Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχχ ωχχχ Βασουλα τι διαβαζω???

Αντε σου ρθε η σκυταλη Χριστουγεννιατικη!

εχω μια κοιλια σαν εγκυος ,ειλικρινα ,ετσι και μου ρθει περιοδος

θα παθω σοκ που απεκτησα τετοια κοιλαρα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Έχω τόσα πολλά να γράψω αλλά στεναχωρήθηκα πολύ με το Σοφουκάκι μας... Σοφάκι μου μια μεγάλη αγκαλιά και ότι χρειαστείς τηλεφωνάκι... μπορεί εγώ να είμαι σαν μπετονιέρα αλλά ο γιωργάκης μου είναι έλουρας σου λέω και με φινο γιοταχι!!! Δεν σε πλακώνω τώρα στα τηλέφωνα γιατί θα τρέχεις... φιλάκι και πάλι!

Διαφημίσεις

Βασούλαααα!

Εύχομαι να μην είναι φούσκωμα από την περίοδο!!!

Κι εγώ το ευχομαι!!!!!!!!!

άντε βασουλίνο μου, μακάρι να είναι χριστουγεννιάτικος μποναμάς!!!!!!

Εσύ Ευάκο, γιατί χαλαρώνεις? πώςςςςς την είδαμε δηλαδίς??? για σβέλτα σβέλτα ξεκίνα την καθημερινή γυμναστική!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Εσύ Ευάκο, γιατί χαλαρώνεις? πώςςςςς την είδαμε δηλαδίς??? για σβέλτα σβέλτα ξεκίνα την καθημερινή γυμναστική!

Πλάκα μου κάνεις???

Εχθές ξεκίνησα από το σπίτι μου στις 12:20 με τα πόδια και αλώνισα όλόκληρη την αγορά. Επέστρεψα στις 4 παρά, στις 6:30 ξεκίνησα για το γιατρό και πάλι με τα πόδια και γύρισα με τα πόδια (25' πήγαινε και άλλα τόσα στο έλα)

και μετά πήγα σε ένα πάρτυ και έκανα το φωτογράφο και δεν καθόμουν καθόλου, και το βράδυ εκτός από μερικές συσπάσεις δεν είχα τίποτ' άλλο.

Και τρομερό πόνο στις πατούσες μου!

Τώρα δεν το συζητάμε! Κοιμάται του καλού καιρού.

Ο καλός μου δεν μου κάθεται... (Τατιάνα σου θυμίζει τίποτα?)

Επεξεργάστηκαν by evi_mik

899667.png226174.png

μμμ..για να δουμε τι απέδωσαν οι καρποί του μήνα :lol:

ασχετο εσυ Ντου που περιτρυγυριζεις στα σαιτ μηπως ξερεις

μου καρφωθηκε να ζωγραφισω χριστουγεννιατικα κερια

ξερεις κανενα σαιτ με ιδεες ?

Χτύπησε το τηλέφωνο και δεν πρόλαβα να γράψω τα υπόλοιπα...

Λοιπόν έχουμε και λέμε... Μαρινάκο μου χάρηκα πάρα πολύ για την τούμπα της όμορφης!!! Σου έφυγε ένα άγχος,εεε;

Ευάκι, να δώσεις τα συγχαρητήρια στην κουμπαρούλα σου που όσο την θυμάμαι είναι αστέρι... απλά υπέροχα νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να έχει μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Κι εσύ μία γέννα όπως την θες;)

Ντ εσ, εμείς όπου αλλού εκτός από το κρεβάτι, και πριν τα παιδιά δεν το προτιμούσαμε... Τόσα χαλιά έχουμε εξάλλου:wink:;-):wink:

Κάτι πρόστυχο έχουν τα χαλιά σας που πρέπει να έρθω να το διερευνήσω διεξοδικά:lol:

Εντωμεταξυ ,εχει φουσκωσει πολυ η κοιλια μου κια περιοδο δεν εχω δει

ακομα ,λετε?αλλα φουσκωνει τοσο νωρις ???ή να ειναι που εχω παρει κιλα ?

Κοπελιάααααα εσένα και την γκαλάτ περιμένω αυτές τις μέρες να μας βάλετε ανακοίνωση... το νου σας όμως ρεμάλια να έχετε κοριτσάκια γιατί πήξαμε στους κάγκουρες!!!

Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο... απο χθες έχω βλέννες αλλά χωρίς αίμα... εχει σχέση με τοκετό ή πρέπει να έχουν αιματάκι; Για να ξέρω πόσο με πιέζει ο χρόνος να πάρω καμια πιτζάμα...:D

Διαφημίσεις

πάντως Ευη ανυπομονώ να γεννησεις,να δω πως θα γεννησεις και ευχομαι να γεννησεις τελικα με φυσιολογικο τοκετο :D, θέλω και εγω το επομενο να γεννησω χωρις καισαρικη

Λεγκίδιο οι βλέννες είναι καλό σημάδι προετοιμασίας...

Για τοκετό θέλει αίμα... Εμένα παντς έτσι 2,3 βδομάδες πριν θυμάμαι και η μαία και η γιατρός μες ρώταγαν, βλέννες έχεις???

Γρήγορα για πυτζάμες!!!!!!!

Άντε μακάρι Βασούλα!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αθηνούλα να της εξηγήσεις ότι μεγάλωσε και δεν χωράτε στο κρεβάτι και ότι θα έρθει το πρωί και ότι πρέπει και η μαμά να πάει να κοιμηθεί... Και ότι αν χρειαστεί κάτι θα σε φωνάξει και θα είσαι δίπλα της. Αν δεις ότι κλαίει και επιμένει μην επιμείνεις εσύ...

Ελενη ακριβώς μα ακριβώς τα ιδια της λέω!!! Εντάξει δεν βιάζομαι για μετακόμιση μην σας πω οτι μου λειπει... απλά ελεγα να μαθαίνει σιγά σιγά το δωματιό της και σκεφτομουν οτι το στρωμα μας δεν ειναι οτι καλύτερο κλπκλπ (εχουμε ενα παλιο) τεσπα η αγκαλιτσα της μαμας υπερνικά οποτε μαλλον αν συνεχισει να ειναι ανησυχη θα επιστρεψει... γενικώς εχει ομως μια απιστυτη γκρινια και σαλια ισως βγαζει τους πισω τραπεζιτες...νομιζα οτι τους βγαζουν μετα τα 2...

Καλημέρα κορίτσια!

Εξαφανίστηκα λίγο, είχαμε περιπέτειες... έπαθε ο άντρας μου έμφραγμα, δυστυχώς δεν καταφέρανε να ανοίξουν την αρτηρία και τώρα είναι με μία αρτηρία φραγμένη (τη δεξιά στεφανιαία). Κάπνιζε, έτρωγε κάθε μέρα το τελευταίο διάστημα έξω βλακείες και είναι πολύ πολύ αγχώδης... τα γνωστά... Σήμερα θα βγει.

!

Σοφουκα μου περαστικά του , σιδερένιος και κουραγιο!!! Καλη και γρηγορη αναρρωση

Αφροδιτάκι καλά να περάσετε!

Βασουλι τεεεεεεεεεεστ!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...