Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο στην ευη!!!!!!!!να σου ζησει !!!!!!!!!

λεγκω μια χαρα αιματοκριτη εχεις, ειχα φτασει 27 ΜΕ σιδηροσυμπληρωμα κ ενιωθα σουπερ, αληθεια!! το αλλο δεν το ξερω αλλα παρε αυριο γυναικολο να ρωτησεις.....!ελπιζω να μην ειναι κατι!

Σοφουκα πως ειναι ο συζυγος;

φιλω σας!παω να ξαπλωσω κοντα στο παιδι μου, τη διανοια!!!:tongue::tongue:και μπονουιτ-ινουιτ!!:tongue:

ΜΙκρό ανήλικο, η μικρή μου ειπε συνειδητοποιημενα και καθαρα το μπαμπά 8 μηνων. Το μαμά 11 μηνων απο ο,τι θυμαμαι, οποτε ναι ναι να το χαρεις εσενα λεει η γλυκουλα!!!!

Ευη να σου ζησει η κουκλίτσα!!! Με βάζεις σε υποψιες να σκεφτώ για vbac...elp;izv na phgan ola opvw ta eixew sxediasei...

φιλιά πολλα παω και εγώ σιγα σιγα...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

μαριλενα μηπως να παρεις και μενα μια να τη δοκιμασω?
μαριλενα 2 παρε για μενα και στειλε μου πμ για να συνενοηθουμε για το πως θα μου τις στειλεις...

thanksss!!!

οκ κορίτσια!;)

Ευούλα να σου ζήσει η κορούλα σου!!! Γερή κι ευτυχισμένη! Μπράβο σου κοριτσάρα! Μας δίνεις ελπίδες!:)

Διαφημίσεις

Ευουλα να σου ζησει η κορακλα να την χαιρεσαι! Μραβο τελικ που πηγαν ολα καλα περιμενουμε λεπτομερειες οταν βγεις !

Λεγκουλι ελπιζω να ειναι ολα καλα! Να προσεχεις βρε παλαβο....

Εύη χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!!!!!!!!!!! Να σου ζήσει το μωράκι!!!!!!

Ένα τεράστιο διαδικτυακό φιλί από όλους μας!!!!:D

Λεγκίδιο μια χαρά είναι το 37, μην ανησυχείς..... :tongue:

Τι λέει δίπλα εκεί που λέει ΙΝR;;;

Όσο για το 30 αιματοκρίτη , ε δεν είναι και τέλειο αλλά μην της πεις ότι δεν παίρνεις σίδηρο...

Και τρώγε κανά κοψίδι, σπανάκια, φακές, ή πάρε τον ομοιοπαθητικό σίδηρο (αχ που είναι η Χλόη;;; ) γιατί θα έχεις και τα λόχεια μετά την γέννα, θα χάσεις και αλλο αίμα...

Χτες ήρθε η παιδίατρος στο σπίτι και μου τον ζύγισε (τοχε άγχος εγώ πάλι όχι :tongue::tongue::tongue:)

Ο μικρός ζυγίζει 3850!!! και γεννήθηκε 3300!!! πήρε και ένα πόντο ύψος και ένα πόντο στο κεφάλι...κατάλαβα λοιπόν ότι τοχει η μοίρα μου να κουβαλάω παιδοβούβαλο και όχι μωρό εγώ πλέον. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Επειγόντως να παραγγείλω τον ergo baby carrier....

Πάω γιατί γκρινιάζει και θα επανέλθω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα μικροί μου κουραμπιέδες...

Αναστασάκι μου γιορτάζεις σήμερα ή είσαι πάσχα;;;

Ο μικρός ζυγίζει 3850!!! και γεννήθηκε 3300!!! πήρε και ένα πόντο ύψος και ένα πόντο στο κεφάλι...κατάλαβα λοιπόν ότι τοχει η μοίρα μου να κουβαλάω παιδοβούβαλο και όχι μωρό εγώ πλέον. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Επειγόντως να παραγγείλω τον ergo baby carrier....

Πάω γιατί γκρινιάζει και θα επανέλθω...

:lol::lol::lol: Σταμάτα να μιλάς έτσι για τα παιδιά σου... που είναι μωρή η μάνα κουκουβάγια που κρύβεις μέσα σου:lol::lol:

Εντάξει δεν με ξέχεσε η γιατρέσα μου απλά μου είπε από δω και πέρα να πάρω για να μη νοιώθω εξάντληση μετά τον τοκετό.

Μα κι εγώ δεν τα έπαιρνα γιατί θεωρώ ότι κάνουμε μια χαρά διατροφή αλλά κλάην...

Η άλλη εξέταση δεν με αφορά απ'οτι φαίνεται... για την επισκληρήδιο είναι, εεε Τατάκι μου;

Σούπερ ο μικρούλης γύρω στα 2800 μου τον μέτρησε... με παρακάλεσε να σφιχτώ κι όλας για να κάνει χριστούγεννα:tongue:

Η αλήθεια είναι Λεγκάκι μου ότι μπορείς να περιμένεις κι εσύ 2, 3 μερούλες! Έχεις περιθώριο...

Αλλά να δεις ο μπόμπιρας αν βγει νωρίτερα θα βγει μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς!

Καλημέρα είπα? Καλημέρα!

Τάτι μου υπομονή! Σκέψου το θετικά ότι δεν χρειάζεται να γυμνάζεις αλλιώς τα χέρια σου. Μόνο τη μέση σου πρόσεχε, να λυγίζεις πόδια όταν τους σηκώνεις!

Γιατί να γιορτάζει η Αναστασία? Είναι της Αγίας?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση, τις ευχές, και όλη σας την αγάπη.

Πλέω σε πελάγη ευτυχίας!

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα!

Είμαι ακόμη στην κλινική, και θα βγω αύριο ή μεθαύριο.

Προσπαθώ να σας γράψω από χθες αλλα η μικρη είναι πολύ της αγκαλιάς και δεν έχουμε ξεκολλήσει ούτε λεπτο!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...