Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Lila86 είπε:

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε εορταζοντες και μη!!!!

ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!!!:D:D

λεγκω ακομα????:):tongue:

εμεις καναμε γορτες οι τρεις μας στο σπιτακι μας, ενταξει παραπονο δεν εχω ομορφα ηταν!!!:)

Οπότε νιώθεις οτι το έχει ανάγκη. Εμείς την βαζουμε συχνα καθε φορα που τον αλλαζουμε αν δουμε οτι η περιοχη εχει ξεραθει και θελει ανυδατωση. Βλέπεις και κρίνεις.

σε ευχαριστω πολυ για ολα, οταν εχω νεοτερα απο το μετωπο "εκζεματα" θα σε ενημερωσω......;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ!

εμεις περασαμε πολυ σουπερ!πηγαμε δυο μερες στην μαμα μου στην Δραμα...

σκασαμε απο το πολυ φαγητο.....αυριο Κυριακη μερα ξεκουρασης...θα μεινουμε σπιτι....πηγαμε και στην ονειρουπολη.... πολυ χαμος.....κοσμος απο ολη την ελλαδα...

μην ξεχασω ... ευη πολυ κουκλα η ναταλιτσα!φτου-φτου!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζαν ή θα γιορτάζουν τις επομενες μέρες....

Ευχές σε όλες τις μανουλες και τα ζουζούνια τους...Καλά αυτές τις ημέρες εγώ έχω χαθεί καθώς εδώ στην Κρήτη ο μισός αντρικός πληθυσμός είναι Μανώληδες και γίνονται όλο τραπέζια και γιορτές...

Εμείς ως οικογένεια έχουμε έχουμε και την εξής πρωτοτυπία: Οι κουμπάροι μας είναι "Χριστίνα και Μανώλης" και οι συντέκνοι μας επίσης "Χριστίνα και Μανώλης'...έχω επίσης αδερφό Μανώλη, ξαδέρφια και ένα κάρο γνωστούς...και είμαστε συνέχεια στα πάνω κάτω....

Ουφ...τα πρώτα μας χριστούγεννα με το μωρό μας ήταν...Αχ τέλεια τέλεια....:D

Διευκρινίζω και μερικά βασικά για όσες δεν έτυχε να έχουν ακουσει:

1)΄σύντεκνος στην Κρήτη είναι αυτός που βαφτίζει...ενώ κουμπάρος αυτός που παντρεύει)....

2) Οι Μανώληδες γιορτάζουν στις 25 Δεκέμβρη και όχι στις 26...

Ευχές και πάλι σε όλες!!!!:D:D

age.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλους!

Κουκλίτσα η μπέμπα. Να την χαίρεσε!!!!! και το αντράκι σου!!!!

Ο Κωστής ξανάκανε ωτίτιδα:-( και είναι πάλι με αντιβίωση:evil::evil:. Περάσαμε ένα πολύ κακό βράδυ Τετάρτη προς Πέμπτη αλλά ευτυχώς σήμερα είναι πολύ καλύτερα.

Όσο για μύξες....δεν προλαβαίνω να σκουπιζω μια το ένα παιδί και μια το άλλο. Που θα πάει αυτό? Μου λέτε?:confused:

σας καληνυχτίζω!

:D:D

Πέραστικα σας.Ατιμο πράγμα η ωτίτιδα....

2) Οι Μανώληδες γιορτάζουν στις 25 Δεκέμβρη και όχι στις 26...

Ευχές και πάλι σε όλες!!!!:D:D

Μόνο όσοι είναι απο την Κρήτη το ξέρουν.....

Μανώλη λένε τον άντρα μου(Χανία).

Να τους χαίρεσε ΌΛΟΥΣΣΣ ........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Xρονια πολλά σε όλο τον κόσμο, ειδικά αν και καθυστερημενα, στα Τζενάκια και στον Μανωλάκο της Κατερίνας!

Κι εμείς ομορφα περάσαμε, η γαλοπουλα που εκανα πρωτη χρονια βγηκε εξαιρετική και πενταμαλακη ακομα και στο στηθος! (τυχη του πρωταρη)

Πηγαμε σοτν Εθνικο κηπο το Σαββατο γινοταν χαμος, μονο ασφυξια που δεν παθαμε , οποτε φυγαμε και θα ξαναπαμε καθημερινη...

δεν τρελαθηκα κιολας, αλλα της ταξαμε "άι τσίλη"

Σημερα ξεκουραση και καμια δουλιτσα...

Ευη! Το ενα κουκλι μετά το άλλο στο φορουμ!!!! Πρωτα η Τατι με τον ξανθούλη μετά εσυ με την υπεροχη κορουλα!! Και ωραιο ντυσιμο ε? Εβαλε τα καλα της!

Χρονια πολλα και παλι σε ολους!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα!!!!!!!!:D:D:D

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!!!

εμεις εξακολουθουμε τα βραδια να κοιμαμαστε σκ@τ@, αλλα τολμω να πω πως εχω αρχισει να το συνηθισω και δε με ενοχλει τοσο.....:rolleyes:

αυριο ερχεται η αδερφουλα μου, και μαλλον τριτη ή τεταρτη λεμε να κανουμε καμια βολτουλα στην αθηνα και εμεις!!!!!!:D:D

σας αφηνω παμε να πιουμε γαλατακι!!!;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

γεια σας κοριτσαρες!

Τζεν, να τον χαιρεσε τον στεφανακο σου, πολυχρονος και παντα ευτυχισμενος!

Ελενη3, ν χαιρεσαι τον μανωλιο σου

Γκαλατουλα, αδιαθετησες ή να πανιγυρισουμε?

Εμεις κανονιζαμε να παμε στον εθνικο σημερα αλλα ευτυχως που δεν πηγαμε, ε? Εκανε λιγα δεκατα η Δαναη κ ειπα να μεινουμε μεσα. βεβαια ο μικρος δε κρατιεται μεσα με τιποτα, απιστευτη γκρινια....

Ελιζα, περαστικα στον Κωστη. Στις μυξες συμπασχουμε!!!!

Διαφημίσεις

Τσα!!!

Αφροδιτάκι γυρίσατε?Για πες πόση ώρα δρόμος είναι?Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κανένα δωμάτιο για το άλλο Σάββατο? Για πες εντυπώσεις!

Εμείς πήγαμε σήμερα Ζάπειο, Εθνικό κήπο και Σύνταγμα! Το καλό είναι ότι το πρωί δεν είχε καθόλου κίνηση και μέχρι τις 12 ήταν καλά μετά άρχισε να γίνεται ο πανικός και κατά τις 2 κατάκοποι και με τη μπέμπα να διαμαρτύρεται στην κοιλιά αλλά κυρίως το Γώγο να χτυπιέται στο καρότσι πήραμε το δρόμο του γυρισμού! Και εγώ δεν τρελάθηκα μου φάνηκε λίγο "κάπως" με τους πάμπολους πλανόδιους με τα μπαλόνια που τα βάζανε μέσα στη μούρη σου κυριολεκτικά και τους διάφορους Αγιο-Βασίληδες που βριζόταν μεταξύ τους για το ποιός θα βγάλει τις πιο πολλές φώτο! Μου χαλάνε το παραμύθι...Βέβαια μάλλον η οξεία γκρινίτιδα του Γώγου ευθύνεται κυρίως για το ότι δεν ενθουσιάστηκα! Αλήθεια κορίτσια τις τελευταίες 2 εβδομάδες περίπου έχει τρελαθεί! Δεν ξέρω αν είναι που δεν πηγαίνει σχολείο την τελευταία εβδομάδα, η μικρή μας εμπειρία από το νοσοκομείο ή το ότι συζητάμε πια συχνά για την έλευση της μπέμπας αλλά το παιδάκι μου το έχει πιάσει κατιτίς και δε θέλει να κάθεται στο καρότσι, ούτε και να περπατάει μόνο αγκαλιά, βγάζει ακόμα και στις καφετέριες κάλτσες και παπούτσια και γενικά ότι ζαβολιά θα την κάνει ενώ ακόμα και όταν παίζει με τα παιχνίδια του και κάτι δε γίνεται όπως θέλει αρχίζει και τσιρίζει και καλύτερα να μη βρίσκεσαι στο βεληνεκές του! Τι είναι πάλι αυτό, τι του φταίεΙ? Από αύριο λέω να τον στείλω πάλι σταθμό μπας και ηρεμήσει λίγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Eυχαριστούμε για τις ευχές!

Δυστυχως στην πρώτη μας ονομαστική γιορτή ψηνόμαστε στο πυρετό από χτες...τον βλ΄πεω να λιώνει και λιώνω...ελπίζω να περάσει σύντομα.

Jen μου, πολυχρονος ο μικρούλης και περαστικούλια του! Ατυχία ο καημενούλης να ψηθεί μέσα στις γιορτές!

Ευάκι, απίστευτη η μικρή απλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Το πρωί με έπιασε η προκοπη να σιδερώσω πριν πάμε να βολτάρουμε... εκεί που σιδέρωνα με πάθος, πήρε τηλέφωνο η πρώην συμπεθέρα μου... πιάσαμε την πάρλα μέχρι που κάποια στιγμή αρχίζουν οι παρεμβολές και τελικά η γραμμή κόπηκε... σε εκείνη τη φάση συνειδητοποίησα ότι είχα το σίδερο πάνω στο καλώδιο του τηλεφώνου:rolleyes:... Υπερ πίστεως το τηλέφωνο... καμια ιδέα πως βγάζουμε το λιωμένο καλώδιο πάνω απ'το σίδερο; Όπως είπε κι η Μυρτώ τα καταφέρνω και μόνη μου δεν έχω ανάγκη τον θοδωράκη:lol:

Εφυγα να μαγειρέψω γιατί έχω τραπέζωμα σε καμια δεκαριά φιλαράκια και δεν έχω κάνει τίποτα...

καλησπέρα !!

πως περνατε?φανταζομαι ολο βολτες θα ειστε και εσεις γιαυτο τετοια ερημια στο καφε

περαστικα στα αρρωστουλικα !

Εμεις ξεκινησαμε για εθνικο αλλα δεν βρηκαμε παρκινγκ οποτε πηγαμε παραλια και εμεις λεμε να παμε μια καθημερινη που θα χει λιγοτερο κοσμο

ευγενια πολυχρονος και περαστικα του!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...