Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Η μικρή γεννήθηκε 3290kgr και 50cm ύψος.

Ο Γιώργος ήταν 3850kgr και 51cm.

Πιστεύω ότι η βασικότερη προϋπόθεση είναι ένας καλός ιατρός και μια μαία δίπλα σου που θα σε στηρίξει!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ Εύη τι φοβερή και συγκινητική περιγραφή...

μπράβο που άντεξες στην ουσία χωρίς επισκληρίδιο, εγώ δεν άντεξα τους πόνους

Με το καλό να γυρίσετε στο σπίτι σας!

Καλημέρα!

καλημερα!να τα πουμε??

Ευη μας συγκινησες ...σε θαυμαζω κοριτσακι μου εχεις πολυ δυναμη μεσα σου

μπραβο !και φυσικα περασες αισιοδοξο μηνυμα σε ολες εμας που καναμε καισαρικη....να πω ομως και την μαυρη μου αληθεια με ψιλοφοβησαν τα ουρλιαχτα που εριξες

Σημερα ειναι γαματα στη δουλεια λειπουν ολοι σχεδον,προισταμενη,διευθυντρια ...θα ξεστραβωθω στο ιντερνετ:lol:

Α θα φυγουμε και πιο νωρις !

θοδωρινο που εισαιαιααιααι???

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βάσω σκέψου ότι αν πονέσεις περισσότερο από ότι αντέχεις κάνεις επισκληρίδιο και δεν νιώθεις τίποτα. Τις γυναίκες όμως που γεννάν χωρίς αναισθησία τις θαυμάζω απεριόριστα, πιστεύω ότι η εμπειρία αυτή τους δίνει μεγάλη δύναμη. Εγώ άντεξα δύο ώρες πόνων με συσπάσεις στο δίλεπτο, μετά έκανα αναισθησία. Αλλά σκέψου ότι ήμουν η πιο φοβισμένη ετοιμόγεννη που υπήρξε ποτέ:oops: Έτρεμα ανεξέλεγκτα από τον φόβο μου με το που μπήκα στο μαιευτήριο και μέχρι να αρχίσω εξωθήσεις.

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο: ds και DaF με την δυσκοιλιοτητα τι κάνατε; Βελτιώθηκαν τα μωράκια; Η Σοφία από χτες έχει δυσκοιλιότητα χωρίς προφανή λόγο:confused: Δεν άλλαξε κάτι στην διατροφή της. Στη φρουτόκρεμα βάζω μπανάνα-μανταρίνι-αχλάδι-μήλο και στο φαγητό της εκτός από κρέας ή κοτόπουλο βάζω κάποιον συνδυασμό από τα εξής: πατάτα, καρότο, κολοκύθι, γλυκιά κολοκύθα, πράσο, σέλινο, καστανό ρύζι, φακές.

Ρυζάλευρο πάει καιρός που δεν της δίνω καθόλου για να μην μειώνονται τα γεύματα θηλασμού. Τι να φταίει;

Διαφημίσεις

Δεν έχω πολύ χρόνο....Μια καλημέρα θα σας πω και τα φιλιά μου θα σας στείλω και θα επανέλθω όταν τα καταφέρω..αλλά δεν μπορώ να μην πω αυτό:

Ευάκι.....μόνο τα ζουμιά που δεν με πήραν.....κοριτσάκι μου,τί περιγραφή είναι αυτή...τί τέλειο συναίσθημα,που τα λόγια δεν φτάνουν να το περιγράψουν,αλλά παρ'όλα αυτά η περιγραφή σου είναι συγκινητική....

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου,να είναι γερή και πάντα τόση χαρά να δίνει στη μανούλα της.....

Θα επιστρέψω (?)ελπίζω...φιλώ σας για την ώρα...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

καλημερα!!!!!!!:)

theodora καλως ηρθες!!!!!!!:D:D:D:D

αχ evi μου μπραβο σας, και σε σενα και στο γιατρο και στη μαια!!!!!!

μας δινεις πολυ κουραγιο που πηγαν ολα καλα με το VBAC αντε να περνουμε σειρα κοπελιες!!!!!!:D:D:D

evi αληθεια δεν εχω καταλαβει εισαι στην αθηνα ή στη θεσσαλονικη??? ο γιατρος σου και η μαια ειναι αθηνα???

palladinaki εμεις δεν ειχαμε ακριβως δυσκοιλιοτητα, ειχαμε για καποιες μερες λιγο πιο σκληρα κακα απο οτι συνηθως και εφταιγε το καροτο που της το ειχα αυξησει εκεινες τηις μερες....της το μειωσα και ολα καλα:)

γιατι δεν της βαζεις λιγο ακτινιδιο στη φρουτοκρεμα???

με τα εκζεματα τι θα κανω βρε κοριτσια ?????

καμια βελτιωση..........:(:(:(:(:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Eίχα γράψει ένα σεντόνι και χάθηκε γμτ...:(:(Τέσπα,θα ξαναγράψω ό,τι θυμάμαι.

Να ευχηθώ αναδρομικά Χρόνια Πολλά και καλά στη γλυκιά διδυμομανούλα του καφέ μας.Αναστάσακι μου,να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!!

Μαρινάκι μου,γλυκό συναδερφάκι,πώς είσαι εσύ???Πώς νιώθεις που σταμάτησες τη δουλειά????Τέλεια,ε????;);)Ο Γωγούλης πώς είναι???Περαστικά στο μαναράκι,έχει περάσει και αυτό το καημενούλι ουκ ολίγα...

Τζενάκο,σήμερα γιορτάζεις εσύ????Αν ναι,Χρόνια Καλά και Πολλά!!!!!!Να χαίρεσαι το Μητσάκι σου και να μην ξαναρρωστήσει ποτέ,ποτέ,ποτέ!!!!!

Αφροδίτηηηηηηηηηηηηη!!!!Κακοπερνάτε μωρέ,ε????Ας είναι,εγώ θα σου ευχηθώ και του χρόνου τέτοια κακοπέραση!!!!!;);)

Φελίνιους κατάκοπους,πώς πάει μωλέ????Ζόρι και τα δύο...ήρωας,ήρωας και συ!!!!!Υπομονή,κοριτσάκι,τα καλύτερα έρχονται (αργούν λίγο,αλλά θα έρθουν!!!)

Ντιεσάκι,γαλατάκι στα εκζεματάκια και καμιά ενυδατικούλα (την Exomega της Aderma έχω εγώ,καλούλα είναι).

Θοδωρούλι,γουέλκαμ μπακ!!!!!!Φιλιά στο μαγουλάκι!!!!

Ελένη,δε σε πρόλαβα..Καλές παποπές,να περάσετε τέλεια και είπαμε:Μην ξεχάσεις τα σιροπιαστά!!!Κόλαση!!!!!!!

Λεγκόπουλο,πού είσαι συ ωρέ????Γέννησες και μας το κρύβεις?????Ο Σωζ καλά????Ο τάρανδος??????(σόρυ ε,αλλά φοβερή ατάκα ο μικρός!!!!!!!!)

Δε θυμάμαι τπτ άλλο....

Και σε όλα τα άλλα κοριτσάκια που δεν αναφέρθηκα προσωπικά,στέλνω πολλά διαδικτυακά φιλιά και την αγάπη μου!!!!!

τί παράξενο...αν και δεν σας ξέρω ,είναι σα να γνωριζόμαστε από καιρό...(με διακατέχει ένα πνεύμα χαράς και συγκίνησης σήμερα,θα είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων)

Καλά Χριστούγεννα γλυκούλες μου!!!!!!!!Να περάσετε τέλεια,να είστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!!!!!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρααα! Είμαστε έτοιμοι να αναχωρήσουμε. Πάμε σπίτι μας!

Κοριτσάκια μου που διστάζετε να επιχειρήσετε VBAC έχω να πω ότι θα το ξανάκανα 100φορές,

ακόμη κι αν τελικά δεν τα κατάφερνα.

Θα ήθελα να ξέρω ότι εξάντλησα όλα τα περιθώρια που είχα.

Η χρήση της επισκληριδίου νομίζω ότι εξαρτάται από το γιατρό.

Αυτός μου έδωσε το οκ.

Όπως ξανα είπα νομίζω ότι σε μια τέτοια απόπειρα χρειάζεστε δίπλα σας έναν καλό γιατρό, που το έχει ξανακάνει, και σέβεται εσάς και το επάγγελμά του.

Να ξέρετε ότι αυτό που σας λέει, αυτό είναι και θα σας δώσει το χρόνο σας στον τοκετό.

Η μαία φυσικά θα είναι ο φύλακας άγγελός σας!!!!!

Όπως λέει και ο άντρας μου, "αυτή είναι όλα τα λεφτά. Όλοι εμείς οι άλλοι τι ξέρουμε και τι μπορούμε να προσφέρουμε!!"

ds μένω στην Θεσσαλονίκη (αλλά είμαι αθηναία) και το Αθήνα - Θεσσαλονίκη το έχω Σύνταγμα - Ομόνοια!!

899667.png226174.png

καλημερα!

Χρονια πολλα κ καλα Χριστουγεννα να εχουμε!

Μαμ μια σε ευχαριστω πολυ κ εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες-ουσες για σημερα αυριο κ μεθαυριο!

Θα τα πουμε απο Δευτερα που επιστρεφουμε!

Εγω ακομα γραφειο με το που θα σχολασω φυγαμε για χωριο κ σημερα ετυχε κ σκασαν τα παντα! Σε λιγο εχουμε κ μια μικρη γιορτουλα για το καλο!

Ντιεσακι σιδερενιο το δοντακι! Περιμενουμε χαλβαδακι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...