Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ελένη1(3) καλως μας ήρθες!:D

Αλήθεια, μου ήρθε μια απορία. Όσες θηλάζετε δεύτερο μωρό, βλέπετε διαφορά στην ώρα που θηλάζουν τα μωρά; Είχα ακούσει κάπου ότι τα δεύτερα μωρά συνήθως δεν κάνουν μαραθώνιους θηλασμούς, γιατί το στήθος είναι πιο "έτοιμο" και αυξάνει πολύ εύκολα την παραγωγή όταν χρειάζεται, κάτι τέτοιο. Ισχύει;

Δεν ξέρω αλλα η αληθεια είναι πως ο Κωστής καθότανε στο στήθος με τις ώωωωρες, ενω η Σοφία σπανίως το κάνει αυτό από νεογέννητη:rolleyes:

Όσο για το θηλασμό των 2ων παιδιών, εγώ νόμιζα ότι είναι πιο σύντομοι οι θηλασμοί γιατί απλά δεν έχεις το περιθώριο χρόνου για τους μαραθώνιους... Θηλάζεις και με το πρώτο σημάδι κορεσμού ΟΡΘΙΟΙ!!! Αλλά ωραία ακούγεται και η "επιστημονική" εξήγηση...

Πόση ώρα μπορείς να αντέξεις να θηλάζεις ένα παιδί, με το άλλο σκαρφαλωμένο επάνω σου και να γκρινιάζει?Ε?;)

ρε κοριτσια πηραμε κατι κουλουρακια απο το βενετη νηστισιμα και ηταν θεικα με πιτουρο βρωμης και σοκολατα, και δε λενε τιποτα πανω μπας και βρω καμια αντιστοιχη συνταγη να τα κανω σπιτικα....να τους ρωτησω αμα ξαναπαω ή θα φαω βρισιμο??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν θα ξέρουν. Δεν τα φτιάχνουν εκεί αλλά σε εργαστήριο αλλού και τα μοιράζουν στα πρατήρια;)

Τώρα για τους καυγάδες που λέτε, εγώ νομίζω καλό είναι τα παιδιά να βλέπουν ότι και οι γονείς είναι άνθρωποι που και αγαπιούνται και μαλώνουν και θυμώνουν και τα βρίσκουν, και, και... Αρκεί να μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις, έτσι; Η ένταση ούτως ή άλλως δεν κρύβεται, όσο κι αν νομίζουμε ότι τα καταφέρνουμε τα παιδιά ξέρουν, οπότε γιατί να έχουν το φόβο ότι έχει συμβεί κάτι τραγικό και όλοι κάνουν τους κινέζους; Γιατί να μην ξέρουν ότι οκ, ο μπαμπάς θύμωσε με τη μαμά ή το αντίστροφο, όπως καμιά φορά θυμώνει και με 'μενα, ή εγώ μαζί του, κι αυτό είναι εντάξει γιατί ο θυμός περνάει; Εγώ προσωπικά νομίζω ότι αυτό είναι ουσιαστικό μάθημα ζωής για ένα παιδί και θα το βοηθήσει πραγματικά να διαχειρίζεται και το δικό του θυμό. Και το βρίσκω πιο σημαντικό από το να προσπαθώ να φαίνονται όλα ιδανικά...

Αυτή η προσέγγιση μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα...Μιλώντας πάντα για 'νορμαλ' καταστάσεις.

8 ώρες ύπνου κυρίες μου χτες βράδύ και η μούρη έγινε φράπα! Τέλεια!

κοιμήσου τώρα που μπορείς, γιατί μετά....:?

Τζόιν δε κλαμπ κι εσύ για το "2ο παιδί γεννιέται, 1ο παραμένει στο σταθμό"! Μαζεύω συμμετοχές γιατί νόμιζα ότι είμαι η μονη στο φόρουμ σίγουρα, αλλά και στον κοσμο γενικότερα!

Εννοείται!!!!

Όταν γέννησα ο Κωστής δεν είχε ξεκινήσει ακόμα σταθμό και ήταν λίγο :? η κατάσταση στο σπίτι. Είχα βέβαια πολλή βοήθεια από παπουδογιαγιάδες αλλά και με αυτό φρικάρει ο άνθρωπος. Δύσκολο να έχεις συνέχεια κάποιον στο σπίτι ακόμα και αν τον χρειάζεσαι.....ακόμα και αν δεν έχεις και ιδιαίτερο πρόβλημα συννενόησης μαζί τους...

2 εναντίον ενος δεν είναι δίκαιο παιχνίδι:wink:;-)

πωπω σεντονάρα!!!!!!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλημερα!!!!!!!

Θα φας βρισιμο:tongue:

Δεν θα ξέρουν. Δεν τα φτιάχνουν εκεί αλλά σε εργαστήριο αλλού και τα μοιράζουν στα πρατήρια;)

yioupi

:tongue::tongue::tongue::tongue:

eliza ομως θα ξερουν συστατικα και βασικα δε θα επρεπε να αναγραφονται?????:rolleyes::rolleyes:

πωπω ηταν απιστευτα σας λεω και ενω σαν ονομα στο ταμπελακι δεν μας γεμισαν το ματι απο γευση...τι να πω....ηταν και μαλακουλια δεν ηταν τραγανα και εμας μας αρεσουν πιο πολυ ετσι super σας λεω....

αλλα και πανακριβα(5 euros μια συσκευσια των 10 και μικρα σχετικα)και ΟΧΙ σπιτικα:rolleyes::rolleyes:

Προχτες ειχαμε για πρωτη φορα μπροστα της μια χαριτωμενη :mad: συζητηση μπροστα τη μικρη κ ξαφνικα η μικρή κανει έναν ηχο για να μας τραβήξει την προσοχή κ οταν γυριζουμε κ την κοιταμε έκανε ένα ψευτικο γέλιο...σαν να ηθελε να μας κανει να σταματησουμε...

ηταν απίστευτη... μου ηρθε να βαλω τα κλαματα..μακαρι να καταφερω να μην ξανατσακωθω μπροστα της..

Τώρα για τους καυγάδες που λέτε, εγώ νομίζω καλό είναι τα παιδιά να βλέπουν ότι και οι γονείς είναι άνθρωποι που και αγαπιούνται και μαλώνουν και θυμώνουν και τα βρίσκουν, και, και... Αρκεί να μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις, έτσι; Η ένταση ούτως ή άλλως δεν κρύβεται, όσο κι αν νομίζουμε ότι τα καταφέρνουμε τα παιδιά ξέρουν, οπότε γιατί να έχουν το φόβο ότι έχει συμβεί κάτι τραγικό και όλοι κάνουν τους κινέζους; Γιατί να μην ξέρουν ότι οκ, ο μπαμπάς θύμωσε με τη μαμά ή το αντίστροφο, όπως καμιά φορά θυμώνει και με 'μενα, ή εγώ μαζί του, κι αυτό είναι εντάξει γιατί ο θυμός περνάει; Εγώ προσωπικά νομίζω ότι αυτό είναι ουσιαστικό μάθημα ζωής για ένα παιδί και θα το βοηθήσει πραγματικά να διαχειρίζεται και το δικό του θυμό. Και το βρίσκω πιο σημαντικό από το να προσπαθώ να φαίνονται όλα ιδανικά...

και εγω αισθανομαι απιστευτες τυψεις οταν διαφωνουμε μπροστα της yioupi....αν και πρεπει να πω πως και ετσι οπως το παρουσιασε η dansem σωστο μου φενεται, δεν ξερω ισως καπου στη μεση να ειναι η πιο σωστη αντιμετωπιση...

παντως για εμας ειναι πολυ δυσκολο να διαφωνουμε και να μην ειναι μπροστα η μικρη (εκτος αν κοιμαται) αφου δεν μας την εχει κρατησει ποτε κανεις οποτε δεν εχει τυχει να ειμαστε ποτε μονοι.

ds ειχες το σουπερ νικνειμ και δεν το εβαλες;;;εγω θα σε λεω ντέπον παει τελειωσε (ναι κ ο τονος στο "ε"!!:tongue:) μηπως περνατε το ιδιο αλμα με της γιουπι κ σας εχει τρελανει;; οχι η γιουπι, η νεφελη!:tongue: αν κανεις τα βρωμομπισκοτα κ αντι για μελι βαλεις λιωμενη σοκολατα;ε;

οπως θες να με λες dafaki μου:-) παντως το original να ξερεις τονιζεται στο "ό" :wink:

τα βρωμομπισκοτα δεν τα εχω κανει ακομα...(ωω ναι μη βαρατε, το ξερω πως πρεπει να εινai super), ειναι μαλακα ή τραγανα???

με τους τσακωμους περασαμε μια μεγαααααααααααλη κρισαρα με τον συζυγο πριν καμποσο καιρο κ εννοειται περασε κ στην ερατω ολο αυτο:( . καλο ειναι να μην τσακωνομαστε μπροστα της, ολα τα νιωθει κ ολα τα βλεπει κ αυτα δεν νομιζω οτι ξεχνιουνται, μαλλον καταγραφονται....:( τελοσπαντων, παει περασε τωρα κ ολα καλα.

:(:(:(

κ εχω κ εγω νεο: Η ΕΡΑΤΩ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχε 2-3 μερες γυριζε με τον πωπο και τα χερια γυρω γυρω....και σημερα πηρε την αποφαση να γυρισει ολο το σπιτι, ναι ναι ολο !!!!!!!!!!την ενδιεφερε πολυ μια κουτα με σιντι, φυσικα τα καλωδια των υπολογιστων, και τα φυτα μας τα οποια προβλεπεται να τρωνε εξωση στο μπαλκονι ,αλλιως κινδυνευουν απο γενικο ξεριζωμα!

(οπως ειπε κ ο παππους της "τωρα στα γεραματα το θυμηθηκες;;;τωρα περπαταμε!!!:lol::lol::lol::lol:)

μπραβο σας μπραβο σας!!!!!!!:D:D:D:D:D

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλησπέρα!

Αλήθεια, μου ήρθε μια απορία. Όσες θηλάζετε δεύτερο μωρό, βλέπετε διαφορά στην ώρα που θηλάζουν τα μωρά; Είχα ακούσει κάπου ότι τα δεύτερα μωρά συνήθως δεν κάνουν μαραθώνιους θηλασμούς, γιατί το στήθος είναι πιο "έτοιμο" και αυξάνει πολύ εύκολα την παραγωγή όταν χρειάζεται, κάτι τέτοιο. Ισχύει;

και σε μας επισης ισχυει. Κει δεν ειναι απο ελλειψη χρονου, ο μικρος δεν θελει αλλο!
Lego, κουράγιο (τα λέω για να τα ακούω...)

για να κλείσει η μέρα ρίξαμε και έναν σούπερ καυγά με τον Μικ και τώρα έχουμε ο καθένας από ένα παιδί και δεν μιλιόμαστε...

Να σου πω, δωστου τον μπεμπη καλυτερα γιατι αμα του δωσεις την αννα, ξερεις πως θα σε φωναζει μετα...

Συγχαρητηρια για το μπουσουλημα της Ερατως! Μπουσουλοπιτα παρακαλω ανευ παρακαλω (ξερεις εσυ). Και ο Αγγελος διανυει αποστασεις μες στο σπιτι αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως το κανει. παντως δεν μπουσουλαει ακομα, μια καθεται μια σηκωνεται στα τεσσερα μια σερνεται κ απο την μιαν ακρη παει στην αλλη!

Α, λεγκ, τα μελομακαρονα που εφαγες τις προαλλες ηταν με την συνταγη της αγλαιας. Ειναι πολυ καλα, αλλα προσωπικα μου τη δινει λιγο που κανει κριτς-κριτς το σιμιγδαλι. (προσωπικα τα θελω λασπη).

α, μαρινα, ουτε εγω αντεχω και με τους δυο στο σπιτι. Αλλα ειμαι κ τυχερη μεχρι στιγμης, η Δαναη φετος δεν αρρωστησε καθολου και στο αγγελο τπυ εφερε 2 φορες μονο ιωσουλα.

θα παω κεντρο σημερις, εχω κ το αμορε εδω! Τελευταια ψωνια κ απο αυριο ΠΑΠΟΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Bonjour!

είμαι μόνη σήμερα με τα 2 τέκνα... Είναι σαν διακοπές! Πάντως για να σας δώσω κουράγιο ο Αλέκος έχει βελτιωθεί πολύ! Επανήλθε το γλυκό παιδάκι και σαν να έφυγε ο διάολος από μέσα του... Θα ξανάρθει το ξέρω, αλλά μέχρι τότε θα το χαρώ! Οπότε κουράγιο Τάτι και όλες οι υπόλοιπες...

Όσο για τους καυγάδες θα συμφωνήσω με τη χορεύτριά μας... Μπροστά τους για να μαθαίνουν ότι μαλώνουμε και αγαπιόμαστε μετά!

Η μπέμπα δείχνει καλύτερα και λέω να τους βγάλω μια βόλτα... θα δοκιμάσω μει ται και περπάτημα ο Αλέκος...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Τα μελομακάρονα είναι "εναλλακτικά" όπως το είπε ο Χαβιέ... Και ενώ έκανε το δύσκολο χθες, τα θέλω σκληρά έξω και μαλακά μέσα (κτλ...) σήμερα έχει φάει τα μισά!!!!!!

Και εμένα δεν μου αρέσει το κρίτσι κρίτσι αλλά πρώτη φορά κάνω μελομακάρονα οπότε καλά είναι...

Άφρο μου!!!!! Καλές διακοπές!!!!!!!! Αλήθεια πότε θα μας βάλουν το δώρο εεε???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

άντε καλά σας μιλάω:P

ώστε μάλλον ισχύει αυτό δηλαδή, ότι τα δεύτερα δεν κάνουν μαραθώνιους. χμμμ μάλλον η φύση έχει προνοήσει γιατί ξέρει ότι δεν μπορείς να πείσεις ένα δίχρονο να κάτσει ήσυχο όσο εσύ θηλάζεις επί μιάμιση ώρα το νεογέννητο:rolleyes:

Μπράβο στην Ερατώ για το μπουσούλημα:D Η Σοφία νομίζω ότι δεν θα μποσουλήσει ποτέ, γιατί με το που την βάζω μπρούμυτα συνήθως γκρινιάζει αμέσως, σπάνια προσπαθεί να κουνηθεί

ώστε μάλλον ισχύει αυτό δηλαδή, ότι τα δεύτερα δεν κάνουν μαραθώνιους. χμμμ μάλλον η φύση έχει προνοήσει γιατί ξέρει ότι δεν μπορείς να πείσεις ένα δίχρονο να κάτσει ήσυχο όσο εσύ θηλάζεις επί μιάμιση ώρα το νεογέννητο:rolleyes:

Επρεπε να το ξερουμε να ξεκιναγαμε απο το δευτερο...:lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ευχαριστουμε πολυ!!!!! κι αλλο νεο σημερα, ΣΗΚΩΘΗΚΕ ολομοναχη!!!!!!!!!λετε αυριο να περπατησει;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

palladin ετσι ακριβως εκανε η ερατω, ουτε μπρουμυτα δεν ηθελε να γυρναει το εκανε 2-3 φορες απο συμφεροντολογικους λογους (να πιασει ενα παιχνιδι κ τετοια)

ντέπον :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: το καταλαβα που παει ο τονος αλλα ταιριαζει πιο πολυ στο ε -τα βρωμομπισκοτα ειτε τα ψηνεις λιγο κ γινονται νιανια ειτε περισσοτερο και γινονται τραγανα, για ολα τα γουστα οπως βλεπεις!

Διαφημίσεις

Καλά πριν ξέχασα να σχολιάσω το φτιάξιμο μελομακάρονων απ'τη Λενιώ... Είσαι μια γνήσια ηρωίδα! Και τι έκανες όταν και τα δύο χέρια ήταν μεσα στη ζύμη για να μελομακάρονα και ο Αλέκος προσπαθούσε να πνίξει την τσουλουφίτσα;:tongue: Εντάξει ξέρω ότι ο Αλέκος δεν κάνει τέτοια αλλά κάτι μου λέει ότι ο θοδωράκης θα είναι με το σφυρί και θα προσπαθεί να καρφώσει το κεφάλι του μπέμπη!:D

Αφρο ζουλεύωωωω... θα περάσετε σουπερ!!! Θέλω κι εγώ εκδρομήηηηη...

Κι εγώ συμφωνώ με την "χορεψέ τους" αρκεί ο καβγας να μην περικλύει εκσφεντόνιση τασακίων, μπινελικίων και ουρλιαχτών. ;)

Παποπές ακούω και ζουλεύωωωω!

Ελένη Νο3 μας κορόιδεψαν! Καλά τα λες, η φύση έπρεπε να είχε προνοήσει και το πρώτο να ήταν Κεντέρης στο θηλασμό, παρόλα αυτά όπως βλέπεις μερικές-μερικές δεν πτοούμαστε με τίποτα...Καλέ μου Άγιο-Βασίλη κάνε να ισχύει και για μας ότι το 2ο θα θηλάζει σε χρόνο dt!

Ελένη Νο1 διαβάζω καλά???Γράφεις είμαι μόνη με τα 2 παιδιά και είναι σαν διακοπές! Μπας και με γελλούν τα μάτια μου?

Η Νο2 πού είναι?Στρώθηκε στη δουλειά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Κι εγώ συμφωνώ με την "χορεψέ τους" αρκεί ο καβγας να μην περικλύει εκσφεντόνιση τασακίων, μπινελικίων και ουρλιαχτών. ;)

Ε, μα τότε αγάπη μου αυτό δεν είναι καυγάς..., οι κουμπάρες που κουτσομπολεύουν είναι!:lol::lol::lol: (Έδωσες και εσύ το παρόν και είπα κι εγώ μη σε έπιασε ο οίστρος για δουλειά!!!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Ε, μα τότε αγάπη μου αυτό δεν είναι καυγάς..., οι κουμπάρες που κουτσομπολεύουν είναι!:lol::lol::lol: (Έδωσες και εσύ το παρόν και είπα κι εγώ μη σε έπιασε ο οίστρος για δουλειά!!!)

:lol::lol:Απππ κοπελιά εγώ έχω όλη τι καλή διάθεση για τασάκια και μπινελίκια αλλά έχω τον βούδα για σύντροφο, τον πολιτισμό μου μέσα, που ούτε έναν καβγα της προκοπής δεν μπορώ να ρίξω:mrgreen:

Δεν θέλω βλακίες δουλεύω σκληρά αλλά μαμιέται το πρόγραμμα και τώρα έχω ανεβάσει ερώτηση σε σάιτ με γραφίστες μπας και με ξεμπλοκάρουν αλλά κάτι μου λέει ότι θα με γράψουν πατόκορφα!

Η Σοφούκα που είναι;;;;; Την έχει κατασπαράξει η ιερά τετρας;;;

καλημέρα!!

τα μελομακαρονα μου εγιναν αναρπαστα ,εφερα στην δουλεια για να τα δοκιμασουν και περιμενω να δω για τυχον παρενεργειες ,κοψιματα,εμετους,δηλητηριαση (σατανικο ??:lol:)

εγω δεν ξερω κατα ποσο οι καυγαδες μπροστα στα παιδια οφελουν

ή τους δημιουργουν ανασφάλειες :?

νταφ θελουμε περπατοπιτα!!!

η στεφανια το α-μπε-μπα-μπλομ

το αντιλαμβανεται ως α- μπέμπα -μπλόμ

δηλ οτι κατι λεμε για μια μπεμπα :lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...