Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα υπεροχες φωτο,ολες απιστευτα συγκινητικες.........τι γλυκα αγγελακια, τι ομορφη η αννα, φοβερες.......!!!!!

κουραγια με τη ζηλια, αααααααχ ολα εμεις τα τραβαμε τα πρωτα παιδιααααα..............:tongue:

ds ειχες το σουπερ νικνειμ και δεν το εβαλες;;;εγω θα σε λεω ντέπον παει τελειωσε (ναι κ ο τονος στο "ε"!!:tongue:) μηπως περνατε το ιδιο αλμα με της γιουπι κ σας εχει τρελανει;; οχι η γιουπι, η νεφελη!:tongue: αν κανεις τα βρωμομπισκοτα κ αντι για μελι βαλεις λιωμενη σοκολατα;ε;

Ελενη περαστικα στην κυρια τσουλουφου!!!φιλακια στα παχουλα χερακια!

Ελένη3 καλως ηρθες κ να τα χαιρεσαι!!

θα τα κανω κ εγω αυτα τα μελομακαρονα, οπως κ δηποτε κ ευτυχως εχει γραψει στο θεμα κ η Χλοη μπας κ αποφυγουμε λιγο τα βλαβερα πραγματα!!:lol: (αληθεια τι κανει η Χλοη;; )

με τους τσακωμους περασαμε μια μεγαααααααααααλη κρισαρα με τον συζυγο πριν καμποσο καιρο κ εννοειται περασε κ στην ερατω ολο αυτο:( . καλο ειναι να μην τσακωνομαστε μπροστα της, ολα τα νιωθει κ ολα τα βλεπει κ αυτα δεν νομιζω οτι ξεχνιουνται, μαλλον καταγραφονται....:( τελοσπαντων, παει περασε τωρα κ ολα καλα.

κ εχω κ εγω νεο: Η ΕΡΑΤΩ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχε 2-3 μερες γυριζε με τον πωπο και τα χερια γυρω γυρω....και σημερα πηρε την αποφαση να γυρισει ολο το σπιτι, ναι ναι ολο !!!!!!!!!!την ενδιεφερε πολυ μια κουτα με σιντι, φυσικα τα καλωδια των υπολογιστων, και τα φυτα μας τα οποια προβλεπεται να τρωνε εξωση στο μπαλκονι ,αλλιως κινδυνευουν απο γενικο ξεριζωμα!

(οπως ειπε κ ο παππους της "τωρα στα γεραματα το θυμηθηκες;;;τωρα περπαταμε!!!:lol::lol::lol::lol:)

Τάτι να πεις του Μικ ότι για ένα 3μηνο τώρα θα λέει μόνο Ναι! Δεν είναι ώρα για καυγάδες...

Νταφίδι ξέχασα να σου πω καλή επιτυχία... Και θα φτιάξεις περπατομακάρονα!!!! Μπράβο στο Ερατούλι!!! Ένας άλλος κόσμος ανοίγεται μπροστά της!

Έφτιαξα τα μελοσπαγγέτι, τα οποία μου πήραν λίγο παραπάνω χρόνο μια και ήμουν με τα 2 παιδιά μόνη... και η τσουλουφο είναι ιδιαίτερα ανήσυχη... Από το σιρόπι και μετά τα έκανα με το 1 χέρι... τώρα έχει κουρνιάσει στην αγκαλιά του μπαμπά της και θα κοιμηθεί εκεί γιατί δεν ησυχάζει πουθενά αλλού.

Λέγκω μου, είσαι κουρασμένη τώρα με την κοιλάρα γι αυτό σου φαίνεται βουνό... όταν θα γεννήσεις θα έχεις πάλι τις παλιές σου δυνάμεις...

Όσο για το θηλασμό των 2ων παιδιών, εγώ νόμιζα ότι είναι πιο σύντομοι οι θηλασμοί γιατί απλά δεν έχεις το περιθώριο χρόνου για τους μαραθώνιους... Θηλάζεις και με το πρώτο σημάδι κορεσμού ΟΡΘΙΟΙ!!! Αλλά ωραία ακούγεται και η "επιστημονική" εξήγηση...

Πάω μπας και δούμε την ταινία.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πω πω χαμός! Γεννητούρια, μπουσουλήματα, μαγειρέματα... τέλεια!

Είδα το μεσημέρι τις φωτό αλλά ήμουνα στο τρέξιμο, δεν προλάβαινα να γράψω τίποτις, έπαθα πάντως την πλάκα μου!

Κατ' αρχήν Felini τα παιδιά σου είναι και τα 2 πανέμορφα [πράγμα εύκολο γιατί είναι όντως ίδια ;)], να τα χαίρεσαι πάντα και να τα δεις όπως ονειρεύσαι...

Κατά δεύτερον, επειδή είμαι στραβόξυλο και ανάποδη είχα ξεχάσει τη γλύκα των πρώτων ημερών με μωρό, είχα συγκρατήσει μόνο τα στραβά. Είδα λοιπόν τις φωτό και με έπιασε μια συγκίνηση άααλλο πράγμα...

Τώρα για τα υπόλοιπα ό,τι και να πω εγώ, σκέτη θεωρία θα είναι. Το μόνο που δεν είναι θεωρητικό αλλά δεδομένο είναι ότι πολύ σύντομα θα είναι όλα πολύ πιο εύκολα και για σένα, αλλά και για τους υπόλοιπους.

[Κάτι μας είπες τώρα θα μου πεις, και μέχρι τότε τί κάνουμε; Το κοιμόμαστε σαν τους φαντάρους και ξυπνάμε όταν περάσει; Δεν ξέρω να σου πω, φαντάζομαι πως ναι, κάπως σαν τους φαντάρους, λουφάρεις που και που από όσα σε ζορίζουν - για να κρατήσεις εκείνα που σου δίνουν δύναμη και όρεξη...]

Τώρα για τους καυγάδες που λέτε, εγώ νομίζω καλό είναι τα παιδιά να βλέπουν ότι και οι γονείς είναι άνθρωποι που και αγαπιούνται και μαλώνουν και θυμώνουν και τα βρίσκουν, και, και... Αρκεί να μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις, έτσι; Η ένταση ούτως ή άλλως δεν κρύβεται, όσο κι αν νομίζουμε ότι τα καταφέρνουμε τα παιδιά ξέρουν, οπότε γιατί να έχουν το φόβο ότι έχει συμβεί κάτι τραγικό και όλοι κάνουν τους κινέζους; Γιατί να μην ξέρουν ότι οκ, ο μπαμπάς θύμωσε με τη μαμά ή το αντίστροφο, όπως καμιά φορά θυμώνει και με 'μενα, ή εγώ μαζί του, κι αυτό είναι εντάξει γιατί ο θυμός περνάει; Εγώ προσωπικά νομίζω ότι αυτό είναι ουσιαστικό μάθημα ζωής για ένα παιδί και θα το βοηθήσει πραγματικά να διαχειρίζεται και το δικό του θυμό. Και το βρίσκω πιο σημαντικό από το να προσπαθώ να φαίνονται όλα ιδανικά...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Eλένη3 καλωςηρθες με τα παιδάκια σου και πολύ χρησιμες οι πληροφορίες που έδωσες...

Η συνταγή για τον σκαντζοχοιρο ειναι

750γρ πτι μπερ

250γρ κουβερτουρα

250γρ βουτυρο

3/4 κουπας αχνη ζαχαρη

1/4κγ αλατι

1/3 κουπα κονιακ

1/3 κουπα γαλα

4 κροκαδια

για το γαρνιρισμα

2 κουφετα σμαρτις

αμυγδαλα ασπρισμενα

γλασο σοκολατας απλο(200 γρ κουβερτουρα και 4 κουταλιες βουτυρο)

Λιωνουμε κουβερτουρα σε χαμηλη φωτια και αφηνουμε να κρυωσει.Ανακατευουμε το γαλα με το κονιακ.Σπαμε τα μπισκοτα σε κομματια.Χτυπαμε το βουτυρο με τη ζαχαρη και το αλατι να αφρατεψει.Συνεχιζοντας το χτυπημα ριχνουμε ενα ενα τα κροκαδια και το μισο γαλα,λιγο λιγο!Τελος ριχνουμε σε 3 δοσεις την λιωμενη κουβερτουρα που πρεπει να ειναι εντελως κρυα.Με τα υπολοιπα γαλα ραντιζουμε τα μπισκοτα και τα ανακατευουμε με το μιγμα που εχουμε κανει.Το βαζουμε στο ψυγειο πολλες ωρες να σφιξει.Το βγαζουμε και το πλαθουμε σε σχημα σκατζοχοιρου.Τον βαζουμε σε πιατελα.Ετοιμαζουμε το γλασο και τον καλυπτουμε.Βαζουμε τα ματια του και καρφωνουμε στην πλατη του τα αμυγδαλα,να μοιαζουν με τα βελονια του.Πασπαλιζουμε με πρασινο ινδοκαρυδο!

να και μια φωτο εχει μια συνταγη στο συνταγες της παρέας...η φρυνη βεβαια το ειχε σχηματίσει πολύ καλύτερα

4731-tourta-skatzoxoiros-by-georgianna.jpg

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ, καλέ δε σας προλαβαίνω με τίποτα! Ήταν όμως η τελευταία μου μέρα στη δουλειά οπότε από αύριο θα τα λέμε καλύτερα!

Το μόνο που θα σχολιάσω πριν πάω για ένα χουυυυυυπς σωρίς ξυπνητήρια (ό-λε, ό-λε, ό-λε!) είναι ο τέλειος μπεμπούκος της Τατιάνας! Στη φώτο στο κουνάκι που έχει κάτι αιματάκια ακόμα φαίνεται πολύ μεγαλύτερος και τα ματάκια είναι ορθάνοιχτα! Δε συζητώ για τη φώτο με τις 2 θηλάζουσες!!!!!!Να σου ζήσει και σύντομα να βρείτε τις ισορροπίες σας (και όταν τις βρείτε να μας πεις το μυστικό!). Η Άννα δεν πηγαίνει τώρα σταθμό?Εσύ Λέγκω σκέφτεσαι να κρατήσεις καθόλου τοΘοδωρίκο σπίτι?(Έχω και το άγχος μου και εκμεταλλεύομαι καταστάσεις για να ρωτήσω και τα δικά μου!)

Νύχτα καλή!!!!!!!!!!!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

μμμμ μάλον ακυρος ο σκαντζοχοιρος, διότι τωρα συνειδητοποιησα οτι εκτος του κονιακ, εχει αυγά άψητα, που δεν τα εμπιστυεομαι ειδικα οταν προσφερω σε αλλους...

ο συζυξ εχει παει σε ρεμπεταδικο με το τμημα του απο τη δουλεια...παω να κανω κανα ζαπινγκ και να την πεσω...

Μαρινακι καληνυχτα και σε ολες πολλα φιλιά!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πήγα στην ομοιοπαθητικο...(καλή μου φανηκε τζεν)μου εδωσε ένα σκευασμα για την αλλεργια της κ μου ειπε να της συνεχισω το σιδηρο..αντε να δουμε.. βοηθαει αραγε???

σας αφηνω ειμαι κομματια κ πρεπει να συμμαζεψω...μπλιαξξξξξξξξξ

ωραία χαίρομαι που σου άρεσε η γιατρός!

εμείς τελευταια απο φωνες μπροστα στο μωρο άλλο τίποτα...:-( και να σκεφτεις οτι προ μωρου ειχαμε μαλωσει ελάχιστα...

και μας δυστυχως μπουσουλάει ή μάλλον τρέχει πλέον μέσα στο σπίτι και τις τελευταίες μέρες έχω γίνει Βέγγος...τι καλα που ηταν οταν δεν κουνιόντουσαν πολύ πολύ...έχει βαλει στο μάτι τα συρτάρια της κουζίνας, 'εχει κλείσει ηδη μια φορα τα χεράκια του και δεν έχουμε προλάβει ακόμη να πάρουμε προστατευτικά!!!:-(

γεια σας!!

galataki μου ηταν να κανω αυτη τη τουρτα στα γενεθλια του Μανωλακου αλλα αλλαξα γνωμη,πολυ ζαχαρη.κονιακ,αυγα.

εκανα τελικα αυτη:

Κέικ με γλάσο σοκο-ταχίνι (χωρίς ζάχαρη,αυγά, βούτυρο και χοληστερίνη!)

Μπορούμε να φτιάξουμε αφράτο, νόστιμο και ζουμερό κέικ χωρίς τα κλασικά υλικά

Για το κέικ:

60γρ. κουάκερ

185γρ. χουρμάδες (τους μουσκεύουμε σε ζεστό νερό για μισή ώρα περίπου, να μαλακώσουν, σουρώνουμε και κρατάμε το νερό)

3 ώριμες μπανάνες

125γρ. ηλιέλαιο

90γρ. σογιάλευρο + 90γρ. ρυζάλευρο (για όσους δεν τρώνε γλουτένη, ή διαφορετικά 180γρ, αλεύρι μαλακό (ολικής άλεσης κατά προτίμηση)

1 κουτ. σούπας μηλόξιδο

3 κουταλάκια σόδα

κανέλα σκόνη , βανίλια, μία ιδέα καγιέν (προαιρετικό), για πιο χριστουγεννιάτικο βάλτε κανελογαρυφαλλοπορτόκαλα

Για το γλάσο:

300γρ. ταχίνι (εναλλακτικά ένα από τα λεγόμενα nut butter (φουντούκι, αμύγδαλο, πήκαν) είναι όπως και το ταχίνι, μόνο που είναι πάστα ξηροκάρπιου αντί σουσαμιού).

80γρ. συμπυκνωμένο χυμό μήλου (όπως είναι η συμπυκνωμένη πορτοκαλάδα αλλά χωρίς ζάχαρη, ή αλλιώς μέλι ή σιρόπι αγάβης (low GI, δες σχόλια)

80γρ. χαρουπάλευρο (εδώ θα γέλαγε η μαμά, μάδερ, είναι όπως το κακάο αλλά χωρίς την καφεΐνη, με πρωτεϊνη, βιταμίνες και ασβέστιο και χαμηλότερα λιπαρά, ), ή αλλιώς κακάο (μια χαρά είναι και το κακάο μάδερ, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά)

βανίλια, μία ιδέα καγιέν (είπαμε, προαιρετικό)

νερό όσο πάρει (το νερό που μουσκέψαμε τους χουρμάδες)

Προθερμαίνουμε το φούρνο (160º C). Αλέθουμε το κουάκερ στο μπλέντερ να γίνει σαν αλέυρι. Βάζουμε στην άκρη. Μετά αλέθουμε τους χουρμάδες να γίνουν αλοιφή, προσθέτουμε τις μπανάνες, το λάδι, το κουάκερ και χτυπάμε να γίνουν ομοιόμορφα. Ανακατεύουμε τα αλεύρια με τη σόδα το ξύδι και τα μπαχαρικά και προσθέτουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε πολύ καλά (αν χρειαστεί προσθέτουμε μια ιδέα από το νερό που μουσκέψαμε τους χουρμάδες).

Αδειάζουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε 60-70 λεπτά (δοκιμάζουμε με το μαχαίρι, όχι σαν καρπούζι, το άλλο:). Αναποδογυρίζουμε σε σχάρα και αφήνουμε να κρυώσει τελείως. Ετοιμάζουμε το γλάσο: χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά του γλάσου με όσο νερό πάρει(περίπου ½ ποτήρι) για να πετύχουμε μια παχύρευστη σύσταση. Γλασάρουμε όταν το κέικ έχει κρυώσει.

TLbfp2.pngEYFRp2.png

Πού είσαι βρε Κατερινάτσι??? Μπήκες το χάραμε πόσταρες μια συνταγή κι εξαφανίστηκες? Όχι τίποτα άλλο αλλά άμα ξεκινήσω πρωινιάτικα να ονειρεύομαι γλυκά, την κάτσαμε μέχρι το βράδυ, πόσα θα κατεβάσω???

8 ώρες ύπνου κυρίες μου χτες βράδύ και η μούρη έγινε φράπα! Τέλεια!

Ευάκι πώς είσαι?Από εδώ και πέρα θα αγχωνόμαστε για σένα! Από μέρα σε μέρα περιμένουμε τη μπεμπούλα σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα................. που είσαι πιδί μ;;;;;

καλα, τελειο στολιδι!!!! να πατε ολη η οικογενεια να παριστάνετε τη φατνη (κρυο:tongue:)

Καλά αυτό το άφησα ασχολίαστο γιατί δεν προλάβαινα χτες :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μας λείπουν οι μάγοι με τα δώρα όμως, τι λες;;;

Αλήθεια, μου ήρθε μια απορία. Όσες θηλάζετε δεύτερο μωρό, βλέπετε διαφορά στην ώρα που θηλάζουν τα μωρά; Είχα ακούσει κάπου ότι τα δεύτερα μωρά συνήθως δεν κάνουν μαραθώνιους θηλασμούς, γιατί το στήθος είναι πιο "έτοιμο" και αυξάνει πολύ εύκολα την παραγωγή όταν χρειάζεται, κάτι τέτοιο. Ισχύει;

Εγω έχω να πω ότι κατένβηκε πιο γρήγορα το γάλα (2ο 24ωρο είχα γεμίσει...)αλλά και ο μπέμπης θηλάζει πο αποτελεσματικά από την άννα΄...

Η Άννα δεν πηγαίνει τώρα σταθμό?Εσύ Λέγκω σκέφτεσαι να κρατήσεις καθόλου τοΘοδωρίκο σπίτι?(Έχω και το άγχος μου και εκμεταλλεύομαι καταστάσεις για να ρωτήσω και τα δικά μου!)

Λοιπόν όταν γέννησα ήταν μία εβδομάδα κλειστός ο σταθμός και ξαναπήγε Τρίτη... Τώρα κλείνει στις 23 και ανοίγει 4... ε μας έκατσε καλά με τις γιορτές να σου πω γιατί από τηννμία δεν παίζει να μην την στέλνω, θα είναι τρέλα τα 24ωρα εδωμέσα αλλά από την άλλη δεν θέλω να κολλησει τον μικρούλη τουλάχιστον να την γλυτώσουμε λίγο...

Καλημέρες!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρααα

Ο Θοδωράκης σχολείο κι εγώ πρέπει να στρωθώ να δουλέψω... το νου σας ρεμάλια μην ξεμυαλιστώ!

(οπως ειπε κ ο παππους της "τωρα στα γεραματα το θυμηθηκες;;;τωρα περπαταμε!!!:lol::lol::lol::lol:)

:lol::lol::lol: Θεϊκή ατάκα!!!

Μικρό ανήλικο και μικρό Jen καλά κυνήγια! Βάζα τρέμετεεεεεεεεεεεεεε!!!:tongue:

Ευάκι μου, άντε μέχρι να γυρίσεις πίσω απ'το γιατρό να σε έχουν πιάσει οι πόνοι και όλα να πάνε υπέροχα;)

Μαρίνα μου δεν το σκέφτομαι καθόλου το να μην πάει ο μικρός παιδικό... ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν παίζει να την παλέψω. Άσε που ο θοδωρής δεν θα την παλέψει ούτε εκείνος... σήμερα πανηγύριζε που θα πήγαινε στα πιτσιρίκια στο σχολείο.

8 ώρες ύπνου κυρίες μου χτες βράδύ και η μούρη έγινε φράπα! Τέλεια!

Ρουφιάνα γυναίκα κι έχεις το θράσος και το λες;;; Μα καλα για κατούρημα εσύ δεν ξυπνάς κάθε μία ώρα; Οχτάωρο έχω να κοιμηθώ προ εγκυμοσύνης θοδωράκη:rolleyes: Ενα όνειρο τρελό... ονειρο απατηλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Δηλαδή δεν είμαι η μονη που φοβάμαι ακόμα και την ιδέα του να είμαι 12ώρα μόνη μου με τα 2 παιδιά! Αχ, πολύ χαίρομαι Τάτη! Sorrry κιόλας αλλά έχω και τις τύψεις μου! Άντε πες τα κι εσύ γιατί όλοι οι υπόλοιποι γύρω μου με κάνουν να αισθάνομαι σαν ούφο αλλά και πολύ κακή μαμά που δε σκέφτομαι να κρατήσω το Γώγο πολύ καιρό από το σταθμό! Άσε που από σήμερα που κάθομαι μου λένε όλοι άντε θα τον έχεις παρέα! Πώς θα γίνει ρε παιδιά να μαζευτούμε για Χριστούγεννα, να κάνω ψώνια για το νέο μπεμπέ και να τα ετοιμάσω με το Γώγο που δεν κάθεται 5' μόνος του στα πόδια μου?

Γκρίνια στοπ για σήμερα (το απόγευμα πάλι...)!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρουφιάνα γυναίκα κι έχεις το θράσος και το λες;;; Μα καλα για κατούρημα εσύ δεν ξυπνάς κάθε μία ώρα; Οχτάωρο έχω να κοιμηθώ προ εγκυμοσύνης θοδωράκη:rolleyes: Ενα όνειρο τρελό... ονειρο απατηλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Σου μιλάω ξεράθηκα! Τις άλλες μέρες που σηκωνόμουν 6.30 για δουλειά, είχα ξυπνήσει τουλάχιστον και 2 φορές από τις 12 για τουαλέτα! Σήμερα δεν κατάλαβα τίποτα! Κι ο Γώγος δεν έλεγε να σηκωθεί το πρωί να τον ετοιμάσω για σχολείο!

Τζόιν δε κλαμπ κι εσύ για το "2ο παιδί γεννιέται, 1ο παραμένει στο σταθμό"! Μαζεύω συμμετοχές γιατί νόμιζα ότι είμαι η μονη στο φόρουμ σίγουρα, αλλά και στον κοσμο γενικότερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγω τον σταματησα απο τον παιδικο......και θα τον ξαναπαω μετα το πασχα.

Μου το ειπαι και ο παιδιατρος και ο γυναικολογος μου(ρωταγα παντου γνωμες)και οι παιδαγωγοι στον παιδικο.

''Θα σου κουβαλησει ολες τις ιωσεις.......αστον σπιτι μεχρι να κανει και τα δευτερα εμβολια το μωρο''.

Δεν ειχα πειστει μεχρι που 1 μηνα πριν γεννησω επαθε ωτιτιδα και ξερναγε απο τον πυρετο σαν το γατι μες την νυχτα-ασε για τον πονο που ειχε- τοτε λοιπον καταλαβα πως θα ειναι να τον εχω αρρωστο και ουε και αλημονο μην κολλησει και το μωρακι.........οποτε αυτοματος παιδικος στοπ.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...