Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά το τικεράκι μου για τα επόμενα Χριστούγεννα δεν είναι άπαιχτο; τώρα το πρόσεξα! χαχαχαχαχα!:lol::lol::lol:

Χαχαχα, καλό, γιατί μια αγωνία για τα επόμενα Χριστούγεννα την είχαμε,δε λέω!!! Μου θυμίζει το άλλο χθεσινό σκηνικό στο Χασιακο...Εϊναι μια κυρία, η οποία φεύγοντας λέει στις κοπέλες, κλείστε μου και το επόμενο ραντεβού. Λέει η κοπέλα...''μάλιστα...να σας το βάλω τέλη Νοεμβρίου, να μην πέσει μέσα στις γιορτές;;;''. Αρχισα να τσιμπιέμαι, λέω δεν είναι δυνατόν, έχω παραισθήσεις, μόνο εγώ νομίζω ότι έχουν περάσει τα Χριστούγεννα;;;Ευτυχώς είδα κι άλλες απορημένες φάτσες γύρω μου και ΚΑΤΑΛΑΒΑ ότι το ραντεβού ήταν για ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ το Νοέμβρη!!!! Αυτό θα πει οργάνωση κυρίες μου, αυτό θα πει προγραμματισμός!!!

Ευτυχώς είδα κι άλλες απορημένες φάτσες γύρω μου και ΚΑΤΑΛΑΒΑ ότι το ραντεβού ήταν για ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ το Νοέμβρη!!!! Αυτό θα πει οργάνωση κυρίες μου, αυτό θα πει προγραμματισμός!!!

για του χρόνου;;;;;:shock::shock::shock: μπράβο! πολύ πέραση ο Χασ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

Αφροδίτη τέλειες οι φωτό, είστε πολύ όμορφη οικογένεια!

Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν, και μακάρι η σκυτάλη να αλλάξει χέρια!

Εύη κι εγώ λέω να πάτε παιδική χαρά! Καλό ντύσιμο και βουρρρρρ

καλημερα σας!!!!!!!:D:D:D:D:D

απο οτι βλεπω επανηλθαμε στους παλαιους καλους ρυθμους!!!!!;);););););)

δεν προλαβα να σας διαβασω λεπτομερως αλλα ειδα τις photos της afrodite και ειναι πολυ τελειες!!!!! και ο μικρος οντως εχει πολυ σχιστα ματακια!!!!!!:D:D:D:D

επισης ειδα οτι μιλατε παλι για το πονεμενο θεμα "υπνος"....:rolleyes::rolleyes:

οτι και να λετε συμφωνω..........και εμεις μια απο τα ιδια!!!!!!:(:(:(

επισης ειχα γραψει ενα μηνυμα 2 σελιδες πιο πριν για την Αθήνα, όποια μπορεί να μου απαντήσει....... :)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

επισης ειδα οτι μιλατε παλι για το πονεμενο θεμα "υπνος"....:rolleyes::rolleyes:

οτι και να λετε συμφωνω..........και εμεις μια απο τα ιδια!!!!!!:(:(:(

πάντως εγώ να πω την αλήθεια από τότε που πήρα απόφαση ότι θα κοιμάμαι μαζί με το μωρό και έκλεισα τα αυτιά μου σε όσους έλεγαν ότι θα συνηθίσει κλπ κλπ ξεκουράζομαι καλά.

καλημέρα!!!!!!!!!!!

χρόνια πολλά σε όλους και όλες!! γιορτάζοντες και μη!!!!!!!!

γυρίσαμε κι εμείς εχτές από το χουριό, μόνο βουτιές στη πισίνα της διπλανής κωμόπολης που δεν κάναμε από τη ζέστη... ΑΑΑ το βλέπω εγώ, έχουν αντιστραφεί τα πράγματα: το καλοκαίρι στη Κεφαλονιά θα χιονίζει :P

Αφροδιτάκο μου απίστευτες φωτογραφίες!!!!!!! κι εσύ όσο πας γίνεσαι και πιο νέα!! μη γελάτε, αλήθεια λέω!!! για προσέξτε την καλά καλά!!!!!!

γκάιζζζζζ θυμήστε μου λίγο κάτι: υπάρχει παιδικό σιρόπι για τον βήχα?? θυμάμαι ότι το συζητάγατε και θυμάμαι και τη Μυρτώ να λέει μια μάρκα. Για πείτε!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρέ, κρατάει πολύ μετά τις ιώσεις ο παλιόβηχας. Η Λήδα άκουσε και τη γιατρό που το είπε και την τελευταία φορά μου το ξεφούρνισε "έχω φλέματα'' ! Η Ντόκτορ Ρουθ!!!

Ναι μωρέ, κρατάει πολύ μετά τις ιώσεις ο παλιόβηχας. Η Λήδα άκουσε και τη γιατρό που το είπε και την τελευταία φορά μου το ξεφούρνισε "έχω φλέματα'' ! Η Ντόκτορ Ρουθ!!!

Xaaaaaaaaaaaχχχχχχχ

Η Άννα της είχε δώσει μάλλον ένας συμμαθητής της μια μπούφλα και όποτε με βλέπει να βαδίζω απειλιτικά προς το μέρος της επειδή έκανε την νιοστή μλκ μου δείχνει το σημείο και μου λέει "Πονάω!"

Εντωμεταξύ το απίστευτο γέλιο:

Κατα το ξημέρωμα (βλεπε 5...) είμαστε οι 3 μας στο διπλό, ο μπέμπης στην καλαθούνα δίπλα και σφίγγεται για να χ$%^$&ι αλλα δεν τα καταφέρνει και βγάζει τις γνωστές φωνούλες... Εγω προσπαθώ να κοιμηθώ και ο Μικ επίσης, ξαφνικά η Άννα αρχίζει και μιμείται τις φωνές του μικρού "Οοοοοοο" 'Αααααααα" καλά πεθάναμε στο γέλιο και οι 3....

Λοιπόν αγαπητη τζενη, λεγκω και λοιπές συμπάσχουσες (μυρτω εσύ απεξω) όταν πάνε πανεπιστήμιο θα τους κάνουμε τέτοια χουνέρια με τον ύπνο, θα την ξυπνάω 30 λεπτά αφότου έχει γυρίσει από βραδινή έξοδο... χεχεχε εκεί θα πάρω το αίμα μου πίσω....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

πάντως εγώ να πω την αλήθεια από τότε που πήρα απόφαση ότι θα κοιμάμαι μαζί με το μωρό και έκλεισα τα αυτιά μου σε όσους έλεγαν ότι θα συνηθίσει κλπ κλπ ξεκουράζομαι καλά.

palladinaki δικαιο εχεις.....:rolleyes:

αν και γενικα ο λογος που δεν το κανω αυτιο δεν ειναι για το τι θα πουν οι αλλοι, απλα δε μας exei βολεψει αυτο ιδιαιτερα....η μικρη δεν τρωει ποτε οταν ο μπαμπας μας ειναι στο κρεβατι,επισης δεν του εχω καμια εμπιστοσυνη με το παιδι στο κρεβατι....δεν καταλαβαινει τιποτα μεσα στο υπνο του......;);)

μεσα στο μυαλο με τρομαζει και η μελλοντικη μεταφορα της μικρης στο δικο της κρεβατι οταν θα ειναι αναγκαιο (πχ νεα εγκυμοσυνη)

γενικα σκεφτομαι πολλα για το συγκεκριμενο θεμα και αφου δεν το καναμε και απο την αρχη προσπαθω οσο μπορω να το αποφυγω....

δεν ειμαι παντως κατα, με την εννοια "δε θελω το παιδι στο κρεβατι μας"ή κατι αλλο παρομοιο.

παντως το μεσημερι που κοιμαμαστε οι δυο μας στο διπλο ειναι πολυ ωραια!!!!;):D;):D

Λοιπόν αγαπητη τζενη, λεγκω και λοιπές συμπάσχουσες (μυρτω εσύ απεξω) όταν πάνε πανεπιστήμιο θα τους κάνουμε τέτοια χουνέρια με τον ύπνο, θα την ξυπνάω 30 λεπτά αφότου έχει γυρίσει από βραδινή έξοδο... χεχεχε εκεί θα πάρω το αίμα μου πίσω....

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

doo καλως ηρθατε!!!!

αυριο θα κατεβουμε αθηνα μαλλον για βολτα, για πειτε που να παμε???

τα χριστουγεννιατικα ειναι στο ζαπειο???

σιγουρα θα κανουμε και καμια βολτα στο μοναστηρακι...αν κατεβει και καμια αλλη αθηνα να τα πουμε...

το αμαξι που λετε να το αφησουμε???

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...