Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βασούλιιιιι! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Κοριτσάκια, σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας!

Είναι σπίτι από χθες το μεσημέρι. Βέβαια δεν ακούει τους γιατρούς που είπανε να ξεκουράζεται τώρα και να αυξήσει πολύ σταδιακά τη δραστηριότητά του και έχει πάρει τους δρόμους:evil:

Θέλει πολλή προσοχή τώρα, γιατί η αρτηρία δεν άνοιξε δυστυχώς...

Φιλάκια!

Τατιάνα, πώς φαίνεται η παλιά καραβάνα, που θηλάζει στον υπολογιστή :lol::lol: Είναι μια εκτόνωση κι αυτό τις δύσκολες πρώτες μέρες!;)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ

½ κιλό φύλλο κρούστας

1 ποτήρι καλαμποκέλαιο

4 αυγά

1 ποτήρι ζάχαρη

1 κεσεδάκι γιαούρτι

ξύσμα από 3 πορτοκάλια

3 βανίλιες

1 φακελάκι baking powder

1 χούφτα αμύγδαλο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα. Σε ξεχωριστό μπωλ χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη και σταδιακά προσθέτουμε τους κρόκους, το γιαούρτι, το ξύσμα τις βανίλιες το baking και στο τέλος τη μαρέγκα.

Από την προηγούμενη μέρα απλώνουμε τα φύλλα ένα ένα να στεγνώσουν (ξεραθούν). Τα ʽσπάμεʼ(τρίβουμε) ένα ένα σε κομμάτια σχετικά μικρά (περίπου 4χ4) και τα ανακατεύουμε μέσα στο μίγμα, ξεχωρίζοντάς τα, για να μην κολλήσουν μεταξύ τους και γίνουν μια μάζα. Στο τέλος προσθέτουμε και το αμύγδαλο (ξασπρισμένο και κομμένο) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 45΄(ταψί Νο 34 ή 36 αν το θέλετε πιο λεπτό). Μόλις κρυώσει , το σιροπιάζουμε (3 ποτ.ζάχαρη,3 ποτ.νερό). Σερβίρεται με παγωτό βανίλια και κλέβει καρδιές!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Βασούλιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο! Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!!!

Ds θα παραγγείλω μέσα στην εβδομάδα, για σένα, την Τατιάνα και την Αφροδίτη.;)

Εντάξει mamma - mia θα την φτιάξω!

Είμαι περίεργη να τη δοκιμάσω.

Και επειδή πρέπει να παραδεχτείτε ότι είστε κακή επιρροή...

που θα βρω εκείνη τη συνταγή της Χλόης για τα βρωμομπισκότα??

899667.png226174.png

Εντάξει mamma - mia θα την φτιάξω!

Είμαι περίεργη να τη δοκιμάσω.

Και επειδή πρέπει να παραδεχτείτε ότι είστε κακή επιρροή...

που θα βρω εκείνη τη συνταγή της Χλόης για τα βρωμομπισκότα??

Banana Oatmeal Cookies

Ingredients:

2 cups rolled oats

2/3 cup almonds

1 teaspoon baking powder

1/4 teaspoon sea salt

1/2 teaspoon ground cinnamon

1/4 teaspoon ground nutmeg

1 1/2 cups mashed banana (about 3 bananas)

1/4 cup coconut oil

1 teaspoon pure vanilla extract

3/4 cup raisins

Directions:

Preheat oven to 175 degrees. Lightly oil a cookie sheet. Grind oats and almonds to a coarse powder in food processor or blender. Pour them into a large mixing bowl. Stir in baking powder, salt, cinnamon, and nutmeg. In separate bowl or in food processor, beat together bananas, oil, and vanilla until smooth and creamy. Add banana mixture and raisins to oat mixture. Mix well. Drop cookie dough by tablespoons onto prepared baking sheet. Bake for 13 to 16 minutes, or until bottoms are golden brown.

Variation: Carob or chocolate chips can be substituted for raisins if desired.

Α, το nutmeg είναι μοσχοκάρυδο. Εγώ δεν είχα και δεν έβαλα, αλλά μιά χαρά έγιναν. Και στα παιδάκια αρέσουν πολύ!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

ds με τον τραχανά τι έγινε, τον έφαγε η μικρή ή τζάμπα η φασαρία;

ετσι και ετσι :rolleyes::(

Ds θα παραγγείλω μέσα στην εβδομάδα, για σένα, την Τατιάνα και την Αφροδίτη.;)

οκ thx!!!!:D:D:D:D

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλησπερα !

λοιπον οποια θελει την σκυταλη να την παραλαβει απο μενα ,ειναι πλεον στα χερια μου!

βεβαια συμφωνα με το τεστ παντα

Α προσοχη στο facebook δεν μιλαμε γιαυτο ακομα ,εχω φιλους συναδελφους και δεν θελω να το μαθουν στη δουλεια ,ειναι νωρις ακομα

0002014B.gif

ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!!!

καλη εγκυμοσυνη

sig.asp?img=ad1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ΩΩΩΩΩΩΩΩ Βασουλι !!! ι ωραία νέα ειναι αυτα???? Μακαρι να ειμαι κι εγώ και να κανουμε παρεα!!! Παντως ωραιο δώρο και για την γιορτη σου που ειναι σε λιγες μερες....συγχαρτηρια!!!!!

Φελινάκι!!!!!! ουου ποιος με φωναζει??? Πως εισαι απο διαθεση, περα απο τα ξενυχτια?

ds τι κρέμα χρησιμοποιείς για σύγκαμα; προτείνω weleda, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εδώ και ένα μήνα που την χρησιμοποιώ δεν έχει ερεθιστεί καθόλου. Είναι ακριβή βεβαίως, νομίζω 11 ευρώ, αλλά αξίζει
γενικα βαζω μονο αμυγδαλελαιο, τωρα που εχει συγκαει πηρα της weleda για αλλαγη πανας που λεει (8,5euros εκανε νομιζω) ειναι καλυτερα αλλα ακομα δεν εχει περασει τελειως, και οπως ειπα και πριν καθε φορα που τα κανει ξανακοκκινιζει....προσπαθω να την αλλαζω και να την πλενω αμεσως αλλα...

Βρε παιδιά δεν μπορώ να μην σχολιάσω...τι αισχροκερδια ειναι αυτη,,,, την κρεμα της weleda την περνει η πεθερα μου απο Γερμανια 4,95

και το αφρολουτρο-σαμπουαν 6 ευρώ και εδώ το εχω δει και 14!!!!:(:(

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βρε παιδιά δεν μπορώ να μην σχολιάσω...τι αισχροκερδια ειναι αυτη,,,, την κρεμα της weleda την περνει η πεθερα μου απο Γερμανια 4,95

και το αφρολουτρο-σαμπουαν 6 ευρώ και εδώ το εχω δει και 14!!!!:(:(

απιστευτη διαφορα τιμης!!!!!!:(:(τι να πεις......

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

βασουλα!συγχαρητηρια κοριτσακι μου!ολα καλα ευχομαι να πανε!

μαρλε αυτη την κεραλοιφη απο που την παιρνεις?μπορω να παραγγειλω και εγω απο καπου?

γκαλατ ειπα και εγω στην μελλοντικη νονα μας να μας παρει προιοντα weleda απο την γερμανια που θα πανε για τις γιορτες.... απο που τις παιρνει η πεθερα σου τοσο φθηνα?

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλησπερα !

λοιπον οποια θελει την σκυταλη να την παραλαβει απο μενα ,ειναι πλεον στα χερια μου!

Και ναι λοιπόν κυρίες και κύριοι η νέα φουρνιά είναι εδώ!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια... Πωπω χάρηκα ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ! Μην αγγίξει κανείς τη σκυτάλη είναι ρεζερβέ... Αθηνάααααααααααα:D!!!!!!

Επισης δεν σχολιασατε την συνταγη μου να ξερετε πως μου την διαβασε ο νταντι απο το τηλεφωνο μπουαχαχαχα σιγα μην την ηξερα απ'εξω.

Την ίδια συνταγή εντομεταξύ μου έφερε η σπιτονοικοκυρά μου χθες:D

Η Άννα όλη μέρα μπορεί να με φτύνει, αλλά την νύχτα που ξυπνάει θέλει εμένα, αν πάει ο Μικ τσαντίζεται φοβερά. Χτες νύχτα πήγαινα από τον ένα στον άλλο...μμμ πρέπει να κοιμήθηκα και κανά 2ωρο...:rolleyes::rolleyes:

Ωρε μάνα μου... δεν υπάρχει ελπίδα ύπνου! Έχουμε να πιούμε πολλούς καφέδες παρεούλα στις πέντε το πρωί σε λέω κοπελιά!!!

Σοφουκάκι μου γλυκό, υπομονή και κράτα γερά τι άλλο να πω...

Τόνια ανέβα τώρα είναι διαταγή!!!:tongue:

Εμείς χθες βράδυ περάσαμε τέλεια όπως και σήμερα... Εχθές πήγαμε και είδαμε στο θέατρο του νέου κοσμου το Σφαγείο... απλά συγκλονιστικό!!! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό θέατρο. Παίζεται μέχρι μέσα γενάρη νομίζω άμα μπορέσετε να πάτε να το δείτε!!! Μετά πήγαμε τσιμπήσαμε κατι και μετά ποτάκι... σούπερ!

Σήμερα κάναμε ψώνια που χρειάζονταν για να ετοιμαζόμαστε κι εμείς σιγά σιγά, ήπιαμε σούπερ καφεδάκι... πολύ ωραία!:D

Μόλις γυρίσαμε από τη μαμά μου... Ωραία περάσαμε!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια? Είναι καμία εδώ? Πώς θα γιορτάσουμε τη νέα εγκυμοσύνη?

Ayla καλώς γύρισες. Όλα καλά? Πού είχατε πάει?

Αύριο έχουμε τραπέζι σε φίλους μεξικάνικο!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Και ναι λοιπόν κυρίες και κύριοι η νέα φουρνιά είναι εδώ!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια... Πωπω χάρηκα ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ! Μην αγγίξει κανείς τη σκυτάλη είναι ρεζερβέ... Αθηνάααααααααααα:D!!!!!!

Την ίδια συνταγή εντομεταξύ μου έφερε η σπιτονοικοκυρά μου χθες:D

Ωρε μάνα μου... δεν υπάρχει ελπίδα ύπνου! Έχουμε να πιούμε πολλούς καφέδες παρεούλα στις πέντε το πρωί σε λέω κοπελιά!!!

Σοφουκάκι μου γλυκό, υπομονή και κράτα γερά τι άλλο να πω...

Τόνια ανέβα τώρα είναι διαταγή!!!:tongue:

Εμείς χθες βράδυ περάσαμε τέλεια όπως και σήμερα... Εχθές πήγαμε και είδαμε στο θέατρο του νέου κοσμου το Σφαγείο... απλά συγκλονιστικό!!! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό θέατρο. Παίζεται μέχρι μέσα γενάρη νομίζω άμα μπορέσετε να πάτε να το δείτε!!! Μετά πήγαμε τσιμπήσαμε κατι και μετά ποτάκι... σούπερ!

Σήμερα κάναμε ψώνια που χρειάζονταν για να ετοιμαζόμαστε κι εμείς σιγά σιγά, ήπιαμε σούπερ καφεδάκι... πολύ ωραία!:D

Μπράβο Έλεν!!!!!!

Άντε να δούμε πότε θα βγει και αυτός ο μπόμπιρας...

Ωραίο το θέατρο εεε? Εγώ αργώ ακόμα για θέατρο, εκτός και αν έχει κανένα μεταμεσονύκτιο!!! Πάντως η τσουλουφίτσα έχει φάει στις 9, μετά κοιμήθηκε στη μαμά μου μια χαρά και τώρα συνεχίζει τον ύπνο της στο καρεκλάκι... Με κοροϊδεύει και στο σπίτι πρέπει να πάει 2 για να κοιμηθεί...

Λέτε να την ξεσηκώνει το βραδινό μπάνιο???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...