Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

εμεις τετοια σπυρια δεν βγαλαμε..

εμεις ειχαμε μεγαλα που η γιατρος τα ειπε κνιδωση..

μηπως ειναι σαν εκζεματακια??

η φελινι εχει χομπυ τα δερματικα ίσως να σου απαντησει οταν το δει...

mporei .....

δεν ξερω πως ειναι τα εκζεματα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η περιγραφη μου σου θυμιζει αυτα???

τι να της βαλω??

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιούπι, για την ομοιοπαθητική το χαμέμηλον είναι οκ! Καφές, μέντα, καμφορά είναι τα απαγορευμένα.

ds, κι η Σοφία έχει κάτι σαν αυτό που περιγράφεις. Άρχισε γύρω από το στόμα και τώρα έχει πάει κάτω από το σαγόνι και λίιιιγο προς τα μαγουλάκια. Είναι σαν εκζεματάκι. Δεν μοιάζει να την ενοχλεί καθόλου. Ο παιδίατρος που το είδε δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, μας έδωσε μια κρεμούλα αλλά επειδή είναι κορτιζονούχα δεν της βάζω. Πρέπει να την παώ να το δει και η ομοιπαθητικός μας....

Παρατήρησα πάντως ότι όταν το φαγητό της εχει κολοκύθι χειροτερεύει κάπως. Επίσης όταν φοράει μάλλινο ζακετάκι που το ακουμπάει

DPYUp2.png EYukp3.png

Νταφ..

μαμαμαμαμ έλεγε η αρηβελ από 6 μηνων (σας σκισαμε:tongue:)

μπαμαμ από 8 μηνών

κ από 9μιση μηνων -10 ελεγε συνειδητα εμενα μαμαμ κ τον μπαμπα της ή μπαμ ή μπαμαμ!!!!!

Τη γιαγια της τη λεει συνειδητα κακά κ την αφερφή μου τάτα!!!!

Κουκουβα!!

Α! χαμέμηλο δεν πίνω λέμεεεεεεεεεε

μήπως να χτυπήσω κανενα οϊσκάκι για να χαλαρώσει????

Τωρα σοβαρα κάνει να πίνω χαμέμηλο που κανει ομοιοπαθητικη η αρηβελ??

Μια φιλη μου που κανει ομοιοπαθητικη δεν πινει μεντα καφε χαμέμηλο:confused:

Α! για τον ξινο καθηγητη.. όταν ο στεφανης έκανε το σεπτεμβριο την ορκωμοσια στο διδακτορικο αναγκάστηκα να βγω έξω από την αιθουσα γιατι με στραβοκοιταζαν πολλοιιιιιιιι ξινοι.....

Ξαναμπηκαμε όμως επειδη κοιμηθηκε:P

χμμμμμμμμμμ!!!!:rolleyes:σιγα:rolleyes:!!!!το συνειδητα μετραει οποτε σας σκισαμε εμεις (OMG!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: )

χαμομηλι γιατι καλε;τα διεγερτικα δεν κανει να καταναλωνεις οχι τα χαλαρωτικα!η φιλη σου δεν ξερω γιατι δεν πινει:confused:

μπραβο ο στεφανης με το διδακτορικο :D

Ευη λεπτομερειες παραυτα και να πλεεις σε πελαγη για πολυυ ακομα με αγκαλιτσες μωρουδιακες!!!

Γιούπι, για την ομοιοπαθητική το χαμέμηλον είναι οκ! Καφές, μέντα, καμφορά είναι τα απαγορευμένα.

ds, κι η Σοφία έχει κάτι σαν αυτό που περιγράφεις. Άρχισε γύρω από το στόμα και τώρα έχει πάει κάτω από το σαγόνι και λίιιιγο προς τα μαγουλάκια. Είναι σαν εκζεματάκι. Δεν μοιάζει να την ενοχλεί καθόλου. Ο παιδίατρος που το είδε δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, μας έδωσε μια κρεμούλα αλλά επειδή είναι κορτιζονούχα δεν της βάζω. Πρέπει να την παώ να το δει και η ομοιπαθητικός μας....

Παρατήρησα πάντως ότι όταν το φαγητό της εχει κολοκύθι χειροτερεύει κάπως. Επίσης όταν φοράει μάλλινο ζακετάκι που το ακουμπάει

thx eliza μου, εμεις εχουμε στα χερακια και στα ποδαρακια. στν αγκωνα της ειναι το ενα, το αλλο στο μπρατσακι της και στα δυο μπουτακια απο την πισω πλευρα. δεν ειναι μεγαλα αλλα εχουν μεγαλωσει λιγο απο το αρχικο μεγεθος.....:(:(:(

παντως δε νομιζω πως εχει να κανει με αλλεργια σε φαγητο......:rolleyes:

αν σας δει ομοιοπαθητικος πες μας αν σας ειπε απ'οτι μπορει να ειναι.....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Αναστασία χρονια πολλά!

Εύη να σου ζήσει το Ναταλάκι να το χαίρεσαι! Κάντε τώρα μπόλικη αγκαλίτσα, αλλά μετά θέλουμε λεπτομέρειες! Φοβερή εμπειρία ο φυσιολογικός τοκετός, ε; Σε ποια κλινική είσαι;

Βάσω και η Σοφία 3.700 γεννήθηκε, και έβαζε 1.200 το μήνα τους 2 πρώτους μήνες! Εγώ εν τω μεταξύ αδύνατη με μικρό στήθος, αλλά δεν μάσησα!

Τώρα ετοιμάζω μια γκουρμεδιά στη Σοφία, ελπίζω να τη φάει με όλα αυτά που έβαλα: μοσχαράκι, πατάτα, κολοκύθι, γλυκιά κολοκύθα, πράσο.

γκρρρρ νταφ...

μιλανε ετσι για αυτον που σας διδαξε το μαμ μαμ..:D

εκτος αν δεχτουμε το σπαρτιατικο ρητο που λενε (σε ελευθερη μεταφραση γιατι τα αρχαια δεν ειναι το φορτε μου) τα σπαρτιατακια πως θα γινουν καλύτερα από τους πατερες τους:cool:

Μερσω ελίζα!

Γιατι όμως έχετε 2 γιατρους?

εγώ λέω να τηλεφωνησω στον κλασικο κ να του πω πως θα αλλάξω γιατρο.. εσεις κρατησατε κ τους 2???

ντεπόν.. λες το μητρικο γαλα πάνω να τα καλυτερευσει??

δεν ξερω καρντια μου.. εμεις στα σπυρια δεν βαζαμε τιποτα επειδή εφευγαν μονα τους..

α.... η κρεμουλα της βελέντα για τους ερεθισμους ίσως???

ΓΙΟΥΠΙ οταν λεμε Στεφανης εννοουμε τον γνωστο ψυχιατρο ?

τι διδακτορικο ειχες εσυ καλε ?

στεφάνης από το στεφάνι μου που λένε για το συζηγο!!!

Εγώ πάτησα φρενο στο μεταπτυχιακο ως εκει εφτασα... δεν αντεξα άλλο.. δεν ήθελα διδακτορικο γιατι έβλεπα τα χαλια του άντρα κ δεν ήθελα να το περασω αυτο...

ο αντρας εχει διδακτορικο.. εγω ίσως στο μελλον ... το εχουμε ψιλοσυζητησει με τον καθηγητη μου κ ίσως αν καταφερω να παρω εκπαιδευτικη αδεια να κανω...

Χρονια πολλα Αναστασακι πολυχρονη να εισαι κ οτι επιθυμεις! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Βασουλα τι κανεισ εσυ? Πως εισαι τωρα ..? Πηγες στον γιατρο ? Για πε για πε

Διαφημίσεις

τζενουλα χθες ειχα ξεχασει το κινητο σπιτι και το απογευμα ξεχαστηκα να σε παρω

αυριο θα παω μαλλον , καπως ηρεμησα με αυτα που μου γραψαν εδω τα κοριτσια αλλα με πιανει μια απελπισιιιια ωρες ωρες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που ειδε την αρηβελ το κολλησε κ πολυ μαλιστα:tongue:

κ εγω μια απο τα ιδια γιουπινιδιον, θα ηθελα αλλα δεν ξερω για διδακτορικο....τραβηξα τα πανδεινα με αυτο το σκ#$#$μεταπτυχιακο!βεβαια ειναι κ θεμα καθηγητη, ο ξινιλας ηταν αππαπαπαπαπαπαπαπαπα μακριααααααααααααααα!!!!!!!!!

παμε κ εμεις βολτα η μικρη δεν κρατιεται βρισκει κομματακια ρυζογκοφρετας στο χαλι κ τα περισυλλεγει με προσοχη κ ευλαβεια προτου τα καταβροχθισει!!

ντιεσακι-Ντέπον βαλε κρεμε καλεντουλα για αρχη!κ περαστικουλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...