Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε κοριτσάρες μου? Εμείς γυρίσαμε χθες το απόγευμα αλλά πήγαμε σε ένα πάρτυ κατευθείαν και γυρίσαμε βράδυ...

περάσαμε πολύ ωραία, τα Γιάννενα είναι πολύ όμορφα με τη λίμνη τρομερή να δίνει πολύ χρώμα και την παλιά πόλη κτλ... Όσες είστε από εκεί είστε τυχερές! Πήγαμε και στα Ζαγοροχόρια, και στη Δωδώνη, επιχειρήσαμε να πάμε και στο Μέτσοβο αλλά είχε 3 χλμ ουρά και γυρίσαμε αμέσως... Τα παιδιά ήταν πολύ συνεργάσιμα, ο Αλέκος στα μεγαλύτερα τμήματα των δαιδρομών με το αυτοκίνητο ήταν ξύπνιος αλλά δεν παραπονέθηκε ούτε στιγμή.. .Μόνο ρώταγε! Συνέχεια όμως! Λοιπόν λίγο να μεγαλώσουν τα ζουζούνια και πρέπει να κανονίσουμε εκδρομή στα Ζαγοροχώρια με χιόνια και τζάκι, εμείς να πίνουμε τσίπουρα και τα παιδιά να παίζουν! Βέβαια ο καιρός θύμιζε πιο πολύ Πάσχα παρά Χριστούγεννα...

Θα σας βάλω φωτό μόλις τις κατεβάσουμε!

Σας διάβασα χθες βράδυ, όλα καλά τα είδα, η λέγκω δεν γέννησε, η Βασούλα καλά φουσκώνει!

Δεν έχασα και πολλά ευτυχώς!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερούδια, πάω να πάρω δώρα πρωτοχρονιάς και μετά να δω τον γιο!

Χθες ήρθαν τα πεθέρικς επίσκεψη απρόβλεπτη και για κανένα μισάωρο τρέχαμε με το σούπερμαν με αυτή τη μουσική υπόκρουση :

αλλόφρονες!

Ταυτόχρονα λέγαμε διάφορες βλακείς του στυλ ''θα προλάβουν άραγε οι παίκτες μας να είναι έτοιμοι σε 10 λεπτά;;;;''

Τελικά τα καταφέραμε τέλεια, αφού στο τέλος μου είπε να δημιουργήσουμε λίγη τεχνητή ακαταστασία για ξεκάρφωμα!!!

Τέλος πάντων, ωραία περάσαμε κι έχω και ένα ανησυχητικά ταχτοποιημένο σπίτι....

Σας φιλώ, μουτς-μουτς!

Ελένη, καλωσήρθες!

Xaxa μυρτώ αυτό ήταν κλασσική ατάκα δική μας στην Ιταλία, όπου ξεσκουληκιάζαμε όταν ερχόντουσαν αιφνίδια επίσκεψη οι φίλοι μας....

Ελένη καλώς ήρθες!!!

Τα υπόλοιπα μετά.... παωωωωωωωωωωωωωω

θα βαλω τικερ επαοριστω με ερωτημα πότε θα κοιμηθούμε αραγες....

Ή αλλιώς Ιτ ισ 2 γιερς και φαιβ μανθς και κατι που δεν κοιμομαστε.............

Η Άννα πάντως ή τοχε το γονίδιο ή μεταμορφώθηκε στο πιο κακομαθημένο παιδί του πλανήτη....

(ναι ναι οκ το ξερω ο μπέμπης κλπκλπ αλλά εμένα μου βγάζει την παναγία, νταξξξξξξξξξξξξξξξξξ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

ειμαι απαραδεκτη το ξερω.... βασουλινι μου να χαιρεσαι την κουκλαρα σου, να ειναι πολυχρονη ευτυχισμενη και να την καμαρωνεις παντα! Τη νυχτα σε ενα απο τα ν! ξυπνηματά μου σκεφτηκα οτι γιορταζει κ η Στεφανια... Πολυχρονη καλη μου κ με το καλο το αδεργακι της!

΅Ελενη καλως γυρισες! Οντως εκεινα τα μερη ειναι φανταστικα! Πολλες φορες σκεφτομουν να μεινω εκει, αλλα την υγρασια δεν την παλευω! Για εκδρομη ομως ειναι σουπερρρρρρρρρρρρ!

Μαρινα, το Ελατοχωρι ειναι κοντα στην κετερινη κ με κλειστα τα τεμπη κ με παιδια που γκρινιαζουν στο αμαξι ειναι 7,5 ωρες!!! Δεν στο συστηνω! Επισης, τουλαχιστον στο ξενοδοχειο που μεναμε, η πληροτητα ειναι 100% αυτες τις μερες!

Για τον γωγο παιζουν κ τα τεριμπλ τους, να ξερεις και να κανουν κουραγιο.... Οσο γινεται!

Τατι, συμπασχω, συμπασχω συμπασχω! ωρες ωρες την καταλαβαινω αλλα καποιες στιγμες θελω να της ορμηξω κ να την κανω μπλε μαρεν... Ειμαι καλα γιατρε???

Σημερα ειμαι σπιτι κ με τα δυο βλασταρια μου, να δω ποσο θα αντεξω. τουλαχιστον ειναι καλα και τα δυο απο υγεια.

Καλημερούδια!!! Τάτι κι αφροδιτούλα μουτς!!!!!!!!

Κι εμείς χθες ειχαμε παραπανω ξυπνηματα απο το κανονικό αλλα τουλαχιστον κοιμηθηκε εως τις 11.30 οπου την ξυπνησα με το ζορι...

Ελένη καλωςηρθες, και ...Μυρτώ αυτή η ατάκα όοοοοοολα τα λεφτά!!!!! Θα την λέω κι εγώ όταν ετσι πανικόβλητοι τρέχουμε παντα πριν ερθει καποιος...χαχαχαχαχ

και παρεπιπτόντως παντα τραγουδαμε τον μπενι χιλλ οταν βιαζομαστε!!! Ολοι ε?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βασουλίνι μου να χαίρεσαι το Στεφανάκι το όμορφο! Χρονια της πολλά και με το καλό το αδελφάκι της!!!

Γκαλατόπραμα, κανα νέο;;; :)

Γεια σας τσαπερδόνες μου... εγώ αντίθετα απ'την πρώην συμπεθέρα μου, έχω ένα σπίτι τραγικό γιατί είχαμε χθες καμια δεκαριά ίσως και παραπάνω φιλαράκια για φαγί. Ωραία ήτανε δεν μπορώ να πω... είχε λίγο κούραση αλλά το κατευχαριστήθηκα!

Μόλις γύρισα από κέντρο που κατέβηκα με θοδωράκη για να πάρω κάποια πραγματάκια που μου λείπανε. Μεγάλη επιτυχία αλλά μου βγήκε η γλώσσα να κυνηγάω τον μικρό που είχε ξεσαλώσει ο κερατάς... τώρα έχει ξεραθεί στον ύπνο! Μάλλον πρέπει να ξεραθώ κι εγώ γιατί έχω κοιμηθεί πάλι κανα δίωρο όλο το βράδυ... φύγανε όλοι κατα τις δύο και μετά είχα έναν πονοκέφαλο που τον πάλεψα με παιδικό ντεπόν γύρω στις 5... Έχω να δηλώσω ότι τα παιδάκια μας έχουν απόλυτο δίκιο, δεν πίνεται με τίποτα αυτή η αηδία!!!

Λενάκο, καλως ήρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βάλε φωτό οπωσδήποτε...

Ακόμα δεν γέννησα... πότε θα γεννήσω οεο;;; Και βολεύουν αυτές οι μέρες με τις αργίες γιατί ο γιωργάκος δεν έχει άδεια και με τις δύο μέρες που δικαιούται και τις αργίες θα τον είχα βοήθεια τις πρώτες μέρες στο σπίτι. Μ'αρέσει που πρόσεχα και για προωρο τρομάρα μου:tongue:

γεια σας και απο μενα!!!!!

καλως ηρθατε elenikat και afrodite:D:D:D:D

λεγκω καλο συμμαζεμα και καλη ξεκουραση!!!!;)

εγω περιμενω το αδερφακι μου απο στιγμη σε στιγμη:D:D:D

θα κατεβουμε αθηνα μαλλον την τεταρτη για βολτα, για πειτε που να παμε???

τα χριστουγεννιατικα ειναι στο ζαπειο???

σιγουρα θα κανουμε και καμια βολτα στο μοναστηρακι...αν κατεβει και καμια αλλη την τεταρτη αθηνα να τα πουμε...

το αμαξι που λετε να το αφησουμε???

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλημερα!ευχαριστουμε για τις ευχουλες σας!!

σημερα εχω αδεια μεχρι των φωτων

συμπεθερα που εισαι??σε πηρα 2 φορες τη μια δεν ειχες σημα και την αλλη δεν το σηκωσες γουαιιι???πολυχρονη να εισαι,να χαιρεσαι τον ταρζανακο σου!

μυρτω καθε φορα που τρεχω ετσι σε απροβλεπτες επισκεψεις σκεφτομαι παντα ποσο θα ηθελα να εχω ενα σπιτι που ανα πασα στιγμη θα ηταν ετοιμο να υποδεχτει κοσμο

εχω μια φιλη που ειναι πολυ της ταξης του σπιτιου ,οτι ωρα και να πας σπιτι της ειναι ΟΛΑ στην εντελεια ,βεβαια δεν εχει παιδια αλλα νομιζω πως δεν εχει σημασια αυτο γιατι εγω και πριν κανω παιδι δεν ειχα και το πιο τακτικο σπιτι

αυτη η φιλη ηρθε προχθες και ειδε το υπνοδωματιο της στεφανιας ολο παιχνιδια και μου λεει "πωπω δεν θα αντεξω να δω το σπιτι μου ετσι "

λεγκω που βρισκεις τοση ορεξη να ετοιμαζεις τραπεζωματα στην 38η εβδομαδα???

περιμενουμε φωτο απο γιανννενα και ελατοχωρι (ακους αφροδιτη?)

λεμε να παμε σε λιγο στον εθνικο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Hallo, hallo!

Μόνη με τα 2 σήμερα και so far so good!!!

Πρωί πρωί, φτιάξαμε κουλουράκια γιατί ο Κωστής ήθελε 'ζυμαρική'.

Πήγαμε παιδική χαρά, γυρίσαμε και τώρα ο Κωστής κοιμάται και η Σοφία παίζει ήσυχα δίπλα μου:shock:

Εχθές, τάισα τη Σοφία baby mushlie στις 7.30 το απόγευμα, πολύ αργότερα απ'ότι συνήθωςι και μετά 9.30 θήλασε και κοιμήθηκε μέχρι τις 3 σερί....Βρε λες?:confused::confused:

Παίζω ησυχα τέλος...:o

Σας φιλώ

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλησπέρα κοπελούδες!

Λοιπόν, πρέπει να ομολογήσωωωωω!

Με βάλατε κι εμένα στο τρυπάκι με τα "βρωμομπισκότα"

Τα έφτιαξα!!! και είναι όντως άπεχτα!

Άρεσαν και στο Γιώργο και νομίζω ότι θα τα καθιερώσω.

899667.png226174.png

Γυρίσαμε και μεις!!!!!!!!!!!Δεν μπορώ να πω ότι περάσαμε τέλεια,αλλά ντάξει....

Χρόνια πολλά και καλά κοριτσάκια μου.Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να είστε πάντα καλά!!!!!!!!!

Και πιο συγκεκριμένα:Χρόνια πολλά στην Τζεν που είχα ξεχάσει,και στο μικρό Στεφανάκο της και περαστικούλια στο μικρούλι.Πώς είναι σήμερα,έπεσε ο πυρετός?????

Χρόνια πολλά στην Στεφανία,να τη χαίρεσαι Βασούλι μου και με το καλό να δεχτεί το αδελφάκι της!!!!!

Ποιον άλλο είχαμε,δε θυμάμαι......

Αναστασάκι,ναι εγώ σου έστειλα αίτημα φιλίας,όπως και σε μερικές ακόμα..

Ευάκι,τί ζουζουνέλ είναι η Ναταλίτσα...αχ μωλέ.....τί όμορφη εικόνα κια τα δυο μαζί.....

Τατιανάκι......πω,πω μωλέ,σε συμμερίζομαι πολύ,εδώ εγώ με έναν Κων/νο και είμαι κάπως,φαντάζομαι εσύ και με το μωρό...μακάρι να γίνουν καλύτερα τα πράγματα μέχρι την έλευση του Α.Βασίλη!!!Να είναι αυτό το δώρο σου για φέτος!!!!!!!!

Πάω να μαζέψω κανά σάκο και τα λέμε...............

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Τονια, σματς! Την επομενη φορα θα ειναι καλυτερα!

Ολο ξεχναω να σχολιασω την μικρη της ευης! Κοπελαρα, δεν τη λες νεογεννητο! Ειναι κουκλα ευη, να σου ζησει!

Αντε παρτε κ μερικες φωτο απο μενα, απο ελατοχωρι (οι τελευταιες ειναι απο καρδι), δεν βγαλαμε κ τις καλυτερες φωτος, αλλα οκ

http://picasaweb.google.gr/fortrashart/Elatoxori?authkey=Gv1sRgCLGIqt2AtMSYIg#

φιλια

Αφροδίτη τι τέλεις φωτογραφίες! Φαίνεται να το διασκεδάσατε πολύ! Μπράβο σας!

Ο Στεφάνακος δεν έχει σήμερα πυρετό αλλά εχει ο μπαμπάς του! Παίρνουμε σειρά σειρά ένας ένας στην αρρώστια...:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...