Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα! Δεν σας μιλάω, διαβάζω μανιωδώς το no cry sleep solution

ερωτηαη:αυτο το βιβλιο αναφερεται κυριως σε παιδια που θηλαζουν??

ειναι μια φιλη που δε θηλαζει αλλα κοιμιζει τη μικρη στο διπλο κρεβατι μαζι τους και θελει να το κοψει σιγα σιγα....(1,5 ετους η μικρη).ακομα και αν τη βαλει στο κρεβατι της αφου κοιμηθει θα ξυπνησει και θα παει μαζι τους γυρω στις 05,00 το πρωι.

λετε να τη βοηθησει αυτο το βιβλιο ή οχι?αν οχι εχετε καποιο αλλο να προτεινετε??

ντέπον :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: το καταλαβα που παει ο τονος αλλα ταιριαζει πιο πολυ στο ε -τα βρωμομπισκοτα ειτε τα ψηνεις λιγο κ γινονται νιανια ειτε περισσοτερο και γινονται τραγανα, για ολα τα γουστα οπως βλεπεις!

:D:D:D:D:D:D:D:D

Κι εγώ συμφωνώ με την "χορεψέ τους" αρκεί ο καβγας να μην περικλύει εκσφεντόνιση τασακίων, μπινελικίων και ουρλιαχτών. ;)

συμφωνω!!!;)

Λοιπόν έκανα μπάνιο τον υιο του έβαλα καθαρά ρουχαλάκια, μετά έκανα και εγώ, και έβαλα ανθρώπινα ρούχα και πάω να τσεκάρω την λίστα των ντελιβερυ....

Καλά για μελομακάρονα δεν το συζητώ....

καλυτερα ετσι.........;):D;):D

Σήμερα και ο Γιώργος ακούμπησε στην κοιλιά μου και της είπε

"σ'αγαπώ, θα βγεις να σε πάρω αγκαλιά?"

αχου τον!!!!!!τι τελειος!!!!

λοιπον πηρα τραχανα για τη μικρη γλυκο με γαλα προβειο και χοντροαλεσμενο σιταρι χωρις αλατι, καλο να ειναι λετε???

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας.

Σήμερα μόνο να σας διαβάσω πρόλαβα.

Φελίνι κράτα γερά, εδώ με ένα και πελαγώνουμε :rolleyes:

Εβάκι καλά αποτελέσματα :)

Νταφ..... καλό κυνήγι :lol:

ds ο τραχανάς μια χαρά φαίνεται... καλή σας όρεξη. :-P

Εμένα ξαφνικά έχουν αρχίσει να μου την πέφτουν από όλες τις μεριές για το θηλασμό!!!!! Πότε θα σταματήσω? Να αρχίσω να αραιώνω σιγά - σιγά!!!!! Μετά τους 6 μήνες δεν έχει την ίδια αξία! Το παιδί πρέπει να ξεκολλήσει από πάνω σου!!!! Το έχεις κολλήσει μύκητες - κόψτο (τί θέλω και μιλάω τρομάρα μου) και άλλα πολλά!!! Και όλα αυτά μέσα σε 2-3 μέρες!!!! Τί σκετά το δικό τους βυζί ρουφάνε :mad: Θα πω καμιά κουβέντα και θα γίνοτμε κώ%^$#$%^ς :twisted: Το καλό είναι ότι ο άντρας μου έχει τις ίδιες ιδέες με εμένα :-)

IxBZp3.png

Καλημπέρα μικρές μου επιδοξες μελομακαρονούδες!!!

Καταρχήν να ευχαριστήσω το γλυκό Κατερινάτσι μου που με νοιάστηκε τόσο και μου εβαλε τη συνταγή! Καλη ιδέα κατερινάτσι θα το δοκιμάσω μάλλον!

Τατι κι εγώ ντιλιβερι σημερα μετα απο χροοοονια....ο συζυξ δεν καταδεχτηκε και εφτιαξε τραχανα(!!!)

Σημερα πηγα το τουτου για λαδια, πηγα σε τραπεζες, πηγα ΟΑΕΔ πηγα για ψωνια , γυρισα πτωμα και ο αντρας μου με την μικρη κοιμηθηκαν 4 ωρες. Ναι τελικα ολο λεω ρεκορ αλλα 4 ωρες? 4 ωρες??? Αλοιμονο μου ποτε θα κοιμηθει τωρα μπυυ χουχουχου...εγω αντι να κοιμηθω σιδερωνα γκρρρ

Και τελευταιο αλλα σημαντικο. Η μανα μου φτιαχνει τα ΤΕΛΕΙΑ (για μενα) μελαομακαρονα. Για το μαλακο -τραγανο το ρυθμιζεις αναλογα ποση ωρα θα μεινουν στο σιροπι, αλλα η γευση τους ειναιιιιιι οοοονειρο, δεν σε ληγωνουν...το κατι αλλο.

Μοσχοβολανε πορτοκαλακι....

Αυριο αν εχετε υπομονη θα σας την γραψω την συνταγη ( η οποια ειναι απο ενα φοβερο ρετρο βιβλιο μαγειρικης εντελως 60'ς που εχει φυλαγμενο...

Ειναι ευκολα και η μανα μου δεν τα πολυ χτυπαει(ισως και με το χερι λιγο τα ανακατευει?)

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

ειναι μια φιλη που δε θηλαζει αλλα κοιμιζει τη μικρη στο διπλο κρεβατι μαζι τους και θελει να το κοψει σιγα σιγα....(1,5 ετους η μικρη).ακομα και αν τη βαλει στο κρεβατι της αφου κοιμηθει θα ξυπνησει και θα παει μαζι τους γυρω στις 05,00 το πρωι.

λετε να τη βοηθησει αυτο το βιβλιο ή οχι?αν οχι εχετε καποιο αλλο να προτεινετε??

δεν είναι μόνο για παιδιά που θηλάζουν, είναι για παιδιά που οι γονείς τους δεν θέλουν να τα αφήνουν να κλαίνε μέχρι να τα παρει ο ύπνος, και για μωρά που ξυπνάνε πολλές φορές τη νύχτα. Γενικά έχει πολλές χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τον ύπνο. Δεν είμαι σίγουρη αν ταιριάζει στη φίλη σου, έχω διαβάσει ούτε το μισό. Θα σου πω όταν το τελειώσω
λοιπον πηρα τραχανα για τη μικρη γλυκο με γαλα προβειο και χοντροαλεσμενο σιταρι χωρις αλατι, καλο να ειναι λετε???

σούπερ!

ds ο τραχανάς μια χαρά φαίνεται... καλή σας όρεξη. :-P

Εμένα ξαφνικά έχουν αρχίσει να μου την πέφτουν από όλες τις μεριές για το θηλασμό!!!!! Πότε θα σταματήσω? Να αρχίσω να αραιώνω σιγά - σιγά!!!!! Μετά τους 6 μήνες δεν έχει την ίδια αξία! Το παιδί πρέπει να ξεκολλήσει από πάνω σου!!!! Το έχεις κολλήσει μύκητες - κόψτο (τί θέλω και μιλάω τρομάρα μου) και άλλα πολλά!!! Και όλα αυτά μέσα σε 2-3 μέρες!!!! Τί σκετά το δικό τους βυζί ρουφάνε :mad: Θα πω καμιά κουβέντα και θα γίνοτμε κώ%^$#$%^ς :twisted: Το καλό είναι ότι ο άντρας μου έχει τις ίδιες ιδέες με εμένα :-)

:D

λοιπον και εμενα εχουν αρχισει να μου λενε για το θηλασμο καποιοι που δε με ξερουν καλα και που δεν ξερουν και για το θηλασμο φυσικα....και τους eστειλα με mail το

"Why Nurse Toddlers

by Katherine Dettwyler, PhD

Department of Anthropology,

Texas A and M University";);););)

οι πολυ κοντινοι μου ακομα και αν εχουν αντιθετη αποψη δεν την εκφραζουν γιατι ξερουν πως θα τους παρει και θα τους σηκωσει....;);););)

Τατι κι εγώ ντιλιβερι σημερα μετα απο χροοοονια....ο συζυξ δεν καταδεχτηκε και εφτιαξε τραχανα(!!!)

Και τελευταιο αλλα σημαντικο. Η μανα μου φτιαχνει τα ΤΕΛΕΙΑ (για μενα) μελαομακαρονα. Για το μαλακο -τραγανο το ρυθμιζεις αναλογα ποση ωρα θα μεινουν στο σιροπι, αλλα η γευση τους ειναιιιιιι οοοονειρο, δεν σε ληγωνουν...το κατι αλλο.

Μοσχοβολανε πορτοκαλακι....

Αυριο αν εχετε υπομονη θα σας την γραψω την συνταγη ( η οποια ειναι απο ενα φοβερο ρετρο βιβλιο μαγειρικης εντελως 60'ς που εχει φυλαγμενο...

Ειναι ευκολα και η μανα μου δεν τα πολυ χτυπαει(ισως και με το χερι λιγο τα ανακατευει?)

αληθεια???απιστευτο μου φενεται αντρας να αντιδρα ετσι και να τρωει και τραχανα, που τον εφτιαξε και μονος:shock::shock::shock::shock::shock::shock:.....εμενα θα μου τον πεταγε στη μουρη.....:tongue::tongue:

οσο για τη συνταγη βαλτη να εχουμε και καμια εναλλακτικη;););)μονο μην τη δει η ΡΕΝΕ...;)(υπομονη ΡΕΝΕ)

δεν είναι μόνο για παιδιά που θηλάζουν, είναι για παιδιά που οι γονείς τους δεν θέλουν να τα αφήνουν να κλαίνε μέχρι να τα παρει ο ύπνος, και για μωρά που ξυπνάνε πολλές φορές τη νύχτα. Γενικά έχει πολλές χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τον ύπνο. Δεν είμαι σίγουρη αν ταιριάζει στη φίλη σου, έχω διαβάσει ούτε το μισό. Θα σου πω όταν το τελειώσω

σούπερ!

ΟΚ περιμενω....;)

στο μεταξυ αν καποια αλλη ξερει καποιο βιβλιο για αυτο που ειπα πιο πανω θα χαρω να με κατατοπισει ωστε να κατατοπισω και εγω μετα τη φιλη μου....;););)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κορίτσια!

Τελικά νέα σήμερα δεν έχω...

Πήγα στο γιατρό και μετά από 10 λεπτά που περίμενα μας ενημέρωσε ότι τον καλέσανε στο νοσοκομείο για τοκετό.

Οπότε, έφυγε επειγόντως.

Ανανεώσαμε το ραντεβού για την Δευτέρα.

Ωστόσο πρίν από λίγα λεπτά έμαθα τα πιο όμορφα νέα!

Η μελλοντική μας νονά είναι έγκυος!

Οι κοπέλες που είχανε έρθει στο πατρικό μου μπορεί να τη θυμάστε... και σε εκείνη τη συνάντηση ήταν έγκυος και δεν το ήξερε!

Πραγματικά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη χαρά πήρα.

Προσπαθούσε από το 2006 και είχε απογοητευτεί!

899667.png226174.png

Γυρίσαμε οικογενειακώς!!!:P

Εμείς από το γιατρό με διάθεση σούπερ και η μπέμπα βρήκε επιτέλους το δρόμο της! Πριν μου κάνει υπέρηχο ο γιατρός πιάνοντας την κοιλιά μου λέει, ωχ ακόμα ισχυακό είναι! Μαύρη απελπισία η δικιά σου και με το που βάζει τον υπέροχο στην κοιλιά αλλά προς τα κάτω μου λέει γράψε λάθος γύρισε και είναι στη σωστή θέση απλά είναι σφιχτοκώλικο! Άκου τι μου είπε! Τραβήξαμε και μια 2η σύγχιση γιατί έβγαζε στην αρχή μικρή την κοιλίτσα του μετά το ξαναμέτρησε από την αρχή αφού κουνήθηκε λίγο πρώτα και μας το έβγαλε μια χαρά 2.450! Πολύ χάρηκα!

Ευάκι άντε να μάθουμε και τα δικά σου ευχάριστα ότι η μπουμπού άρχισε την προσπάθεια για την ηρωική έξοδο! Τα καλύτερα και για την εγκυμοσύνη της κουμπάρας σου κοριτσάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα σας κορίτσια!

Πήγα στο γιατρό και μετά από 10 λεπτά που περίμενα μας ενημέρωσε ότι τον καλέσανε στο νοσοκομείο για τοκετό.

Οπότε, έφυγε επειγόντως.

Οι κοπέλες που είχανε έρθει στο πατρικό μου μπορεί να τη θυμάστε... και σε εκείνη τη συνάντηση ήταν έγκυος και δεν το ήξερε!

Δεν πειράζει θα κάνεις λίγες μερούλες ακόμα υπομονή για να επιβεβαιώσεις ότι όλα είναι και θα πάνε καλά ;)

Όσο για τη φίλη σου τις καλύτερες μου ευχές γιατί ξέρω πολύ καλά πως είναι να θέλεις τόσο ένα παιδί και να μην έρχεται. Να έχει μία όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. :D

IxBZp3.png

Πάλι τους κοίμησα όλους....εγώ γιατί δεν κοιμαμαι?μου λέτε?:confused:

Βέβαια όλοι τους ψιλοαρρωστούληδες είναι.:-(

Η Σοφία έχει πάρει φόρα και όπου βρει πιάσιμο σηκώνεται. Κώλο δεν βάζει κάτω όλη μέρα:cool: Προσπαθεί να κάνει και βηματάκια αλλά ακόμα είναι ολίγον σαν μεθυσμένη:lol:

Δεν είναι μόνο για θηλαζουσες αλλά είναι απολύτως φιλικό προς το θηλασμό, σε αντίθεση με τις cry-it-out μεθόδους.

Υπάρχει και το "the no-cry sleep solution for toddlers and preschoolers" , της ιδίας, που μάλλον ταιριάζει καλύτερα στην ηλικία που λες.

Εμένα με βοήθησε αρκετά να καταλάβω τι τρέχει και τι πρέπει να κάνω με τον ύπνο του Κωστή.

Πάντως και τα δυο είναι βιβλία που διαβάζονται εύκολα, ευχάριστα και έχουν κάτι να σου πουν.

"Το παιδί έχει αλεργίες και ο παιδίατρος σύστησε να συνεχίσουμε το θηλασμό, όσο περισσότερο μπορούμε!!!"

Τι μπορούν να απαντήσουν σ'αυτό? και δεν είναι καν ψέμα στην περίπτωσή σας...

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Το νο κραι σλιπ σολουσιον (!!!!!!!) είναι και για παιδιά που δεν θηλάζουν... Οπότε θα την βοηθήσει τη φίλη σου, και είναι και γι αυτούς που δεν θέλουν να συνεχίσουν το κο σλιπινγκ... Πάντως εμείς κόψαμε το βραδινό ύπνο μαζί μετά τα 1,5... Με συζήτηση και χωρίς κανένα πρόβλημα... Βέβαια κατά τις 7 ή 8 τον παίρνουμε στο κρεβάτι γιατί είναι πολύ ωραίο!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

εμείς με το κοψιμο του κοινου υπνου δεν παμε καλα...τελευταια στο πρωτο ξυπνημα(κατα τις 2) απαιτει "χερακι" δηλ να κοιμηθει πανω στο χερι μου. Και καλα αυτο δεν με πειράζει ομως αν παω να κανω οτι φευγω το καταλαβαινει αμεσως και ξυπναει...και αυτο μπορει να γινεται επι 1 ωρα... με τρελα κλαματα... και μουρμουραει μαμουλα εζώ, μαμουλα εζω....δεν μπορει να ησυχασει εχει εννοια να μην φυγω εγώ.

Νομιζω οτι οταν ξυπναει και βλεπει οτι δεν ειναι στο κρεβατι μαζι μου φοβαται...ισως ειδε και καποιο ονειρο... τι να κανω να επιμεινω να κοιμαται εκει??? κι αυτη στεναχωριεται κι εγώ νευριάζω που δεν με αφηνει να παω επιτελους για υπνο...μια ενταση χωρις λογο...

Ισως δεν ειναι ετοιμη, αλλα πάλι και ποτε θα ειναι? Τεσπα θα δοκιμασω μερικες μερες ακομα μπας και το χωνεψει....σκεφτηκα και αλλη λυση να την κοιμιζω εκει και τα μεσημερια, να βλεπει τον χωρο με φως? (κοιμομαστε στον καναπε στο σαλονι)

Παντως το πρωι κατα τις 7 την παίρνω κι εγώ (βασικα μονη της ερχεται την φωναζω εγω) και κοιμόμαστε μεχρι τις 9-10...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνούλα να της εξηγήσεις ότι μεγάλωσε και δεν χωράτε στο κρεβάτι και ότι θα έρθει το πρωί και ότι πρέπει και η μαμά να πάει να κοιμηθεί... Και ότι αν χρειαστεί κάτι θα σε φωνάξει και θα είσαι δίπλα της. Αν δεις ότι κλαίει και επιμένει μην επιμείνεις εσύ...

Εγώ αυτό που κατάλαβα με τον Αλέκο είναι ότι ησύχασε στον ύπνο του όταν ένιωσε ασφάλεια. Και του έδωσα εγώ την ασφάλεια που ζήταγε όταν έδιωξα όλα τα πρέπει...

Και στο κάτω κάτω τι πιο ωραίο από το να κοιμάσαι με το παιδί σου? Εμείς τώρα το πρωί είμαστε και οι 4! Είμαι λίγο σίγμα εγώ και πονάει το σώμα μου αλλά και τι έγινε? Η απόλαυση δεν περιγράφεται!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλησπέρα σας κορίτσια!

Οπότε, έφυγε επειγόντως.

αντε evi μου με το καλο να δουμε τι θα γινει ,μακαρι να εινια ολα τελεια!!!!!:D

καλη συνεχεια στη μελλοντικη σας νονα!!!!;):D

Εμείς από το γιατρό με διάθεση σούπερ και η μπέμπα βρήκε επιτέλους το δρόμο της! Πριν μου κάνει υπέρηχο ο γιατρός πιάνοντας την κοιλιά μου λέει, ωχ ακόμα ισχυακό είναι! Μαύρη απελπισία η δικιά σου και με το που βάζει τον υπέροχο στην κοιλιά αλλά προς τα κάτω μου λέει γράψε λάθος γύρισε και είναι στη σωστή θέση απλά είναι σφιχτοκώλικο! Άκου τι μου είπε! Τραβήξαμε και μια 2η σύγχιση γιατί έβγαζε στην αρχή μικρή την κοιλίτσα του μετά το ξαναμέτρησε από την αρχή αφού κουνήθηκε λίγο πρώτα και μας το έβγαλε μια χαρά 2.450! Πολύ χάρηκα!

μπραβο σας αντε με το καλο!!!!!!:D:D

Η Σοφία έχει πάρει φόρα και όπου βρει πιάσιμο σηκώνεται. Κώλο δεν βάζει κάτω όλη μέρα:cool: Προσπαθεί να κάνει και βηματάκια αλλά ακόμα είναι ολίγον σαν μεθυσμένη:lol:

μην την ποτιζεις και εσυ......;););)καντε λιγο κρατει στα αλκοολουχα να στρωσει το παιδι....:tongue::tongue::tongue:LOL

Δεν είναι μόνο για θηλαζουσες αλλά είναι απολύτως φιλικό προς το θηλασμό, σε αντίθεση με τις cry-it-out μεθόδους.

Υπάρχει και το "the no-cry sleep solution for toddlers and preschoolers" , της ιδίας, που μάλλον ταιριάζει καλύτερα στην ηλικία που λες.

Εμένα με βοήθησε αρκετά να καταλάβω τι τρέχει και τι πρέπει να κάνω με τον ύπνο του Κωστή.

Πάντως και τα δυο είναι βιβλία που διαβάζονται εύκολα, ευχάριστα και έχουν κάτι να σου πουν.

Το νο κραι σλιπ σολουσιον (!!!!!!!) είναι και για παιδιά που δεν θηλάζουν... Οπότε θα την βοηθήσει τη φίλη σου, και είναι και γι αυτούς που δεν θέλουν να συνεχίσουν το κο σλιπινγκ... Πάντως εμείς κόψαμε το βραδινό ύπνο μαζί μετά τα 1,5... Με συζήτηση και χωρίς κανένα πρόβλημα... Βέβαια κατά τις 7 ή 8 τον παίρνουμε στο κρεβάτι γιατί είναι πολύ ωραίο!!!!

thx κοριτσια!!!! θα της πω να το παρει να το ξεφυλλησει μπας και τα καταφερουν και εκεινοι....:rolleyes:

να ρωτησω κατι (αδιακριτο:rolleyes::rolleyes:)εγω δεν την εβαλα ποτε στο κρεβατι μας κατα τη διαρκεια της νυχτας(καλο ή κακο δεν ξερω:rolleyes:) και δεν ξερω, αλλα πως την παλευετε με το ετερον ημιση εσεις που κοιμαστε ολοι μαζι???εμεις ακομα και ετσι εχουμε προβληματα ακομα στο s__ δεν μπορω να φανταστω πως θα ηταν τα πραγματα αν ειχαμε και τη μικρη στο κρεβατι.......:rolleyes:

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...