Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τατιάνα το ίδιο ισχύει και για την Αννούλα. Στον παιδικό κοιμάται τουλάχιστον? Τότε μάλλον είναι οκ να ξεσαλώνει το ΣΚ μαζί σας και να κοιμάται λιγότερο.

Στον παιδικό δεν κοιμούνται, δεν υπάρχει τέτοιο δωμάτιο και καλύτερα από μια άποψη...

Λοιπόν η Αννα έχει κόψει το φαί, πίνει μόνο γαλα ουτε στον σταθμό τρωει, και όταν γυρνάει από το σχολειο θέλει πάνα... την οποία μεταχειριζεται σαν βρακί, ατύχημα εχει πολύ καιρό να δουμε αλλα αυτα τα 2 είναι αποτελεσμα του μπεμπη....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι η Ειρηνη χωρις να εχει μπεμπη το εχει ραψει τελευταια...ευτυχως αν της φτιαξω κατι που της αρεσει παααρα πολυ πχ μακαρονια με κιμα το ψιλοτρωει αλλα ειναι λυση κι αυτη?

Μηπως κανα πισω πισω δοντι? Παω για μαθημα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αφού μένω επαρχία πότε και πώς θα συναντηθούμε?!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

Καλύτερα το τηλ δώσε μου αν είναι εύκολο thx

Ρενε μου συγγνώμη, δεν ήξερα πως μένεις επαρχία... αν θέλεις μπορώ να παραγγείλω και για σένα!

Λοιπόν φτιάχνω έναν κατάλογο και συμπληρώνετε όποιες θέλετε για να παραγγείλω την Τετάρτη την κεραλοιφή.

Felinidoc: 5

Afrodite: 1

Ds: 1

DaF: 1

Anastasie: ?

ΡΕΝΕ: ?

Dafaki κονγκρατσουλέισιονς!!!!!!!!!!!!;):D

Λέγκω μου συγγνώμη που δε σου απάντησα το πρωί, αλλά ξύπνησε ο μικρός και δεν μπόρεσα να ξαναμπώ στο καφέ....

Πήγαμε στον Εθνικό Κήπο το πρωί και μας άρεσε πολύ!!! Ο Ιάσονας αναζητούσε τον Αη Βασίλη, κάναμε χαρτοκοπτική, ζωγραφίσαμε, ωραία ήτανε και δεν είχε και πολύ κόσμο ;)

γεια σας κοριτσακια απο το ομορφο ελατοχωρι. Εχει ασυρματο τελικα στο ξενοδοχειο οποτε μπορω να σας διαβαζω.

Σοφακι, πολυ στεναχωρηθηκα με το συμβαν κ φοβηθηκα επισης. Περαστικα κ αγυριστα να γινουν. Δε καταλαβα ο αντρας σου δε θελει να προσεχει? Δλδ δε φοβηθηκε??? καλυτερα να μην αγχωνεται, γιατι ειναι ασχημος παραγοντας το αγχος...

Βεβαια τα νεα της Βασουλας ειναι σουπερ! ΝΑ εχεις μια καλη εγκυμοσυνη γλυκια μου κ μην αγχωνεσε με τον αποθηλασμο, ολα θα πανε καλα κ θα αποθηλασετε αργοτερα μια χαρα!

Ευηηηηη, με το καλο!

Τατι κλεισε δικλινι καλυτερα στο δαφνι, να ανταλλασσουμε κ καμια κουβεντουλα... Η κατασταση ειναι χαλαι τωρα που με βλεπει ολη τη μερα να ασχολουμε με τον μικρο. Ο Αγγελος δε, απο την παρασκευη εχει μαθει κ ΦΩΝΑΖΕΙ μπαμπαμπα μπαμπα κ εχει ξεσηκωσει ολον τον κοσμο, ξενοδοχεια εστιατορια κτλ...

δε με αφηνει η δαναη να συνεχισω θα σας γραψω αργοτερα, ηδη μου εκλεισε μια φορα το λαπτοπ κ εχασα οσα ειχα γραψει...

Διαφημίσεις

Ρενε μου συγγνώμη, δεν ήξερα πως μένεις επαρχία... αν θέλεις μπορώ να παραγγείλω και για σένα!

Λοιπόν φτιάχνω έναν κατάλογο και συμπληρώνετε όποιες θέλετε για να παραγγείλω την Τετάρτη την κεραλοιφή.

Felinidoc: 5

Afrodite: 1

Ds: 1

DaF: 1

Anastasie: ?

ΡΕΝΕ: 1

Dafaki κονγκρατσουλέισιονς!!!!!!!!!!!!;):D

Λέγκω μου συγγνώμη που δε σου απάντησα το πρωί, αλλά ξύπνησε ο μικρός και δεν μπόρεσα να ξαναμπώ στο καφέ....

Πήγαμε στον Εθνικό Κήπο το πρωί και μας άρεσε πολύ!!! Ο Ιάσονας αναζητούσε τον Αη Βασίλη, κάναμε χαρτοκοπτική, ζωγραφίσαμε, ωραία ήτανε και δεν είχε και πολύ κόσμο ;)

Σε ευχαριστώ.

IxBZp3.png

ακομα δεν εχουμε νεα απο την ευη????

αφρο ειπε κιολας μπαμπα?πολυ γρηγορα δεν ειναι?βαλε και μια φωτο απο το ελατοχωρι να κατασκασουμε απτη ζηλεια μας

μαριλενα μηπως να παρεις και μενα μια να τη δοκιμασω?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

πειτε βρε παιδια τι εγινε με την ευη!!!

να σας πω, η ερατω που λεει εδω κ καμια 20αρια μερες μαμαμ μαμαμα μαμα οταν παραπονιεται οταν θελει αγκαλια κ οταν χαιδευεται, εμενα φωναζει; επισης εχω αυτην την υποψια γιατι το λεει καθε φορα που κανω μαθημα στο αλλο δωματιο κ την ακουω σε διαφορες φασεις....!:confused:ειμαι πολυ κουκουβα η το παιδι μου λεει πραγματι μαμα μισοσυνειδητα;;

μαρλε μου θενκς κ οκ για την παραγγελια!

Διαφημίσεις

πειτε βρε παιδια τι εγινε με την ευη!!!

να σας πω, η ερατω που λεει εδω κ καμια 20αρια μερες μαμαμ μαμαμα μαμα οταν παραπονιεται οταν θελει αγκαλια κ οταν χαιδευεται, εμενα φωναζει; επισης εχω αυτην την υποψια γιατι το λεει καθε φορα που κανω μαθημα στο αλλο δωματιο κ την ακουω σε διαφορες φασεις....!ειμαι πολυ κουκουβα η το παιδι μου λεει πραγματι μαμα μισοσυνειδητα;;

μαρλε μου θενκς κ οκ για την παραγγελια!

Τελικά στο φατσοβιβλίο δεν έχει τηλ. ούτε κανένα νέο...

Νταφάκι, νομίζω ότι είναι νωρίς να το λέει συνειδητά. Από την άλλη πάλι δεν ξέρω, κάποια παιδιά μιλανε πιο γρήγορα... Ο Αλέκος ενώ έλεγε πολλές λέξεις το μαμά το είπε πολύυυυ αργά! Μετά τα 1,5... Μέχρι τότε με φώναζε νταντά, όπως και όποιον ήθελε να φωνάξει. Μόνο το μπαμπά και τον παππού έλεγε σωστά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πάντως δεν μπορείτε να πείτε είμαι διαφωτιστικότατη εεε? Ξαναδιαβάζω τί έγραψα και γελάω...Ενώ μασουλάω κάτι ωραία σοκολατάκια με ολόκληρο φουντούκι που μου έφερε η φιλενάδα μου από την Ολλανδία!! Θα το τελειώσω το κουτί τώρα, τι ψυχη έχουν?

Μα που είστε όλες???

Και κυρά Μυρτώ πού έχεις χαθεί??

Εμείς φεύγουμε την Τετάρτη και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Και εντάξει οι ετοιμασίες αλλά δεν έχω σκεφτεί και τί πρέπει να πάρω...

Εδώ είμαι!!!!!!!!!!!!!

Μια χαρά είναι η κυρά Μυρτώ... φτιάχνει χειροτεχνίες:D

Να ρωτήσω ξέρει καμια τι είναι η εξέταση APTT κάτι για τον χρόνο θρομβοπλαστίνης. Μου βγήκε 37 με φυσιολογικές τιμές 22-35. Τι αφορά;

Γμτ ούτε εγώ έχω τηλέφωνο της Ευούλας... πως είχαμε πάει σπίτι της... τηλέφωνο δεν μας είχε δώσει; Δεν θυμάμαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...