-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:
Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν
Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα!
Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!
-
The Café Au Lait !!
-
Θέματα
-
- 5.476 απαντήσεις
- 770.139 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 33.690 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 113.010 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.120.697 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 204.288 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.476 απαντήσεις
- 770.139 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 2.056 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 144 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 34
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 508 απαντήσεις
- 21.721 εμφανίσεις
-
- 1.557 απαντήσεις
- 195.181 εμφανίσεις
-
- 28.225 απαντήσεις
- 3.463.026 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 424 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 30.361 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 2.154 εμφανίσεις
-
- 770 απαντήσεις
- 74.064 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα