Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βάλτε και εμενα φαν του no cry sleep solution...το διάβασα όταν ηταν 3 μηνών και δόξα το θεο μια χαρα μας έχει πάει μεχρι τωρα (αν και τα περισσότερα τιπς τα έκανα ήδη από ένστικτο)

Προς το παρόν κοιμάται στο δωμάτιο μας στο κρεβατακι του δίπλα σε μένα και μας αρέσει πολύ. Και ξυπνάει ή καθόλου ή 2-3 φορές ανάλογα τα δόντια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ds μου το οτι εχεις τη μικρή στο κρεβάτι ή δίπλα αλλά στο ίδιο δωμάτιο δεν σε απαγορεύει να κάνεις σεχ σε άλλα μέρη του σπιτιού! ;)

Εμείς αν και δεν τον έχουμε στο κρεβάτι μας, δεν τολμούμε να κανουμε στο κρεβατι μας μην ξυπνήσει.

ds μου το οτι εχεις τη μικρή στο κρεβάτι ή δίπλα αλλά στο ίδιο δωμάτιο δεν σε απαγορεύει να κάνεις σεχ σε άλλα μέρη του σπιτιού! ;)

Εμείς αν και δεν τον έχουμε στο κρεβάτι μας, δεν τολμούμε να κανουμε στο κρεβατι μας μην ξυπνήσει.

σωστα...κοντευω να το ξεχασω το αθλημα οποτε......δεν ειμαι και πολυ openminded...καλη συνεχεια λοιπον....;);););););)LOL

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αυτή είναι η φιλοσοφία!

Εμείς απολαμβάναμε τα μπανάκια μας παρέα... Την καταβρίσκαμε...

Αν καμιά φορά πεθυμούσαμε το κρεβάτι μας, τον βάζαμε στο δωμάτιο του και όταν ξυπνούσε τον πέρναμε πάλι στο δικό μας.

899667.png226174.png

Καλημερα! απο τις 5 ξυπνησα σημερα το φαντασμα! Ετσι θυμαμαι εκανα κ οταν πηγαινα εκδρομη με το σχολειο! Καλα, εγω ηθελα να ξανακοιμηθω αλλα μια το ενα μια το αλλο, δεν μου την εκαναν την χαρη!

Λοιπόν κάπου διάβασα ότι έχει λέει σημασία την πρώτη-πρώτη φορά που θα δούνε το μωρό να μην το έχει αγκαλιά η μαμά, αλλά να είναι στο ριλάξ ή τέλος πάντων κάπου μονο του για να το πλησιάσουν και να το περιεργαστούν χωρίς να είναι η πρώτη τους εντύπωση συνδεδεμένη με το "ωχ, πάει η αγκαλιά της μαμάς..."

Γιατί λέει, εκτός του ότι η πρώτη στιγμή μένει σαν ανάμνηση, εκείνη την ώρα έχουν πολλές απορίες για το πως θα είναι η ζωή μετά το μωρό, οπότε το "αγκαλιά στη μαμά" δημιουργεί την αίσθηση ότι "άρα έτσι θα είναι τώρα πια - εγώ ό,τι πήρα, πήρα, την πάτησα τώρα..." κλπ.

Δεν έχω ιδέα αν ισχύει, αλλά το διάβασα και το παραθέτω μπας και βοηθήσει.

Εμεις παντως το ειχαμε εφαρμοσει. Και εκεινη τη στιγμη που τον ειδε το πηρε πολυ καλα, γελουσε κ ηταν εντυπωσιασμενη. Τωρα αν ζηλεψε ή οχι δε ξερω...

Ωστόσο πρίν από λίγα λεπτά έμαθα τα πιο όμορφα νέα!

Η μελλοντική μας νονά είναι έγκυος!

Οι κοπέλες που είχανε έρθει στο πατρικό μου μπορεί να τη θυμάστε... και σε εκείνη τη συνάντηση ήταν έγκυος και δεν το ήξερε!

Πραγματικά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη χαρά πήρα.

Προσπαθούσε από το 2006 και είχε απογοητευτεί!

μπραβο βρε ευη, την θυμαμαι την γλυκυτατη φιλη σου! Να της πανε ολα τελεια ευχομαι! Και συ φροντισε να μαθω τα ευχαριστα πριν τα χριστουγεννα. Να πανε ολα καλα και σου ευχομαι να γεννησεις φυσιολογικα κ γρηγορα ενα τελειο κοριτσακι. Αλλα κ σε περιπτωση που κανεις καισαρικη τελικα, δε θελω να στεναχωρηθεις, παλια μου τεχνη κοσκινο, ε?:wink:! Σημασια εχει να ειστε γεροι ολοι,ε? Φιλακια πολλα γλυκια μου, θα σε σκεφτομαι πολυ θετικα! να πανε ολα καλα!

Οι υπολοιπες υπομονη μεχρι να γυρισω, δε θελω βιασυνες...

Μαρινα, ειδες το "σφιχτοκωλικο" :idea::?::-P. Μπραβο το κοριτσι, αντε να βγει κ αυτο στην ωρα του!

Δε θυμαμαι τι αλλο...

Α, και ενα υπερφιλακι στην ((((Τατη))))! Κουραγιο κοπελαρα, ο πρωτος καιρος ειναι το ζορι!

Σας χαιρετω κοριτσακια. θα εχω λαπιτοπι μαζι μου αλλα δε ξερω αν θα εχει ιντερνετι εκει περα (πιθανων να εχει). Αν δεν εχει, ευχομαι σε ολους καλα Χριστουγεννα, οικογενειακα και γελαστα! Και οσες δεν προλαβω επειδη θα φυγουν, να τους μπει και καλα (ο χρόνος)!

Αντε καλο μας ταξιδι και καλα να περασουμε!

Σματς σμουτς!

Διαφημίσεις

Καλημέραααα

Αφροδίτι να περάσεις souper...... ζηλεύωωωωωω :tongue:

Εμείς με την μπουμπούκα μου κοιμόμαστε χώρια από 2 μηνών για τεχνικούς λόγους και έτσι το άθλημα του "όλοι σε ένα κρεββάτι" δεν με έχει απασχολήσει ;)

Σήμερα θα έρθει η μανούλα μου για παρέα μιας και ο σύζηξ λείπει ταξιδάκι...... επιτέλους ρηλααααξξξξξξ :D

IxBZp3.png

Ωστόσο πρίν από λίγα λεπτά έμαθα τα πιο όμορφα νέα!

Η μελλοντική μας νονά είναι έγκυος!

Οι κοπέλες που είχανε έρθει στο πατρικό μου μπορεί να τη θυμάστε... και σε εκείνη τη συνάντηση ήταν έγκυος και δεν το ήξερε!

Πραγματικά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη χαρά πήρα.

Προσπαθούσε από το 2006 και είχε απογοητευτεί!

πωπώ!!! τη θυμάμαι τη κοπέλα, είναι πολύ γλυκιά!! μπράβο που όλα πήγαν καλά, να έχει μια καλή εγκυμοσύνη της εύχομαι!! να της μεταφέρεις όλες τις ευχές!!!

για να δούμε τι θυμάμαι.

Το no cry το είχα μάθει απ΄έξω. Με βοήθησε αρκετά στο να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και να μη τσαντίζομαι που δεν κάνω συνεχόμενο ύπνο :lol: Τα ξυπνήματα έχουν ελαττωθεί και κρατούν πάρα πολύ λίγο, αλλά φαντάζομαι ότι έτσι θα πάει μέχρι να βγουν όλα τα δόντια. Η δικιά μου με ξυπνάει με "Μαμά ΜΕΜΕ!". Έχει τύχει να της απαντήσω και "μαμούνια!", "ΝΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!", να κάνω τη κοιμισμένη, αλλά σιγά μην πτοούταν :lol: Τι να το κάνεις, αν σήμερα το πρωί με ξύπνησε βάζοντας το χεράκι της στα μαλλιά μου και με χάιδευε...(και μετά τα άκουσε ο σύζυγος γιατί η ώρα είχε περάσει κι έτρεχα πρωινιάτικα!).

Άτσα ο Αλέκος γκομενίτθα!!

(((Τατούλι)))

Αφρούλι καλά να περάσετε!!! Καλή ξεκούραση, καλές γιορτές!!!!!!!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Σας χαιρετω κοριτσακια. θα εχω λαπιτοπι μαζι μου αλλα δε ξερω αν θα εχει ιντερνετι εκει περα (πιθανων να εχει). Αν δεν εχει, ευχομαι σε ολους καλα Χριστουγεννα, οικογενειακα και γελαστα! Και οσες δεν προλαβω επειδη θα φυγουν, να τους μπει και καλα (ο χρόνος)!

Αντε καλο μας ταξιδι και καλα να περασουμε!

Σματς σμουτς!

Να περάσετε τέλεια Αφροδιτάκι αλλά μήπως να κάνεις κι εσύ μια αποτοξίνωση από το λαπι-τόπι?

Καλημέρα σας ειπα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εξαφανίστηκα λίγο, είχαμε περιπέτειες... έπαθε ο άντρας μου έμφραγμα, δυστυχώς δεν καταφέρανε να ανοίξουν την αρτηρία και τώρα είναι με μία αρτηρία φραγμένη (τη δεξιά στεφανιαία). Κάπνιζε, έτρωγε κάθε μέρα το τελευταίο διάστημα έξω βλακείες και είναι πολύ πολύ αγχώδης... τα γνωστά... Σήμερα θα βγει.

Σε λίγο θα πάω να πάρω ελέγχους των παιδιών και αν προλάβω θα πάω απ' το νοσοκομείο, αλλιώς θα τον φέρει ο πατέρας μου.

Θα προσπαθήσω να μπω αργότερα.

Φιλάκια και να προσέχετε την υγεία σας!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Εξαφανίστηκα λίγο, είχαμε περιπέτειες... έπαθε ο άντρας μου έμφραγμα, δυστυχώς δεν καταφέρανε να ανοίξουν την αρτηρία και τώρα είναι με μία αρτηρία φραγμένη (τη δεξιά στεφανιαία). Κάπνιζε, έτρωγε κάθε μέρα το τελευταίο διάστημα έξω βλακείες και είναι πολύ πολύ αγχώδης... τα γνωστά... Σήμερα θα βγει.

Σε λίγο θα πάω να πάρω ελέγχους των παιδιών και αν προλάβω θα πάω απ' το νοσοκομείο, αλλιώς θα τον φέρει ο πατέρας μου.

Θα προσπαθήσω να μπω αργότερα.

Φιλάκια και να προσέχετε την υγεία σας!

sofuka μου περαστικά σας. Τί να πάω ρε παιδί μου, τώρα που είναι φραγμένη τί γίνεται?

IxBZp3.png

βρε Σοφάκι! τι ειναι αυτό πάλι χριστουγεννιάτικα? ελπίζω να πάνε όλα καλά, και να γίνει καλά ο άνθρωπος. Και πέστου από δω και πέρα μόνο κολοκυθάκια βραστά! Σίγουρα η διατροφή θα βοηθήσει την φραγμένη αρτηρία.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα

Περαστικα Σοφακι!!

Αφρο καλο ταξιδι κ καλη ξεκουραση! (οσο γινεται βεβαια)

Μαρινακι σουπερ τα νεα της μπου μπους ! ΑΝτε περιμενουμε κ τα ευχαριστα απο την Ευη τωρα!

Καλημέρα!

Σοφούκα (((()))). Αν χρειαστείς τίποτα με γιατρούς και νοσοκομεία να μου πεις... ο άντρας μου ξέρει πολλούς σε αυτόν τον τομέα... Περαστικά εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Άφρο μου καλές παποπές!!!!!!! Να περάσετε τέλεια! Πολύ με συγκίνησες που είπες ότι ξύπνησες από τις 5... Σε λίγο καιρό που θα καταλαβαίνει η Δανάη και θα ξυπνάει από τις 5 πριν τις διακοπές σας, να μην απορείς! Καλό ταξίδι σας!

Μαρινάκι είδες η κορούλα σου? Τώρα για το σφιχτοκόλικο δεν σχολιάζω...

Ντ εσ, εμείς όπου αλλού εκτός από το κρεβάτι, και πριν τα παιδιά δεν το προτιμούσαμε... Τόσα χαλιά έχουμε εξάλλου:wink:;-):wink:

Ντουντούκι σε σκεφτόμουν ότι χάθηκες αλλά τσουπ ξανάρθες... Θα πάτε χωριό?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...