιγούρες, τα άλλα πολύ ταλαιπώρια μου φάνηκαν!:tongue:

Εισαι νουμεροοοο κοπελιαααα!! Ταβερνιαρισα ! Μηπως ειναι ενα μηνυμα κ η δουλεια που σου ταιριαζει ειναι ταβερνιαρισα! Αντε για ξεκινα διαδικασιες! Θα βαλεις σπεσιαλιτε του καταστηματος ρεβυθια! Σε πειραζω μικρο μου πιροσκακι! Αντε ξεκινα εσυ κ ολες εμεις θα ειμαστε βοηθοι σεφ !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...