Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ και πάλι με συγκινησατε!!! Τατιάνα μου το έλαβα, χίλια ευχαριστώ!!!!!!

ΕΝΤΙΤ σου εστειλα κι εγώ ελπίζω να το πηρες...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααα!

Τί νέα είναι τούτα galatoula!!

Πολύ άψογα!

Με το καλό λοιπόν το νινί...

Αχ, πόσο χαίρομαι να ακούω τέτοια ευχάριστα!

Λοιπόν αυτή η σκυτάλη έχει τρελαθεί!!!

Έχει πέσει πολύ δουλειά σε αυτό το καφέ...

Επεξεργάστηκαν by evi_mik

899667.png226174.png

galat!!!!! Μπράβο κούκλα!!!!:D:D

Χαίρετε!

Μα είναι δυνατόν βρε παιδί μου το πρόβλημα μας να είναι ο ύπνος της Άννας;;;;;;

Είναι δυνατόν;;;;

Κοιμάται 23-4.30 και από εκείνη την ώρα είναι μέσα στην τρελή χαρά!!!!!

Ο μπέμπης κοιμάται περισσότερο την νύχτα!!!! Έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!

...κάτι μου θυμίζει αυτό...κάτι μου θυμίζει....

Τατιάνα αυτό που έχει η Άννα δεν είναι τρελή χαρά...τρελή υπερένταση είναι. Μην τυχόν και της κλέψει κανένα λεπτό ο μικρός...ΚΟΥΡΑΓΙΟ! έρχονται καλύτερες μέρες!

Σας είπα ότι ο Κωστής έχει ~1 εβδομάδα που δεν ξυπνάει καθόλου το βράδυ? -ψυθιριστά μη μας ακούσει κανείς:lol:

παιδί μου η καλύτερη εκδίκηση λέγεται "Ηλεκτρική σκούπα στο παιδικό δωμάτιο - 9.00 π.μ. "

Είσαι σατανική!!!:cool::lol:

Φιλάκια σε όλες Ματς-Μουτς!

DPYUp2.png EYukp3.png

Αυτό και αν είναι παιδί του καφέ!!!!!!! Συμμετείχαμε και στη σύλληψη!!!!! Εμ βέβαια με τόση ενέργεια εκείνο το βράδυ!!!!!!!! Τέλεια! Ε ρε και να μπουν τα κρύα τι έχει να γίνει!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ! Έρχεται ο γαλατόσπορος! Να δω πού θα κάνουμε συναντήσεις!!!!!!!

Δεν θα χωράμε πουθενά!

Λέγκω μου κουλ!!!!! Άσε να περάσει ο καιρόςλέμε! Και τις πρώτες μέρες είναι εύκολα γιατί ως 2ο παιδί θα κοιμάται πολύ!

Σήμερα ο Αλέκος εκτός απόν την πιπίλα της μπέμπας (που μόνο να τη φτύνει ήξερε κάποτε...) ήπιε και γάλα μου από το μπιμπερό το οποίο η μπέμπα ούτε να το φτύσει!!!

Α και μην ξεχαστώ παραχωρώ το σπίτι μας με πολύ ωραίο τζάκι!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Παντως ειχα μπηξει τα κλαματα προχθς με το 21 γραμμαρια, να ηδη τα της εγκυμοσυνης...ασε που εχω ατονια και κουραση...

Καλά αυτό το έργο δεν θέλει και πολύ!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Σας είπα ότι ο Κωστής έχει ~1 εβδομάδα που δεν ξυπνάει καθόλου το βράδυ? -ψυθιριστά μη μας ακούσει κανείς:lol:

Σσσσσστ! Ούτε γι αστείο δεν τα σχολιάζουν αυτά! :wink:

Όνειρα συνεχόμενα σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ψήσου κοπελιά λέμε!!! Αν και μάλλον ψημένη σε βλέπω!:tongue:

Την Τζένη βλέπω ακόμα να κιοτεύει:lol:

:lol::lol::lol::lol: καλά, εγώ σχεδόν ψημένη είμαι ....σιγοψήνομαι στο γκριλ! Ο Μάρκος πάλι δεν μπαίνει καθόλου στο φούρνο...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P

Αυτό και αν είναι παιδί του καφέ!!!!!!! Συμμετείχαμε και στη σύλληψη!!!!! Εμ βέβαια με τόση ενέργεια εκείνο το βράδυ!!!!!!!!

Εχμ εχμ να μετανομαστεί το καφέ των οργίων;;;;;;;;;;

...κάτι μου θυμίζει αυτό...κάτι μου θυμίζει....

Τατιάνα αυτό που έχει η Άννα δεν είναι τρελή χαρά...τρελή υπερένταση είναι. Μην τυχόν και της κλέψει κανένα λεπτό ο μικρός...ΚΟΥΡΑΓΙΟ! έρχονται καλύτερες μέρες!

ευχαριστω το χρειάζομαι..

Ψήσου κοπελιά λέμε!!! Αν και μάλλον ψημένη σε βλέπω!:tongue:

Την Τζένη βλέπω ακόμα να κιοτεύει:lol:

Συμφωνώ απολύτως!!!!

:lol::lol::lol::lol: καλά, εγώ σχεδόν ψημένη είμαι ....σιγοψήνομαι στο γκριλ! Ο Μάρκος πάλι δεν μπαίνει καθόλου στο φούρνο...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P

Ριξτου υπνωτικό και αποπλάνησε τον.....

εμοτικόν που την κάνει σφυρίζοντας δήθεν αδιάφορα :D:D:D

εσένα θα σουρθει μια σκυτάλη σφοντίλι!! :lol:

σεντόνι τέλος. παω να φαω....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

εχω ερωτηση !!!!!!!!!

(παντελως ασχετη με τζακια οργια και τεμπερ ταντρουμς:tongue:) χρειαζομαι καποια κοπελα να κραταει την ερατω 2-3 ωρες το πολυ την εβδομαδα, στανταρ τον ιανουαριο κ ισως κ μετα ....εχετε καμια να προτεινετε;για κεντρο μιλαμε παντα...ελιζα;;;;μυρτω;;:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...