Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλησπερα !

λοιπον οποια θελει την σκυταλη να την παραλαβει απο μενα ,ειναι πλεον στα χερια μου!

βεβαια συμφωνα με το τεστ παντα

Α προσοχη στο facebook δεν μιλαμε γιαυτο ακομα ,εχω φιλους συναδελφους και δεν θελω να το μαθουν στη δουλεια ,ειναι νωρις ακομα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα !

λοιπον οποια θελει την σκυταλη να την παραλαβει απο μενα ,ειναι πλεον στα χερια μου!

Α προσοχη στο facebook δεν μιλαμε γιαυτο ακομα ,εχω φιλους συναδελφους και δεν θελω να το μαθουν στη δουλεια ,ειναι νωρις ακομα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Bάσωωωωωωωω!!!!!!Μπράβο βρε!!!Καρπερό το καφέ!!!!!!!!!Καλή εγκυμοσύνη να χεις Βασούλι μου,το Στεφαναδελφάκι θα χει γενέθλια μαζί με τον Κωνσταντινούλη μου (21).Ωραίο δώρο,εεεεε???????Το έτερον τί λέει??????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

καλησπερα !

μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

αντε ολα να πανε καλα και να ερθει και το δευτερο σπορακι σας στον κοσμο!!!!!!

tickeraki-tickeraki;-)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Τι τέλεια νέα Βασούλα είναι αυτά?Όλα να πάνε καλά κοριτσάκι και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Καιρό είχαμε να ακούσουμε στο καφέ για νέα εγκυμοσύνη είναι και οι ορμόνες μου κάπως με έπιασε μια συγκίνηση! Γαλατούλα μου φαίνεται ήρθε η σειρά σου, εκτός κι αν βιάζεται καμιά άλλη? Μάμα-μία μήπως να πάτε καμιά βολτούλα κι εσείς με το αμάξι?:wink:

mGKop3.png60Jvp3.png

Εχουμε ένα θέμα με την σύνδεση γμτ και δεν μπορώ να συνδεθω...:mad:

Πάντως καλησπέρα!

Εμάς απόψε μας χόρεψε ο μικρός...μεγάλο πισωγύρισμα στον ύπνο..ελπίζω να είναι προσωρινό,γιατί η υπομονή μου είναι στα όριά της...γιατί όταν ξυπνήσει πρέπει ΕΓΩ να σηκωθώ πάντα να τον ξανακοιμήσω?????????Με τον πατέρα του δεν ησυχάζει με τίποτα,ίσα ίσα που αγριεύει περισσότερο...γμτ την καταδίκη μου...:-(:-(

Βρε Τόνια, η νύχτα είναι τρομακτική για τα μωρά, και φυσικά θέλουν την υπέρτατη ασφάλεια, την μαμά τους!

Η Άννα όλη μέρα μπορεί να με φτύνει, αλλά την νύχτα που ξυπνάει θέλει εμένα, αν πάει ο Μικ τσαντίζεται φοβερά. Χτες νύχτα πήγαινα από τον ένα στον άλλο...μμμ πρέπει να κοιμήθηκα και κανά 2ωρο...:rolleyes::rolleyes:

Και φυσικά θέλουμε την συνταγή για πορτοκαλόπιτα!!!!

καλησπερα !

ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΟΥΠΕΡ συγχαρητήρια!!!!!!

Αντε και οι επόμενες να παίρνουν σειρά... Αθηνάααααααααααααααααααα!!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Βρε Τόνια, η νύχτα είναι τρομακτική για τα μωρά, και φυσικά θέλουν την υπέρτατη ασφάλεια, την μαμά τους!

Η Άννα όλη μέρα μπορεί να με φτύνει, αλλά την νύχτα που ξυπνάει θέλει εμένα, αν πάει ο Μικ τσαντίζεται φοβερά. Χτες νύχτα πήγαινα από τον ένα στον άλλο...μμμ πρέπει να κοιμήθηκα και κανά 2ωρο...:rolleyes::rolleyes:

Και φυσικά θέλουμε την συνταγή για πορτοκαλόπιτα!!!!

Πες τα γιατρέ μου να τ 'ακούμε να παίρνουμε θάρρητα...

όσο για τη συνταγή,επειδή δεν την έχω ηλεκτρονικά,θα την αναρτήσω όσον ούπω.πάω να κάνω κανά μπανάκι να ξεμπιχλιαστώ...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...