Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα τσουπρες, Χρονια Πολλα και Καλα!!!! Ε δεν γινοταν σημερα χριστουγιεννιατικα να μην μιλησω στους δικους μου ανθρωπους, γι'αυτο κ "κλεβω" ιντερνετ απο καποιον "ανοιχτοκαρδο" γειτονα!

Χρονια πολλα στη Τζενουλα μας και στην Τζεν, πολυχρονες κοριτσαρες και με μια κορη τωρα (απο μια δλδ)!!!

Τζεν, εμενα ουτε να με φιλησουν οταν ηρθα, ουτε κ σημερα με τις ευχες. Οχι οτι με χαλαει, αλλα ναι, αλλαζουν τα πραματα!

Ευη, συγκινητικη η περιγραφη σου! Μπραβο που πηγαν ολα τοσο καλα! Σημερα το βραδυ σε εβλεπα στον υπνο μου, οτι πηγαιναμε λεει μαζι σχολειο!!!!

Περαστικα στην τερατουλα. Να ξερεις πως ο δικος μου ο καγκουρας συμπασχει απο μακρια (κατα βαθος την θελει, μη κοιτας που δεν ειχε δωσει σημασια τοτε, το επαιζε σκληρος...)! Απο προχτες εκανε δεκατα, εφτασε μεχρι 38,5 που επεφταν μονα τους και εχει μυξες μυξες μυξες. Βεβαια κ γω κ η Δαναη δε παμε πισω σε αυτο, ενα δεντρο χαρτομαντηλα εχουμε χαλασει. Βαζω φυσ. ορο και παραδεχομαι οτι ειναι πολυ αηδια, αλλα κανει δουλεια, για μιση ωρα αναπνεω ανθρωπινα! Τωρα κ ο μικρος δεν ξανακανε πυρετο. Η Ερατω πως ειναι τωρα?

Γιουπι, περπατοπιτα χωρις γαλακτοκομικα παρακαλω σημειωσε στο "to do" και κρατα μου κομματι!

Ντι ες, μεγειά το δονακι!

φιλω σας κορες, να περασετε ομορφα! καλες μασες! Και μην ξεχαντε: σας αγαπω! Μουαααα!

ds τι πρόβλημα έχεις με τα εκζέματα?εχω χ'ασει επεισόδια δεν προλάβαινα να σας διαβασω...

αν θελεις πες μου να σου πω τι καναμε εμεις γιατι οταν ηταν 3 μηνων ειχαμε πολυ χοντρο προβλημα με πληγες σε ολο το σωμα...τωρα δεν ειναι ετσι εχει μοναχα λιγες αγριαδες...μια χαρα δηλαδή.

εχει βγαλει σε 4 σημεια,χωρις προφανη λογο....ειναι ξερα και εχουν μεγαλωσει απο το αρχικο μεγεθος, δεν ειναι κοκκινα παρα μονο μετα το μπανιο και εχω βαλει ως τωρα αμυγδαλελαιο, γαλα δικο μου, και την κρεμα της weleda που ειναι για την περιοχη της πανας αλλα ειναι με καλεντουλα....δεν εχω δει καλυτερευση.....:rolleyes::(:rolleyes::(

dsάκι μπράβο για το δοντάκι, σιδερένιο!!

Ντι ες, μεγειά το δονακι!

thx!!!!!:):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά!

Να χαιρόμαστε Χρήστους, Χριστίνες, κρητικούς Μανώληδες και τις Ευγενίες για χθες!

Καλά να περνάτε!

(Λεγκόπουλο, πού είσαι;;; Αναφορά!;):tongue:)

http://www.youtube.com/watch?v=WksXmExYJog&feature=related

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ουουουουου γεια σας όμορφες και εορταστικές, φανταστικές φιλενάδες μου!!!!!!!!!!!

Είμαι εδώ και έχω τουμπανιάσει απ'το φαί... αν γεννήσω τώρα μάλλον γαλοπούλα θα βγάλω κι όχι φαί!

Ντιεσάκι μεγεια το δοντάκι - ανοιχτηράκι:D

Γιουπιγιάγια ΠΕΡΠΑΤΟΠΙΤΑΑΑΑΑ! Καλές τρεχαλες:tongue:

Άφρο γύρνα γιατί έχω πάθει στερητικο σε λέω... Περαστικά σας κιόλας βρε

Νταφακι μου πως είναι μικρούλα;

Μαρη Σοφούκα πες μας πως πάει το αίσθημα;;;

Έφυγα γιατί με κρόζει το βλαστάρι μου...

εχει βγαλει σε 4 σημεια,χωρις προφανη λογο....ειναι ξερα και εχουν μεγαλωσει απο το αρχικο μεγεθος, δεν ειναι κοκκινα παρα μονο μετα το μπανιο και εχω βαλει ως τωρα αμυγδαλελαιο, γαλα δικο μου, και την κρεμα της weleda που ειναι για την περιοχη της πανας αλλα ειναι με καλεντουλα....δεν εχω δει καλυτερευση.....:rolleyes::(:rolleyes::(

καταρχην η κρεμα της weleda αν και τη βαζω εγω δεν ειναι τοσο αγνη για να τη βαλεις για εκζεμα...εγω αγορασα οτι πιο αγνο υπαρχει απο λαδι κλπ και τελικα αφου εσκασα ενα σωρο λεφτα βρηκα ανακουφιση με την κρεμα rescue remedy cream των ανθοιματων bach η οποια εχει μια αρκετα ηπια δραση και ενυδατικη και τα ανακουφιζει με αργο ρυθμο αλλα σταθερα. ειναι αυτη εδω http://www.rescueremedy.com/products/ to τριτο προιον και εδω στα φαρμακεια κανει 14 ευρω αλλα τις αγοραζω ποσοτητες απο ιντερνετ και ειναι πολυ πιο οικονομικά. Παρε μια αρχικα να δοκιμασεις.

Επίσης πρεπει να τηρεις πολυ ευλαβικα τα εξης:

όχι ζεστο μπανιο, μονο χλιαρο ισα ισα για να μην κρυωνει, όχι χημικα απορρυπαντικα, εγω καποια εποχη επλενα τα ρουχα του με τη μαγικη μπαλα απο το τηλεμαρκετινγκ που ειναι μαγνητικη. Τωρα το γυρισα παλι στο προδερμ. Επίσης πρεπει να βρεις σιγουρα την αιτια που ισως ειναι διατροφικη, ισως όχι, αλλα κυριως ειναι. Βρες και απομόνωσε τι καινουργιο έφαγε. Αν ξύνεται πολυ σε σημειο να τα ματωνει (εμας το εκανε αυτο) τον ειχαμε συνεχεια με γάντια γιατι αλλιώς δεν κλειναν οι πληγες.

Και στο εκζεμα κανει κακο εκτος απο το ζεστό νερο και ο ιδρώτας όταν ξεμένει και τα ρουχα τα οχι βαμβακερα. Θελει ανετα ρουχα βαμβακερα και να αεριζεται οσο πιο πολυ μπορει η περιοχη.

Στα ειπα ολα μαζι μαζεμενα και βιαστικά, αλλά αν σε μπέρδεψα ρώτα με.

Καλή τύχη.;)

Διαφημίσεις

Χρονια Πολλα κ απο δω!!!!:D στα πρωτα της χριστουγεννα το ερατουλακι ευτυχως ηταν πολυ καλυτερα , εφαγε κ τα φρουτα της....!βεβαια το βραδυ ξυπνουσε με κλαματα καθε τρεις κ λιγο, μες στον υπνο μου νομιζα οτι ξυπναει ανα 5'λεπτο:rolleyes:, σημερα παντως οσο περναει η μερα ακμαιοτατη!!αχ αυτο το γαλατακι της μαμας, θαυματα κανει!!!:D

κατα τα αλλα εφτιαξα δυο ειδη κουραμπιεδων, υγιεινους κ μη υγιεινους (δλδ κλασικους:tongue:) στους υγιεινους εβαλα αγαβη και ινδοκαρυδο τριμμενο, τελειοι εγιναν να το παινευτω, κ εφτιαχνα κ πρωτη φορα:cool: ο συζυγος εφτιαξε μανιταροσουπα για πρωτο πιατο κ πηγαμε στους γονεις μου για φαγητο κ μετα αραξαμε στο τζακι.......ωραιο το τζακι, αχ να χαμε κ εμεις ενα μικρο ρε παιδι μου!!!!!!!

σας φιλω να περνατε ομορφα!!!!!!παω για μαζεμα κουζινας...........!!!!!

α με αυτα κ με εκεινα ξεχασα να ευχηθω στις τζενες μας!!!!!!!!!ο,τι επιθυμειτε κοριτσια μου κ να σας χαιρονται τα αντρακια σας!!!

Ντιεσάκι μεγεια το δοντάκι - ανοιχτηράκι:D

thx!:)

καταρχην η κρεμα της weleda αν και τη βαζω εγω δεν ειναι τοσο αγνη για να τη βαλεις για εκζεμα...εγω αγορασα οτι πιο αγνο υπαρχει απο λαδι κλπ και τελικα αφου εσκασα ενα σωρο λεφτα βρηκα ανακουφιση με την κρεμα rescue remedy cream των ανθοιματων bach η οποια εχει μια αρκετα ηπια δραση και ενυδατικη και τα ανακουφιζει με αργο ρυθμο αλλα σταθερα. ειναι αυτη εδω http://www.rescueremedy.com/products/ to τριτο προιον και εδω στα φαρμακεια κανει 14 ευρω αλλα τις αγοραζω ποσοτητες απο ιντερνετ και ειναι πολυ πιο οικονομικά. Παρε μια αρχικα να δοκιμασεις.

Επίσης πρεπει να τηρεις πολυ ευλαβικα τα εξης:

όχι ζεστο μπανιο, μονο χλιαρο ισα ισα για να μην κρυωνει, όχι χημικα απορρυπαντικα, εγω καποια εποχη επλενα τα ρουχα του με τη μαγικη μπαλα απο το τηλεμαρκετινγκ που ειναι μαγνητικη. Τωρα το γυρισα παλι στο προδερμ. Επίσης πρεπει να βρεις σιγουρα την αιτια που ισως ειναι διατροφικη, ισως όχι, αλλα κυριως ειναι. Βρες και απομόνωσε τι καινουργιο έφαγε. Αν ξύνεται πολυ σε σημειο να τα ματωνει (εμας το εκανε αυτο) τον ειχαμε συνεχεια με γάντια γιατι αλλιώς δεν κλειναν οι πληγες.

Και στο εκζεμα κανει κακο εκτος απο το ζεστό νερο και ο ιδρώτας όταν ξεμένει και τα ρουχα τα οχι βαμβακερα. Θελει ανετα ρουχα βαμβακερα και να αεριζεται οσο πιο πολυ μπορει η περιοχη.

Στα ειπα ολα μαζι μαζεμενα και βιαστικά, αλλά αν σε μπέρδεψα ρώτα με.

Καλή τύχη.;)

thx jen!!

εχω τις εξης ερωτησεις....

καθε ποτε της βαζω κρεμα?? αυτη η κρεμα δεν ειναι ειδικη για μωρα ε??δεν πειραζει??

επισης βαζω προδερμ για τα ρουχα της στο πλυντηριο απο οταν ηταν νεογεννητο, δεν νομιζω να την πειραξε αυτο ξαφνικα:rolleyes::rolleyes:

και οσο για τα διατροφικα δεν της εβαλα τιποτα καινουριο πριν μου βγαλει τους ερεθισμους, ομως βγηκαν 1-2 μερες μετα απο εμβολιο...παιζει να φταιει αυτο?????:rolleyes::rolleyes: υπαρχει περιπτωση καποιο τροφιμο να την πειραξε ξαφνικα ενω πριν δεν την ενοχλουσε??

δε δειχνει να την ενοχλουν, ουτε να την τρωνε (ευτυχως), βεβαια ειναι και σε σημεια που ακομα και αν την ετρωγαν δεν θα μπορουσε να τα πειραξει.....

οταν μπορεσεις απαντησε μου....:rolleyes:

thx!

dafaki Μπραβο σας που εισαστε καλυτερα, πολυ χαιρομαι!!!!!:D:D:D

μπραβο και για τους κουραμπιεδες!!!!!:D:D

καλο συγυρισμα....:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

thx!:)

thx jen!!

εχω τις εξης ερωτησεις....

καθε ποτε της βαζω κρεμα?? αυτη η κρεμα δεν ειναι ειδικη για μωρα ε??δεν πειραζει??

επισης βαζω προδερμ για τα ρουχα της στο πλυντηριο απο οταν ηταν νεογεννητο, δεν νομιζω να την πειραξε αυτο ξαφνικα:rolleyes::rolleyes:

και οσο για τα διατροφικα δεν της εβαλα τιποτα καινουριο πριν μου βγαλει τους ερεθισμους, ομως βγηκαν 1-2 μερες μετα απο εμβολιο...παιζει να φταιει αυτο?????:rolleyes::rolleyes: υπαρχει περιπτωση καποιο τροφιμο να την πειραξε ξαφνικα ενω πριν δεν την ενοχλουσε??

δε δειχνει να την ενοχλουν, ουτε να την τρωνε (ευτυχως), βεβαια ειναι και σε σημεια που ακομα και αν την ετρωγαν δεν θα μπορουσε να τα πειραξει.....

οταν μπορεσεις απαντησε μου....:rolleyes:

thx!

dafaki Μπραβο σας που εισαστε καλυτερα, πολυ χαιρομαι!!!!!:D:D:D

μπραβο και για τους κουραμπιεδες!!!!!:D:D

καλο συγυρισμα....:rolleyes:

Δεν ξερω ποιο εμβόλιο κάνατε αλλά κάποια εμβόλια δεν πρέπει να γίνονται σε μωρά που έχουν αλλεργία στο αυγό. Εμείς που έχουμε αποδεδειγμένη αλλεργία στο αυγό δεν εχουμε κανει κανενα...όχι για αυτον το λόγο αλλά μας βόλεψε και αυτο :P

εσενα μηπως ειναι κατι τέτοιο? εχεις δωσει αυγο μεχρι τώρα?

παντως πολλα εμβολια προκαλουν αλλεργικες αντιδράσεις και όχι μονο λόγω αυγού...το εμβόλιο ειναι για μένα και ο πιο πιθανός ύποπτος.

Η κρέμα ειναι εντελως φυτικα φτιαχνεται απο ανθοιάματα και δεν ειναι μονο για παιδια αλλα γενικα για όλα τα δέρματα που τα ηρεμει.

εγω ειχα παρει τα απειρα να δοκιμασω, γαλα γαιδάρας, λαδακια καλεντουλας χαμομηλιου και ενα σωρο άλλα, μεχρι και το γάλα μου εβαλα αλλα μονο με αυτην ηρεμησαμε λιγάκι...αλλα η κρεμα ηρεμει τα συμπτώματα και όχι την αιτία την οποία πρέπει να φροντίσεις να εξαφανίσεις. Καλή σας τύχη και χρόνια πολλά!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...