Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Από το πρωι ...

εκαψα το φαγητο και το ξαναεκαψα...

παραβρασα και διαλυσα κατι ρεβυθια...

καθως αλλαζα τον μικρο κατουρηθηκε και τα τσισα πηγαν όλα στο προσωπο του πανω...

Αλλά δεν πτοουμαι...

Αφροδιτη καλα να περασετε!

Νταφ, συγγνώμη χτες μπουσούλησε, σήμερα σηκώθηκε ε, άυριο θα περαπτήησει το παιδί...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στοινγκκκκκκκκκκκκκ.....

αυτό ήταν το ηθικό μου που γκρεμοτσακίστηκε από τις σκάλες....

Άουουουουουτς! Τι καινούργιο έπαθες πολυαγαπημένη μου; Ο κρετίνικος νόμος του μέρφυ φταίει για όλα!!! Παρήγγειλε απ'εξω άσε και τα δύο στον μικ και μπες να κάνεις ένα ζεστό μπανάκι να χαλαρώσεις λίγο...

Καλημερααα

Χαμος γινεται κ σημερα στην δουλεια πολυ αγχος ...

Καλα τι προκομενες εισαστε ολες! Μονο εγω δεν εφτιαξα ακομα μελομακαρονα ! Ακομα κ η συμπεθερα μου εφτιαξε κ η Μυρτω επισης!

Παλι καλα που υπαρχει κ το Μαρινακι κ εχω παρεα !

Μην στεναχωριεσαι Τατι για το καμενο φαγητο κ εγω στην αρχη με τον Μητσο νεογεννητο ολα χαλια τα εκανα! Εχει κ το θετικο η υποθεση ειχα χασε αρκετα κιλα ( ασχετο τωρα που τα ξαναπηρα αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια κ ερχονται κ γιορτες οιμεεε )

Διαφημίσεις

τατι μην πτοεισαι ,δεν ειμαστε οι σουπερ γυναικες που τα προλαβαινουν ΟΛΑ

εγω με ενα και τα εκανα αυτα και ακομα χειροτερες καταστροφες !

πριν λιγο μιλουσα με εναν φιλο μου που εχει τριδυμα !μου λεει δεν μπορεις να φανταστεις τι γινεται στο σπιτι ...και ουτε θελω να φανταστωωω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Τζενάκι κράτα καλά γιατί μας πήραν φαλάγγι! Άκου εκεί να μείνουν τα ζαχαροπλαστεία χωρίς δουλειά!

Τατιάνα, σύνελθε κι εσύ κοπελιά, βρες τον παλιό καλό εαυτό σου παρήγγειλε απ' έξω και σε παρακαλώ μην κάνεις μελομακάρονα κι εσύ, λεχώνα πράμα γιατί μετά δεν τη γλιτώνουμε! 'Άκου εκεί έχει 2 μέρες σπίτι και θέλει να κάνει 2 φαγητά και να μην καούν κιόλας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λοιπόν έκανα μπάνιο τον υιο του έβαλα καθαρά ρουχαλάκια, μετά έκανα και εγώ, και έβαλα ανθρώπινα ρούχα και πάω να τσεκάρω την λίστα των ντελιβερυ....

Καλά για μελομακάρονα δεν το συζητώ....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τζενάκι κράτα καλά γιατί μας πήραν φαλάγγι! Άκου εκεί να μείνουν τα ζαχαροπλαστεία χωρίς δουλειά!

Βρήκες άνθρωπο για να νοιώσεις αλληλεγγύη:tongue: Μην την ακούς τι λέει... μαγειρεύει πολύ καλά και είναι υπερπροκομένη!

Εγώ είμαι ο άνθρωπός σου αλλά δεν το χεις καταλάβει! Μην ξεχνάς που πήγανε τα μελομακάρονα μου!!!

Η Εύη ακόμα δεν γύρισε απ'το γιατρό να μας πει κανα νέο;;;

Λοιπόν έκανα μπάνιο τον υιο του έβαλα καθαρά ρουχαλάκια, μετά έκανα και εγώ, και έβαλα ανθρώπινα ρούχα και πάω να τσεκάρω την λίστα των ντελιβερυ....

Και πολύ καλά κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Αστα αυτα Λεγκωπολυ μεταλαχτηκες κ εσυ! Ακους εκει μελομακαρονα! Δεν εχει σημασια το αποτελεσμα η πραξη μετραει! Ααα να σου πω μηπως τα εβαλες πολυ κοντα το ενα με το αλλο?

Αχχχ δεν εχω καθολου ορεξη σημερααα

Τατι τι λεει ο μικρος ειναι ησυχουλης?

Λοιπόν παιδιά πρέπει να κάνουμε μια σπιριτουαλ ιντερνετική μαζωξη και να στείλουμε θετικά vibes òlες μαζί πρς το Ευάκι να αποφασίσει η ζουμπουρλού να βγει στην ώρα της...

Τζενάκο, σε σχέση με την Άννα φαίενται πιο ήσυχος αλλά και πάλι είναι πολύ νωρίς ακόμα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Καλα τι προκομενες εισαστε ολες! Μονο εγω δεν εφτιαξα ακομα μελομακαρονα ! Ακομα κ η συμπεθερα μου εφτιαξε κ η Μυρτω επισης!

Παλι καλα που υπαρχει κ το Μαρινακι κ εχω παρεα !

βάλτε κι εμένα στο team. Έχω πάρει τα υλικά, αλλά ακόμη τίιιιιποταααα.....

Τατιάνα, έτσι μάλιστα! τι ρεβύθια και χαζαμάρες... πάρε ντιλίβερι κοπελιά να τελειώνετε...

Νταφάκι καλά μπουσουλοπερπατήματα στην Ερατώ!!!

Αστα αυτα Λεγκωπολυ μεταλαχτηκες κ εσυ! Ακους εκει μελομακαρονα! Δεν εχει σημασια το αποτελεσμα η πραξη μετραει! Ααα να σου πω μηπως τα εβαλες πολυ κοντα το ενα με το αλλο?

Παιδί μου μιλάμε για την απόλυτη πανολεθρία!!!!!!!!!! Δεν ξέρω αν η συνταγή δεν ήταν σωστή ή αν εγώ έκανα λάθος και βγήκαν τόσο μάπα... και βεβαίως ξέχασα εντελώς την ύπαρξη του μπέικιν και τα έπλασα στο μέγεθος που βγαίνουν κανονικά και τα έβαλα και δίπλα δίπλα... όπως καταλαβαίνεις την επόμενη στιγμή που κοίταξα στον φούρνο είδα ένα γιγάντιο μελομακάρονα να κοιτάξει απειλητικά και να μεγαλώνει επικίνδυνα... σκιάχτηκα η γυναίκα, έβαλα τις φωνές "γιώργο μας την πέφτουνε". Ευτυχώς με κατάλληλους χειρισμούς το γιγάντιο μελό κατέλληξε ανέμακτα στον σκουπιδοντενεκέ κι ο γιωργάκης πήγε και μου αγόρασε ένα κουτί κουραμπιέδες για να πνίξω τον πόνο και την απόγνωσή μου!:tongue:

Λοιπόν παιδιά πρέπει να κάνουμε μια σπιριτουαλ ιντερνετική μαζωξη και να στείλουμε θετικά vibes òlες μαζί πρς το Ευάκι να αποφασίσει η ζουμπουρλού να βγει στην ώρα της...

:):):):) όλα τα θετικά τσι και θετικές σκέψεις και πολύ αγάπη!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...