Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο, τι κάνετε βρε κορίτσια με το μπάνιο;; τώρα που κρυωσε ο καιρός δεν μπορώ να κάνω με χλιαρό νερό, θέλω να είναι προς το ζεστό, όχι καυτό τελείως. Προσπαθώ να το κρατώ στο χλιαρο με αποτέλεσμα να κάνω γρήγορα για να βγω κ δεν ευχαριστιεμαι το μπάνιο 

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Σημερα είμαστε μίας εβδομάδας, βγάζουμε πολλές γουλίτσες γμτ και φοβάμαι για ΓΟΠ, τα ΦΩΤΑ σας κορίτσια!!!!

Είναι κάτι με τα 2α αυτό? Κι εγώ τα 'χα παίξει στην αρχή με τη Σοφία, γιατί ο Κωστής δεν είχα βγάλει γουλιά ποτέ. Μην αγχώνεσαι Τάτι μου, κάνε αυτά που γράφει η Λέγκω και μια χρά θα είναι σε λίγο καιρό.

Πωπω, βλέπω η σκυτάλη πήρε φωτιά πάλι:P

Λέγκω κοπέλα μου ξεκουράσου λεμεεεεεεεε!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφούκα περαστικά κι αγύριστα για τον αντρούλη σου! Εκτός από διατροφή υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνετε τώρα?

Ελίζα ελπίζω να μην έχει να κάνει με τα 2α γιατί μετά από αυτά που περάσαμε με το Γώγο και τους εμετούς δε θα μπορέσω να το ξαναζήσω αυτό! Βέβαια εμάς ήταν τελικά αλλεργία, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο! Πάντως Φελίνι αυτές είναι οι συμβουλές που σου είπαν τα κορίτσια για λένα το αντιμετωπίσετε! Αν δεν καταφέρετε κάτι που το απεύχομαι ίσως πρέπει να προσέξεις τι τρως κι εσύ!

Βασούλα κάνε καλέ τεστ και μας έσκασες! Galat πάντως κι εγώ και τα 2 παιδιά με 2 προσπάθειες το καθένα τα συλλάβαμε! Ειδικά στο γιο μου ήταν και πολύ νωρίς στον κύκλο και όλον τον υπόλοιπο μήνα μας χώριζαν πολλάααα χλμ! Πώς πείστηκε ο Χ. ότι είναι δικό του το παιδί άλλο θέμα!!!:lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Λέγκω παιδί μου είναι ανοιχτά και το μεσημέρι τα μαγαζιά λόγω εορταστικού ωραρίου σβέλτα να πάρεις καμιά πυτζάμα γιατί αλλιώς θα πρέπει να στις ψωνίσουμε εμείς και να στις φέρουμε στο μαιευτήριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

ευχαριστω, όντως και η Αννα δεν εβγαλε ποτε γουλια βρε παιδια... αλλλα εκανε μικρα και συχνα γευματα ουτως η αλλως...

ειναι πιο λαιμαργος αυτος παντως τρώει καλύτερα, καταπίνει, ενω με την αννα αυτο το ενιωσα οταν εγινε 2 μηνων...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Τάτι, Χρόνια Πολλά στον πισελίνο!!!!

Ο Αλέκος έκανε πολλές γουλιές... Μιλάμε για πολλές! Αλλά τότε εγώ ήμυον ανίδεη... Η γιατρός μου είπε ότι αφού παίρνει βάρος δεν φοβόμαστε για ΓΟΠ οπότε εγώ δεν έκανα τίποτα... Από το να σκουπίζω τις γουλιές στον καναπέ και στα ρούχα μου. Μη φοράς σκούρα χρώματα γιατί θα βγαίνεις έξω όταν ξεχνιέσαι και θα είσαι με άσπρες στάμπες! Αυτή ήταν η πολύτιμη συνεισφορά μου για τις γουλιές... Η τσουλού, ούτε στάλα δεν έχει βγάλει!!!!

Τι περίεργο πράγμα εεε?

Ελιζάκι τι κάνετε? Τι έξοδο είχες αυτή τη βδομάδα? Πες και σε μας... ΄Πάντως ο καλός μου Χαβιέ, με κάνει χρυσή να βγω με τις φίλες μου!!! Οπότε όσες μπορείτε και θέλετε ΄μπορώ να πάμε για κανένα ποτάκι... Μόνο που θα έρθω λίγο αργά εγώ για να ταϊσω πρώτα!

Γαλατούλα Ναι με 1 φορά!!!! (επί δύο δηλαδή...)

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

να πω και εγω πως δε χρειαζεται ουτε μια φορα ...ισως μιση....;););)

εμεις πιασαμε το θησαυρακι μου φορώντας παντα προφυλακτικο.ολα τα χρονια που ειμασστε μαζι, απο το σχολειο, (το πρωτο καλοκαιρο δηλαδη μετα την τριτη λυκειου;););))παντα με προφυλακτικο

Ο καλός μου δεν μου κάθεται... (Τατιάνα σου θυμίζει τίποτα?)

μηπως να πατε στα χαλιά της elenikat μπας και δειτε προκοπη????;););)

μμμ..για να δουμε τι απέδωσαν οι καρποί του μήνα :lol:

αντε με το καλο να δουμε......ΤΕΣΤ:D:D:D

Καααααλή φάση... νομίζω ότι η κόρη σου είναι έτοιμη να μπει στα στερεά!:lol:

lolololololol:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds καλό μου, να σου στείλω κι εσένα το no cry (ευγενική χορηγία της μαμα-μία) μπας και κοιμηθείς λιγουλάκι; Να σου στείλω και το κάμα σούτρα;:P

το κατεβασα και εγω αυτο thx παντως..το αλλο που μου ειπαν πως ειναι πιο καλο για τη φιλη μου δεν το βρισκω να το κατεβασω:(:(θα παω να της το αγορασω μου φενεται:rolleyes::rolleyes:

το καμα σουτρα ευπροσδεκτο......;););););););):tongue:

Σημερα είμαστε μίας εβδομάδας, βγάζουμε πολλές γουλίτσες γμτ και φοβάμαι για ΓΟΠ, τα ΦΩΤΑ σας κορίτσια!!!!

νομιζω πως σου τα ειπαν ολα , το μονο που νομιζω πως δε διαβασα ειναι αν μπορεις να τη θηλαζεις και λιγο πιο ορθια.....καλη συνεχεια!!!

Είσαι ο άγγελος μου!!

εμεις πιασαμε το θησαυρακι μου φορώντας παντα προφυλακτικο.ολα τα χρονια που ειμασστε μαζι, απο το σχολειο, (το πρωτο καλοκαιρο δηλαδη μετα την τριτη λυκειου;););))παντα με προφυλακτικο

Καλά Ντιεσούλα θα πάρεις το βραβείο!!!! Από το σχολείο????:shock::shock::shock:

Να μου πεις όμως ανήλικο είσαι κι εσύ και φανταράκι το έτερον ήμισυ... Δεν είναι και τόσα πολλά χρόνια! Αλλά μπράβο σας!!!!!!

Διαφημίσεις

Με μία καλή μου, με μία!

Εμένα έτσι μου έκατσε η μικρή.

Με πήρανε τηλέφωνο στις 17Μαρτίου και με ενημερώσανε για τη θέση στην Αθήνα και αποδέχτηκα τη θέση.

Στις 18Μαρτίου αδιαθέτησα και σε συζήτηση που είχαμε με τον άντρα μου με ρωτάει τώρα τι θα κάνουμε? και του λέω θα μείνω έγκυος.

Στην πρώτη μας επαφή μας ήρθε η Ναταλία!

Το περίμενα? Όχι.

Μια φορά λοιπόν αρκεί, και νομίζω ότι τα δεύτερα "πιάνονται" πιο εύκολα.

Με μία καλή μου με μία....

Ο μπέμπης δημιουργήθηκε στις 18 Μαρτίου (τότε που αδιαθέτησε η Έυη δηλαδή χαχαχ)

Και η Άννα πάλι με μία έγινε...

Αντίθετα 2 χρόνια που κάναμε όλο το καμασουτρα ανα 2μέρες, ανα 1μέρα κλπκλπ τίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιποτα....

Γαλατούλα Ναι με 1 φορά!!!! (επί δύο δηλαδή...)

καλέ αυτο το ξέρω, η Ειρηνη δημιουργηθηκε ουτε καν με τη μια! Με μισή...αφου ο ντοκτορ μας κοροιδευε επειδη παίρναμε βασιλικο πολτο τοτε ...και ελεγε ειδες ντουρασελ σας εκανε! Ποτε δεν υπηρξε ελευθερη επαφη, μαλλον ευθυνονται τα προσπερματικα...το οποια δεν φαινονται δια γυμνου οφθαλμου σε εμας... (φτανει ενταξει κοκκινησα)

Απλα εννοουσα με την πρωτη καπως...επικινδυνη δοκιμη...βασικά ηταν 17η μερα του κυκλου...αλλα παλι δεν ξερεις γιατι με τον θηλασμο ειναι αλλου για αλλου οι ημερομηνιες...

Εφυγα για ιδιαιτερο! φιλουμπες!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλά Ντιεσούλα θα πάρεις το βραβείο!!!! Από το σχολείο????:shock::shock::shock:

Να μου πεις όμως ανήλικο είσαι κι εσύ και φανταράκι το έτερον ήμισυ... Δεν είναι και τόσα πολλά χρόνια! Αλλά μπράβο σας!!!!!!

thx!!! να δουμε ποσο θα αντεξουμε;);)

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλέ αυτο το ξέρω, η Ειρηνη δημιουργηθηκε ουτε καν με τη μια! Με μισή...αφου ο ντοκτορ μας κοροιδευε επειδη παίρναμε βασιλικο πολτο τοτε ...και ελεγε ειδες ντουρασελ σας εκανε! Ποτε δεν υπηρξε ελευθερη επαφη, μαλλον ευθυνονται τα προσπερματικα...το οποια δεν φαινονται δια γυμνου οφθαλμου σε εμας... (φτανει ενταξει κοκκινησα)

πω πω κάποια παιδάκια ήθελαν πολύ να γεννηθούν :D

Tι ησυχία είναι αυτη???

Ντιεσάκι την ιδια εμπειρια ειχαμε!!! Οπως λεει και το γλυκο Παλλαντινακι μαλλον τα ζουζουνια ανυπομονουσαν!

Επισης δεν σχολιασατε την συνταγη μου να ξερετε πως μου την διαβασε ο νταντι απο το τηλεφωνο μπουαχαχαχα σιγα μην την ηξερα απ'εξω.

Θα τα κανω το σκ. Και τους κουραμπιεδες του παρλιάρου που ειναι απιθανοι.

Σας φιλώ παω να τσιμπησω κατι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαλόου!!!!

Εμείς πήγαμε βόλτα στο Χαλάνδρι το απόγευμα και μετά ψάχναμε πού να πάνε να φάμε και πραγματικά τελικά τιποτα δεν αξίζει... Το ένα δεν έχει καλό φαί, στο άλλο καπνίζουν, το άλλο είναι στριμώκολο και δεν θα χωράμε με το καρότσι...

Το Χαλάνδρι νέκρα... Εγώ πίστευα ότι θα γίνεται χαμός... Δεν υπάρχουν λεφτά για ψώνια φαίνεται... Εμείς ψωνίσαμε σκουφιά για τις διακοπές μας και βιβλία για τους φίλους του Αλέκου...

Αθηνούλα, πολύ καιρό το σκεφτόμουν, τι ιδιαίτερα κάνεις? Πληροφορική??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...