Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μωρέ εσύ καλά έκανες εγώ λέω ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα... Βρήκες τεστ τελικά;;

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Θα το ψάξω ευχαριστώ 

Για το επίδομα εξωσωματικης θα χρειαστείς,

1.Την απόφαση έγκρισης επιτροπη

2.Αποδείξεις ωοληψιας ,εμβρυομεταφορας

3.Βεβαίωση για αυτές τις πράξεις από το κέντρο εξωσωματικης

4.Την αίτηση επιδόματος εξωσωματικης την οποία θα παρεις από τις παροχές σε οποιονδήποτε ΕΟΠΥΥ ,θα την συμπληρώσεις,θα επισυνάψεις τα παραπάνω και θα την καταθέσεις πάλι στις παροχές

Αυτά μου έχουν πει εμένα από τον ΕΟΠΥΥ. Αυριο μεθαύριο θα πάω να πάρω το 4 και θα ρωτήσω κι από κοντα

πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Εντελώς βελόνα στα άχυρα κορίτσι μου... Από το τίποτα κάτι είναι αλλά είναι και ντροπή γνωρίζοντας πόσα λεφτά φεύγουν για εξωσωματική.. καλύτερα να φοράς φόρμες να είσαι άνετη! Με το καλό και όλα να πάνε καλά!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ds να σε ρωτησω την κολοκυθα με το ρυζακι απο ποτε το εδινες , εγω αρχισα να του το δινω και του αρεσει πειραει ειμαστε 8 μηνων ????

και τι γιαουρτακι τους δινεται ???

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ds να σε ρωτησω την κολοκυθα με το ρυζακι απο ποτε το εδινες , εγω αρχισα να του το δινω και του αρεσει πειραει ειμαστε 8 μηνων ????

και τι γιαουρτακι τους δινεται ???

το ρυζι το εδινα απο 6 μηνων την κολοκυθα δεν θυμαμαι ποτε την ξεκινησα (γυρω στα 8,5-9 μηνων, νομιζω) εξαλλου, αν τη δοκιμασατε και δε σας κανει αλλεργια ολα οκ;)

εγω δοκιμασα γιαουρτι και δεν το εφαγε:rolleyes: η συμβουλος μου ειχε πει κατσικισιο βιολογικο.

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Οκ ευχαριστω , δεν τον πειραξε οποτε ολα καλα!!!

Και για το γιαουρτι θα το ψαξω γτ εδω στην ροδο δεν ξερουν τι τους γινεται!!!

Αν μπορειτε βοηθηστε με εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1426963#post1426963

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Τώρα κατάφερα να κάτσω...

Είχαμε το τραπέζι σήμερα και περάσαμε πολύ ωραία! Φάγαμε μεξικάνικο που έφτιαξε ο Χαβιέ, και έγινε το σπίτι παιδότοπος!!! Φύγανε κατά τις 8 από το μεσημέρι! Έφτιαξα το σοκο ταχίνι κέηκ που έδωσε η Κατερίνα και ήταν πολύ ωραίο! Επίσης έφτιαξα τις καριόκες πού πάλι αποδείχτηκαν καριό(λ)ες γιατί δεν κατάφερα να τις βουτήξω στη σοκολάτα και τα ανακάτεψα όλα μαζί...

Νταφάκι κονγκρατσουλεισιονς! Και εις ανώτερα!

Δεν ξέρω τι γίνεται με το μπάνιο αλλά δεν έχουμε βρει ένα τρόπο για το βραδυνό ύπνο! Τώρα π.χ. κάθεται στο ρηλάξ και κοιτάει τα παιχνίδια της, και έχει κάνει και το μπάνιο της και έχει φάει...

Τάτι πώς ήταν η γιορτή της Άννας? Εμείς τη μανία με το ρηλάξ την αντιμετωπίσαμε με το καθισματάκι του αυτοκινήτου, τα είχαμε εναλλάξ... Θα φτιάξει η κατάσταση ακόμα περισσότερο, όταν θα μεγαλώσει λίγο και το μωρό και δεν θα σε νοιάζει όταν τον πλησιάζει... Και το ζούληγμα δεν μπορείς να το αποφύγεις απλά θα της περάσει. Ο Αλέκος σήμερα ήθελε τη μπέμπα να κοιμηθεί στην κούνια του αγκαλίτσα του!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

μαρλε θα θελαμε κ εμεις, θυμαμαι δεν ηταν πολυ ακριβη, ενα βαζακι ποσο κοστιζει ειχες πει;ευχαριστω!
Marle την κεραλοιφή εγώ από πού μπορώ να την προμηθευτώ? Ως τώρα η μόνη αλοιφή που με βοηθάει με το σύγκαμα είναι της BEPANTHOL αλλά και αυτή όχι τελείως, μια κοκκινήλα πάντα έχουμε. Τουλάχιστον δεν είναι το χάλι που ήταν πριν κανα δυο εβδομάδες :?

αχ δεν με προσέχετε κορίτσια και θα σας μαλώσω...:P:tongue::)

η κεραλοιφή κοστίζει 3 Ευρώ (ok Daf θα παραγγείλω και για σένα ;) )

Ρενέ μου αυτό το παραγγέλνω τηλεφωνικά, αν θες μπορώ να πω και για σένα και όταν συναντηθούμε στο δίνω ή διαφορετικά μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο και να κανονίσεις μόνη σου ;)

Διαφημίσεις

Καλές μου φιλινάδες.... είμαι πολύ συγκινημένη... πήρα σήμερα το προστατευτικό για το κρεβάτι του Ιάσονα και τον κοίμησα μόλις στο κρεβατάκι του... άντε να δούμε πως θα πάει το βράδι...:rolleyes:

σας τα γραφω γρηγορα γιατι με διεκδικει ο συζυγος:tongue::lol:

παρασκευη απογευμα υποστηριζα τη διπλωματικη μου στο μεταπτυχιακο που εκανα εδω κ κατι χρονια:rolleyes: κ φυσικα αυτο το μεταπτυχιακο γκαντεμικο ηταν εξαρχης, γκαντεμικα εκλεισε....:τα τεμπη κλειστα λογω κατολισθησεων, το μαθαμε οταν φευγαμε και με το που μπηκαμε στο αυτοκινητο ......μας ειχαν κλεψει το σιντι!!!!!ελεος δλδ............το καλοκαιρι εκλεψαν την πισω ροδα στο μηχανακι, τωρα το σιντι....μιλαμε για πολυ ξεφτιλα.....ευτυχως δεν ειχαν σπασει τιποτα.

το καταπινουμε κ προχωραμε.....φυγαμε στις 9, παρουσιαζα στις 5.30 το απογευμα κ φτασαμε 6 παρα τεταρτο/.....η μικρη να σπαραζει στο κλαμα στο μισο ταξιδι, ειχε σκυλοβαρεθει το πουλακι μου κ ηθελε παιχνιδια!

παρουσιαζω, οκ κ με τον ξινιλα τον καθηγητη μου δεν θα τον ξαναδω ευτυχως ποτε πια κ φυσικα το βραδυ ξεραθηκαμε στον υπνο οικογενειακως!!

το σαββατο περασαμε σουπερ, βγηκα με τις φιλες μου που ημασταν παλιες συμφοιτητριες θυμηθηκαμε 'σχεδον' τα παλια γιατι εκανε ενα μπειμπισιτινγκ ο αντρουλης κ ετσι μετραω 3η εξοδο χωρις την ερατω τοσο καιρο......!!!ομολογω ηταν υπεροχα!!!!

κ ερχομαστε στο σημερα οπου φυγαμε στις 6 το πρωι με βροχη ομιχλη κ τα συναφη, ενω ειχαμε κοιμηθει 3 ωρες, η ερατω εκλαιγε τη νυχτα μαλλον εβλεπε εφιαλτες, κ τελικα φτασαμε στις 3 στην αθηνα!κ τωρα ειχα επαγγελματικη συναντηση κ γυρισα τρεχοντας γιατι δεν ειχε τρολει, -κυριακη βλεπετε- κ η ερατω ειχε λυσσαξει στην πεινα.

αυτα. νομιζω το επομενο ΣΚ θα ΛΙΩΣΟΥΜΕ σπιτακι μας με μελομακαρονα, κανελομπισκοτοστολιδια και τιποτα αλλο!!!!!!!:rolleyes::D

υγ:μαρλε σε μερσω πολυ πολυ!!!!!

την παραγγέλνω τηλεφωνικά και στοιχίζει 3Ευρώ. Αν θέλεις αύριο που θα τηλεφωνήσω παραγγέλνω και για σένα.;)

.

το θεμα ειναι πως θα φτασει στην καβαλα....:(

κ ναι ειμαι διπλωματουχος πλεον, θα επανελθω με νεα αργοτερα, πρεπει να παω σε μια συναντηση τωρα.....:rolleyes:

συγχαρητηρια!!!!!

παρασκευη απογευμα υποστηριζα τη διπλωματικη μου στο μεταπτυχιακο που εκανα εδω κ κατι χρονια:rolleyes: κ φυσικα αυτο το μεταπτυχιακο γκαντεμικο ηταν εξαρχης, γκαντεμικα εκλεισε....:τα τεμπη κλειστα λογω κατολισθησεων, το μαθαμε οταν φευγαμε και με το που μπηκαμε στο αυτοκινητο ......μας ειχαν κλεψει το σιντι!!!!!ελεος δλδ............το καλοκαιρι εκλεψαν την πισω ροδα στο μηχανακι, τωρα το σιντι....μιλαμε για πολυ ξεφτιλα.....ευτυχως δεν ειχαν σπασει τιποτα.

το καταπινουμε κ προχωραμε.....φυγαμε στις 9, παρουσιαζα στις 5.30 το απογευμα κ φτασαμε 6 παρα τεταρτο/.....η μικρη να σπαραζει στο κλαμα στο μισο ταξιδι, ειχε σκυλοβαρεθει το πουλακι μου κ ηθελε παιχνιδια!

παρουσιαζω, οκ κ με τον ξινιλα τον καθηγητη μου δεν θα τον ξαναδω ευτυχως ποτε πια κ φυσικα το βραδυ ξεραθηκαμε στον υπνο οικογενειακως!!

το σαββατο περασαμε σουπερ, βγηκα με τις φιλες μου που ημασταν παλιες συμφοιτητριες θυμηθηκαμε 'σχεδον' τα παλια γιατι εκανε ενα μπειμπισιτινγκ ο αντρουλης κ ετσι μετραω 3η εξοδο χωρις την ερατω τοσο καιρο......!!!ομολογω ηταν υπεροχα!!!!

κ ερχομαστε στο σημερα οπου φυγαμε στις 6 το πρωι με βροχη ομιχλη κ τα συναφη, ενω ειχαμε κοιμηθει 3 ωρες, η ερατω εκλαιγε τη νυχτα μαλλον εβλεπε εφιαλτες, κ τελικα φτασαμε στις 3 στην αθηνα!κ τωρα ειχα επαγγελματικη συναντηση κ γυρισα τρεχοντας γιατι δεν ειχε τρολει, -κυριακη βλεπετε- κ η ερατω ειχε λυσσαξει στην πεινα.

αυτα. νομιζω το επομενο ΣΚ θα ΛΙΩΣΟΥΜΕ σπιτακι μας με μελομακαρονα, κανελομπισκοτοστολιδια και τιποτα αλλο!!!!!!!:rolleyes::D

ουαουυυυ...επεισοδειακο σαβ/κο....

tqj2p3.png vvtJp3.png

πωπωπω ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ σκ!!! ευτυχως που πηγαν ολα καλα τελικα!!!!!!

μπραβο σας!!!!! μπραβο και στο ερατουλι που συνοδεψε τη μαμα ακομα και αν ταλαιπωρηθηκε λιγακι!!!!:)

αντε γρηγορα στο συζυγο τωρα μη φλυαρεις.....;):tongue:;):tongue:;):tongue:

φιλακια πολλα!!!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου!

Τα νέα μου είναι καλά!!!

Ξεκίνησαν οι συσπάσεις μου.

Είναι εδώ η μαία μου έχω διασττολή 3 και σε λίγο φεύγουμε

φιλάκια

Αντε, με το καλο, με ενα πονο !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κοριτσάρες μου!

Τα νέα μου είναι καλά!!!

Ξεκίνησαν οι συσπάσεις μου.

Είναι εδώ η μαία μου έχω διασττολή 3 και σε λίγο φεύγουμε

φιλάκια

αχ συγκινηθηκα τωρα!.....

με το καλο κοριτσακι μου !!! ολα καλα να σου πανε και να κρατησεις συντομα στην αγκαλια σου την μικρουλα ναταλιτσα!:P

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...