Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

...κανείς εδώωωω?

Λέγκω αύριο ε? κατά τι ώρα λες? μια και δεν δουλεύω..

(((((Μαρινάκι))))))) περαστικούλια! Το κακό με τα ιδιωτικά είναι ότι σε ξετιναζουν στις εξετάσεις, υπάρχει, δεν υπάρχει λόγος. Ούφ! Είναι πολλά τα λεφτά Άρη....

Ελένη καλές παποπές!!!!!

Αφροδίτη μου, είναι λίγο ζόρι οι διακοπές two-on-two, αλλά τελικά τις ευχαριστιέσαι. Καλή ξεκούραση τώρα στα πεθέριξ!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλό ακούγεται το 11. Αρκει να είναι ο Κωστής καλά γιατί πάλι με δέκατα τον άφησα σήμερα. Δεν θυμάμαι αν έχω το τηλ. σου και το κινητό μου κοιμάται στο σπίτι. Για στείλε πμ

DPYUp2.png EYukp3.png

Γκαλατάκι σε έπιασε πρόωρο νεστινγκ;:lol:

Νουμερο λεμε!!! Κατουρηθηκα απο τα γέλια!!!

εφτιαξα τα μελομακαρονα galat θα σου πω εντυπωσεις αυριο.....

γιατι τωρα καινε;);)

!

Αχ εγώ ακομα να βρω χρονο....μαλλον σημερα, για να δουμε!! Ελπιζω να πετυχαν!
,ρε Γκαλατακι τι προκοπι ειναι αυτη? Φοβερα τα σπιτακια σου ! Τελεια ! Να σου πω ειναι το UAT πριν το παρτυ της Ειρηνουλας?

ναι, πολυ προκοπη να ενωσεις τρια μπισκοτα...χαχαχαχα τι λες ρε Τζενάκι με τις καρυδοπιτες και τις γαλατοπιτες σου?

Οσο για τον υπνο του Μητσου, επιμενω πως πρεπει να κανετε την καρδια περιβολι και να κοψετε τους νυχτερινους θηλασμους, θα ξυπναει αλλα λιγοτερο. Χθες πχ η Ειρηνη ξυπνησε 1 φορα 3.30(απο 22.30) μετα στις 6.30 που την θηλασα και μετα στις 10...(ισως και κατα τις 8.30 λαγοκοιμοταν)

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν! Να περνάτε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Λενιώ καλά να περάσεις!!!

Μαρινάκι πως ειναι σημερα ο Γώγος?

Σουρωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Α! Ξεχασα, πηγα στο λα πουπέ, ενταξει δεν τρελαθηκα και πάλι, η ερμηνεια της Αννας Κοκκινου ηταν εξαιρετική αλλα το κειμενο οκ. Φανταστικος χωρος και η σκηνη ηταν αναμεσα στο κοινο οπως τα αρχαια θεατρα περιπου.

Ο Βαγγελης ειπε οτι εχασε 2 ωρες απο τη ζωη του και καποια φαση τον σκουντουσα που σκεφτοταν και αγναααααααααααντευε... δεν τον ξαναπαίρνω θεατρο.

χθες γεννησε μια φιλη μου μιση μεριδα (1.50) εναν μπεμπαρο 3850! με φ.τ 4 ωρες, η γιατρος της απιθανη...πολυ υποστηρικτικη για φ.τ. λιγες εξετασεις, σωστες οδηγιες για θηλασμο, ειναι στο Ν.Ηρακλειο λετε να ειναι η γνωστη? Ντου στειλε μου πμ το ονομα της....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αχ εθνικο κηπο...κι εμεις λεμε για κυριακη και να το συνδυασουμε με το νεο μουσειο της Ακροπολης...ακομα να αξιωθουμε...

Εγώ θέλω πριν γεννήσω να πάω στην έκθεση στο μουσείο κυκλαδικής τέχνης και να χτουπήσω και ένα θεατράκι... όπως καταλαβαίνετε αντί για νεστινγκ με έχει πιάσει πανικός να καλύψω τα κενά τον προηγούμενων δυο χρόνων και του επόμενου χρόνου :D

Εντομεταξύ έχω χάσει και δεν βρίσκω το πρόσθετο μαξιλαράκι του eco family που είναι για τα μωράκια μέχρι τριών μηνών, μία ζακετούλα που είχα καταβολευτεί στον θοδωρίκο, όλα τα μπεμπέ καλτσάκια, ένα σκουφάκι και κάτι ζιπουνάκια. Που σκατα έχουν εξαφανιστεί;;;

Μην ανησυχείς καλή μου, θα βρεθούνε....όταν ο νο2 θα είναι 6 μηνών....χιχιχιχι

ζιπουνάκια έχω μπόλικα, μήπως θες τίποτα δανεικό στο πολύ μικρό μέγεθος? έτσι κι αλλιώς είναι ελάχιστα φορεμένα και δεν τα έχω καταχωνιάσει ακόμα

DPYUp2.png EYukp3.png

λοιπόν......... ξημερωσε η χειρότερη νυχτα εβερ......

λοιπόν αν συγχρονιστουν στα ξυπνηματα είναι δραμα...και αυτο συνεβη...

η Αννα εκτος ότι τραβηξε 2 τεμπερ ταντρουμ χτες το ενα στις 20 (και μετα κοιμηθηκε) το 2ο στις 2.30-3.30 την νυχτα, αν δεν μας διωξουν από την πολυκατοικία θαναι θαυμα.... με ηθελε να κοιμηθω μαζι της, ο μικρος πείναγε (και δικαιολογημενα) 2 φορες τον παρατησα να παω στην Αννα που ουρλιαζε, τελικα στς 4 ηρθε μονη της στο διπλο και κοιμηθηκε!!!! ενω εγω θηλαζα τον μικρο ο οποίος που να κλεισει ματι με την Αννα να ουρλιαζει, η Αννα πρεπει να ξύπνησε και 2-3 φορές μεταξύ 4-7 που σηκώθηκε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ωχ ωχ ωχ ωχ!

Βάστα γερά Τατιάνα! Δεν κρατάει για πάντα αυτός ο εφιάλτης! Έρχεται και παρέρχεται όμως.

Πάντως η Αννούλα πολύ γρήγορα κορυφώνει τις αντιδράσεις της...

Κουράγιο!!!!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Ααααχ Τατάκι μου, λίγο υπομονή και κουράγιο ακόμα και θα ηρεμίσει φαντάζομαι (ελπίζω) η κατάσταση... ξέρω ότι είναι ευχολόγια αυτά που σου λέω αλλά δεν ξέρω τι άλλο να πω γιατί μιλάω θεωρητικά ακόμα:-(

Μην ανησυχείς καλή μου, θα βρεθούνε....όταν ο νο2 θα είναι 6 μηνών....χιχιχιχι

ζιπουνάκια έχω μπόλικα, μήπως θες τίποτα δανεικό στο πολύ μικρό μέγεθος? έτσι κι αλλιώς είναι ελάχιστα φορεμένα και δεν τα έχω καταχωνιάσει ακόμα

Ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου αλλά αυτά που βρήκα μου φτάνουν νομίζω όπως τα μέτρησα δηλαδή... για το μαξιλαράκι του μάρσιπου έχω σκάσει και δεν ξέρω από που να δανειστώ που να μην το χρειάζονται... ααα και για την ζακετούλα που ήταν πολύ βολική και αγαπημένη και στεναχωρήθηκα που χάθηκε.

Διαφημίσεις

χθες γεννησε μια φιλη μου μιση μεριδα (1.50) εναν μπεμπαρο 3850! με φ.τ 4 ωρες, η γιατρος της απιθανη...πολυ υποστηρικτικη για φ.τ. λιγες εξετασεις, σωστες οδηγιες για θηλασμο, ειναι στο Ν.Ηρακλειο λετε να ειναι η γνωστη? Ντου στειλε μου πμ το ονομα της....

Αυτή είναιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! στο μητέρα γέννησε???? Προφανώς δίνει σωστές συμβουλές διότι είναι μέλος LLL :D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Εντομεταξύ έχω χάσει και δεν βρίσκω το πρόσθετο μαξιλαράκι του eco family που είναι για τα μωράκια μέχρι τριών μηνών, μία ζακετούλα που είχα καταβολευτεί στον θοδωρίκο, όλα τα μπεμπέ καλτσάκια, ένα σκουφάκι και κάτι ζιπουνάκια. Που σκατα έχουν εξαφανιστεί;;;

Κοίταξες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο?:D:D:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αυτή είναιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! στο μητέρα γέννησε???? Προφανώς δίνει σωστές συμβουλές διότι είναι μέλος LLL :D:D

Ναι στο Μητερα, οντως αυτη ειναι ειδα το πμ σου!!!!

Και την βρηκε τυχαία...

Να σου πω της εχεις συζητησει για VBAC? Αναλαμβανει? Εγω εχω θεμα με μυωπια κανεις δεν αναλαμβανει, παρα με εγκριση οφθαλμιατρου και κανεις οφθαλμ δεν δινει εγκριση... καλα δεν καιγομαι κιόλας να πω την αληθεια αλλα ετσι θα ηθελα να ξερω αν παιζει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

πήγα σε εκείνη για αυτό ακριβώς τον λόγο: VBAC. Ξέρει το πρωτόκολλο. Αν μου πει ότι δεν γίνεται, ή σου πει εσένα ότι δεν γίνεται, για συγκεκριμένους λόγους ανάλογα με την περίπτωση, επειδή και μόνο το είπε εκείνη θα το δεχτώ. Άντε να κάνω και μια βόλτα από Ευτοκία (που μάλλον θα κάνω, ας έρθει πρώτα η σκυτάλη και βλέπουμε).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Κορίτσια, όταν το έψαχνα κι εγώ για VBAC -άσχετο αν τελικά δεν το έκανα- μου είχανε δώσει μερικά ονόματα γιατρών στην Αθήνα που αναλαμβάνουν. Μήπως σας ενδιαφέρει να ξεθάψω το πμ? Προσωπικά βέβαια δεν ξέρω κανέναν από αυτούς...

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...