Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαρινάκο ούτε σε σένα παίζει η μάνα σου; Με τις υγειες σου κι εσένα:D

Μωρέ το πρώτο τρίμηνο φοβάμαι λίγο μέχρι να μπω σε ένα ρυθμό και να τα κουμαντάρω με τις ορμόνες μου και με τα δύο σκατούλια, μετά φαντάζομαι δεν θα έχω θέμα... Και το άλλο που με προβληματίζει είναι τι θα γίνεται με το καθάρισμα στο σπίτι... πρόνεια... πρόνεια;:tongue:

Λενουλάκο, δεν πέρασε ο βήχας στην μικρή; Πυρετό πάντως δεν έκανε τελικά, εε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

Εύη!!!!!! Έυχομαι να λεχεις ήδη γεννήσει!Περιμένουμε νεα σου!

daFακι συγχαρητήρια!

Βάσω!Να έχεις μια υπέροχη και εύκολη εγκυμοσύνη!

Ο Κωστής ξύπνησε με 37,5 και δεν τον πήγα παιδικό. Εμεινε σπίτι με Σοφία και παππού. Καταχάρηκε λέμε!:lol:

Άλλο θ΄μα είναι ότι το ρηλάξ είναι απαγορευμένο με την Άννα στο σπίτι γιατί το βλέπει δικό της οπότε δεν μας αφήνει να τον βάλουμε μέσα οπότε χτες την έβγαλε σχεδόν όλη μέρα στην καλαθούνα...

Εγώ άφησα τον Κωστή να κάθεται στο ρηλάξ όποτε ήθελε, μέχρι που βαρέθηκε;) Εντωμεταξύ μωρο δεν καθόταν καθόλου:confused:

η μικρη μου ενω ειχε φτιαξει και ετρωγε πολυ καλα τον τελευταιο καιρο(καναμε αρκετη ωρα να φαμε αλλα τρωγαμε καλα), τωρα παλι εδω και 2-3 μερες αρνείται γυρισαμε στν παλαιο "καλο" καιρο:rolleyes::(:rolleyes::(

ΔΟ-ΝΤΙ, ΔΟ-ΝΤΙ! όπου να 'ναι θα φανεί! θα δεις!

Εμας ο μικρος μας εχει τσακισει εχει ξεφυγει εντελως ομως! Ουτε κοιμαται (μερα κ νυχτα) κ ειναι συνεχει στην τσιτα! Λετε να ειναι τα λεγομενα terrible two αλλα κ ολο το διαστημα ετσι ειναι .... Χτες το βραδυ ξυπναγε ανα 10 λεπτο ρε κοριτσια ουτε νεογεννητο να ηταν. Ακομα κ απο τις 3 κ μετα που ηρθε στο κρεββατι μας τα ιδια εκανε σαν κατι να εβλεπε στον υπνο του κ φωναζε... Αχχχχ ποσο θα παει ετσι ποτε θα ξεκουραστω λιγο ρε γμτ ( να κοιμηθω 2-3 ωρες συνεχομενα θελω δεν θελω πολλα) ....

Τζενάκι κουράγιο! Η αϋπνία φέρνει υπερένταση και η υπερένταση αϋπνία. Είναι λίγο φάυλος κύκλος και κάπως πρέπει να τον σπάσεις. Προσπάθησε να βρεις τρόπο να ξεκουράζεται ο Ταρζαν μέσα στην ημέρα και θα δεις ότι θα καλυτερέψουν και τα βράδια σας!

Είμαι καμμένη από αυτό με τον Κωστή. Κοντεψαμε να τρελλαθούμε οικογενειακώς και έφταιγε η παρατετεμένη στέρηση ύπνου.

Τατιάνα το ίδιο ισχύει και για την Αννούλα. Στον παιδικό κοιμάται τουλάχιστον? Τότε μάλλον είναι οκ να ξεσαλώνει το ΣΚ μαζί σας και να κοιμάται λιγότερο.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι καλά ,νεο μωράκι στον φόρουμ!!!Με έναν πόνο Ευάκι,αλλά φαντάζομαι θα το έχει ξεπετάξει ήδη!!!

Τατιάνα η Άννα πως το έχει πάρει το όλο θέμα;;;

Ο Γιώργος δεν τα πάει καλά με την κοιλιά μου...ήδη με χτυπάει και λέει :"μπάμπα μπάμπα"(μπάλα μπάλα)....αργότερα καλά θα περάσουμε...

Τζένη όταν ήμουν έγκυος στον Γιώργο μου είχε πει μια γυναίκα..τώρα που θα γεννηθει,όταν πεθάνεις θα ησυχάσεις..δεν το πίστευα ,αλλά επιβεβαιωθηκε!!!

Περαστικά στα αρρωστούλικα!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Κοριτσάρες μου!

Τα νέα μου είναι καλά!!!

Ξεκίνησαν οι συσπάσεις μου.

Είναι εδώ η μαία μου έχω διασττολή 3 και σε λίγο φεύγουμε

φιλάκια

YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε με το καλο, ελπιζω να μαθουμε νεα απο καπου........

;;;; στο παρεντς

ναι στο θεμα για το "χριστουγεννιατικο δωρο" που postares εχθες αργα!!:rolleyes:

Λοιπόν τον μικρούλη τον εβαλα στο ρηλαξ με κατι νανουρίσματα και δεν κοιμόταν μετα΄του έβαλα natalie merchant και κοιμήθηκε αμέσως... Το παιδί δείχνει προτιμήσεις δεν μπορείτε να πείτε...΄

ωραιο γουστο εχει παντως......;););)

ΔΟ-ΝΤΙ, ΔΟ-ΝΤΙ! όπου να 'ναι θα φανεί! θα δεις!

ελπιζω να ειναι αυτο γιατι δε θα αντεξω παλι για πολυυυ καιρο να μην τρωει......:rolleyes::rolleyes:

.....και καλημερα σας...

παω γιατι η μικρη σκουζει.....:tongue::tongue::tongue:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ευη με το καλο!!αληθεια ποιος θα μας ενημερωσει αν γεννησε,εχει καμια

τηλεφωνο της?

Νταφακι συγχαρητηρια!!

ωχ τζενουλα αρχισαν τα δυσκολα,ελπιζω να βρειτε συντομα καμια κοπελα

εγω ειμαι σκ@τ# ,ξεκινησαμε προσπαθειες αποθηλασμου και τα πραγματα ειναι πολυ σκουρα ...μα πολυ ομως :-(

δεν αντεχω να την βλεπω να υποφερει και υποκυπτω ,ζω εναν εφιαλτη στην κυριολεξια

αληθεια τι γινεται σε ποια περιπτωση πρεπει να αποθηλασω οποσδηποτε?

με σιδηρο,ασβεστιο και τα σχετικα που θα ξεκινησω θα υπαρχει προβλημα?

φελία εσεις αποθηλασατε τελικα ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

φελία εσεις αποθηλασατε τελικα ?

Χμ,4 φορές την εβδομάδα είμαι free..απο κει και πέρα όλο ψάχνει και τελικά θηλάζει για λίγο (και δεν ξέρω τι καύσιμα διαθέτει το Β.Ζ..:tongue:)

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Μαρινάκο ούτε σε σένα παίζει η μάνα σου; Με τις υγειες σου κι εσένα

Μωρέ το πρώτο τρίμηνο φοβάμαι λίγο μέχρι να μπω σε ένα ρυθμό και να τα κουμαντάρω με τις ορμόνες μου και με τα δύο σκατούλια, μετά φαντάζομαι δεν θα έχω θέμα... Και το άλλο που με προβληματίζει είναι τι θα γίνεται με το καθάρισμα στο σπίτι... πρόνεια... πρόνεια;

Λενουλάκο, δεν πέρασε ο βήχας στην μικρή; Πυρετό πάντως δεν έκανε τελικά, εε;

θα έλεγα να πάρεις μια γυναίκα για την καθαριότητα... Είναι μεγάλη ιστορία να μην ασχολεισαι καθόλου...

Η μπέμπα έκανε 37,5 την πρώτη μέρα αλλά τώρα έχει μείνει ο βήχας και ρουθούνισμα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ευη με το καλο!!αληθεια ποιος θα μας ενημερωσει αν γεννησε,εχει καμια

τηλεφωνο της?

Νταφακι συγχαρητηρια!!

ωχ τζενουλα αρχισαν τα δυσκολα,ελπιζω να βρειτε συντομα καμια κοπελα

εγω ειμαι σκ@τ# ,ξεκινησαμε προσπαθειες αποθηλασμου και τα πραγματα ειναι πολυ σκουρα ...μα πολυ ομως

δεν αντεχω να την βλεπω να υποφερει και υποκυπτω ,ζω εναν εφιαλτη στην κυριολεξια

αληθεια τι γινεται σε ποια περιπτωση πρεπει να αποθηλασω οποσδηποτε?

με σιδηρο,ασβεστιο και τα σχετικα που θα ξεκινησω θα υπαρχει προβλημα?

φελία εσεις αποθηλασατε τελικα ? ]

Βασούλι, μην ανησυχείς και μη βιάζεσαι... Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από τη στιγμή που η εγκυμοσύνη σου είναι φυσιολογική!

Η γιατρός μου, μου το είχε πει πολύ γλαφυρά! "Ωραία θα είσαι όπως οι παλιές γυναίκες με ένα μωρό στο ζιβι και ένα στην κοιλιά!" Μην ανησυχείς καθόλου. Απλά μπορεί να γίνει λίγο ενοχλητικό η αίσθηση να την έχεις στο στήθος!

Μπορεί και αυτή μόνη της να το αφήσει και να μην της αρέσει η γεύση... Σε εμάς έγινε περίπου στον 5ο ή 6ο μήνα... Και ένα βράδυ δεν ήθελε να θηλάσει. Και το επόμενο τα ίδια οπότε το 3ο βράδυ τον κοίμισα χωρίς να του δώσω καθόλου!!! Έτσι απλά. Είχαμε βέβαια κόψει τους ημερήσιους θηλασμούς στον 4ο μήνα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λέγκω θα συμφωνήσω ότι μία κυρία για το καθάρισμα είναι ό,τι πρέπει! Εγώ εκεί θα χώσω τη μάνα μου δεν τη γλιτώνει ε και κανένα μαγείρεμα! Απλά το θέμα είναι ότι δουλεύει 12.30-21.00 οπότε τις ώρες που θα είναι σπίτι ο Γώγος θα είμαστε τα τρία μας! Γενικά ο Χ. ασχολείται πολύ με τον Γιώργο αλλά τότε θα έχει εξεταστική οπότε διαγράφεται μέχρι να σαραντήσω περίπου από τους διαθέσιμους για βοήθεια! Τέσπα κάτι θα γίνει!

Βασούλα σιγά-σιγά αν το αποφασίσεις εσύ θα τα καταφέρετε με τον αποθηλασμό! Δε χρειάζεται να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη! Έκανες β' χοριακή ή θα πας απευθείας στο γιατρό?

Φέλια ο δικός μου πάλι την κοιλιά τη φιλάει και την αγκαλιάζει αλλά μου φαίνεται πιο ύποπτη αντίδραση, γιατί μάλλον δεν έχει ιδέα τι κρύβεται εκεί μέσα πέραν από άπειρα μελομακάρονα και σοκολάτες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιατί η Άννα ξεφωνίζει δίπλα από την κούνια του μπέμπη;;;;

Φελια, οι πρώτες 2 μέρες ήταν πολύ δύσκολες, ΄τωρα είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά εξαρτάται από πολλους παράγοντες...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Τάτι ο μικρός τι λέει? Κάθε πότε τρώει? Είναι συνέχεια στο στήθος ή κοιμάται γενικά? Από πονάκια?

Η τσουλουφίτσα ρε κορίτσια ακόμα ταλαιπωρείται με πονάκια... Έχει κάτι στιγμές που κλαίει και δεν μπορώ να τη συνεφέρω με τίποτα. Τελικά μάλλον χρειάζονται και την ώρα τους να κλάψουν...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ουφφφφφφφφ

τι να πρωτοσχολιασωωωω???

Τοσες μερες οχι μονο δεν εμπαινα να γραψω αλλά δεν ανοιγα καν το πισι επειδη ο στεφάνης λειπει οοοολη μερα κ η μικρη με εχει γονατισει...πω πω που να κανω κ 2ο...

Το λεπόν:

Σοφουκα ..... το δυσκολο περασε τώρα πια ξερετε το προβλημα κ θα προσεχετε πολυ κ θα το αντιμετωπίσετε.

Πολλά περαστικα κ φιλιά!

Βασωωωωωωωωωωωωωωωωω

ωωωωωωωωωωωωωωω

ωωωωωωωωωωωω

ωωωωωωωωωωω!!!!

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Με το καλο κοριτσακιιιιι!!!

Να εχεις μια πολυ ομορφη εγκυμοσυνη!!!

Πες μας πως θα την παλαιψεις με τον αποθηλασμο γιατι έχω αρχισει να το σκεφτομαι απο τωρα..ειδικα τα βραδυα που ξυπναει 100101101,10 φορες κ κοιμαται μονο με βζ...

δεν το πιστευω γρουσουζεψα κλαιει...

του χρονου πάλι...

κοιμηθηκε... με βζ φυσικα...ελεος...

Το λεπόν..

τι ωραια εξοδος ηταν αυτη λελεγκ???

ηθελα να πάω κ εγω αλλά πώς???

Δεν έχουμε καποιον δικο μας στην αθηνα για να μας την κρατησει έστω μια φορά...

Περτικαλόπιτα δεν φτιαχνω γιατι εχει γιαουρτι..

εφτιαξα ομως το σοκο ταχινι κ ήταν πολυ καλό αλλά το γλάσο μου φανηκε υπερβολικο σαν ποσοτητα.. το περισσοτερο το εβγαζα από το κομματι μου..

ρε παιδες σημερα θα φτιαζω (ελπίζω δηλαδη) τα μελομακαρονα της αγλαϊας..θα ήθελα να κανω κ μερικα με τσικουλάτα ... τι λέτε θα τους πηγαινει??

Επίσης ήθελα να φτιαξω μερικα μπισκοτακια τζιντζερ, έχετε καμμια δοκιμασμενη συνταγη???

Επίσης περικαλώ πληροφοριες για την κεραλοιφη γιατι το αλλεργικο μου συγκαιγεται συχνα...

Μπορεις να παραγγειλεις κ για εμενα ή αν δεν προλαβα να μου δωσεις τηλέφωνο πλίτς???

Νυχτερινο μπάνια: τη δικη μου την κανει ντουρασελ... τι μπανακι κ μασαζακι λένε τα βιβλια.. εμενα αν ειχε μπιμπερο μολοτωφ θα εφτιαχνε με αυτα μετα το μπάνιο:tongue:

Ντεπόν δοντι έ-ε-ερχεται!!!

μην ανησυχεις!!

Νταφ!!Συλλαλητηρια εισαι κ η κροτη!!!

Τι αλλο τι άλλο?? δεν θυμαμαι γραψατε κ πολλα ...

μουτσσσσσσσσσσσσ

Κοριτσάρες μου!

Τα νέα μου είναι καλά!!!

Ξεκίνησαν οι συσπάσεις μου.

Είναι εδώ η μαία μου έχω διασττολή 3 και σε λίγο φεύγουμε

φιλάκια

μπραβοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!περιμενουμε νεα σου, ελπιζω να εχεις ηδη γεννησει οπως θα ηθελες κ πανω απ'ολα μ'ενα υγιες μωρο!!!!!:D

Νταφ!!Συλλαλητηρια εισαι κ η κροτη!!!

ειμαι ειμαι η ατιμη!! δεν σας ειπα για τις φωτο της ερατως στο πανελ διπλα μου...;δεν σας ειπα οτι ξετρελαθηκαν ολοι με τη μπεμπα μου, πλην.....μαντεψτε.....του καθηγητη ξινιλα!!:rolleyes:που ηθελε να βγει εξω η ερατω απο την παρουσιαση και τη βουτηξε μια καθηγητρια μου κ την ξαναεφερε μεσα κ επαιζε με το βραχιολι της:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!επεισοδιακο 3ημερο με τα ολα του!!!

γιουπι να πινεις χαμομηλι για την αρηβελ κ οχι πολλους καφεδες κ σοκολατες ε;:cool:

Επεξεργάστηκαν by DaF

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...