Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

"σ'αγαπώ, θα βγεις να σε πάρω αγκαλιά?"

Η ωραιότερη ατάκα εβερ... Εύχομαι να τα διατηρήσει αυτά τα συναισθήματα...:D

στο μεταξυ αν καποια αλλη ξερει καποιο βιβλιο για αυτο που ειπα πιο πανω θα χαρω να με κατατοπισει ωστε να κατατοπισω και εγω μετα τη φιλη μου....;););)

Κοίτα δεν είναι μία μέθοδος αυτό τοβιβλίο αλλά μια σειρά από τιπς, και από επεξήγηση για να ξέρεις τί είναι ρεαλιστικό να περιμένεις...

Πάντως το καλύτερο τιπ είναι υπομονή. Μετά τα 2 αρχίζουν και ρίχνουν ξεγυρισμένους ύπνους...

Ανανεώσαμε το ραντεβού για την Δευτέρα.

Η μελλοντική μας νονά είναι έγκυος!

Τί καλά νέα, μπράβο! Οσο για εσένα όλες μου οι θετικές σκέψεις να σου έρθουν...

Εμείς από το γιατρό με διάθεση σούπερ και η μπέμπα βρήκε επιτέλους το δρόμο της!

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Η Σοφία έχει πάρει φόρα και όπου βρει πιάσιμο σηκώνεται. Κώλο δεν βάζει κάτω όλη μέρα:cool: Προσπαθεί να κάνει και βηματάκια αλλά ακόμα είναι ολίγον σαν μεθυσμένη:lol:

Εσυ φταις που της δίνεις από τωρα τα βαριά....:tongue::tongue::tongue:

εμείς με το κοψιμο του κοινου υπνου δεν παμε καλα...τελευταια στο πρωτο ξυπνημα(κατα τις 2) απαιτει "χερακι" δηλ να κοιμηθει πανω στο χερι μου. Και καλα αυτο δεν με πειράζει ομως αν παω να κανω οτι φευγω το καταλαβαινει αμεσως και ξυπναει...και αυτο μπορει να γινεται επι 1 ωρα... με τρελα κλαματα... και μουρμουραει μαμουλα εζώ, μαμουλα εζω....δεν μπορει να ησυχασει εχει εννοια να μην φυγω εγώ.Ισως δεν ειναι ετοιμη, αλλα πάλι και ποτε θα ειναι?

Δεν είναι έτοιμη... Το πότε θα είναι είναι σχετικό, και πάλι κάτι μπορεί να συμβεί και να παλινδρομήσει... το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή δεν θα σε ζητήσει. Η Άννα πότε ξυπναέι και με ζητάει πότε όχι. Αν θες να "μετφερθεί" κάτσε δίπλα της περισσότερες ώρες...

Καλημέρα κορίτσια!

Εξαφανίστηκα λίγο, είχαμε περιπέτειες... έπαθε ο άντρας μου έμφραγμα,

Περαστικά σας και αγύριστα ...:(:(:(

Τα νέα μας είανι ότι σήμερα την νύχτα έπαιξα τον τιραμόλα τελικά (αλλά τα ξενύχτια μου πάνε, έχω μια γαλήνη μέσα μου αλλο πράγμα), επίσης κάποια στιγμή μέσα στην νύχτα που παίζαμε αλλαξοκ$%^λιες στα κρεβάτια με τον Μικ μας έπιασε ένα τρελό νευρικό γέλιο και τέλειωσε η ψυχρότης, και ανανεώσαμε το ραντεβού για σήμερα την νύχτα...

Είναι όμως τρέλα να τα βλέπεις και τα 2 να κοιμουνται στα κρεβάτια τους παιδιά, το καλύτερο ναρκωτικό!!!!

Σήμερα δεν θα μαγειρέψω θα παραγγείλουμε εορταστικό σουσι, γιατί η Άννα θα πάει στο σχολείο στην Χριστουγεννιάτική γιορτή και θα φύγει από τις 13.30 μέχρι τις 23.00 που θα πάμε να την πάρουμε!!!!!!!!!:cool::cool::cool:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

σοφουκα περαστικα σας κοπελα μου... :( αλλο κακο να μην σας βρει.........

αφροδιτη καλο ταξιδι!καλα να περασετε!!!!

τατι ωραιααα!!!!μεχρι τις εντεκα στο παιδικο θα ειναι?καλα καταλαβα?????

ελενη1 που εγινες 3.... καλως μας ηρθες....

tqj2p3.png vvtJp3.png

ελα ντε! ολονυχτία θα κάνουν καλέ στον παιδικό? :D:D

και όταν λες "ανανεώσατε το ραντεβού"??? κατς πιδιμ σταβγάς που θέλεις και ....ραντεβού, λεχώνα γυναίκα :P

Ελενίτο δε χάθηκα, γιατί σας διάβαζα. Απλά δε προλάβαινα να απαντήσω από τη πολύ δουλειά.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν γραφω με το 1 χερι...

τα προηγουμενα χρόνια η χριστουγεννιατικη γιορτη περιλάμβανε και διανυκτερευση στον σταθμο με σλιπιν μπαγκ, πρωινό και μετα διανομη στο σπιτι...φετος λογω γριππης δεν θα το κανουν! ειδατε προχω ο σταθμος μας;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

τα προηγουμενα χρόνια η χριστουγεννιατικη γιορτη περιλάμβανε και διανυκτερευση στον σταθμο με σλιπιν μπαγκ, πρωινό και μετα διανομη στο σπιτι...φετος λογω γριππης δεν θα το κανουν! ειδατε προχω ο σταθμος μας;;;;

Και οι γονείς δεν θα είναι στη γιορτή????

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ΚΑλημέρα!

((((((((Σοφούκα)))))))). Τι 'ναι τούτο βρε παιδί μου.:( Περαστικά κι αγύριστα. Να είστε γεροί και να χαίρεστε τα παιδιά σας!

Αφροδίτη Καλές Παποπές!!!

Τατι μου:lol::lol: Τι μου θύμισες τώρα!Όχι πως έχουν σταματήσει τα βραδυνά δρομολογια αλλα εκείνες οι πρώτες μέρες ήταν κάτι το άλλο...

εμείς με το κοψιμο του κοινου υπνου δεν παμε καλα...τελευταια στο πρωτο ξυπνημα(κατα τις 2) απαιτει "χερακι" δηλ να κοιμηθει πανω στο χερι μου. Και καλα αυτο δεν με πειράζει ομως αν παω να κανω οτι φευγω το καταλαβαινει αμεσως και ξυπναει...και αυτο μπορει να γινεται επι 1 ωρα... με τρελα κλαματα... και μουρμουραει μαμουλα εζώ, μαμουλα εζω....δεν μπορει να ησυχασει εχει εννοια να μην φυγω εγώ.

Αυτό με το χεράκι το είχε πάρα πολύ ο Κωστής -βασικά ήθελε να μου χαϊδεύει το χέρι μέχρι να κοιμηθεί και φυσικά μόλις πήγαινα να το πάρω ξυπνούσε. Τώρα το έχουμε περιορίσει στο να με χαϊδεύει την ώρα που πίνει το γάλα του (αλλιώς απλά δεν το πίνει) και μετά ή του κρατάω εγώ το χεράκι ή του χαϊδεύω πλατούλα και περιμένω μέχρι να κοιμηθεί για να φύγω. Έτσι δεν ξυπνάει όταν τον αφήνω:wink: Βέβαια δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη η μετάβαση. Από τότε που άρχισε να κοιμάται στον παιδικό το μεσημέρι σπανιώς μου ζητάει "να χαϊδέψει" για να τον πάρει ο ύπνος. Για το γάλα όμως το απαιτεί:lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

ντου, ανανεωσαμε ραντεβου για τα αφτερ καυγας πιδι μ, οχι για τον καυγα...

ελενη οχι γονεις η γιορτη, γονεις σπιτι με τζακι και σουσι....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας Καλημέρα σας!

Καιρός συννεφιασμένος σήμερα και δεν μου κάνει κέφι για περπάτημα...

Σοφίαααα, τι λές τώρα?

Πώς είναι ο άντρας σου? Περαστικά σας...

Πρέπει να πέρασες τρελό σοκ!!!!!

899667.png226174.png

καλημερα!!!!!η νυχτα χαλια ως συνηθως..:rolleyes::rolleyes:

Afrodite καλα να περασετε!!!!!!!ή μαλλον ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!:D:D

Καλημέρα κορίτσια!

Εξαφανίστηκα λίγο, είχαμε περιπέτειες... έπαθε ο άντρας μου έμφραγμα, δυστυχώς δεν καταφέρανε να ανοίξουν την αρτηρία και τώρα είναι με μία αρτηρία φραγμένη (τη δεξιά στεφανιαία). Κάπνιζε, έτρωγε κάθε μέρα το τελευταίο διάστημα έξω βλακείες και είναι πολύ πολύ αγχώδης... τα γνωστά... Σήμερα θα βγει.

Σε λίγο θα πάω να πάρω ελέγχους των παιδιών και αν προλάβω θα πάω απ' το νοσοκομείο, αλλιώς θα τον φέρει ο πατέρας μου.

Θα προσπαθήσω να μπω αργότερα.

Φιλάκια και να προσέχετε την υγεία σας!

περαστικα σας και ολα να πανε καλα απο εδω και περα...αντε καλο κουραγιο και μη στενοχωριεστε πολυ αφου τωρα ειναι καλα....

Ντ εσ, εμείς όπου αλλού εκτός από το κρεβάτι, και πριν τα παιδιά δεν το προτιμούσαμε... Τόσα χαλιά έχουμε εξάλλου:wink:;-):wink:

πωπωπω ειχαμε την afrodite που της βγαλαμε το παρατσουκλι "σεξουαλα" (που δεν της αρεσε κιολας.....:tongue:;)) αλλα απο οτι βλεπω εδω μεσα υπαρχουν πολλες.....;););)μηπως αντι για "cafe au lait" να το λεγαμε "cafe au sex":tongue:;):tongue:;):tongue:;)LOLOLOLOL

θελω ιδιαιτερα μαθηματα....;)LOLOLOL

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Σήμερα δεν θα μαγειρέψω θα παραγγείλουμε εορταστικό σουσι, γιατί η Άννα θα πάει στο σχολείο στην Χριστουγεννιάτική γιορτή και θα φύγει από τις 13.30 μέχρι τις 23.00 που θα πάμε να την πάρουμε!!!!!!!!!:cool::cool::cool:

super ο παιδικος!!!!!!!;););)μηπως εχει και κατα εδω κανενα παραρτημα να το εχω υποψη για αργοτερα????;);););)

ω ρε μάναμ κατουρημένα σλιπινγκ μπαγκς που θα μαζευόντουσαν :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

πολυ γουσταρω τον παιδικο της Αννουλας θελωωω και εγωωω τετοιες γιορτες

Εντωμεταξυ ,εχει φουσκωσει πολυ η κοιλια μου κια περιοδο δεν εχω δει

ακομα ,λετε?αλλα φουσκωνει τοσο νωρις ???ή να ειναι που εχω παρει κιλα ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...