Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Α με το θεμα του αποθηλασμου νομιζω οτι ειμαστε σε καλο δρομο

προχθες πηγαμε θεατρο και η Στεφανια κοιμηθηκε με την γιαγια μια χαρα ,ξυπνησε στις 3 και ξανακοιμηθηκε βεβαια χθες εφυγε η γιαγια για το χωριο οποτε σταματησαν προσωρινα οι προσπαθειες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξυπνησε την η Στεφανια χθες αργησε να ξυπνησει το απογευμα και το βραδυ πηγε 2 και δεν ελεγε να νυσταξει !!!εγω να κοιμαμαι κυριολεκτικα εκλειναν τα ματια μου (με πιανουν και κατι υπνηλιες τωρα ) και αυτη να εχει ορεξη για παιχνιδια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Γκαλατουλα, αδιαθετησες ή να πανιγυρισουμε?

Εμεις κανονιζαμε να παμε στον εθνικο σημερα αλλα ευτυχως που δεν πηγαμε, ε? !

Περιέργως όχι ακόμα...αλλά με ποναει λιγο η κοιλιά μου οπότε ας μην χαίρομαι τζάμπα...για να δουμε για να δουμε....

:tongue:

Καλυτερα καθημερινη στον Εθνικό κηπο...

Βασουλι να πεις Χρόνια πολλά πολλά στο ζουμπουρλίδικο Στεφανάκι!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χρόνια πολλά σε Στέφανους και Στεφανίες!

Πολλή κινηση για Εθνικό Κήπο μέσα στην εβδομάδα βλέπω....μήπως να οργανωθούμε?

Λέγκωωωωωω ICE TEA!!!!!

To κάνω κόπυ γιατί συμφωνώ με όλα!:lol::lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Βασούλα να χαίρεσαι τη Στεφανία σου! Άρχισαν σιγά-σιγά τα συμπτώματα ε?Η υπνηλία το α' τρίμηνο είναι όντως απίστευτη!

Τζενάκι χρόνια πολλά και περαστικά στο Στεφανούκο σου καί αύριο ας ξυπνήσει απύρετος! Άσχετο αλλά εγώ γιατί σου ευχήθηκα από χτες?Νόμιζα ότι ήταν χτες η γιορτή! Το μυαλό μου είναι λίγο γεια σου!

Λέγκω δε γεννήσαμε ακόμα ε? Εγώ λέω μήπως πάω μία εκδρομούλα το άλλο Σάββατο και μετά έχει το ελευθέρας η μπουμπού, μιας και σήμερα σιδέρωσα όλη την περιουσία της! Μου έχει φύγει η μέση μετά από 4 ώρες συνεχόμενο σίδερο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες!!:D

ντιες δεν ειπα με γεια το νεο δοντακι!!;)

ευη η κορη σου ειναι πανεμορφη, ενας αγγελος!!κ με τα ρουχακια μια κουκλιτσα ζωγραφιστη.....!!!!!!!

λεγκω νταξει..........αν δεν ησουν τοσο νοικοκυρα, θα το γλιτωνες το ερμο το τηλεφωνο......:tongue::tongue::tongue::tongue:

τελικα δεν εκανα μελομακαρονα ουτε κ κατι δουλειες στο σπιτι, ηρθε η φιλη μου που θα γινει νονα μας με τον σύντροφο της, βγηκαμε για φαγητο, μετα κατσαμε σπιτι, τα ειπαμε ,παιξαμε και με το τερατουλιον......ευτυχως πια η ερατω αναρρωσε πληρως και ζουζουνιζει ξανα!:mrgreen:

ωχ, δεν ειπα περαστικα στον Στεφανο!!!!!!γρηηηηηηγορα να γινεις καλα μικρουλη!!!!!!!!

Χρόνια Πολλά κοπελιές και πάντα με υγεία.

Στους εορτάζοντες...

Ευγενία χρόνια πολλά για το Στεφανούλη σου!

Βάσω, να χαίρεσαι τη Στεφανία και με το καλό το bebe.

ds υπομονή με τον ύπνο, με το καλό να δεχτείς την αδερφούλα και καλές βόλτες!

Ελιζα, περαστικα στον Κωστη

Τρελέγκωωωωω, Θα συμφωνήσω με τη Μυρτώ!

Εντάξει, δεν παίζεσαι!

899667.png226174.png

:lol::lol::lol:Καλα όντως εισαι φοβερη....τρελεγκω ναι για σενα λεω!!!! Μα καλα δεν σου μυρισε κατι?:lol::lol::lol: οοοοοοοοοοχι επρεπε να πεσει η γραμμη για το παρεις πρέφα!

Ευη πως πάτε, ολα καλα? η μπουμπου τι κάνει? Ο μικρός τη συνηθιζει σιγα σιγα?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...