Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Νταφάκι που η Ερατώ είναι καλύτερα! Και συγχαρητήρια και για τους υγιεινούς κουραμπιέδες! ενδιαφέρουσα συνταγή αυτή....:roll:

Ευάκι πως είναι η μπέμπα; ήσυχη; ο μικρός; πως το αντιμετωπίζει το "θέμα";:-)

αχου!!!!!!! και πάνω που σκεφτόμουν να σου πω να μας βάλεις καμιά φωτογραφία!!! Τι κουκλίτσα είναι αυτή; και ο Γιώργης τι καλός!!! την κρατάει σαν κουκλίτσα.... αχ! τι καλά!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

πω πω χαμογελάω σα χαζή...:lol::lol::lol::lol:

Χρονια πολλά!!!

Χρόνια πολλά στις Τζένες μας!

Χρόνια πολλά σε Χρήστους, Χριστίνες και όλους όσους γιρτάζουν τις προσεχείς ημέρες!

Ευη! Φοβερή εμπειρία! Πολύ συγκινηθηκα! Μακάρι να τα καταφέρουν σαν εσένα όλες οι κοπέλες που το επιθυμούν!

Ds σιδερένιο το δοντάκι. Είδες που ανησυχούσες για την όρεξή της?;) (το πμ δεν το ξεχασα αλλά δεν μπήκα μέχρι τώρα, το στέλνω αμέσως μετά...το εστειλα στο parents, galat και για σένα)

yioupi, καλό κυνηγητό! Περιμένουμε περπατόπιτα:D

daF περαστικούλια σας!

Ο Κωστής ξανάκανε ωτίτιδα:-( και είναι πάλι με αντιβίωση:evil::evil:. Περάσαμε ένα πολύ κακό βράδυ Τετάρτη προς Πέμπτη αλλά ευτυχώς σήμερα είναι πολύ καλύτερα.

Όσο για μύξες....δεν προλαβαίνω να σκουπιζω μια το ένα παιδί και μια το άλλο. Που θα πάει αυτό? Μου λέτε?:confused:

σας καληνυχτίζω!

Τώρα είδα τις φωτογραφίες!!!!Ευη τι κούκλα είναι αυτή!!!!! Υπέροχη!!!! Και τα 2 μαζι πολύ σούπερ. Να τα χαίρεσαι καλή μου!:D:D

Επεξεργάστηκαν by Eliza

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Ευάκι έχω πραγματικά ξετρελαθεί με τη μπουμπούκα σου! Μια σταλιά ανθρωπάκι με φόρεμα! Όλα τα λεφτά!

Ελιζάκι περαστικά στον Κωστή, τελευταία έχει ταλαιπωρηθεί κι εκείνος πολύ! Ας είναι μέχρι εδώ!

Καληνύχτα και εις αύριο τα σπουδαία!

mGKop3.png60Jvp3.png

jen thx για ολα!!!! θα παρω την κρεμα αμεσα!!!

δεν της εχω δωσει αυγο ακομα:rolleyes:

δεν ξερω ποια μπορει να εινια η αιτια και αυτο με εχει αγχωσει απιστευτα:(:(

δεν μου ειπες καθε ποτε να της τη βαζω, υποθετω (για να μη σε πρηζω κιολας)μια φορα τη μερα μετα το μπανιο ειναι καλα....

ευχαριστω και χρονια πολλα και καλα!!!!:D

evi τι τελεια που ειναι και τα δυο μαζι μαζι???super να τα χαιρεσαι με υγεια και ευτυχια!!!

και το φορεματακι τελειο!!!:D:D:D:D

κουκλια και τα δυο!

Ds σιδερένιο το δοντάκι. Είδες που ανησυχούσες για την όρεξή της?;) (το πμ δεν το ξεχασα αλλά δεν μπήκα μέχρι τώρα, το στέλνω αμέσως μετά...το εστειλα στο parents, galat και για σένα)

Ο Κωστής ξανάκανε ωτίτιδα:-( και είναι πάλι με αντιβίωση:evil::evil:. Περάσαμε ένα πολύ κακό βράδυ Τετάρτη προς Πέμπτη αλλά ευτυχώς σήμερα είναι πολύ καλύτερα.

Όσο για μύξες....δεν προλαβαίνω να σκουπιζω μια το ένα παιδί και μια το άλλο. Που θα πάει αυτό? Μου λέτε?:confused:

σας καληνυχτίζω!

thx και για το δοντακι;) και για το πμ!!!!:):):):)

περαστικουλια σας...!!!!!!:(:(υπομονη!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

2009.jpg

Καλημέρα και χρόνια πολλά, εδώ το δεύτερο μαύρο πρόβατο του καφέ!!!

Αν είναι δυνατόν έχω χάσει όλα τα συγκλονιστικά γεγονότα της χρονιάς!!!

Πάμε, ένα ωραίο τραγουδάκι για αρχή απ'τον αγαπημένο μου διεστραμμένο Τιμ, έεεετσι μην παραγλυκαθούμε με το κρίστμας σπίριτ!!!

Και ας αρχίσει το παιχνίδι της μνήμης, γιατί αν κάνω κουότ θα γράψω το υπερσεντόνι!!!!

Λοιπόν, Σοφούκα ελπίζω ο άντρας σου να είναι καλύτερα, περαστικά και αγύριστα!!!

Βασούουουουουλι!!!! Με το καλό, μην κρατήσει πολύ καιρό την σκυτάλη, η γαλατούλα περιμένει!!!

Η μήπως την παρέδωσες ήδη και μου ξέφυγε!!! Γαλατούλι, τα σπιτάκια θεικά!!! Πολύ ωραία ιδέα αυτά τα μπισκότα αντί για τα απλά πτι μπερ!

Ευάκι!!!Πολύ συγκινήθηκα με την ωραία εξέλιξη αλλά κυρίως με τη χαρά σου! Η Ναταλία είναι πανέμορφή, κάθομαι εδώ μόνη μου και παραμιλάω ''καλέ τι κουκλάκι είναι αυτό, αααα, κοίτα φοράει και φουστανάκι!!!!''....Εντάξει όλα, αλλά ο Δρ Χάουζ όλα τα λεφτά, τον έστειλες τον γιατρό!

Ααααα, χρονια πολλά στο Τζενάκι, και στο Στέφανο της Jen ( δεν έχω μπερδευτεί, έ;;; )....Η Ελένη είναι παποπές, με την Αφρούλα μιλήσαμε, Λέγκω οκ, σήμερα δεν απαντά, βρε λες;;;

Τάτη μου, ηρωική μάνα πως πήγε η μάζωξη;;;

Νταφάκι, φιλάκια στην Ερατώ!!!

Μαρίνα, περαστικά στο Γιωργάκη, όλα καλά τώρα;;;

Θοδωρούλι καλώς ήρθες!!!

Δς, μάμα μια, η γιουπιγιάγια κάπου έχει πάει αν δεν κάνω λάθος, Μάαααααρλε, που είσαι παιδί μου, πάμε καμιά τεχνόπολη, Ρενέ, Ελένη3,παλλαντινάκι φιλιά πολλά πολλά σε όλες και να περνάτε καλά, και αν ξέχασα καμιά είναι το αλτσχάιμερ μη με παρεξηγείτε!!!!!

jen thx για ολα!!!! θα παρω την κρεμα αμεσα!!!

δεν της εχω δωσει αυγο ακομα:rolleyes:

δεν ξερω ποια μπορει να εινια η αιτια και αυτο με εχει αγχωσει απιστευτα:(:(

δεν μου ειπες καθε ποτε να της τη βαζω, υποθετω (για να μη σε πρηζω κιολας)μια φορα τη μερα μετα το μπανιο ειναι καλα....

ευχαριστω και χρονια πολλα και καλα!!!!:D

Οπότε νιώθεις οτι το έχει ανάγκη. Εμείς την βαζουμε συχνα καθε φορα που τον αλλαζουμε αν δουμε οτι η περιοχη εχει ξεραθει και θελει ανυδατωση. Βλέπεις και κρίνεις.

Συγνώμη Μυρτούλα αλλά αυτό που έπαθες δεν είναι κρίση αλτζχάιμερ αλλά κρίση μνήμης!!! Διάβασες τόσα κατεβατά και έκανες και ένα σχόλιο για την κάθε μία???? Εντάξει, δεν παίζω μαζί σου σε παιχνίδι μνήμης!

Jen να χαίρεσαι το Στεφανάκο σου! Κοντά-κοντά γιορτάζεται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σε ευχαριστώ Μαρίνα! Ναι τελικά έτσι όπως τα καταφέραμε (όχι επιτήδες) γιορτάζουμε εγω, Στέφανος και ο μπαμπάς του όλοι Δεκέμβρη. Και έχω γενέθλεια τον ιδιο μηνα με 6 μερες διαφορά απο τον Στέφανο!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...