Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

και ναι στο avatar της felinidoc θα ξεπροβαλει η καταξανθη ζουζουνα Αννα με τις μπουκλες της οταν θα μας γραψει την επομενη φορα!!!!:D:D:D

;;;; στο παρεντς

Νταφίδιο συγχαρητήρια κοπελιά, παρόλα τα επεισόδια ευτυχως έλαβε τέλος επιτυχώς!!!!!!!!

Μπράβο!

Ευη γεννάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε με έναν πόνο κοριτσάκι σου έυχομαι ελπίζω να σε πρόλαβα!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραα

Ευηηηη ολα να πανε καλα! Με το καλο !

βασουλα τι τρομερα νεα ειναι αυτα? Μπραβο με το καλο βρε συμπεθερουλα πολυ χαρηκα! ( φανταζομαι το ιδιο κ ο Δ ε?). Αυτη την φορα ομως δεν θα ειμαστε παρεα ρε γμτ!

Νταφακι συγχαρητηρια!

Αντε βρε κοριτσια να παρει λιγο χαρα το καφε μας ολο αρρωστιες ειμαστε τελευταια!

Τα μπεμπονακια τα μικρα τι κανουνε?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα τσούπρες!

Λέω σήμερα να πάω τον μικρό στον Εθνικό κήπο να δούμε το χωριό του Αη Βασίλη. Παίζει να θέλει καμιά να μας συντροφέψει;

Ο ζουζούνος μου κοιμήθηκε τελικά μια χαρά στο κρεβατάκι του (ακόμα κοιμάται) κι εμείς επίσης που είχαμε την κρεβατάρα μας ολόδικιά μας!!:D

Λέω σήμερα να πάω τον μικρό στον Εθνικό κήπο να δούμε το χωριό του Αη Βασίλη. Παίζει να θέλει καμιά να μας συντροφέψει;

Πήγε χτες η Άννα με τον μπαμπά της και μουπαν ότι ήταν πολύ ωραία...

Μετά την πήγε στο Αvenue και παίξαν στα τραμπολίνα και την έφερε σπίτι στις 18 (από τις 10 το πρωί) ο Μικ ήταν έτοιμος να καταρρεύσει, η Άννα μές την τρελή χαρά, κοιμήθηκε 23.30 και ξύπνησε στις 6.30!!!!!!

Τί θα την κάνω βρε παιδιά μου λέτε;;; και στις 7.00 που σηκώθηκα ήθελε να χορέψουμε. Ευτυχώς που υπάρχει και ο παιδικός αλλιώς δεν θα την πάλευα με τίποτα....

Έχει ξεφύγει τελείως, έχει τόση ενέργεια μεσα της και δεν ξέρει τί να την κάνει... Δεν ξέρω αν είναι και η έλευση του μπέμπη, αλλά πάντως ήταν πάντα ζωηρή, δεν της προέκυψε τώρα. Ελπίζω ο μικρός να μας βγει πιο ήσυχος αλλιώς θα κλείσω ένα μονόκλινο στο Δαφνί, δεν το συζητώ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου!

Τα νέα μου είναι καλά!!!

Ξεκίνησαν οι συσπάσεις μου.

Είναι εδώ η μαία μου έχω διασττολή 3 και σε λίγο φεύγουμε

φιλάκια

Τέλειαααααααααααααα!!! Όλα να πάνε υπέροχα μικρό μου πόνι:D φιλάκι!!!

Καλημέραααααα... ωραία να ξεκινάς με γεννητούρια! Άντε να παίρνουμε κι εμείς σειρά... πλέον μπορούμε και με το νόμο!

παρασκευη απογευμα υποστηριζα τη διπλωματικη μου στο μεταπτυχιακο που εκανα εδω κ κατι χρονια:rolleyes: κ φυσικα αυτο το μεταπτυχιακο γκαντεμικο ηταν εξαρχης, γκαντεμικα εκλεισε....:τα τεμπη κλειστα λογω κατολισθησεων, το μαθαμε οταν φευγαμε και με το που μπηκαμε στο αυτοκινητο ......μας ειχαν κλεψει το σιντι!!!!!ελεος δλδ............το καλοκαιρι εκλεψαν την πισω ροδα στο μηχανακι, τωρα το σιντι....μιλαμε για πολυ ξεφτιλα.....ευτυχως δεν ειχαν σπασει τιποτα.

Συγχαρητήρια μικρό πτυχιούχο ανήλικο!

Και πάλι καλά που δεν σας αφήσαν την πίσω ρόδα να πάρουν το υπόλοιπο δεν λες... Εμένα πριν καιρό, έπινα καφέ τσαμαδού και μπαίνει μέσα μια φίλη και μου λέει "ρε συ πουλάνε το παπί σου", βγαίνω έξω και βλέπω δυο πρεζάκια με την εξής στιχομυθία "μα είναι χάλια τι να πάρω;" "πάρτο γι ανταλλακτικά!" :lol::lol: Όχι απλά το πουλάγανε, το θεωρούσαν και χάλια οι θρασύτατη!!! (όχι ότι δεν ηταν)

Τι ώρα θα πάτε πολυαγαπημένη μου;;;

Πήγε χτες η Άννα με τον μπαμπά της και μουπαν ότι ήταν πολύ ωραία...

Μετά την πήγε στο Αvenue και παίξαν στα τραμπολίνα και την έφερε σπίτι στις 18 (από τις 10 το πρωί) ο Μικ ήταν έτοιμος να καταρρεύσει, η Άννα μές την τρελή χαρά, κοιμήθηκε 23.30 και ξύπνησε στις 6.30!!!!!!

Τί θα την κάνω βρε παιδιά μου λέτε;;; και στις 7.00 που σηκώθηκα ήθελε να χορέψουμε. Ευτυχώς που υπάρχει και ο παιδικός αλλιώς δεν θα την πάλευα με τίποτα....

Έχει ξεφύγει τελείως, έχει τόση ενέργεια μεσα της και δεν ξέρει τί να την κάνει... Δεν ξέρω αν είναι και η έλευση του μπέμπη, αλλά πάντως ήταν πάντα ζωηρή, δεν της προέκυψε τώρα. Ελπίζω ο μικρός να μας βγει πιο ήσυχος αλλιώς θα κλείσω ένα μονόκλινο στο Δαφνί, δεν το συζητώ...

Α ρε Τατιανάκο... βαράει τσίτες εεε; Τι να σου κάνει και το έρμο το τραμπολίνο! Πάλι καλά που είστε μαζί με τον Μικ και όσο μπορεί βοηθάει. Αναρωτιέμαι πως θα την παλέψω με τον γιωργάκη να γυρνάει στις 7 και πολύ φοβάμαι ότι με τον καινούργιο χρόνο θα γυρνάει κι αργότερα... θα φορτώνω τα πιτσιρίκια και θα σου ρχομαι!:tongue: Θα αφήνουμε θοδωράκη με άννα και θα χαλαρώνουμε!

Κουραγιο Τατι! Θυληκος ταλιμπαν η Αννουλα! Ειμασταν κ εμεις avenue χτες απο τις 11 μεχρι 2 αλλα στο τραμπολινο κλπ ηταν με το μπαμπα εγω ψωνιζα κατω κατι δωρα αλλιως θα την εβλεπα την Αννουλα! κριμνα ρε γμτ να παιζαν παρεουλα!

Λεγκιδιο εσυ πως πας? Το σπορακι τι κανει?

Αληθεια για την Ευη πως θα μαθουμε αν γεννησε κλπ εχει αφησει κοντακτ η θα περιμενουμε να γυρισει σπιτι?

Εμας ο μικρος μας εχει τσακισει εχει ξεφυγει εντελως ομως! Ουτε κοιμαται (μερα κ νυχτα) κ ειναι συνεχει στην τσιτα! Λετε να ειναι τα λεγομενα terrible two αλλα κ ολο το διαστημα ετσι ειναι .... Χτες το βραδυ ξυπναγε ανα 10 λεπτο ρε κοριτσια ουτε νεογεννητο να ηταν. Ακομα κ απο τις 3 κ μετα που ηρθε στο κρεββατι μας τα ιδια εκανε σαν κατι να εβλεπε στον υπνο του κ φωναζε... Αχχχχ ποσο θα παει ετσι ποτε θα ξεκουραστω λιγο ρε γμτ ( να κοιμηθω 2-3 ωρες συνεχομενα θελω δεν θελω πολλα) ....

Απο σημερα ξεκιναω κ το καινουριο ωραριο στην δουλεια τελειωσε το 2 ωρες νωριτερα κ τωρα εχω για αλλους 6 μηνες μια ωρα νωριτερα θα φευγω 3:30. Αχχχ που θα βρω μια κοπελα να μου τον κραταει ...

Α ρε Τζενάκο πρέπει όντως να βρείτε κάποια κοπέλα για να βρίσκεστε κι όλας γιατί πόσο θα αντέξετε με τα αντίθετα ωράρια και να μπορείτε να βγείτε και κανα βράδυ!

Δεν λέει να στρώσει το βράδυ εεε; Ειδικά φαντάζομαι μετά το νοσοκομείο πρέπει να απόγινε... τι στο καλό, πρέπει σιγά σιγά να φτιάξει κάπως το βράδυ του (εντελώς δεν τολμώ να πω γιατί ούτε για μας το πιστεύω αλλά τουλάχιστον κάποια βελτίωσει...)

Εγώ μια χαρούλα... χάρηκα γιατί χθες καναμε οι τρεις μας καθαριότητα, βάλαμε ράφια στην παιδική ντουλάπα για να ταχτοποιηθούν τα πράγματα των πιτσιρίκων και κατέβηκε με τη βοήθεια ενός φίλου ο παλιός θερμοσίφουνας απ'το πατάρι (λαϊκή νίκη όχι αστεία!:D)

Καλημέρα!!!!!

Άντε Εύη με το καλό!!!!!

Με κανένα πόνο (αν γίνεται αυτό...)

Πωπω ώραία Χριστουγεννιάτικα δώρα!

ας αφήνω γιατί ξυπνησε η τσουλουφίτσ ακαι βήχει πολύ!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

αχ δεν με προσέχετε κορίτσια και θα σας μαλώσω...:P:tongue::)

η κεραλοιφή κοστίζει 3 Ευρώ (ok Daf θα παραγγείλω και για σένα ;) )

Ρενέ μου αυτό το παραγγέλνω τηλεφωνικά, αν θες μπορώ να πω και για σένα και όταν συναντηθούμε στο δίνω ή διαφορετικά μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο και να κανονίσεις μόνη σου ;)

Αφού μένω επαρχία πότε και πώς θα συναντηθούμε?!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

Καλύτερα το τηλ δώσε μου αν είναι εύκολο thx

IxBZp3.png

Καλημέρα!

Ευάκι εύχομαι να κρατάς ήδη τη μπουμπούκα σου αγκαλιά και να είχες έναν εύκολο τοκετό! Θα μας φάει η αγωνία μέχρι να μάθουμε νέα σου!

Dafaki συγχαρητήρια και να ευχηθώ εις ανώτερα??? ή θα αρκεστούμε στο μεταπτυχιακό μετά την επεισοδιακή λήξη του?

Τζενάκι θα συμφωνήσω με την Τρελέγκω για την κοπέλα, σας χρειάζετε και στους δύο λίγη ξεκούραση!

Όσο για σένα Λέγκω, μαζί θα κλαίμε τη μοίρα μας με 2 μικράκια η κάθε μία και πατεράδες ολημερίς στη δουλειά! Βρε μπας και καλύτερα να πάρουν αυτη την άδεια μητρότητας και να επιστρέψουμε εμείς στη δουλειά?

Ο Γώγος σήμερα δεν ήθελε να ξυπνήσει με τίποτα και με τα χίλια ζόρια πήγε σταθμό! Καλοπέρασε το Σκ και τώρα του κακοφάνηκε μάλλον!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λοιπόν τον μικρούλη τον εβαλα στο ρηλαξ με κατι νανουρίσματα και δεν κοιμόταν μετα΄του έβαλα natalie merchant και κοιμήθηκε αμέσως... Το παιδί δείχνει προτιμήσεις δεν μπορείτε να πείτε...΄

Με τα 2 παιδιά έμεινα μόνη όλο το πρωινό του Σαββάτου..., γίνεται αλλά πολύ κούραση ιδίως αν είναι όλοι ξύπνιοι... και η Άννα γκρινιάζει...

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Λοιπόν τον μικρούλη τον εβαλα στο ρηλαξ με κατι νανουρίσματα και δεν κοιμόταν μετα΄του έβαλα natalie merchant και κοιμήθηκε αμέσως... Το παιδί δείχνει προτιμήσεις δεν μπορείτε να πείτε...΄

Με τα 2 παιδιά έμεινα μόνη όλο το πρωινό του Σαββάτου..., γίνεται αλλά πολύ κούραση ιδίως αν είναι όλοι ξύπνιοι... και η Άννα γκρινιάζει...

Εεεε δεν πειράζει να δει και κανένα Μπομπ ο μαστορας ή ότι άλλο της αρέσει...

Γιατί αν κλαίει το μωρό δεν μπορείς να απασχολήσεις το μεγάλο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...