Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γκαλατουλα εχεις αρπαξει σκυταλη?

Λεγκω εχω κ εγω πολλα ρουχαλακια του Δημητρη αν θες να σου τα δανεισω. Ειναι σχεδον αφορετα γιατι πανω στο μηνα αλλαξαμε νουμερο κ πηγε στο 6 μηνων το θρεφταρακι μου. Εχω μια ζακετα που δεν την εχει φορεσει ουτε μια φορα. Τις προαλλες εκοψα την ετικετα κ την επλυνα γιατι μαζευα αυτα που δεν του κανουνε. Ειναι 3-6 οτι πρεπει για το χειμωνα πλεκτη. Απο ζιπουνακια δε ειχα παρει 2 εξαδες για νεογεννητο. Αν θες μου λες κ σου τα φερνω.

Καλημέρα κι από μένα!

Είμαστε ακόμη στην κλινική αλλά αύριο θα βγούμε και θα πάμε σπιτάκι μας.

Η μικρή είναι σε σχεδόν μόνιμη βυζοσύνδεση!

Μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να έχεις το μωρό σου συνέχεια μαζί σου.

Μου την έδωσε ο γιατρός με το που γεννήθηκε και από κείνη τη στιγμή είμαστε αχώριστες!!!!!

Λεγκώπουλο, ωραίος ο "τάρανδος"!!!!

899667.png226174.png

Εύη τι τέλεια που τα περιγράφεις! Πολύ χαίρομαι για εσάς!

Κορίτσια αύριο φεύγουμε για καμιά 10 μέρες (ναι παω στη μαμα μου να αράαααααξωωωω) και φυσικα δεν πρόλαβα να σας διαβάσω.

Εύχομαι σε όλες σας χαρούμενα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα και με το καλό ο νέος χρόνος 2010

(Θεούλη μου τωρα που έγραψα το 10 μου φάνηκε κάπως...)

Διαφημίσεις

χααχχαχααχαχ καλά εσύ περιμένεις τώρα να μπω ε? :P

Με αυτά και με τα άλλα, ξέχασα να ευχηθώ στο μαρινάκι περαστικά και να μη τους ξανατύχει το νοσοκομειο (κι ας ειναι καλό το Ιατρικό κέντρο - αν και σε κρατούν και για ψύλλου πήδημα, ιδιωτικό γαρ).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλησπέρα

Σήμερα είχα πάλι επεισκέψεις, όπως θα έχω και αύριο, και τώρα έκατσα να δω λίγο τα νέα σας.

Ευάκο μου τέλεια :D

Μαρίνα περαστικά και αγύριστα ;)

Τατι κράτα, θα περάσει και αυτό, πού θα πάει.

Στις τυχερές που φεύγουν για διακοπούλες ή είναι ήδη.... να περνάτε καλά :cool:

Αυτό το VBAC τί είναι?

Εγώ σήμερα έχω έξοδο...... πάω στο γυναικολόγο για τεστ ΠΑΠ :lol::lol::lol:. Ελπίζω να μην πονέσω πολύ :tongue:

IxBZp3.png

Καλησπέρα

Σήμερα είχα πάλι επεισκέψεις, όπως θα έχω και αύριο, και τώρα έκατσα να δω λίγο τα νέα σας.

Ευάκο μου τέλεια :D

Μαρίνα περαστικά και αγύριστα ;)

Τατι κράτα, θα περάσει και αυτό, πού θα πάει.

Στις τυχερές που φεύγουν για διακοπούλες ή είναι ήδη.... να περνάτε καλά :cool:

Αυτό το VBAC τί είναι?

Εγώ σήμερα έχω έξοδο...... πάω στο γυναικολόγο για τεστ ΠΑΠ :lol::lol::lol:. Ελπίζω να μην πονέσω πολύ :tongue:

VBAC είναι Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική

Ωραία έξοδος:tongue:

Διαφημίσεις

λεγκω θεος ο μικρος ...ακομα γελαω:D:D:D:D:D

galatπολυ ωραια εγιναν τα μελοσπαγγετια,αν και τα παραεψησα (αφου επρεπε να ειμαι σε δυο μερη ταυτοχρονα:rolleyes::rolleyes:)

και βγηκαν λιγο πιο σκληρα απο οτι θα τα ηθελα. κατα τα αλλα super (κοντευουν να τελειωσουν...;))

οσο για τα σπιτακια σου, τελεια, ειναι πιο ωραια απο τη photo του site με τις συνταγες....:D;)

κουραγιο βρε felinidocελπιζω να περασει γρηγορα αυτη η φαση και να ηρεμησετε ολοι!!!!

elizaκαι εγω τα θελω τα ονοματα αν ειναι ευκολο....pls:):):):):):):)

αχ evi τι ωραια με τη ζουζουνιτσα αγκαλια!!!!!!!:):):):)

οταν εχεις χρονο θελουμε λεπτομερειες για το VBAC pls!!!!!!:):):) μη μας ξεχασεις!!!!!φιλακια στη μικρη σου!!!

jen καλα να περασετε!!!!!!!:D:D:D

pene καλο ΠΑΠ και χωρις πονο ευχομαι......:(:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

dooo, σου το έστειλα στο parents.

γαλατ, εσύ ενδιαφέρεσαι?

καμιά άλλη?

Ναι Ελιζάκι αν ειναι ευκολο ριχτο! Να υπαρχει...γιατι σκυταλη ακόμα δεν ξερω αν αρπαξα...(περιμενω να αδιαθετησω εως τις 26)

galatπολυ ωραια εγιναν τα μελοσπαγγετια,αν και τα παραεψησα (αφου επρεπε να ειμαι σε δυο μερη ταυτοχρονα:rolleyes::rolleyes:)

και βγηκαν λιγο πιο σκληρα απο οτι θα τα ηθελα. κατα τα αλλα super (κοντευουν να τελειωσουν...;))

οσο για τα σπιτακια σου, τελεια, ειναι πιο ωραια απο τη photo του site με τις συνταγες....:D;)

Αχ πολύ χαίρομαι, για να βγουν πιο μαλακα πρεπει να τα αφησεις στο σιροπι περισσοτερο νομιζω...

αχ evi τι ωραια με τη ζουζουνιτσα αγκαλια!!!!!!!:):):):)

οταν εχεις χρονο θελουμε λεπτομερειες για το VBAC pls!!!!!!:):):) μη μας ξεχασεις!!!!!φιλακια στη μικρη σου!!!

Συμφωνω!!!Φιλια πολλα στην Ναταλίτσα!

Καλα να περάσετε Τζεν.

Πηγα κι είδα το ζουζουνακι στο Μητερα, πραγματικά φανταστική γιατρος...μπραβο της! Την βοηθησε οσο τιποτα! Μου ειπε αν δεν ηταν αυτη δεν θα τα καταφερνα ειχα εξαντληθει (εσπρωχνε για 4 ωρες, επισκληριδιο δεν εκαναν νομιζω και εβγαλε μεγαλο μωρο 3850 1.50 ανθρωπος)

Και φυσικά κανει rooming in ekei pleon epitrepetai epishma exoyn xvrisei kai ta dvmatia...

Φιλώ σας παω να κανω καμια δουλεια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κουκου....Να και το μαυρο προβατο...

Ηρθαααα...κι οσο παιδευομουνα στα κρυα βραδια της Τριπολης εδω γινοτανε χαμος...Ευακιιιι να σου ζησει...Τατιιιιιι το διαβασα και στην Τριπολη και πρεπει να σου εγραψα ευχες..η δεν ξερω πια...Τα χω χασει....

Τι να σας πω κοριτσια...Περασα πολυ δυσκολα, η Αλεξανδρα μου ελειπε φριχτα...δουλευαμε 12ωρα σε βουνα λογγους και ραχουλες, οι ηθοποιοι ειχαν γινει κασσατοι απο το κρυο και πνιγαμε τον πονο μας και το κρυο σε γουρουνοπουλες και ολες τις τοπικες σπεσιαλιτε!!! (αυτο ηταν το μονο θετικο της ιστοριας....) Ηρθα πισω και βρηκα μπαμπα και κορη αγαπημενους, με προγραμμα και οργανωση (βρε για δδες τι κανει η αναγκη καμια φορα....)

Τι αλλα, τι αλλα;;;;

Λεγκοπουλακι τι νεα;;;

Βασουλααααα διαβασα καλα η τα χω χασει τελειως πια;;;

Αφρο...Ασχημααααα στο σαλεεεεε...

Μυρτουλι τι νεα;;;;

Αχ εχω τοσα να σας πω και οταν μπαινω τα ξεχναω...

Λοιπον κουτουλαω ...σας αφηνω και σας φιλω πολυ!!!!

Καλησπέρα κοπελιές!

Αύριο το πρωί θα είμαστε στο σπιτάκι μας

και δεν ξέρω πόσο χρόνο θα εχω να σας γράψω.

Θα προσπαθήσω γρήγορα να σας πω τα του τοκετού...

Από τις 1:15 τα ξημερώματα με πιάσανε περιοδικά πονάκια κάθε 9 λεπτά και είχαν μια διάρκεια 34'-40'.

Στις 2:30 τηλεφώνησα στην Ειρήνη (ο άγγελός μου).

Ήρθε με εξέτασε, και συνεχίσαμε να ακούμε τη μικρή, να χρονομετρούμε τις συσπάσεις, να κάνουμε αναπνοές...

Καθόμασταν στο σαλόνι του σπιτιού, πίναμε τσαγάκι, φάγαμε γλυκάκι. Ήταν τέλεια!

Γύρω στις 4 οι συσπάσεις έγιναν πιο συχνές και πιο έντονες επειδή όμως είχαμε (για μία ακόμη φορά) κολλήσει στη διαστολή αποφασίσαμε να καθίσουμε στο σπίτι λίγο παραπάνω.

Ξεκινήσαμε για την κλινική στις 7 παρά τέταρτο, για να μη μας πιάσει η κίνηση στον περιφερειακό.

Από τις 9 και μετά τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πολύ ζόρικα.

Η διαστολή μεγάλωνε πολύ αργά.

Δοκιμάζαμε διάφορες στάσεις που θα με διευκολύνουν και οι πόνοι γινόντουσαν πιο έντονοι.

Από τις 10:30 και μετά δεν άντεχα πλέον!

Ξέχασα τα πάντα, ευγένειες, διακριτηκότητες, ούρλιαζα!

Οι επόμενες ώρες ήταν δύσκολες! Μιλάμε για πολύ πόνο αλλά η διαστολή είχε κολλήσει στο 8-9.

Στις συσπάσεις το μωρό κατέβαινε, έσπρωχνα κι εγώ αλλά μετά τη σύσπαση γυρνούσε πίσω. Περιμέναμε 1,5 ώρες έτσι.

Ο γιατρός προβληματιζόταν για το αν θα μπορούσε να τραβήξει τη μικρή και θεωρούσε ότι παρά το γεγονός ότι εξέλιξη ήταν αργή μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαμε περάσει όλα τα στάδια και δεν άξιζε να πάμε για καισαρική.

Γιατρέ του του λέω, εγώ γιατρός δεν είμαι, μηχανικός είμαι αλλα βλέπω πολύ Dr House, δεν μπορούμε να κάνουμε μια μικρή δοσούλα επισκληριδίου?

Το συζήτησε με τη μάια μου τι σκεφτόταν να κάνει και προχωρήσαμε.

Στις 1:15 μου έκανε μια μικρή δόση επισκληριδίου και αρχίσαμε για μια ακόμη φορά να προσπαθούμε να "ανοίξαμε" τον τράχηλο και να κατεβάσουμε το μωρό.

Μέχρι τις 2:15 δεν είχαμε καμία αλλαγή οπότε και ο γιατρός αποφάσισε να τραβήξει τη μικρή. Μου εξήγησε ότι στο σημείο που είχαμε φτάσει, η τομή δεν επηρεαζόταν!

Και ναι!!! σε χρόνο dt γέμισε το δωμάτιο με 3μαίες ακόμη, τακτοποιηθήκαμε και αρχίσαμε τις εξωθήσεις.

6 τον αριθμό. Έσπρωχνα εγώ, τράβαγε ο γιατρός, η επίδραση της επισκληριδίου είχε περάσει και μπορώ να πω ότι ούρλιαζα! Αλλά τα καταφέραμε!

Την πέταξε ο γιατρός πάνω στην κοιλιά μου με το λώρο.

Την άρπαξα στην αγκαλιά μου και τη έβαλα στο στήθος.

Ήθελαν όλες να την πάρουν να την πλύνουν να τη μετρήσουν!

"Όχι τους λέω δεν θα την πλύνεται, δεν θα την πάρεται" και επέμεινα!

Έβαλα τα κλάματα έχοντας το μωρό αγκαλιά

και ευχαριστούσα το γιατρό μου και τη μαία μου που με βοήθησαν να γεννήσω φυσιολογικά!!!

Δεν σκίστηκα καθόλου, είχα μόνο κάποιες εσωτερικές εκδορές.

Μπορώ να πω ότι η ικανοποίηση που ένιωσα ήταν πολύ μεγάλη!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...