Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

της παραδιπλανής...

Και καλά συγγνώμη Ροζι αλλά τί σόι λίφτινγκ είναι αυτό που σε αφήνει με μπόλικα κιλά παραπάνω, με μια κοιλιά που μοιάζει με βατράχου και με ένα ΒΖ που πάει να σκάσει;;;; Ποιος το είπε αυτό;;;;

Eκεί στα Χόλιγουντ κυκλοφορεί αυτή η φήμη..!! (...αν έχεις προσωπικό διαιτολόγο, γυμναστή, σεφ, μπειμπι σιτερς κτλ κτλκ κτλ:rolleyes:)

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας διαβαζω απο το πρωι αλλα δεν ευκαιρω να σας γραψω! Πηγαμε κ αθηνα σημερις για ψωνια κ πηραμε μπουφανια για τον μικρο! Καλα αυτο το du pareil εχει κ μαμμω τα ρουχα. Με το ζορι κρατηθηκα να μην μου βγει το καταναλωτικο μου...

Ελενη, το ικα ειναι η κυρια ασφαλιση σου? σε ειχα ξαναρωτησει αλλα δε θυμαμαι τι μου ειπες...

καλα ρε Τατιανα, μαγειρεψες εσυ ολα αυτα???? Καλα εχεις γιενι η πιο προκομενη εδω μεσα κ δεν το περιμενα απο σενα! Καλα η Λεγκω ηταν ανεκαθεν κρυφοπροκομενη, σε λιγο κ η μυρτω θα φτιαξει μπακλαβα με φτιαχτο φυλλο.. οσο για το μπροκολο κ η δαναη αλλα κ η ανηψια μου το τρωνε σα τρελλες. Αρεσει στα παιδια μαλλον!

Ντου, τελεια η φωτο, την θυμαμαι απο το καλοκαιρι!

Α, Τατι, εκανα αυτο το μασαζακι στον αγγελο αλλα αντι να κλ@σει, ρευτηκε!!! Το πηγα αναποδα να υποθεσω????:cool::-P

Γεια σου mamma πατρινια!

κοπελες, ψαχνοντας για τη βρωμη βρηκα ενα χειμωνιατικο βρωμοροφημα:

http://aromacooking.blogspot.com/2008/12/blog-post_17.html

ερώτημα τί είναι τα κράνα και η κομπούχα;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Α, Τατι, εκανα αυτο το μασαζακι στον αγγελο αλλα αντι να κλ@σει, ρευτηκε!!! Το πηγα αναποδα να υποθεσω????:cool::-P

Χαχαχααααααααααααχ!

Τί να σε πω κοπελιά εμένα χ#ζει συνήθως!!!

Που είναι το du pareil;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Ο Κωστής εξακολουθεί να ψήνεται:-( Σήμερα έφτασε 39,6. Ευτυχώς με τα ατνιπυρετικά πέφτει. Η τηλεφωνική διάγνωση λέει μάλλον φαρυγγίτιδα, ο παιδίατρος θα τον δει αύριο, αν δεν καλυτερέψει.

Η Σοφία ευτυχώς μοιάζει να την σκαπουλάρει με μπούκωμα και μύξα τρελλή.

Καλημέραααα... σήμερα θα πλακώσω τον μικρό σε ακτινίδια και χαμομήλια με μελάκι και δαμάσκηνα... αν τα θελει βέβαια όλα αυτά και βλέπουμε.

Εντομεταξύ εχθές το βράδυ με έπιασε άλλη ψυχασθένεια ότι ο μικρός ότι απο την άνοιξη δεν έχει αλλάξει νούμερο στα ρουχαλάκια. Δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα εεε; Ο γιατρός μου είπε θα το παρακολουθήσουμε με εξάμηνη μέτρησει. Εντάξει λογικά δεν είναι κάτι αλλά με πιασε ένα μικρό άγχος. Ξέρετε τώρα λίγο οι ορμόνες, λίγο ότι είμαι ψυχάκι... η μέρα, τα λόγια του παπα... λογω της ημεραααααας :)

Λεγκάκι εγώ θα το ξαναπώ. Μια κουταλιά μέλι και μπολικο νερό στο καπάκι το πρωί. Κάνει θαύματα -πιστέψτε με, είμαι δυσκοίλια από κούνια:lol:

Όσο για το νούμερο των ρούχων, ο Κωστής φοράει παντελόνια από 18μ και πάνω. Τα 12μ φέτος του είναι κοντά, πέρσι μια χαρά τα φορούσε. Τα 2-3ετών, αν δεν έχουν λαστιχάκια στη μέση του πέφτουν. Στις μπλούζες παρακολουθούμε καλύτερα την ηλικία μας. Μάλλον είμαστε κοντοπόδαροι και λεπτοί:rolleyes:

ο Αλέκος έχει δώσει ρέστα στην αντίδραση...

Είχα αρχίσει να ανησυχώ...Κουράγιο, φάση είναι, θα ηρεμήσει πάλι -λέμε τώρα.

Με γεια τα καινούρια τικεράκια και αβαταρ σε όλες:)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Α, οσο για την συμπεριφορα της Δαναης τι να πω... απο τη μια ειναι ενα τελειο ωριμο πλασμα απο την αλλη ειναι ενα σκατομαθημενο αγριμι... Σημερα στα νοτος γκαλερις (εκει ειναι κ ενα απο τα du pareil, σιγουρα εχει κ στο mall αλλο ενα) τη μια εκλαιγε γιατι της ξεκουμπωσα τη ζακετα, την αλλη περπατουσε στα τεσσερα σαν ελαφακι, την τριτη περπατουσε στα γονατα, την τεταρη ανεβαινε ορθια πανω στον καναπε της καφετεριας κ φωναζε οσο μπορουσε..... να συνεχισω? α, θα πω οτι εριξε κ ενα μπουκετο στον αγγελο οταν γυρισαμε σπιτι. Και το σθατο το κανει κ καλα οτι θελει να τον αγκαλιασει, του λεει γλυκολογα κ γκαπ, του χωνει... ως τιμωρια ειχε να μην πουμε παραμυθι αποψε... Τι κρισεις ειναι αυτες ρε γμτ... Εγω παλι, εχω τα υπγλωσσια στη τσεπη αλλα ποσο θα αντεξω η ερμη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...