Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!ευχομαι καποια στιγμη να σας γνωρισω και απο κοντα!

αχ αφροδιτουλα!και γω θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω........... ζηλευω φοβερα! :) ευχομαι να περνατε τελεια!

γκαλατουλα πολυ ομορφα τα σπιτακια!αυτο για την καραμελα που λεει η φελινι το ακουσα και εγω...και λενε κολλανε κατευθειαν....λιωνεις απλα ζαχαρη σε αντικολλητικο τηγανι...

μαρινα περαστικα σας κοριτσακι μου....ουφ! τι να πω....να ειναι η τελευταια ιωση που σας βρισκει.... :(

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!!!!!

Μαρινάκι δεν το πιστεύω ότι περάσατε όλα αυτά νυχτιάτικα! Τέλος καλό όλα καλά τουλάχιστον...

Εγώ όλη μέρα ήμουν έξω με την τσουλουφίτσα, το απόγευμα πήγα γυμναστική και μετά ψιλοετοιμαστήκαμε για αύριο! Η μπέμπα τρομερή γκρίνια σήμερα! και το κακό είναι ότι δεν δέχεται το στήθος για ανακούφιση... Το μόνο που της αρέσει είναι το χέρι της το οποίο όμως δεν μπορεί να το βρει πάντα και εκεί είναι που εκνευρίζεται...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ο γιες τα σπιτάκια φαίνονται τέλεια!!! Τί είπε η Ειρηνούλα???

Αφροδίτη κράτα κάρτα από το ξενοδοχείο! Καλή πεθερούκλα αύριο!!!!!!

Για να δούμε κι εμείς αύριο πώς θα είναι εκεί...

Πάω για ύπνο κοριτσάκια και αύριο μπορεί να μην προλάβω να μπω πριν φύγουμε... και θα αφήσω εδώ το λαπιτόπι, να ξεκουράσω τα ματάκια μου!

Να περάσετε όλες πολύ ωραία, οι καινούργιες μανούλες να χαίρονται τα νινάκια και οι υπόλοιπες να ξεσαλώνουν με τα μεγάλα μωρά!

Λέγκω αν γεννήσεις να μου στείλεις ένα σμς πληηηηζζζζ! Ή όποια άλλη μπορέσει!

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν! Να περνάτε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Μαρινάκο μου πάλι καλά που δεν ήταν τίποτα!!! Τώρα πως είναι ο μικρούλης;;;

Γκαλατάκι σε έπιασε πρόωρο νεστινγκ;:lol:

Άφροοοοοο, θέλω κι εγώ έλκηθρο... και δεν βλέπω να χιονίζει ούτε φέτος αθήνα να φορτώσω τα κουτσούβελα και να πάω για σκι στην Αλεξάνδρας (για πιο μακρυά χλωμο:tongue:) Πάντως χειμώνα διακοπές με τόσο πιτσιρίκια είναι πολύ πιο δύσκολο από καλοκαίρι, έτσι δεν είναι;

Εγώ πήγα στο θεατράκι που σας έλεγα (διχοτομημένος υποκόμος) με την πρώην συμπεθέρα μου... είχα σκοπό να την πήγαινα και για σουρωτή αλλά ψιλοπιαστήκαμε γιατί δεν μπορούσαμε να ακουμπάμε πίσω σ'όλη τη διάρκεια και λακίσαμε τελικά... Ωραία παράσταση με φοβερές ατάκες, λίγο προς το τέλος κουραστήκαμε αλλά την ευχαριστήθηκα την παράσταση!!!:D

Διαφημίσεις

ντεπόν.. λες το μητρικο γαλα πάνω να τα καλυτερευσει??

δεν ξερω καρντια μου.. εμεις στα σπυρια δεν βαζαμε τιποτα επειδή εφευγαν μονα τους..

α.... η κρεμουλα της βελέντα για τους ερεθισμους ίσως???

της εβαλα λιγο γαλα σημερα...θα δουμε αυριο....:rolleyes::rolleyes:

ντιεσακι-Ντέπον βαλε κρεμε καλεντουλα για αρχη!κ περαστικουλια

thx!!

της εβαλα της weleda που ειναι για την πανα και εχει καλεντουλα και δεν εκανε τιποτα....:(

Ντιες, εκζεματα μου μυριζουν. Ειναι ξερα? Θα φυγουν μονα τους, χρειαζονται καλη ενυδατωση μονο,οποτε βαζε μια καλη ενυδατικη. Μπορει να φταιει κατι που εφαγε ή καποιο νεο απορρυπαντικο-μαλακτικο-σαμπουαν... Αλλαξες τιποτα απο αυτα?

ειναι ξερα και μετα το μπανιο ειναι και πιο κοκκινα αλλιως μπορει στη διαρκεια της ημερας να μη φαινονται καθολου μονο με το ματι.

ενυδατικη κρεμα δεν εχω, της κανω μασαζακι σε ολο το σωμα μετα το μπανιο με αμυγδαλελαιο αλλα δεν εχει βοηθησει καθολου:( να παω να παρω ενυδατικη????

δεν αλλαξα κατι ρε γμτ:(:(:(:(

Αυριο αφηνουμε κ μεις το ελατοχωρι κ παμε καρδι! Παμε για δευτερο γυρο μασαμπουκωμετος στη πεθερουλα. Πλεον δε με χωραει τιποτα απο τα ρουχα μου. Εδω κοριτσια στο ξενοδοχειο εχω φαει κατι γλυκα, μα κατι γλυκα.... και γουσταρω που μια φορα τους ειπα οτι δε τρωω γαλακτοκομικα κ προσεχουν παντα τι μου φερνουν! Ειναι ενα πολυ ανθρωπινα κυριλε ξενοδοχειο!

Α, ο αγγελος που φωναζει μπαμπαμπαμπα εμενα φωναζει (ενταξει δεν εχω τον αινσταιν για παιδι τι να κανουμε). Ετσι κ με χανει απο τα ματια του αρχιζει με παραπονο μπαμπαμπαμπα. Και τον μπαμπα του ομως ετσι τον λεει! και την Δαναη επισης! Ειναι σταθερος χαρακτηρας το παιδι μου!!! Το θεμα ειναι οτι δειχνει σημαδια ζηλεια το σκατο, οταν με βλεπει αγκαλια με την δαναη...

οταν γυρσω αθηνα θα σας πω αν τελικα ηταν καλο που καναμε την επιχειρηση "διακοπες μονοι με δυο παιδια". Ειλικρινα ειναι πολυ πρωτογνωρο, αλλα μαλλον δεν το μετανιωνω. θελει ομως γερα νευρα κ πολυ ψυχολιγικη προετοιμασια μιας κ δεν μπορεις να προγραμματισεις τιποτα!

σας φιλω!

αντε καλη συνεχεια.....:D:D:D:D:Dκαι καλο κουραγιο!!!!!!;):D;):D

hello hello!!!

Mprabo ston pisellinο phre toso pol;y se mia ebdom;ada!!!!

Bασούλα αυτό αφιερωμένο σε σένα!!!

IMG_2992.JPG

εφτιαξα τα μελομακαρονα galat θα σου πω εντυπωσεις αυριο.....

γιατι τωρα καινε;);)

Τα δικά μας νέα? Ήμαστε από τις 5 το πρωί στο πόδι και κλείσαμε ένα 12ώρο και κάτι στο Ιατρικό Κέντρο γιατί χτες το ξημέρωμα ο Γώγος είχε πολύ βήχα και τελικά ξερνούσε για κανένα 2ώρο, εγώ τα έπαιξα γιατί έβγαζε μόνο φλέμματα και του καυμένου είχαν πεταχτεί τα ματάκια του και δεν είχε άλλες αντοχές, αλλά το κυριώτερο είναι ότι έβγαζε και λίγο αίμα! Τα χρειάστηκα και τον πήραμε σηκωτό για το νοσοκομείο όπου τον παίδεψαν πολύ με εξετάσεις για να ανακαλύψουμε ότι δεν είχε τίποτα σπουδαίο παρά μια απλή ίωση και το αίμα ήταν μάλλον από κάποια αγγεία που έσπασαν από τον εμετό και την πίεση! Δεν ήθελαν να μας αφήσουν να φύγουμε όμως ούτε σήμερα το βράδυ, αλλά έβαλα τις φωνές και την κάναμε! Εφιαλτική εμπειρία παρόλο που φαντάζομαι ότι είναι πιο κυριλέ κατάσταση από τα κρατικά νοσοκομεία (ευτυχώς έχω καλή ασφάλεια!). Πάντως κοριτσάκια μετά από αυτή τη σύντομη εμπειρία μου με το παιδί στο νοσοκομείο τι να πω, συνειδητοποιώ τι περάσατε οι μανούλες που μπήκατε στο νοσοκομείο με πιο σοβαρά προβλήματα (Τζενάκι, Λέγκω και όλες οι υπόλοιπες!). Πώς τα κάνατε τα παιδιά να κάθονται στο κρεβάτι και να μην πειράζουν τον ορό? Εμείς δεν τα καταφέραμε στο σύνολο κανένα δύωρο κι αυτό διακεκομένο!

αχου μωρε , αμαν με τα σκατονοσοκομεια...μακρυα μακρυα!!!

παλι καλα που ηταν για λιγο!!

περαστικα και ολα καλα απο εδω και περα!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Τζενηηηηηηηηηηηηηηη... το κέρατό μου δεν πρόκειται να φτιάξει ποτέ το βραδινό πρόγραμμά του θοδωράκη. Έχω χάσει τον μπούσουλα πόσες φορές ξύπνησε το σκατό... πολύ ανήσυχος. Απ'τις 6 παρά παραιτήθηκα να ξαναξαπλώνω...:rolleyes:

Καλημέρα είπα; Δεν είπα... καλημέρα μικρές μου κομπόστες!

Και συνεχίζω να μιλάω μόνη μου...

Πριν λίγο ξυπνάω τον λαό... εκεί που χουζουρεύανε, παίρνει ο γιώργος μια φωτο δική του που έχω στο κομοδίνο και ρωτάει τον θοδωράκη "ποιος είναι αυτός;" "ο τάρανδος" απαντάει ο θοδωρής:lol::lol::lol:

Τζενηηηηηηηηηηηηηηη... το κέρατό μου δεν πρόκειται να φτιάξει ποτέ το βραδινό πρόγραμμά του θοδωράκη. Έχω χάσει τον μπούσουλα πόσες φορές ξύπνησε το σκατό... πολύ ανήσυχος. Απ'τις 6 παρά παραιτήθηκα να ξαναξαπλώνω...:rolleyes:

Καλημέρα είπα; Δεν είπα... καλημέρα μικρές μου κομπόστες!

Άλη αλη κ τρισαλη! Τι θα κανουμε οεο? Εγω εχω ποσες μερες λεω ας παω στην δουλεια να καθισω λιγο σε καρεκλα να ξεπιαστει το παιδι μου....... Τι θα κανουμε ωρε κοπελια μας αποτελειωσανε τα ατιμα! Εμενα να θηλαζει συνεχως , εσενα να ερχτεται το 2ο να μας δω που θα καταληξουμε... καλα ελεγα περισυ μου φαινεται για το διαμερισματακι στα δυτικα προαστια με κοροιδευατε .... 2 χρονων γινονται κ ακομα τιποτα καμια προοδος ( θα ελεγα χειροτερεψε κιολας η κατασταση ) !!!

Κρατα με να σε κρατω να ανεβουμε το βουνο με τους ταλιμπαν να μας κυνηγανε απο πισω ....

Μαρινακι τι τραβηξατε κ εσεις παλι! Ρε γμτ να μην μπορει να συνελθει το καημενουλικο απο το Σεπτεμβρη , τι ταλαιπωρια ειναι αυτη ! Τουλαχιστον ειναι περαστικα κ δεν χρειαστηκε νοσηλεια !

Αφρο οχι δεν ζηλεψαμε καθολου με τις διακοπες σου , το σκι , τα χιονια ! Καλυτερα ειναι εδω , στο γραφειακι, δουλιτσα , αυπνια , κουραση. Ωραιοτατα

ρε Γκαλατακι τι προκοπι ειναι αυτη? Φοβερα τα σπιτακια σου ! Τελεια ! Να σου πω ειναι το UAT πριν το παρτυ της Ειρηνουλας?

Διαφημίσεις

Και συνεχίζω να μιλάω μόνη μου...

Πριν λίγο ξυπνάω τον λαό... εκεί που χουζουρεύανε, παίρνει ο γιώργος μια φωτο δική του που έχω στο κομοδίνο και ρωτάει τον θοδωράκη "ποιος είναι αυτός;" "ο τάρανδος" απαντάει ο θοδωρής:lol::lol::lol:

Να σου πω, βαλθηκες να με ξεκανεις ρωινιατικα ετσι? Κοντευω να κατουρηθη γελαω μονη μου στο γραφειο ! Θα με παρουν με τις πετρες! Θεος ο Θοδωρης! Α ρε Γιωργη τι εχεις να ακουσεις !

Εμας τωρα οταν βλεπει να ετοιμαζεται ο μπαμπας του για δουλεια του λεει" μπαμπα ουλεια λεφτα τωλα". Τον φιλαει του λεει μπαι κ του κοπαναει την πορτα στην μουρη!

Εμας τωρα οταν βλεπει να ετοιμαζεται ο μπαμπας του για δουλεια του λεει" μπαμπα ουλεια λεφτα τωλα". Τον φιλαει του λεει μπαι κ του κοπαναει την πορτα στην μουρη!

:lol::lol::lol: Έεεεετσι... ώρες ώρες σκέφτομαι ότι τα χειρότερα, με τους κάγκουρες που έχουμε μπλέξει, είναι μπροστά... βλέπε εφηβεία! Εκεί να δεις λουξ διαμερισματάκι στο δαφνή και δεν σε χάλασε καθόλου φιλενάδα!:D

Ω ρε μάνα μου δεν μου έκανε τίποτα ο καφές και δεν μπορώ να πιω και δεύτερο...

Κοπέλα δεν βρήκατε ακόμα εεε;

τσα!!!

ΚΟΥΚΟΥ!!!!!!!!!!!

Βρε καλώς τηνα... που είσαι συ κυρά μου εξαφανισμένη;;;

Αύριο θα πάω το πρωί στον εθνικό κήπο με τον μικρό... όποια ενδιαφέρεται να κοπιάσει!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...