Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε θέλω να σε απογοητεύσω Αφροδίτη, αλλά τα πράγματα θα χειροτερέψουν όταν αρχίσει ο Άγγελος να ανταπωδίδει τα μπουκέτα...

ασε δε θελω ουτε να το σκεφτομαι.... ωχ παναγιά μου, αργουν πολυ να μεγαλωσουν?

Α, τωρα που θυμηθηκα για την ταινια που λεγατε δεν την εχω δει (κ δεν προκειται βαβαια), αλλα του ιδιου εχω δει το φακινγκ αμαλ, που ειναι πολυ καλη κ δε βαραει τοσο στο στομαχι!

Καλησπέρα!

Σας διαβάζω, σας παρακολουθώ!!!

Βλέπω η Τατιάνα εξελίσσεται σε μια νέα Μαρία!

Πώς είσαι γλυκούλα μου??? Πως τα πάει ο μπομπιρίκος!!!

Η συζήτηση για το σπανάκι δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσίασε!!

(δεν μου αρέσει το σπανάκι)

Ωστόσο αναγκάστηκα να μάθω να φτιάχνω σπανακόρυζο γιατί είναι το αγαπημένο φαγητό του γιού μου!!!

Επίσης νομίζω ότι έχουν αρχίσει να χορεύουν οι ορμόνες μου!!!

Με έχει πιάσει ένα ψυχοπλάκωμα με τα κιλά...

(έχω ήδη 10) και νιώθω ότι διαρκώς πρήζομαι και ότι αυτό το πράγμα δεν θα σταματήσει ποτέ...

Επεξεργάστηκαν by evi_mik

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Χι χι χιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

πολυ γελιο έχετε αλλά δεν θα συμμετασχω....οχιιιιιιιιιι....

διότι με καλεί ο μακ κιούτι κυρίες μου...

hearts-031.gif

εσεις καθιστε να ανοιξετε φυλλο για καταϊφι.....θα είναι όλος δικος μου..

Σμαααααααατςςςςς

Nα 'μαι και γω..τώρα με τη δουλειά δε πολυπρολαβαίνω να μπω,στα πεταχτα σας διαβάζω και αν βρω λίγο χρόνο ποστάρω και κατιτίς.Εμείς είμαστε καλά,συνεχίζουμε να θηλάζουμε-όχι πολύ,πρωί μεσημέρι βράδυ και το πολύ βράδυ όταν ξυπνάει.Συνεχίζουμε τα ξυπνήματα,αλλά ευτυχώς είναι λίγα (2-3)και με όχι τόση γκρίνια.Στη δουλειά καλά,έχω προσαρμοστεί πλήρως και μπορώ να πω ότι βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι,με άλλλη προοπτική.Δε φρικάρω,δεν αγχώνομαι και είμαι ήρεμη (ακόμα τουλάχιστον).

Πήγα προχτές στη γυνακολόγο μου για τεστ παπ μετά από 2,5 χρόνια και όταν της είπα ότι θηλάζω ακόμα γουρλώνει το μάτι και μου λέει 'ο θηλασμός ενδείκνειται για 6 με 8 μήνες,από κει και έπειτα υποστρέφει η υπόφυση!!!!!'.Ακούς γιατρέ μου?????Της λέω και γω ότι πρώτη φορά το άκουσα τούτο, το έχω ψάξει αρκετά,ο Π.Ο.Υ. συστήνει 2 χρόνια θηλασμού κλπ,κλπ άρχισε μετά τα μπράβο και 'σου βγάζω το καπέλο' και ΄τετοια.Αν έχουν ρε παιδιά τέτοια άγνοια οι πλέον ειδικοί και παραπληροφορούν τον κόσμο (κσι διόρθωσέ με γιατρέ μου αν κάνω λάθος),με τί καρδιά και με τί συμπαράσταση να θηλάσουν οι μανούλες?????Τέσπα,καλή,χρυσή στα γυναικολογικά,αλλά για το θηλασμό ένα μεγάλο Χ.Ένα-ένα τα ινδάλματά μου καταρρίπτονται....

Ρόζι μου,τί όμορφες χριστουγεννιάτικες φατσούλες....Σματς!!!!

Πάω προς τα πίσω να κάνω ένα κατς απ και μπορεί να σας 'ξαναδώ'!!!!Μπάι για την ώρα!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Βρε Ευάκι κουράγιο, ένας μήνας και κάτι έμεινε...και δεν νομίζω ότι είναι πάρα πολλά τα κιλά που πήρες. Δε λες που δε θα είσαι έγκυος τα Χριστούγεννα...Αλίμονο σε μας!

Αφροδιτάκι, καληνύχτα...το ''φάκινγκ άμαλ'' κι εμένα μ'άρεσε....

Διαφημίσεις

ετσι νωρις νωρις να την κανετε να μην εχω κανεναν να μιλησω η νυχτοβια!:rolleyes:

τι ειναι τα κραναααα;;;μα καλα δεν ξερετε τι ειναι τα κρανα;;;;ααααααααχ!!!:tongue::tongue::tongue: γελαω τωρα μονη μου γιατι οταν ημουν μικρη φοβεριζαμε ο ενας τον αλλον με τα κρανα, αν τριψεις καποιου τη μουρη με τα φυλλα τους ,παθαινει σουπερ φαγουρα!!!:o:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πατησα κρανα στο γουγλ και τι βγηκε;;;το φορουμ μας!http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=45866

αυτο παει να πει ενημερωση γονεων με τα ολα της!

το αλλο που λες δεν εχω ιδεα!το ξεχασα κιολας πως το λενε...:roll: τρελο βρωμοποτο θα φτιαξω χεχεχεχε!!!!

μυρτω να σου πω εγω καταλαβα οτι ηταν μια φωτο που βγηκε μιση το αβαταριον ....:oops::oops: αλλα ειναι πολυ ωραια, τωρα που την εξηγησες, εσυ την εφτιαξες;

Αφροντάιτη η συνονοματη μου ειναι και διδυμακι μηπως;;:tongue:

Ελιζα περαστικα στον Κωστη σου και το Σοφακι!!!

ω, ξεχασα να σχολιασω την υποφυση!!!καλο, παρα πολυ καλο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...