Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Και κάτι άσχετο...

Θέλω να περνάω λίγο χρόνο παραπάνω με το Γιώργο.

Το έχει παρεί πολύ καλά το θέμα της μικρής και γενικά είναι πολύ τρυφερός μαζί της

ακόμη κι όταν την έχω αγκαλιά και τη θηλάζω.

Ο ίδιος γάλα απότο στήθος αρνείται κατηγορηματικά, το πίνει όμως μια χαρά στο μπιμπερό.

Αφού με είδε που έβγαζα γάλα και μου λέει "αυτό είναι για μένα!?"

Anyway, θέλω πραγματικά να πάρω το Γιώργο και να βγούμε μια βόλτα, να πάμε μέχρι την παιδική χαρά, για καφέ (που του αρέσει), για ποδήλατο στην παραλία... αλλά δεν έχω που να αφήσω τη μικρή.

Να την πάρω μαζί?? Δεν είναι πολύ πολύ μικρή?

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευη μου αν δεν κανει πολυ κρυο εκει που μενεις βαλτην σε ενα sling αν εχεις βαλε ενα μεγαλουτσικο μπυφαν να σας χωραει και τις δυο και βουρ για βολτα με τον γωγω σου ετσι θα εκανα εγω για μιση ωρα δεν εβλαψε κανεναν!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημέρααα!

Αφροδιτηηη σουπερ οι φωτογραφιες σας! Τελεια ειναι κ τα δυο παιδακια σας! Αντε να σας δουμε κ απο κοντα !

Γαλατουλα μακαρι να επιασες σκυταλη να κανεις παρεα στην συμπεθερα μου , αυτη την φορα την αφησα μονη ...

Το Λεγκοπουλο τι κανει? Αντε περιμενουμε νεα σημερα.

Ευη αν κανει καλο καιρο παρε κ την μικρη λιγο εξω , αν την ντυσεις καλα δεν νομιζω να εχει προβλημα να πατε για κανα μισαωρακι στην απιδικη χαρα.

Εμεις με το υπνο εχουμε μεγαλο προβλημα! οπως ξερετε κοιμαται πολυ αργα κ ξυπναει συνεχεια. Συνεχεια ομως! Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω για να στρωσει λιγο το θεμα υπνου. Εχω κουραστει παρα πολυ κοντευω 2 χρονια που κοιμαμαι ελαχιστα! Αφροδιτακι χαρας στο κουραγιο σου πραγματικα!

Τατιανα κουραγιοο θα ερθουν κ για μας καλυτερες μερες! Η Αννα πως ειναι με τον μπεμπουκο συνηθησε καθολου?

Μυρτωωω μας ελειψες! Πωπω τωρα συνηδειτοποιησα πως φτανει κ σενα η σειρα σου! Ποτε περασε ο καιρος ! Δεν σε εχω δει καθολου απο οταν εμεινες εγκυος κ δεν μπορω να το συνδεσω στο μυαλο μου οτι θα γεννησεις !!! Παραξενο μου φαινεται!

Καλημέρα!

Τί κάνετε κουκλίτσες?

Αφροδιτούλα μου, την ταινία την είδαμε σε 2 δόσεις. Μισή προχθές και μισή χθες! Μας κοστίζει το ντβιντι ένα σινεμά!

Εύη πάρε τα παιδία και έξω! Θα κοιμάται η μικρή! Και θα της κάνει και καλό ο καθαρός αέρας. Ιδίως τώρα που έχει καλό καιρό!

Θυμάστε που σας έλεγα ότι ο Αλέκος έχει καλυτερέψει? Ε τώρα μπήκε σε 2η φάση! Χθες θήλασε όση ώρα θήλαζε η μπέμπα (ευτυχώς δεν με δάγκωσε αλλά με γέμισε σάλια!), μου είπε κάποια στιγμή άσε μπέμπα και έλα εδώ (έτσι με ύφος ες ες!) και έχει ξαναξεκινήσει την άρνηση.

Τώρα για τον ύπνο τι να πώ? Κοιμάται το μεσημέρι η Δανάη? Μήπως πρέπει να της το κόψεις? Αν αντέχει βέβαια!

Τζενάκι!!!!! Υπομονή κουκλίτσα, ο αποθηλασμός πώς πάει?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Σημειώστε και από δω Χ στο θέμα ύπνος..πότε θα κοιμηθούμε σαν άνθρωποι οεο??????????Εμείς στο θέμα αποθηλασμός καλά πάμε,δεν τον πολυνοιάζει,μπορώ να πω,και του το δίνω μόνο για να νανούρισμα.Βέβαια όταν με βλέπει χωρίς σουτιέν παθαίνει παράκρουση!!!!!Έχει πολύ γέλιο!!!!!!!!

Φιλούρες,τα λέμε μετάααααααα!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Kαλημέεερα!

Τι κάνετε;;;Εμείς στη δουλειά και η Λήδα με την νταντα-γιαγιά...ε...ντρέπομαι λίγο...αλλά....τολμώ να πω ότι το απολαμβάνω....:oops:.....παρόλο που περάσαμε πολύ ωραία όλοι μαζί αυτές τις μέρες...

Λοιπόν, ο Χας είπε ότι δε θα ξετυλιχτεί το μωρό σ'αυτή τη φάση και σ'αυτή τη θέση που είναι αλλά παρόλα αυτά δεν ανησυχούμε....Εγώ πάλι σκέφτομαι ότι θα γεννήσω σαν την Τατιάνα....όπου βέβαια όλα πήγαν καλά, αλλά μήπως ξυπνήσει η κότα μέσα μου;;;;

Επίσης ο γιατρός είναι πολύ φαν της επισκληριδίου, εγώ τη Λήδα τη γέννησα ανευ, τώρα μπήκα σε σκέψεις...Γενικά είμαι λιιιιιγο προβληματισμένη....

Μα είναι δυνατόν βρε παιδί μου το πρόβλημα μας να είναι ο ύπνος της Άννας;;;;;;

Είναι δυνατόν;;;;

Κοιμάται 23-4.30 και από εκείνη την ώρα είναι μέσα στην τρελή χαρά!!!!!

Ο μπέμπης κοιμάται περισσότερο την νύχτα!!!! Έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!

Σορυ δεν σας διάβασα μονο της Μυρτως, αν δεν θες επισκληρίδιο δεν θα κάνεις απλά δεν είναι ντε και καλά ότι πρέπει να κάνεις ... Αν χρειάζεται για κάποιον λόγο θα σου το πει ο ίδιος.... Του τοπες ότι δεν θες;;;;

Αλλά αλήθεια αν κοιμόταν η Άννα την νύχτα θα ήμουν σαφέστατα μα σαφέστατα πιο ξεκούραστη....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Να μαι κι εγώωωω! Δεν γεννάω σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις... ο μικρός είναι κανα τρίκιλο και γλύτωσα το χέρι της γιατρέσας μου για να κάνουμε πρωτοχρονιά εκτός νοσοκομείου!

Πρώην συμπεθέρα μια χαρά ο σπόρος... πιο μεγάλος απ'το Ληδάκι θα βγει λογικά! Τώρα για επισκληρήδιο τι να σε πω... εγώ δεν θα κάνω αφού την πάλεψα στον Θοδωρή γιατί μου είναι πιο εύκολο να συνεργαστώ στις εξωθήσεις. Να σε πω ρε κοπελιά αλήθεια πιστεύεις με το χρόνο που έκανες να γεννήσεις τη Λήδα ότι θα προλάβεις επισκληρήδιο και προβληματίζεσαι κι όλας;:tongue:

Άφρο οι φωτό ειδικά στο έλκηθρο σπέρνουν!!!!!!!!!!!!!

Ευάκο γιατί δεν πάτε και οι τέσσερις βολτούλα; Έτσι και η μικρή θα πάρει τον αέρα της και εσύ θα μπορείς να παίξεις λίγο πιο χαλαρά με τον Γιωργάκο!

Ο θοδωρής της τελευταίες μέρες έχει βρυκολακιάσει κι αυτός... εχθές στις 12 κοιμήθηκε. Ελπίζω να είναι επειδή έχει ξεμυαλιστεί με τις διακοπές και επειδή δεν έχει σχολείο το πρωί, γιατί τα βραδινά ξυπνήματα τα αντέχω αλλά βραδινά ξυπνήματα σε συνδυασμό με δώδεκα η ώρα ύπνο δεν παλεύεται με τίποτα.

Διαφημίσεις

Ναι, του το είπα Τάτη, αυτό μου είπε, ότι θα κάνω ότι θέλω, αλλά ότι γενικά αυτός τη συστήνει σε όλες, και ότι ένας τοκετός μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά αλλά και πολύ άσχημα, και ότι τώρα η γυναίκες νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα (sic) κλπ, κλπ...Εντάξει, δε μου είπε ο άνθρωπος ότι θα σε βάλω κάτω και θα στην κάνω θες δε θες, αλλά ότι ''κάνε ότι θες αλλά εσύ θα πονάς''....Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν είμαι τελείως κάθετη απλά όταν γέννησα τη Λήδα δεν ένιωσα ότι μου χρειάζεται, και τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα....

Δηλαδή θες να πεις ότι από τις 4.30 είσαι στο πόδι;;; Ώχου!!!Γμτ....δεν έχω να σου πω κάτι πιο έξυπνο πέραν του ότι είναι σίγουρα παρωδικό...Θα τα ξαναπετύχετε τα παλιά σας ωράρια...Εύχομαι όσο το δυνατόν γρηγορότερα!!!

Καλώς την πρώην συμπεθέρα....Χαχαχαχαχα, ορίστε, φαγώθηκες να ετοιμάσεις τα προικιά!!! 37 εβδομάδες και 5 μέρες γράφει καλή μου το τικεράκι σου, κάτσε στα αυγά σου να το γεννήσεις τελειόμηνο, πω, πω, τι σε έχει πιάσει ''να γεννήσω'' και ''να γεννήσω''!!!!

Καλώς την πρώην συμπεθέρα....Χαχαχαχαχα, ορίστε, φαγώθηκες να ετοιμάσεις τα προικιά!!! 37 εβδομάδες και 5 μέρες γράφει καλή μου το τικεράκι σου, κάτσε στα αυγά σου να το γεννήσεις τελειόμηνο, πω, πω, τι σε έχει πιάσει ''να γεννήσω'' και ''να γεννήσω''!!!!

Τι να κάνω ρε κοπελιά; Σκέφτομαι ότι τώρα βολεύει με την αργία της Παρασκευής και τον φώτων να έχω τον γιώργο λίγο βοήθεια εκτός απ'τις δύο μέρες που δικαιούται γιατί απ'την αρχή με τα δύο σκιάζομαι λίγο... αν και πρέπει να συμπληρώσω ότι δεν φοβάμαι δεν είμαι δειλή:tongue:

Βρε Μυρτούλι όντως αν γέννησες το πρώτο παιδί έτσι εύκολα, το 2ο θα το φτύσεις... και όχι επισκληρίδιο ούτε κλύσμα ούτε ξύρισμα τίποτις!

Καλή ώρα!

Εδώ αντέχονται οι τεχνητοί πόνοι, αν έρθουν φυσιολογικά τότε είναι πολύ ήπιοι! Βέβαια επειδή η βαρεμάρα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στο 2ο, μια επιντουρίδιος θα κάνει τη γέννα μια καφεδάκι!

Τάτι, και τί σου λέει δηλαδή η Άννα? Να παίξουμε και τέτοια? Το πιστεύω πάντως ότι ο μπέμπης κοιμάται καλύτερα! Κολικούς έχει???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλά, συμφωνώ απόλυτα!!! :P

Καλημέρα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...