Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ντιεσάκι την ιδια εμπειρια ειχαμε!!! Οπως λεει και το γλυκο Παλλαντινακι μαλλον τα ζουζουνια ανυπομονουσαν!

μαλλον;););)

ισως σε εμας επαιξε ρολο και το οτι μεσα μου το ηθελα παρααααααααααααα πολυ, μηπως ισχυει και για εσας????;););)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επισης δεν σχολιασατε την συνταγη μου να ξερετε πως μου την διαβασε ο νταντι απο το τηλεφωνο μπουαχαχαχα σιγα μην την ηξερα απ'εξω.

δε σχολιασα γιατι απλα την εκανα copy -paste οταν την κανω copy- cook θα σχολιασω.....;)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα και από εμένα.

Κορίτσια μια μικρή βοήθεια. Είπα στη μητέρα μου να μου φέρει ρυζάλευρο από Βιολογικάδικο και μου έφερε αλεύρι ρυζιού. Δεν έλεγε τίποτε άλλο πάνω στην ετικέτα (πχ προβρασμένο κτλ). Αυτό είναι ή δε θα τρώγεται? :rolleyes:

IxBZp3.png

Καλημερα!

Χαλόου!!!!

Εμείς πήγαμε βόλτα στο Χαλάνδρι το απόγευμα και μετά ψάχναμε πού να πάνε να φάμε και πραγματικά τελικά τιποτα δεν αξίζει... Το ένα δεν έχει καλό φαί, στο άλλο καπνίζουν, το άλλο είναι στριμώκολο και δεν θα χωράμε με το καρότσι...

Το Χαλάνδρι νέκρα... Εγώ πίστευα ότι θα γίνεται χαμός... Δεν υπάρχουν λεφτά για ψώνια φαίνεται... Εμείς ψωνίσαμε σκουφιά για τις διακοπές μας και βιβλία για τους φίλους του Αλέκου...

Αθηνούλα, πολύ καιρό το σκεφτόμουν, τι ιδιαίτερα κάνεις? Πληροφορική??

Στο Χαλανδρι κι εγώ νομιζα οτι θα γινοταν χαμος αλλα οχι ε? Ταβερνα κοσμια απο καπνισμα και σχετικά καλο φαγητο ειναι ο γαιδαρος, αλλα δεν ειναι πολυ κεντρο Χαλανρδι, ειναι προς Αγ.Παρασκευη.

Ελενη μου Μαθηματικός ειμαι, και κανω σε ενα παιδακι (τι παιδακι δηλ ειναι 1.90 β λυκειου) που το εχω χρονια(άλλα δεν ανέλαβα -κακως- μονο αυτο που ειναι οικογενεια μου πια!)

μαλλον;););)

ισως σε εμας επαιξε ρολο και το οτι μεσα μου το ηθελα παρααααααααααααα πολυ, μηπως ισχυει και για εσας????;););)

Δεν μπορω να πω το ιδιο, παντα ηθελα ,αλλα τοτε μολις ειχαμε μετακομισει με τον αντρα μου μαζι, ηθελα να ζησουμε λιγο ξενοιαστα, να κανουμε ταξιδια κλπ... αλλα οταν το εμαθα ενιωσα την απολυτη ευτυχια!!!

Αντε για κανε κανα copy-cook :D Βασικά σημερα θα τα φτιάξω κι εγώ πρώτη φορά οποτε αμα θελετε να περιμενετε?

Σημερα η μικρή ξυπνησε 10.30...τι καλα...παμε σουπερμαρκετ και μετα στη γιαγια. Αυριο εκλεισα θεατρο με τον αντρα μου για να δούμε, θα μας κρατησουν την Ειρηνη οι παππουδες ελπιζω γιατι δεν τους ενημερωσα ακομα...

Σοφία μου με τον πανικο που εχετε τωρα που να προλαβεις να μας ενημερώσεις, αλλα ρωταω μπας και καποια κοπελα εχει μιλησει...πως παει ο αντρας σου? Εκανε χειρουργειο?

Και παλι σιδερενιος και καλη και γρηγορη αναρρωση ευχομαι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα.

Κορίτσια μια μικρή βοήθεια. Είπα στη μητέρα μου να μου φέρει ρυζάλευρο από Βιολογικάδικο και μου έφερε αλεύρι ρυζιού. Δεν έλεγε τίποτε άλλο πάνω στην ετικέτα (πχ προβρασμένο κτλ). Αυτό είναι ή δε θα τρώγεται? :rolleyes:

Ρενε μου δυστυχως δεν ξερω αν εχουν διαφορα...μηπως στη μορφη που ειναι για κρεμες εχει κι αλλα συστατικά μεσα... λυπαμαι δεν ξερω.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα και από εμένα.

αυτό είναι λογικά, τι μάρκα είναι; Εγώ παίρνω της Holle.

Θα ζεστάνεις νερό σε θερμοκρασία περίπου 50-60 βαθμούς (ή θα το βράσεις και θα το αφήσεις να κρυώσει λίγο) και θα το ανακατέψεις με λίγο ρυζάλευρο

Καλημέρα και από εμένα.

νομιζω χωρις να ειμαι1000% σιγουρη πως αυτο που πηρες θελει βρασιμο οπως το ρυζι ενω το αλλο που λεει το Palladinaki δε θελει βρασιμο θελει απλα ζεστο νερακι.ρωτα και τη συμβουλο για καλο και για κακο;)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ελενη μου Μαθηματικός ειμαι, και κανω σε ενα παιδακι (τι παιδακι δηλ ειναι 1.90 β λυκειου) που το εχω χρονια(άλλα δεν ανέλαβα -κακως- μονο αυτο που ειναι οικογενεια μου πια!)

πωπω σε θαυμαζω!! ημουν στο τσακ να δηλωσω το μαθηματικο στις πανελληνιες. και εγω και ο καλος μου τα αγαπαμε τρελλα, εχουμε σκουριασει βεβαια οπως καταλαβαινεις αλλα η αγαπη αγαπη....;)

Αντε για κανε κανα copy-cook :D Βασικά σημερα θα τα φτιάξω κι εγώ πρώτη φορά οποτε αμα θελετε να περιμενετε?

μαλλον την τριτη θα τα κανω...;)

και για να μην παρεξηγηθω και νομιζουν οι αλλες τσουπρες οτι σνομπαρω την αλλη συνταγη, πρεπει να πω πως με το που ειπες πως μοσχοβολανε πορτοκαλακι πεισθηκα.....;)εγω μια τρελλα με τα γλυκα που εχουν μεσα πορτοκαλι!!!;)

επισης εχω να πω πως συγκαηκαμε για πρωτη φορα....μαλλον μας πειραξε το καλαμποκι...;)

χαλια η ευαισθητη μας περιοχη :oops::oops: προσπαθω να τη συνεφερω απο εχτες αλλα με το που κανουμε κ@κ@ γινεται παλι χαλια.....:(:(:(

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds τι κρέμα χρησιμοποιείς για σύγκαμα; προτείνω weleda, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εδώ και ένα μήνα που την χρησιμοποιώ δεν έχει ερεθιστεί καθόλου. Είναι ακριβή βεβαίως, νομίζω 11 ευρώ, αλλά αξίζει

Διαφημίσεις

ds τι κρέμα χρησιμοποιείς για σύγκαμα; προτείνω weleda, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εδώ και ένα μήνα που την χρησιμοποιώ δεν έχει ερεθιστεί καθόλου. Είναι ακριβή βεβαίως, νομίζω 11 ευρώ, αλλά αξίζει

γενικα βαζω μονο αμυγδαλελαιο, τωρα που εχει συγκαει πηρα της weleda για αλλαγη πανας που λεει (8,5euros εκανε νομιζω) ειναι καλυτερα αλλα ακομα δεν εχει περασει τελειως, και οπως ειπα και πριν καθε φορα που τα κανει ξανακοκκινιζει....προσπαθω να την αλλαζω και να την πλενω αμεσως αλλα...

Είσαι ο άγγελος μου!!

αχ Ντιεσάκι μου την κεραλοιφή να σου παραγγείλω και να δω πότε θα σε δω να στη δώσω... όταν μου είπατε ότι θέλατε είχα παραγγείλει ήδη και αυτός όταν τον ξαναπήρα μου είπε "την επόμενη φορά".... μήπως θέλεις να σου δώσω τηλ. να τον πάρεις εσύ, να στη στείλει ταχυδρομικά; ή όπου σε βολεύει;

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω ολα αυτά!! Διαβάζω διαβάζω και τελειωμό δεν έχουν. Λίγες μέρες να λείψει κάποια..και ....θα πρέπει να έχει ώρες να διαβάζει..

Καλέ έχω χάσει επεισόδια ε;

Φελίνι να σου ζήσει ο γιος!:rolleyes:

Σοφούκα...περαστικά..και από δω..Πώς είστε τώρα;;;;

Εμείς κάναμε και τον υπέρηχο ισχύων και ευτυχώς όλα είναι καλά....Ουφ πάει και αυτό. Τη δεύτέρα πάμε για το δεύτερο εμβόλιο!

age.png

Καλησπέρα και από μένα...λίγο πεσμένη σήμερα,συννεφιά έξω,αλλά θα την παλέψουμε,πού θα πάει..

Σοφούκα μου,πολύ στενοχωρέθηκα..περαστικά στον καλό σου και αγύριστα..πολλή προσοχή θέλει η διατροφή τώρα,ειδικά μέρες που ρχονται με όλους τους πειρασμούς....

Εμάς απόψε μας χόρεψε ο μικρός...μεγάλο πισωγύρισμα στον ύπνο..ελπίζω να είναι προσωρινό,γιατί η υπομονή μου είναι στα όριά της...γιατί όταν ξυπνήσει πρέπει ΕΓΩ να σηκωθώ πάντα να τον ξανακοιμήσω?????????Με τον πατέρα του δεν ησυχάζει με τίποτα,ίσα ίσα που αγριεύει περισσότερο...γμτ την καταδίκη μου...:-(:-(

Βάσωωωωωωωωωω.....πού είσαι??????Πήγες φαρμακείο για το τεστ φαντάζομαι.......κάντο το ευλογημένο!!!!!!!!!!!

Ντι ες γουστάρεις πορτοκαλάκι????Και που να δεις/φας μια σούπερ πορτοκαλόπιτα που φτιάχνω που σερβίρεται με παγωτο..ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!Αν τη θέλετε,την αναρτώ τη συνταγή...

Και ο μικρός συγκάηκε χτες και υπέφερε το καημένο.Όντως,αυτή η κεραλοιφή κάνει θαύματα...

Για το άλλο θέμα,το γνωστό,δεν το συζητώ..Μια φορά το μήνα και αν.Περνάμε μια (μικρή ελπίζω και σύντομη)κρίση.

Και μεις του κλαμπ ''με την πρώτη φορά'':wink::wink:30 Νοεμβρίου,στο αυτοκίνητο,κάπου χαμένοι στην καταχνιά σε κάτι υψώματα...ωραίες εποχές..περασμένα μεγαλεία....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

αχ Ντιεσάκι μου την κεραλοιφή να σου παραγγείλω και να δω πότε θα σε δω να στη δώσω... όταν μου είπατε ότι θέλατε είχα παραγγείλει ήδη και αυτός όταν τον ξαναπήρα μου είπε "την επόμενη φορά".... μήπως θέλεις να σου δώσω τηλ. να τον πάρεις εσύ, να στη στείλει ταχυδρομικά; ή όπου σε βολεύει;

εσυ ποτε λες να ξαναπαραγγειλεις???

Εμάς απόψε μας χόρεψε ο μικρός...μεγάλο πισωγύρισμα στον ύπνο..ελπίζω να είναι προσωρινό,γιατί η υπομονή μου είναι στα όριά της...γιατί όταν ξυπνήσει πρέπει ΕΓΩ να σηκωθώ πάντα να τον ξανακοιμήσω?????????Με τον πατέρα του δεν ησυχάζει με τίποτα,ίσα ίσα που αγριεύει περισσότερο...γμτ την καταδίκη μου...:-(:-(

θελει μανουλα το μαναρι μου!!!!!!:):):):):);)

Ντι ες γουστάρεις πορτοκαλάκι????Και που να δεις/φας μια σούπερ πορτοκαλόπιτα που φτιάχνω που σερβίρεται με παγωτο..ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!Αν τη θέλετε,την αναρτώ τη συνταγή...

και δεν τη βαζεις και εσυ...να δουμε ποτε θα αγιασουμε.......;););););)

Για το άλλο θέμα,το γνωστό,δεν το συζητώ..Μια φορά το μήνα και αν.Περνάμε μια (μικρή ελπίζω και σύντομη)κρίση.

ελπιζω να περασουν γρηγορα αυτες οι κρισεις, για οσες τις περναμε, γιατι αλλιως το μελλον ειναι σκοτεινο και εβεβαιο...........:rolleyes::rolleyes:

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...