Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ayla καλώς γύρισες. Όλα καλά? Πού είχατε πάει?

Δεν είχαμε πάει πουθενά...εγώ απλώς είχα να παραδώσω κατι κείμενα στον εκδότη μου και ήμουν εντελώς σαλταρισμένη....ΟΥΦ τελείωσα και με αυτό...και μπορώ πλέον τα βράδια να μπαίνω στο καφέ....

Βασούλα...μπράβοοοοοοοοοοοο....άντε με το καλό το δεύτερο μωράκι....

Καλέ θέλω και εγώ!!!! Θα το πιστέψετε; Μου έχει λείψει πολύ η περίοδος της εγκυμοσύνης...τι ωραία που ήταν....αχ...μου έχουν μπει ιδέες...

Σοφούκι...σιδερένιος ο Δημήτρης....και λάου λάου πες του....:lol:

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντομεταξύ γλυκάθηκα πολύ με το έργο και θέλω να πάω να δω και τον Διχοτομημένο υποκόμο του Γάκη που έλεγε η Μυρτώ. Την ψήνω να πάμε μέσα στη βδομάδα... εσύ δύσκολο εεε;

Μην τα υποτιμάς τα μπεμπόνια είναι πολύ υποχθόνια... σχέδιο για να γονατίζουν τις μανούλες!:tongue:

Σας φιλώ και πάω να αποπλανήσω το γιωργάκη :lol:(τρομάρα μου)

Ααααχ Λεγκ μου πετάς στα μούτρα εξόδους και θέατρα και ποτά... και εγώ ασχολούμαι με μουσταρδί κακά με κόκκους...

Μαριλένα ευχαριστώ την θέλω την κηραλοιφή τρελά, βασικά κανόνισε θέλω στοκ για κανά 9μηνο... Πόσο κρατάει το βαζάκι;;;

Με την Άννα η κατάσταση είναι καλύτερη από τότε που καθιερώσαμε να τον παίρνει αγκαλιά (πάνω στο διπλό κρεβάτι εννοείται με μαξιλάρια που ακουμπάμε το κεφάλι του), χτες και σήμερα του φιλάει τα ποδαράκια, του χαιδεύει το κεφάλι, τον χαίρεται γενικά, απλά φοβάμαι γιατί θέλει να τον ζουπήξει!

Ο μπεμπάκος ξεφλουδίζει σαν σαύρα! Σήμερα θα έρθει και η παιδίατρος μας να τον δει :) Έπεσε και ο αφαλός μας και έτσι δεν μας κρέμονται πια μανταλάκια...:tongue::tongue::tongue:

Ελένη εγώ κατέληξα στο ότι το βραδινό μπάνιο δεν χαλαρώνει όλα τα μωρά (τουλάχιστον τα μικρά...) δοκίμασε να της κάνεις άσχετη ώρα το μπάνιο, μπας και κοιμηθεί πιο νωρίς. Εγώ σκέφτομαι ότι θα του το κάνω όταν θα λείπει η ¨Αννα στον σταθμό.΄Να έχουμε και λίγο χρόνο μαζί.

Άλλο θ΄μα είναι ότι το ρηλάξ είναι απαγορευμένο με την Άννα στο σπίτι γιατί το βλέπει δικό της οπότε δεν μας αφήνει να τον βάλουμε μέσα οπότε χτες την έβγαλε σχεδόν όλη μέρα στην καλαθούνα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

βασουλα!συγχαρητηρια κοριτσακι μου!ολα καλα ευχομαι να πανε!

μαρλε αυτη την κεραλοιφη απο που την παιρνεις?μπορω να παραγγειλω και εγω απο καπου?

γκαλατ ειπα και εγω στην μελλοντικη νονα μας να μας παρει προιοντα weleda απο την γερμανια που θα πανε για τις γιορτες.... απο που τις παιρνει η πεθερα σου τοσο φθηνα?

Καλημερα!!!

νομιζω απο οποιοδηποτε φαρμακειο...μεγαλη γυναικα ειναι δεν νομιζω οτι το ψαχνει πολυ... σιγουρα σε κεντρικα φαρμακεια και πιστευω οπουδηποτε θα ειναι πιο φθηνα...

Ρε κοριτσια τρελες διαφορες τιμων....ειδικα στην Αγγλια που τωρα η λιρα ειναι ισα με το ευρω σχεδον, συμφερει να παρεις το αεροπλανο και να πας για φωνια πραγματικα....τις πανες πχ κατω της μισης τιμης, τα ρουχα το ιδιο...τα βιολογικα προιοντα σε μη εξωγηινες τιμες... Καποιοι προσπαθουν να κανουν τις φτωχες χωρες φτωχοτερες...:-(:sad::-(

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λεγκούλι!!!!!!!!! Τι εγινε τον αποπλάνησες??? Μμμμ ωραία για το θεατρο, σημερα θα παω στο λα πουπε, ε ειπα να μην πεσω και στην πολύ βαθιά κουλτούρα, λόγω Βαγγου... Να δουμε τι θα πρωτοκάνω σημερα....Σας φιλώ παω να αρχισω τη μερα με κουραμπιεδες!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

θα συμφωνήσω για το μπάνιο, η Σοφία μέχρι πρόσφατα εκνευριζόταν με το μπάνιο και έκλαιγε. Δοκίμασε να της το κάνεις άλλη ώρα.

Για όσες ενδιαφ'ερεστε για weleda δείτε και εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=50260&highlight=weleda

Καλησπέρα.

Σας παρακολουθώ αλλά δεν είχα χρόνο να σας γράψω.

Βασούλα μου με το καλό κορίτσι μου, να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη κι να κάνεις ένα γερό παιδάκι με ΦΤ :tongue:

Αυτή η κρέμα που γράφετε είναι για την περιοχή της πάνας?

(άσχετη :rolleyes:)

IxBZp3.png

μαρλε αυτη την κεραλοιφη απο που την παιρνεις?μπορω να παραγγειλω και εγω απο καπου?

την παραγγέλνω τηλεφωνικά και στοιχίζει 3Ευρώ. Αν θέλεις αύριο που θα τηλεφωνήσω παραγγέλνω και για σένα.;)

Μαριλένα ευχαριστώ την θέλω την κηραλοιφή τρελά, βασικά κανόνισε θέλω στοκ για κανά 9μηνο... Πόσο κρατάει το βαζάκι;;;

θα σου πάρω 3. Υπολογίζω περίπου το καθένα κρατάει ένα τρίμηνο... εξαρτάται βέβαια τη χρήση... καλύτερα να παραγγείλω 5.

Ρενέ η κεραλοιφή είναι και για την περιοχή της πάνας. Αλλά τη βάζουμε γενικώς και σε χτυπήματα, μελανιές, καψίματα κλπ.

Διαφημίσεις

περαστικα στον αντρα σου Σοφια,, καλα δεν τρομαξε με την ιστορια αυτη;;;περαστικα κ αγυριστα !!

βασουλα συγχαρητηρια, να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!!!!!!:D

κ ναι ειμαι διπλωματουχος πλεον, θα επανελθω με νεα αργοτερα, πρεπει να παω σε μια συναντηση τωρα.....:rolleyes:

σας φιλω!

μαρλε θα θελαμε κ εμεις, θυμαμαι δεν ηταν πολυ ακριβη, ενα βαζακι ποσο κοστιζει ειχες πει;ευχαριστω!

Δεν είχαμε πάει πουθενά...εγώ απλώς είχα να παραδώσω κατι κείμενα στον εκδότη μου και ήμουν εντελώς σαλταρισμένη....

Kαλέ, τι γράφεις; Πες μας άμα βγει να το πάρουμε!:D

Νταφ, συγχαρητήρια! Τι δίπλωμα πήρες;

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

κ ναι ειμαι διπλωματουχος πλεον, θα επανελθω με νεα αργοτερα, πρεπει να παω σε μια συναντηση τωρα.....:rolleyes:

dafaki μπραβο!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

πες μας νεα απο τη αγαπημενη θεσσαλονικη!!!!:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Daf συγχαρητήρια :), τί δίπλωμα πήρες? Μα τί μόρφωση έχει πέσει σε αυτό το cafe?!!!!!!! :tongue:

Marle την κεραλοιφή εγώ από πού μπορώ να την προμηθευτώ? Ως τώρα η μόνη αλοιφή που με βοηθάει με το σύγκαμα είναι της BEPANTHOL αλλά και αυτή όχι τελείως, μια κοκκινήλα πάντα έχουμε. Τουλάχιστον δεν είναι το χάλι που ήταν πριν κανα δυο εβδομάδες :?

IxBZp3.png

η μικρη μου ενω ειχε φτιαξει και ετρωγε πολυ καλα τον τελευταιο καιρο(καναμε αρκετη ωρα να φαμε αλλα τρωγαμε καλα), τωρα παλι εδω και 2-3 μερες αρνείται γυρισαμε στν παλαιο "καλο" καιρο:rolleyes::(:rolleyes::(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...