Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λες να πήρε και λαπιτοπι μαζί στη βαλίτσα? Και να έχει ασύρματο δίκτυο το μαιευτήριο?

ίσως ο άντρας της....

Τόσο θεα; Να έχει και υπολογιστή μαζί;:cool:

Να σε πω αυτό το θρομβοφάξ δεν το ξέρεις εεε; Όχι τίποτ'αλλο αλλα θα σκάσω από περιέργια γιατί δεν ξέρω τι αφορά

Διαφημίσεις

Τόσο θεα; Να έχει και υπολογιστή μαζί;:cool:

Να σε πω αυτό το θρομβοφάξ δεν το ξέρεις εεε; Όχι τίποτ'αλλο αλλα θα σκάσω από περιέργια γιατί δεν ξέρω τι αφορά

λενακο εχει να κανει με την πηξη του αιματος απο οτι ξερω...

την ειχα κανει και εγω πριν να γεννησω...βασικα την κανουν πριν απι καθε εγχειρηση...

ο μικροβιολογος δεν σου ειπε τπτ?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ντεπόν δοντι έ-ε-ερχεται!!!

μην ανησυχεις!!

....θα δειξει.....;););)

ειμαι ειμαι η ατιμη!! δεν σας ειπα για τις φωτο της ερατως στο πανελ διπλα μου...;δεν σας ειπα οτι ξετρελαθηκαν ολοι με τη μπεμπα μου, πλην.....μαντεψτε.....του καθηγητη ξινιλα!!:rolleyes:που ηθελε να βγει εξω η ερατω απο την παρουσιαση και τη βουτηξε μια καθηγητρια μου κ την ξαναεφερε μεσα κ επαιζε με το βραχιολι της:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!επεισοδιακο 3ημερο με τα ολα του!!!

καλα πραγματικα πολυ ξινος ο τυπος , παλι καλα που δε θα τον ξαναματαδεις.....;);)

Λοιπόν η Αννα έχει κόψει το φαί, πίνει μόνο γαλα ουτε στον σταθμό τρωει, και όταν γυρνάει από το σχολειο θέλει πάνα... την οποία μεταχειριζεται σαν βρακί, ατύχημα εχει πολύ καιρό να δουμε αλλα αυτα τα 2 είναι αποτελεσμα του μπεμπη....

ωραια....μου θυμησες "το καφε της χαρας" (δεν ξερω αν εβλεπες) ειχε μια ατακα: "εμπρος πισω" αυτο κανει και η αννουλα σου μου φενεται;);)

καλη συνεχεια και ελπιζω να τα ξεπερασει γρηγορα...

Λοιπόν φτιάχνω έναν κατάλογο και συμπληρώνετε όποιες θέλετε για να παραγγείλω την Τετάρτη την κεραλοιφή.

Felinidoc: 5

Afrodite: 1

Ds: 1

DaF: 1

Anastasie: ?

ΡΕΝΕ: ?

thx:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

γεια σας κοριτσακια απο το ομορφο ελατοχωρι. Εχει ασυρματο τελικα στο ξενοδοχειο οποτε μπορω να σας διαβαζω.

Σοφακι, πολυ στεναχωρηθηκα με το συμβαν κ φοβηθηκα επισης. Περαστικα κ αγυριστα να γινουν. Δε καταλαβα ο αντρας σου δε θελει να προσεχει? Δλδ δε φοβηθηκε??? καλυτερα να μην αγχωνεται, γιατι ειναι ασχημος παραγοντας το αγχος...

Βεβαια τα νεα της Βασουλας ειναι σουπερ! ΝΑ εχεις μια καλη εγκυμοσυνη γλυκια μου κ μην αγχωνεσε με τον αποθηλασμο, ολα θα πανε καλα κ θα αποθηλασετε αργοτερα μια χαρα!

Ευηηηηη, με το καλο!

Τατι κλεισε δικλινι καλυτερα στο δαφνι, να ανταλλασσουμε κ καμια κουβεντουλα... Η κατασταση ειναι χαλαι τωρα που με βλεπει ολη τη μερα να ασχολουμε με τον μικρο. Ο Αγγελος δε, απο την παρασκευη εχει μαθει κ ΦΩΝΑΖΕΙ μπαμπαμπα μπαμπα κ εχει ξεσηκωσει ολον τον κοσμο, ξενοδοχεια εστιατορια κτλ...

δε με αφηνει η δαναη να συνεχισω θα σας γραψω αργοτερα, ηδη μου εκλεισε μια φορα το λαπτοπ κ εχασα οσα ειχα γραψει...

γεια σου γεια σου!!!!! περνατε καλα??????????:D:D:D

εχω μια ερωτηση για σενα μιας και εισαι ειδικη στα δερματικα.....:rolleyes:

εχει βγαλει η μικρη σε 4 σημεια κατι περιεργους ερεθισμους, σαν να εχει ξεραθει το δερμα, σαν λειχηνες:rolleyes:, δεν ειναι εντονα στο ματι ουτε κοκκινα (μονο σε ορισμενα σημεια) αλλα οτι και να της κανω δε φευγουν και εχουν μεγαλωσει κιολας λιγο:(

της εδωσα για πρωτη φορα καλαμποκι και την πειραξε γιατι συγκαηκαμε κιολας για πρωτη φορα, αλλα αυτες οι βλακειες ειχαν βγει πιο πριν στα 2 σημεια, επισης (να το πω και αυτο μηπως παιζει ρολο), τα προσεξα για πρωτη φορα μετα απο εμβολιο.

να της βαλω χαμομηλακι???ως τωρα λαδακι, κρεμουλες κτλ τιποτα....:(

δε φενεται να την ανοχλουν παντως...

αυτα.....:(

να σας πω, η ερατω που λεει εδω κ καμια 20αρια μερες μαμαμ μαμαμα μαμα οταν παραπονιεται οταν θελει αγκαλια κ οταν χαιδευεται, εμενα φωναζει; επισης εχω αυτην την υποψια γιατι το λεει καθε φορα που κανω μαθημα στο αλλο δωματιο κ την ακουω σε διαφορες φασεις....!:confused:ειμαι πολυ κουκουβα η το παιδι μου λεει πραγματι μαμα μισοσυνειδητα;;

ουαου!!!!super....ως γνησια χαζομαμα πιστευω πως πρεπει να εισαι σιγουρη πως το λεει εστω μισοσυνειδητα!!!!!:D:D:D:D

paidia molis egrapse h eyh sto fatso...

gennhse fysiologika!ola kala!

eyh na soy zhsei kai apo edw!

αχ μπραβο πολυ χαρηκα!!!!!!!!:D:D:D:D

να σου ζησει ευακι!!!!!!!!!!

καλοτυχο και γερο!!!!!!!!!

Είσαι ο άγγελος μου!!

την ειχα κανει και εγω πριν να γεννησω...βασικα την κανουν πριν απι καθε εγχειρηση...

ο μικροβιολογος δεν σου ειπε τπτ?

Δεν μου είπε ο ρουφιάνος :lol:

Και που είναι η Τάτι όταν την χρειάζεσαι εεε; :tongue:

Εντομεταξύ ο αιματοκρίτης βγήκε 30,8... θα με σκίσει η γυναικολόγα μου αύριο γιατί έχω κόψει τα χάπια εδώ και καιρό... θα με γδάρει!

Διαφημίσεις

Δεν μου είπε ο ρουφιάνος :lol:

Και που είναι η Τάτι όταν την χρειάζεσαι εεε; :tongue:

Εντομεταξύ ο αιματοκρίτης βγήκε 30,8... θα με σκίσει η γυναικολόγα μου αύριο γιατί έχω κόψει τα χάπια εδώ και καιρό... θα με γδάρει!

αχ βρε λεγκω....:(

ελπιζω να μην ειναι τιποτα και να ειναι ολα ενταξει!!!!!!!:)

βρε κοριτσια εσεις που εχετε λογαριασμο στο FB πειτε καμια λεπτομερεια για την evi μας!!!!!:):):):)

Είσαι ο άγγελος μου!!

αχ βρε λεγκω....:(

ελπιζω να μην ειναι τιποτα και να ειναι ολα ενταξει!!!!!!!:)

Καλε εννοείται πως θα είναι όλα καλά... την παροιμία για το κακό σκυλί δεν την ξέρεις:mrgreen:

Καληνυχτώ σας μικρές μου τυρόπιτες... πάω να αποθέσω την κορμάρα μου (τρομάρα μου)

νομιζω οτι για την φαση που εισαι δεν ειναι και τοσο τραγικα χαμηλη η τιμη για τον αιματοκριτη αλλα δεν ξεκινας να ξαναπαιρνεις τον σιδηρο καλυτερα???

ντι ες δεν γραφει λεπτομερειες....

ελενη η τσουλουφιτσα δεν κοιμαται?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...