Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ευακι καλως να πατε σπιτακι σας κ ολα να κυλισουν ομορφα σου ευχομαι!

Μεγαλη υποθεση ο γιατρος σε αυτη την περιπτωση κ σπανια βρισκεις τετοιους πλεον! Να μπορεις να τους εμπιστευτεις 100% να ξερεις πως αυτο που σου λενε ειναι η αληθεια κ δεν σε κοροιδευουν! Γιατι με τοσα που ακουμε τελευταια για τις καισαρικες ολες εμεις που γεννησαμε με καισαρικη παντα στο πισω μερος του μυαλου μας σκεφτομαστε μηπως τελικα το εφαγα αδικα το μαχαιρι κ θα μπορουσα να γεννησω φυσιλογικα? Εγω τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι κ δεν ηθελα καθολου καισαρικη ηθελα πολυ φυσιολογικα .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεγαλη υποθεση ο γιατρος σε αυτη την περιπτωση κ σπανια βρισκεις τετοιους πλεον! Να μπορεις να τους εμπιστευτεις 100% να ξερεις πως αυτο που σου λενε ειναι η αληθεια κ δεν σε κοροιδευουν! Γιατι με τοσα που ακουμε τελευταια για τις καισαρικες ολες εμεις που γεννησαμε με καισαρικη παντα στο πισω μερος του μυαλου μας σκεφτομαστε μηπως τελικα το εφαγα αδικα το μαχαιρι κ θα μπορουσα να γεννησω φυσιλογικα? Εγω τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι κ δεν ηθελα καθολου καισαρικη ηθελα πολυ φυσιολογικα .

Σαν να μιλάω εγώ....ακριβώς τα ίδια όμως...και όταν βλέπω ότι οι περισσότερές μας έχουμε 'φάει' το μαχαίρι σκέφτομαι 'δε μπορεί να είχαμε όλες πρόβλημα,κάποιο λάκκο έχει η φάβα και μάλιστα μεγάλο'...:confused::confused:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

γεια σας κοριτσια.....νομιζω πως το τερατουλι ειναι αρρωστο....ειναι ζεστη κ εχει μυξουλες υγρες, οχι πηχτες. γμτ καθε γιορτη βρισκει(την πρωτη φορα ηταν αρρωστη το πασχα!) 'τι να την κανω;μπανιο;δινουμε κατι; γκρινιαζει αρκετα αλλα δεν καθεται στιγμη πουθενα. τη βαζω συνεχεια στο στηθος και γλαρωνει. καμια βοηθεια;

ευη να σου ζησει κ παλι, φοβερη περιγραφη....κ εγω εσπρωχνα 2 ωρες κ συνεβαινε ακριβως το ιδιο, πηγαινε παλι πισω. επισης δεν εκανα επισκληριδιο κ παρολους τους πονους σιγουρα θα το ξανακανω στο 2ο με το καλο!

ο γιατρος μου συνεργαζεται με ευτοκια, αν θελει καμια το τηλ του, ευχαριστως. βεβαια γεννησα μονο με τις μαιες αλλα ειναι ελαχιστα παρεμβατικος κ πολυ καλος ανθρωπος!

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Χρόνια Πολλά σε όλες μας και στις οικογένειές μας! Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και με το καλό να έρθουν και τα νέα βλασταράκια του καφέ!!!;):D

Νταφάκι φυσιολογικό ορό στη μυτούλα και αν έχεις και τη συσκευή που ρουφάς τις μυξούλες θα τη βοηθήσεις να ηρεμεί λίγο... εύχομαι να μην είναι τίποτα και να περάσει αμέσως!

Αν βρεις και λίγα φύλλα ευκάλυπτου να τα βάλεις σε νεράκι ζεστό να βγουν οι ατμοί, νομίζω θα είναι καλό. Εγώ το κάνω όταν ο Ιάσονας έχει μπούκωμα.

Διαφημίσεις

μαρλε μου σε ευχαριστω αλλα μεχρι στιγμης για καταρροη φαινεται, οχι πολυ εντονη....δεν δυσκολευεται να αναπνευσει, με ανησυχει που ειναι ζεστη κ εχει υπνηλια.....(τωρα κοιμαται παλι )

Χρονια πολλά Τζενάκο μου και ποτέ ξανά νοσοκομεία! Και όπως σου ευχήθηκα και στα γεννέθλια με καλύτερο ύπνο επιτέλους!!!

Jen μου γιορτάζεις κι εσύ;;; Αν ναι πολύχρονη και ευτυχισμένη κι εσύ γλυκούλα μου!

Ευάκι μου πολύ χάρηκα που είχες τόσο όμορφο τοκετό όπως ακριβώς τον ήθελες!!! Φοβερή περιγραφή... άντε να βγείτε να πάτε και στον παίδαρο που σας περιμένει...

Σοφουκάκι μου πως είναι τα πράγματα μωρό μου;;;

Τόνια μου πολλά διαδικτυακά φιλάκια σε στη μουρίτσα σου...

Παλλαντινάκι όπως κατάλαβες είμαι ακόμα εδώ εγώ κι η κοιλιά μου... απλά είχα εδώ τον Σοζωρίκο και γιαυτό δεν μπορούσα να γράψω.

Βέλαξε ο έρμος απ'τον πόνο πάλι σήμερα με την βρωμοδυσκοιλιότητα και αυτός ήταν κι ο λόγος που δεν κοιμήθηκε δύο βράδια.

μαρλε μου σε ευχαριστω αλλα μεχρι στιγμης για καταρροη φαινεται, οχι πολυ εντονη....δεν δυσκολευεται να αναπνευσει, με ανησυχει που ειναι ζεστη κ εχει υπνηλια.....(τωρα κοιμαται παλι )

Νταφάκο μου περαστικά στην όμορφη... ορό και μετά βοηθα για να καθαρίσει η μυτούλα το μπανάκι αλλά βεβαίως εφόσον θέλει η μικρή. Αν το βράδυ δυσκολεύεται να αναπνεύσει σήκωσε της λίγο το κεφαλάκι με καμια κουβερτούλα κάτω απ'το στρώμα ή κανα βιβλίο στα πόδια της κούνιας. Όταν λες ζεστή; Της έβαλες θερμόμετρο; Δες πως θα είναι η διάθεσή της όταν ξυπνήσει, μπορεί να την ενοχλεί το μπούκωμα γιαυτό να είναι έτσι...

Μαριλενάκο μου κι με τον ευκάληπτο διάβασα ότι πριν τον χρόνο τον αποφεύγουν μάλλον για τυχόν αλλεργίες... τώρα πάλι όρκο δεν παίρνω.

Παιδακια δεν σας διαβασα καθολου.

δεν προλαβαινω επειδη ετοιμαζομαι για να φυγουμε, ειδα μονο πως ειναι μπουκωμενο το τερατακι..

κανε ό,τι σου ειπαν τα κοριτσια κ μπολικο φυσ. ορο.

Ηταν κ η δικια μου έτσι πριν 10 μερες αλλά δεν εξελιχθηκε σε κάτι άλλο περα από το μπουκωμα.

Ελπίζω κ η ερατουλα να μην ανεβασει πυρετο.

Κοριτσια σας φιλώ, καλα να περάσετε, χρονια σας πολλά.

Κ το μεγάλο νεο :

οχι δεν ειμαι εγκυος...:tongue:

περπάτησε σημερα το μωράκι μου!!!

Όχι τιποτα φοβερο 2 βηματακια αλλά με ξαφνιασε γιατι δεν πιστευα οτι το ειχε!!

Α! κ οι ετοιμογεννες σφιχτητε λιγο ακομα μην γεννησετε μεχρι να γυρισω!

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Ρε Ευάκι τι περιγραφή ήταν αυτή? Πολύ παραστική και συγκινητική! Μπράβο σου κι εσένα και της μαίας και του γιατρού που τα καταφέρατε! Δεν ήξερα ότι δεν επιτρέπεται η χρήση επισκληριδίου σε VBAC!

Τζενάκι χρόνια σου πολλά κοριτσάκι και ό,τι επιθυμείς αν και μάλλον την πιο εύστοχη ευχή την είπε η Λέγκω ΚΑΛΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ!

Jen χρόνια πολλά και σε σένα και να χαίρεσαι το καμάρι σου!

Στη μικρούλα με το μπούκωμα εύχομαι γρήγορα περαστικά!

Τα δικά μας νέα είναι ότι ο μικρός μετά που φύγαμε από το νοσοκομείο είναι μια χαρά, έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό του και μέσα σε 24 ώρες μου κατέστρεψε κινητό και λαπ-τοπ και είναι στο σπίτι ούτε 3 μέρες χωρίς σταθμό!

Mama-mia καμία σχέση τώρα που δε δουλεύω και κυρίως δεν ξυπνάω στις 6,30! Εσείς πώς πάτε με το βραδινό ύπνο? Έστρωσε καθόλου ο μικρούλης?

Αυτά γι απόψε, εύχομαι σε όλες Καλά Χριστούγεννα και να περάσετε πολύ όμορφα με τις οικογένειές σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

mamma mia δυστυχως το γαλατακι μου δεν κανει τιποτα πανω στα εκζεματα.....:(:(:(

αν δεν δω καλυτερευση τις επομενες μερες θα παρω τον ομοιοπαθητικο μαλλον:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

evi ςλπιζω να εχουμε και εμεις στην αθηνα τοσο αξιους γιατρους!!!!!καλη συνεχεια με τα περα-δωθε;), αχ λατρευω τη θεσσαλινικη!!!!!:D

elizaki τα ονοματα ακομα δε μας τα εστειλες...:rolleyes: οταν μπορεσεις, μη μας ξεχασεις!!!;)

Ντιεσακι σιδερενιο το δοντακι! Περιμενουμε χαλβαδακι!

thx!!!!!!!:D:D:D:D:D

περαστικουλια σας βρε dafaki, απο συμβουλες καλυτερα να ακουσεις τις πιο εμπειρες γιατι εγω δεν εχω ιδεα:rolleyes::rolleyes: δεν εχουμε αρρωστησει ακομα και τρεμω την ημερα που θα την αρπαξουμε για πρωτη φορα!!!

ελπιζω να περασει γρηγορα....!!!!!!!!!

ενα φιλακι στην κουκλα ερατω παρακαλω!!!!!!!:D:D

yioupi συγχαρητηρια για τα πρωτα σας βηματακια...μια περπατοπιτα γρηγορα παρακαλω!!!!!!!;)

καλα τρεξιματα.....;);););)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Λεγκω, Μαρίνα κλπ σας ευχαριστώ για τις ευχές! Ναι γιορτάζω και εγώ αν και λίγη σημασία μου έδωσαν εδώ που φτάσαμε στη γιαγια και στο παππού (μετά από ένα ταξίδι με αμάξι 14 ωρων συνολο με πολλες στάσεις!)...μόλις είδαν τον Στέφανο όλοι οι αλλοι πέρασαν σε δεύτερη μοίρα...αχ πέρασαν τα ψωμιά μαςπου μας είχαν στα ώπα ώπα!:D

ggeny χρόνια πολλά συνονόματη!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!

:D:D:D:D

ds τι πρόβλημα έχεις με τα εκζέματα?εχω χ'ασει επεισόδια δεν προλάβαινα να σας διαβασω...

αν θελεις πες μου να σου πω τι καναμε εμεις γιατι οταν ηταν 3 μηνων ειχαμε πολυ χοντρο προβλημα με πληγες σε ολο το σωμα...τωρα δεν ειναι ετσι εχει μοναχα λιγες αγριαδες...μια χαρα δηλαδή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...