Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μμμμ μόλις είδα τον Αλέκο να δίνει ένα φουντούκι στη μπέμπα...

"έλα μπέμπα φάε, κάνει καλό!!!"

Καααααλή φάση... νομίζω ότι η κόρη σου είναι έτοιμη να μπει στα στερεά!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο... απο χθες έχω βλέννες αλλά χωρίς αίμα... εχει σχέση με τοκετό ή πρέπει να έχουν αιματάκι; Για να ξέρω πόσο με πιέζει ο χρόνος να πάρω καμια πιτζάμα...:D

Κι εγώ είχα παρα πολλές τον τελευταιο μηνα ολοκληρο... δεν προλαβαινα να αλλαζω βρακια - δεν ηθελα βλεπεις και σερβιετακια-

αν ειμαι εννοειται πως θέλω παρέαααα!

γαλατούλαααα,τζενούλαααα.....ουουυ μπανάναα:lol::lol::lol::lol:

Εγώ βρε κοριτσια το σκεφτομαι προς Απριλη, ωστε να εχουνε 3 χρονια διαφορά με την Ειρην ...σαν την ντου! αλλα ειχαμε μια " επικινδυνη επαφη" τωρα με μια λες? μπααααα.... αλλα γενικώς το αφηνω λιγο σε ρισκο δεν μου αρεσει ο προγραμματισμος...

Θα δουμε, παντως πολυ θα χαρώ κι εγώ αν ειμαι εγκυος και ειδικα παρεα με Βασουλι!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγώ βρε κοριτσια το σκεφτομαι προς Απριλη, ωστε να εχουνε 3 χρονια διαφορά με την Ειρην ...σαν την ντου! αλλα ειχαμε μια " επικινδυνη επαφη" τωρα με μια λες? μπααααα....

Η επαφη είναι αυτή του τζακιού;;;;;; :mrgreen:

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

Υλικά

3 φλυτζ τσαγιου ελαιολαδο εκλεκτο

1/2 φλυτζανακι καφε κονιακ

1/2 φλυτζ τσαγιου χυμο πορτοκαλιου (εμεις βαζουμε 1)

1 κουτ σουπας κοφτή κανελλογαρυφαλλα τριμμενα

ξυσμα απο 3 μικρα πορτοκαλια

1 φλυτζ τσαγιου ζαχαρη

αλευρι για ολες τις χρησεις οσο παρει (εδώ εχουμε οσο παρει-οσο σηκωσει αλλα ειναι περιπου 1 πακετο για ολες τις χρησεις και συνηθως και λιγο ακομα)

2 κουταλακια γλυκου κοφτά baking powder)

Για το μέλωμα

2 φλυτζ τσαγιου μέλι

2 φλυτζ τσαγιου ζάχαρη

2 φλυτζ τσαγιου νερό

καρυδια κοπανισμενα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκάνη βάζουμε το λάδι, το κονιάκ, το χυμο πορτοκάλι, τα κανελλογαρυφαλλα, το ξύσμα, τη ζάχαρη και δουλευουμε το μειγμα καλά περιπου 15 λεπτά.

Ριχνουμε 2 φλυτζ τσαγιου αλευρι στο κοσκινο μαζι με το μπεικινγκ, το κοσκινιζουμε και το ριχνουμε σιγα σιγα στο μειγμα.

Επειτα προσθετουμε το υπολοιπο αλευρι κοσκινισμενο, ωστε η ζυμη να γινει ουτε πολυ μαλακια, ουτε ομως και σκληρη.

Παιρνουμε κομματακια απο τη ζυμη στο μεγεθος μικρου αυγου και τα πλάθουμε στην παλαμη μας.

Τα παταμε στον τριφτη του τυριου για να παρουν σχημα απο πανω.

Βαζουμε σε αλαδωτο ταψί σε μετριο φουρνο (εμεις στους 200) και τα ψηνουμε περιπου μισή ωρα (κανα 20 λεπτο συνηθως ειναι καλό, τα βλεπεις να ροδισουν)

Για το μέλωμα

Βράζουμε 5 λεπτά το μελι, τη ζαχαρη, το νερό, το ξαφριζουμε και ριχνουμε τα κρυα μελομακαρονα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφηνουμε να σιγοβρασουνε για 3 λεπτά.

Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και πασπαλίζουμε και καρυδια.

Καλη επιτυχια ειναι τελεια!!!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

αλλα ειχαμε μια " επικινδυνη επαφη" τωρα με μια λες? μπααααα.... αλλα γενικώς το αφηνω λιγο σε ρισκο δεν μου αρεσει ο προγραμματισμος...

Με μία καλή μου, με μία!

Εμένα έτσι μου έκατσε η μικρή.

Με πήρανε τηλέφωνο στις 17Μαρτίου και με ενημερώσανε για τη θέση στην Αθήνα και αποδέχτηκα τη θέση.

Στις 18Μαρτίου αδιαθέτησα και σε συζήτηση που είχαμε με τον άντρα μου με ρωτάει τώρα τι θα κάνουμε? και του λέω θα μείνω έγκυος.

Στην πρώτη μας επαφή μας ήρθε η Ναταλία!

Το περίμενα? Όχι.

Μια φορά λοιπόν αρκεί, και νομίζω ότι τα δεύτερα "πιάνονται" πιο εύκολα.

899667.png226174.png

μια γρηγορη καλημερα και απο εμενα...

ευχομαι στις εγκυουλες μας να εχουν την εγκυμοσυνη που θελουν και να μας διηγουνται τις ιστοριες τους με πολυ χαρα...

Vasso μακαρι να ερθουν ολα οπως τα θες σε σχεση με το φουσκωμα...

πολλα φιλια σε ολες

Στην πρώτη μας επαφή μας ήρθε η Ναταλία!

Το περίμενα? Όχι.

Μια φορά λοιπόν αρκεί, και νομίζω ότι τα δεύτερα "πιάνονται" πιο εύκολα.

ωχ, δηλαδή εμένα που η Σοφία μου ήρθε με τη μία και χωρίς να το επιδιώξω, πρέπει να προσέχω πολύ:rolleyes:

Ναταλία είναι το αγαπημένο μου όνομα!

ds καλό μου, να σου στείλω κι εσένα το no cry (ευγενική χορηγία της μαμα-μία) μπας και κοιμηθείς λιγουλάκι; Να σου στείλω και το κάμα σούτρα;:P

Βάσω μακάρι να πήρες τη σκυτάλη!!!!

Με μία καλή μου με μία....

Ο μπέμπης δημιουργήθηκε στις 18 Μαρτίου (τότε που αδιαθέτησε η Έυη δηλαδή χαχαχ)

Και η Άννα πάλι με μία έγινε...

Αντίθετα 2 χρόνια που κάναμε όλο το καμασουτρα ανα 2μέρες, ανα 1μέρα κλπκλπ τίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιποτα....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Βασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεστ άντε κοπελιά!!!!!

Λέγκω πυτζαααααααααααααααααααααααααααμες ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ

εσυ πιδίμ είσαι βιαστική να τα ξεπετάς!!! Τί βάρος έχει τώρα;;;

η πρωην συμπεθέρα σου που είναι;;;;

Σημερα είμαστε μίας εβδομάδας, βγάζουμε πολλές γουλίτσες γμτ και φοβάμαι για ΓΟΠ, τα ΦΩΤΑ σας κορίτσια!!!!

Ελένη, τίναξε τα χαλιά!!!! :)

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο... απο χθες έχω βλέννες αλλά χωρίς αίμα... εχει σχέση με τοκετό ή πρέπει να έχουν αιματάκι; Για να ξέρω πόσο με πιέζει ο χρόνος να πάρω καμια πιτζάμα...:D

Κοπελιά κρατήσου λίγο!!!

Νομίζω ότι το αίμα δεν είναι απαραίτητο.

899667.png226174.png

Ο καλός μου δεν μου κάθεται... (Τατιάνα σου θυμίζει τίποτα?)

Μην ανησυχείς, όταν γεννήσεις δεν θα του κάθεσαι εσύ! Χα!:lol:

Τώρα ο Μικ την πάτησε μόνο νυχτερινές περιπτύξεις θα έχει για πολύ καιρό...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Σημερα είμαστε μίας εβδομάδας, βγάζουμε πολλές γουλίτσες γμτ και φοβάμαι για ΓΟΠ, τα ΦΩΤΑ σας κορίτσια!!!!

:)

Αν οι γουλιτσες γινουν ρουκετες τοτε να ανησυχησεις.

Για καλο και για κακο σηκωσε το στρωματακι για να ειναι λιγο πιο ορθιο οταν κοιματε......

...ειμαι παθουσα απο τον πρωτο γιο.:)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Βασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεστ άντε κοπελιά!!!!!

Λέγκω πυτζαααααααααααααααααααααααααααμες ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ

εσυ πιδίμ είσαι βιαστική να τα ξεπετάς!!! Τί βάρος έχει τώρα;;;

η πρωην συμπεθέρα σου που είναι;;;;

Ελένη, τίναξε τα χαλιά!!!! :)

Λατρεμένη μου κι ο θοδωρής είχε γοπ... επι της ουσίας αυτό που βοηθαει είναι συχνά και μικρά γεύματα (κάτι που ο θοδωρής το έκανε ο έρμος έτσι κι αλλιώς γιαυτό έτρωγε κάθε ώρα αρχικά και κάθε δίωρο μετά), να περάσει κάποια ώρα πριν ξαπλώσει και λίγο σήκωμα στο κουνάκι, ή κουβερτούλα κάτω απ'το στρώμα ή βιβλίο στα πόδια της κούνιας. Μεγάλη υπόθεση ο θηλασμός στο γοπ, γλυτώνεις τα ειδικά γάλατα στούκας απλά έχει λίγο ταλαιπωρία με τα συχνά γεύματα.

Θα την πάρω την προκόπο την πρώην συμπεθέρα μου το απόγευμα να δω τι κάνει... πήζει η έρμη με τη δουλειά και τις προηγούμενες μέρες είχε το Λυδάκι άρρωστο.

Ο σπόρος τη δευτέρα ήταν 2600 πάνω κάτω... καλά ειναι δηλαδή.

Πάω να ξαπλώσω λιγάκι μια και κοιμήθηκε κι ο μικρός γιατί πάλι με ένα τρίωρο ύπνο το βράδυ είμαι και δεν την παλεύωωωωω;)

μμμ..για να δουμε τι απέδωσαν οι καρποί του μήνα :lol:

ασχετο εσυ Ντου που περιτρυγυριζεις στα σαιτ μηπως ξερεις

μου καρφωθηκε να ζωγραφισω χριστουγεννιατικα κερια

ξερεις κανενα σαιτ με ιδεες ?

τώρα τελευταία περιτριγυρίζω μόνο σε σάιτ με πλέξιμο :P:P

κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ κάνε τεστ

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...