Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά οι φωτος είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Είστε όλοι κουκλιά!!! Και βέβαια πιο παιδί από όλους η Αφροδίτη!!!!!

Και ο Άγγελος τρομερό κινεζάκι! Η Δανάη μοντέλο ποζάρει σε όλες τις φωτός!!!!

Άντε και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αφροδιτούλι τέλειες φωτό!!!! γκριματσα στησιμο η Δαναη ε? χαχαχαχαχαχ ο κινεζακος μου αρεσε πολυ στο χιονι και στο τουτου που φαινονται και τα δοντακια!!!!

Η δαναη σου μοιαζει εκπληκτικα πλεον...και του χρονου!!!

Οσο για το μετωπο Λεγκουλι δεν εχω αδιαθετησει ακομα αλλα δεν μπορω να μιλησω και για καθυστερηση-τεστ κλπ, διοτι με τον θηλασμο ο κυκλος μου κυμαινεται απο 28 εως 40 μέρες με μεσο ορο(τι διαολο μαθηματικος ειμαι) τις 33,4 μερες χαχαχαχα

τον προηγουμενο μηνα αδιαθετησα 23. σε καμια εβδομαδα θα κανω τεστ αν δεν εχω αδιαθετησει ακομα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

..........καλέ μια σκυτάλη πέρασε με πολυάσχολο ύφος......που να πηγαίνει.......

Αχ, άντε, να'χουμε και ένα παιδί του τζακιού εκτός από αυτό του χαλιού!!! Και, ναι, επιτέλους κατάλαβα τα πονηρά υπονοούμενα της Ελένης. Μάι άδερ νέιμ ις Ρανταπλάν!!!!

Διαφημίσεις

..........καλέ μια σκυτάλη πέρασε με πολυάσχολο ύφος......που να πηγαίνει.......

Αχ, άντε, να'χουμε και ένα παιδί του τζακιού εκτός από αυτό του χαλιού!!! Και, ναι, επιτέλους κατάλαβα τα πονηρά υπονοούμενα της Ελένης. Μάι άδερ νέιμ ις Ρανταπλάν!!!!

Αχ....Μίλτο πόσο μα πόσο μας έλειψες!!!! :tongue::tongue::tongue:

Αχ μακαρι να την πιασω την πολυασχολη - αν αδιαθετησω νομιζω θα στεναχωρηθω...γιατι μου αρεσει αν γινει ετσι απρογραμματιστα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μπράβο το αγοράκι μας!!!! Ε μια περιτυλιξη δεν ειναι τιποτις...

Οσο για το Μιλτο ηθελα καπως να σε πω και το ραντανπλαν μου φαινοταν βαρύ!:-P:-P:lol:

Μουτς σας αφηνω για λιγο παω να κοιμισω το μαμακιασάκι μου μιας και δεν κοιμηθηκε μεσημερι και ισως να τα καταφερουμε νωρις!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αααα, δε σας είπα τα νέα του σπόρου! Είναι 2160 (τι ακρίβεια θεέ μου), κεφαλάκι κάτω και μια φορά τυλιγμένος με το λώρο...μμμμ.....

Mμμμμμμμμμμ.......... τί μου θυμίζει αυτό το σενάριο....:tongue::tongue::tongue:

Να σε πω δλδ σουπε 2160;;;;; Ααααααααχ που είσαι ντουντουκα να σχολιάσεις;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Αφροδίτη τέλειες οι φώτο! Το κοριτσάκι σου μοντελάκι αλλά έπαθα την πλάκα μου με τον Αγγελούκο σου που γελλάει σε όλες τις φώτο!!!Δεν έχω ξαναματαδεί τέτοιο μωρό!!! Αποκλειεται να είναι αυτός που λες ότι γκρινιάζει!

Τατιάνα κράτα καλά! Εγώ σήμερα που έστειλα το μικρό σταθμό παρέλαβα το μεσημέρι ένα άλλο παιδί! Μια χαρά ήρεμο και συνεργάσιμο! Τι συμβαίνει μπας και το alter ego μου ξυπνάει και φέρεται βάναυσα στο παιδί οπότε καλοπερνάει στο σταθμό???? Τι να πω...

Μυρτώ μια χαρά μεγαλώνει ο αγόραρος! Την επόμενη φορά θα έχει ξετυλιχτεί!

Γαλατούλα σου ρχεταιιιιιιιι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ε, θα την στειλω κ γω τοτε σχολειο αυριο, θελει δε θελει.... Την ψυχη μου εβγαλε ολη τη μερα σημερα. Φυσικα δεν κοιμηθηκε το μεσημερι κ τωρα πηγε παλι 10 και για να κοιμηθει.... Χτες ειχε κοιμηθει στη μια! Μα δεν εχω παιδι, βρυκολακα εχω... Νομιζω οτι πρεπει να ρωτησω καποιον ειδικο γιαυτο το θεμα, ειλικρινα με ανησυχει...

ΕΥχαριστω κοριτσακια για τα καλα σας λογια για τις φωτογραφιες, μακαρι να καταφερουμε του χρονου να παμε ολοι μαζι! Και ναι η Δαναη κανει αυτο το "χαμογελο" σε ολα τα στησιματά της, αν κ τωρα τελευταια το παιζει "αφηρημενη" στις ποζες της το νουμερο.

Μυρτω, ο σπορος εγινε ολοκληρος αντρας!!! Μεχρι να γεννησεις καλη μου, θα κανει τοσες στροφες που θα ξετυλιχτει μια χαρα!

Γκαλατουλα, απορω με την ψυχραιμια σου, εγω θα ειχα κανει τεστ απο χτες!

Αφροδιτακι ειναι ενας γλυκας ... Αμα δεις τον δικο μου ειναι ο μισος απο τον δικος σου φτου του εμενα ειναι σαμιαμυδι χαχα κανει μοντελινγκ το πουλακι μου!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...