Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

τζενουλα χθες ειχα ξεχασει το κινητο σπιτι και το απογευμα ξεχαστηκα να σε παρω

αυριο θα παω μαλλον , καπως ηρεμησα με αυτα που μου γραψαν εδω τα κοριτσια αλλα με πιανει μια απελπισιιιια ωρες ωρες

Για τον αποθηλασμο ε?

Κ εγω στην ιδια περιπου κατασταση ειμαι που δεν ειμαι κ εγκυος. Αυτο το παιδι δεν προκειται να αποθηλασει ποτε νομιζω! Τις τελευταιες μερες θηλαζει σαν νεογεννητο κ οποτε του λεω πως σιγα σιγα πρεπει να το κοψουμε το κανει επιτηδες απο φοβο μην το χασει κ θηλαζει συνεχως! Να σου πω θα φυγετε καθολουτις γιορτες ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μερσω ελίζα!

Γιατι όμως έχετε 2 γιατρους?

εγώ λέω να τηλεφωνησω στον κλασικο κ να του πω πως θα αλλάξω γιατρο.. εσεις κρατησατε κ τους 2???

δεν κάνει τίποτις;)

Η ομοιοπαθητικός μας δεν είναι παιδίατρος, αλλά είναι η οικογενειακή μας γιατρός από πολλά χρόνια. Τις περισσότερες φορές βλέπει ο παιδίατρος τα παιδιά, αν χρειάζεται, και με τη διάγνωση και τις οδηγίες του την παίρνω τηλέφωνο, δεν πάμε στο ιατρείο της. Της έχω αναθέσει την υψηλή επιστασία!!!:lol:

Ευτυχώς, ο γιατρός μας δεν είναι των πολλών φαρμακων -αλλιώς θα τον είχαμε αλλάξει- οπότε συνήθως στο κοινό αντιπυρετικό προσθέτουμε κατιτίς το ομοιοπαθητικόν κατά περπιπτωση, για να γειάνουμε γρηγορότερα και ευκολότερα;)

Βέβαια με αλλεργίες, δερματικά κλπ, η κοινη ιατρική δεν μπορεί να κάνει τίποτα οπότε πάμε κατευθείαν στην ομοιπαθητική

DPYUp2.png EYukp3.png

Σας γράφω κι έχω τη μικρούλα μου αγκαλιά!

Για την κηραλοιφή!

Μπορείτε να τη φτιάξετε κα μόνες σας!

Θα πάρετε 100 γραμμάρια καθαρό κερί και θα τα αναμίξεται με παρθένο ελαιόλαδο ζεσταίνοντάς τα.

Τα βάζεται αυτά τα δύο στα ψυγείο και γίνονται σαν βαζελίνη.

899667.png226174.png

Σας γράφω κι έχω τη μικρούλα μου αγκαλιά!

Για την κηραλοιφή!

Μπορείτε να τη φτιάξετε κα μόνες σας!

Θα πάρετε 100 γραμμάρια καθαρό κερί και θα τα αναμίξεται με παρθένο ελαιόλαδο ζεσταίνοντάς τα.

Τα βάζεται αυτά τα δύο στα ψυγείο και γίνονται σαν βαζελίνη.

όντως, κι εγώ μόνη μου την φτιάχνω, και είναι τέλεια για πληγωμένες θηλές

Διαφημίσεις

Αναστασάκι Χρόνια Πολλά!!!! Να χαίρεσαι τα βλαστάρια σου!!!

Γιορτάζει και η Νάνσυ της Αγγελικής! ;) Χρόνια Πολλά (κι από δω) Αγγελικούλα να τη χαίρεσαι την κούκλα σου!:D

Καλά για την Εύη δεν έχω λόγια.... Κοριτσάρα μου μπράβο σου που τα κατάφερες τόσο καλά!!! Μας δίνεις θάρρος και ελπίδα!:)

hello

Μπηκα να δω για την Ευη και ΝΑΙ! Μπραβο κοπελα μου, να σας ζησει και να την καμαρωνεται παντα! Τα συγχαρητηρια μου και για τον ΦΤ!!!

Ντιες, εκζεματα μου μυριζουν. Ειναι ξερα? Θα φυγουν μονα τους, χρειαζονται καλη ενυδατωση μονο,οποτε βαζε μια καλη ενυδατικη. Μπορει να φταιει κατι που εφαγε ή καποιο νεο απορρυπαντικο-μαλακτικο-σαμπουαν... Αλλαξες τιποτα απο αυτα?

Αναστασια χρονια πολλα! ΝΑ εισαι παντα ευτυχισμενη!

Χρονια πολλα κ στη Νανσυ της Αντζελας! Να την χαιρεστε κοπελα μου!

((((Τατι))))! Φιλακια πολλα. Εμεις σημερα ειμαστε καλυτερα, χτες ηταν ενα δραμμα με την γκριανια τους. Κριμα που δεν ηρθαμε με παρεα θα καναμε κ κανενα σκι. Μονοιμας περιοριστηκαμε στο ελκηθρο. Για την ακριβεια εγω με τον αγγελο πιναμε καφε στο σαλε κ η Δαναη με τον μπαμπα της κανανε ελκηθρο. Χτες που ειχε λιακαδα καναμε ολοι μαζι, σημερα ειχε ψοφοκρυο. αν ειχαμε παρεα θα πηγαιναμε με βαρδιες για σκι...

Αυριο αφηνουμε κ μεις το ελατοχωρι κ παμε καρδι! Παμε για δευτερο γυρο μασαμπουκωμετος στη πεθερουλα. Πλεον δε με χωραει τιποτα απο τα ρουχα μου. Εδω κοριτσια στο ξενοδοχειο εχω φαει κατι γλυκα, μα κατι γλυκα.... και γουσταρω που μια φορα τους ειπα οτι δε τρωω γαλακτοκομικα κ προσεχουν παντα τι μου φερνουν! Ειναι ενα πολυ ανθρωπινα κυριλε ξενοδοχειο!

Α, ο αγγελος που φωναζει μπαμπαμπαμπα εμενα φωναζει (ενταξει δεν εχω τον αινσταιν για παιδι τι να κανουμε). Ετσι κ με χανει απο τα ματια του αρχιζει με παραπονο μπαμπαμπαμπα. Και τον μπαμπα του ομως ετσι τον λεει! και την Δαναη επισης! Ειναι σταθερος χαρακτηρας το παιδι μου!!! Το θεμα ειναι οτι δειχνει σημαδια ζηλεια το σκατο, οταν με βλεπει αγκαλια με την δαναη...

οταν γυρσω αθηνα θα σας πω αν τελικα ηταν καλο που καναμε την επιχειρηση "διακοπες μονοι με δυο παιδια". Ειλικρινα ειναι πολυ πρωτογνωρο, αλλα μαλλον δεν το μετανιωνω. θελει ομως γερα νευρα κ πολυ ψυχολιγικη προετοιμασια μιας κ δεν μπορεις να προγραμματισεις τιποτα!

σας φιλω!

galatoyla !!!!!!!!!!!!!τι ωραια που εγιναν ,φοβεραααα!

τα εκανα και εγω μια μερα που εκανα τζιντζερομπισκοτα

αλλα δεν πετυχα το γλασο και δεν μου κολλησαν και τα παρατησα

για πες το γλασο πως το εκανες ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

λοιπον το γλασσο ειναι μουφα οπως το λεει θελει τη διπλασια ζαχαρη και θελει να τα κρατησεις για καν 2 λεπτο ενωμενα μετα εγω τα αφησα και προσθεσα με ενα κουταλακι απο πανω λιγο ακομα...οσο περναει η ωρα σγιγγει την επομενη μετα ηταν σαν πλαστικο! επισης μετα "χιονισα ολη την πιατελα " και εγιναν φοβερα δεν εχω ομως φωτο

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ευάκι πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα όπως τα ήθελες, για ακόμα μια φορά να χαίρεσαι τη μπουμπούκα σου! Απόλαυσε τις αγκαλιές σας και δώς της και ένα φιλάκι από εμάς!

Λέγκω ακόμα εδώ είσαι εσύ? Είπαμε μπορείς και με το νόμο να γεννήσεις πια, είναι η σειρά σου, άντε γρήγορα γιατί θα σε προλάβω :tongue:(μπαααα!)

Αναστασία χρόνια σου πολλά κοριτσάκι και να είσαι πάντα τόσο γλυκιά και υπομονετική όσο βγαίνει από τα γραφόμενά σου!

Τα δικά μας νέα? Ήμαστε από τις 5 το πρωί στο πόδι και κλείσαμε ένα 12ώρο και κάτι στο Ιατρικό Κέντρο γιατί χτες το ξημέρωμα ο Γώγος είχε πολύ βήχα και τελικά ξερνούσε για κανένα 2ώρο, εγώ τα έπαιξα γιατί έβγαζε μόνο φλέμματα και του καυμένου είχαν πεταχτεί τα ματάκια του και δεν είχε άλλες αντοχές, αλλά το κυριώτερο είναι ότι έβγαζε και λίγο αίμα! Τα χρειάστηκα και τον πήραμε σηκωτό για το νοσοκομείο όπου τον παίδεψαν πολύ με εξετάσεις για να ανακαλύψουμε ότι δεν είχε τίποτα σπουδαίο παρά μια απλή ίωση και το αίμα ήταν μάλλον από κάποια αγγεία που έσπασαν από τον εμετό και την πίεση! Δεν ήθελαν να μας αφήσουν να φύγουμε όμως ούτε σήμερα το βράδυ, αλλά έβαλα τις φωνές και την κάναμε! Εφιαλτική εμπειρία παρόλο που φαντάζομαι ότι είναι πιο κυριλέ κατάσταση από τα κρατικά νοσοκομεία (ευτυχώς έχω καλή ασφάλεια!). Πάντως κοριτσάκια μετά από αυτή τη σύντομη εμπειρία μου με το παιδί στο νοσοκομείο τι να πω, συνειδητοποιώ τι περάσατε οι μανούλες που μπήκατε στο νοσοκομείο με πιο σοβαρά προβλήματα (Τζενάκι, Λέγκω και όλες οι υπόλοιπες!). Πώς τα κάνατε τα παιδιά να κάθονται στο κρεβάτι και να μην πειράζουν τον ορό? Εμείς δεν τα καταφέραμε στο σύνολο κανένα δύωρο κι αυτό διακεκομένο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...