Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα ;)

Τώρα έκατσα η γυναίκα από το πρωί!!!! Αλλά από ό,τι ακούω θα ξανασηκωθώ.... φτου ξύπνησε.

Τέλος πάντων στα γρήγορα...

- Φελινάκο είναι ένας παίδαρος.... πόσο γλυκά είναι τα μωράκια.... να σου ζήσει και πάλι. Όσο για την Αννούλα τί να πω και εγώ υπομονή και πολύ - πολύ αγάπη :tongue:. Για δε τις ορμόνες .... άστα να πάνε... το μόνο καλό είναι ότι θα ηρεμήσεις σύντομα.... κράτα γερά.

- Ελένη καλώς ήρθες στην παρέα και συγχαρητήρια για το θηλασμό :-)

-YIOUPI καλά υπάρχουν άλματα σε αυτή την φάση :roll::roll:

-Evi καλά Χριστουγεννιάτικο τελίως το μωρό, ε? :D

Και τέλος σταματήστε με αυτά τα γλυκά γιατί υπάρχουν και άτομα με καντιτίασηηηηη - :-(:sad::evil:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χελλοου, έκανα έξοδο ηρωική με τον μπέμπη μέχρι τον φούρνο...

Λοιπόν ελενη1πουεγινε3 εκτός από καλωσόρισες να σου πω ότι έδωσα στην Άννα τον μπέμπη αγκαλιά και πολύ της άρεσε... Οπότε θα το καθιερώσουμε κι εμείς...

Λενιω τί είναι τα μελοσπαγγέτια;;; (σας είπα ότι λεχώνα είμαι χειρότερα από γκάστρω;;;)

επίσης θέλω να σας πω ότι είστε φοβερό στήριγμα ... και σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε... Ολο το σπίτι κοιμάται... τί καλα!

ουΟΥ!!!!!!!κιολας ςξω????????????? μπραβο εσεις δεν κρατιεστε με τιποτα.....;):D;):D

καλη συνεχεια!!!!!!!:)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ξανακοιμήθηκεεεεεεε :D:D:D:D:D:D:D

:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Χελλοου, έκανα έξοδο ηρωική με τον μπέμπη μέχρι τον φούρνο...

μπράβο σας!!!

Λενιω τί είναι τα μελοσπαγγέτια;;; (σας είπα ότι λεχώνα είμαι χειρότερα από γκάστρω;;;)

μελομακάρονα εννοούσε!

Πωπω κορίτσια μπορώ να πω ότι κλάταρα... τώρα ήρθε ο γιώργος και θα αναλάβει για λίγο γιατί τα χω δει όλα. Ω ρε μάνα μου με τα δύο τι έχει να γίνει όταν δεν θα μπορεί να πάει ο θοδωράκης σχολείο...

Θέλω κι εγώ να κάνω τα μελομακάρονα της Αγλαίας μπας και παρω το αίμα μου πισω αλλά για την ώρα δεν την παλεύω... Τις επόμενες μέρες άμα είναι... μέχρι τότε στείλτε και σε μάνα κατιτις!

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

αχ τι να πρωτογράψω, σας διάβασα και ζαλίστηκα!

Αναστασία τέλειες και αφράτες σαν λουκουμάκια οι μπέμπες, να τις χαίρεσαι. Εμένα το Εύα δεν μου πολυαρέσει, τα άλλα όλα μου αρέσουν.

Τατιάνα να χαίρεσαι τον μικρό σου, είναι τέλειος!! Κουράγιο και υπομονή, η λοχεία είναι ΠΟΛΥ ζόρικη, όλα θα φτιάξουν σύντομα.

Αλήθεια, μου ήρθε μια απορία. Όσες θηλάζετε δεύτερο μωρό, βλέπετε διαφορά στην ώρα που θηλάζουν τα μωρά; Είχα ακούσει κάπου ότι τα δεύτερα μωρά συνήθως δεν κάνουν μαραθώνιους θηλασμούς, γιατί το στήθος είναι πιο "έτοιμο" και αυξάνει πολύ εύκολα την παραγωγή όταν χρειάζεται, κάτι τέτοιο. Ισχύει;

Πω,πω,έχω συγκινηθεί τώρα...τί ωραίες φωτό ρε Τάτι...τί γλύκα,τί ζεστασιά,τί αγάπη αποπνέουν.....(μήπως έχει έρθει η ώρα για σκυτάλη νο 2??????Λέω εγώ τώρα.......)πολύ γλύκα το μικρούλι,είναι όλες μία και μία..να σου ζήσουν και οι 2 σου ξανθοί άγγελοι.Καλή δύναμη και με την Άννα,κάθε νέα αρχή και δύσκολη.Αλλά δε μασάς εσύ,σε έχω καταλάβει!!!!;);)Εδώ με την κοιλιά στο στόμα πήγες και έγινες λεκτόρι!!!!!!

Καλή επιτυχία με τα μελοσπαγγέτια σας!Τί ωραία που ήταν αυτά τα σπιτάκια Βασούλι!!!Ωραία ιδέα,μπορεί να τα φτιάξω κ εγώ.Σταματάω εδώ ,γιατί η Ρενέ θα μας την πέσει (και θα χει και δίκιο!!)

Ελένη3,καλώς μας ήρθες!!!!

Σας φιλώ,πάω να ψωνίσω τπτ να μαγειρέψω για αύριο......σι γιου λειτερ!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Lego, κουράγιο (τα λέω για να τα ακούω...)

για να κλείσει η μέρα ρίξαμε και έναν σούπερ καυγά με τον Μικ και τώρα έχουμε ο καθένας από ένα παιδί και δεν μιλιόμαστε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

εχω συγκλονιστικη δήλωση ....

.....εκανα τα μελομακαρονα της Αγλαιας και βγηκαν πολυ σουυυπερ!!!:D:D:D

Mπράβο Βασούλι.Τελικά,είναι εγγύηση αυτά τα μελομακάρονα!!!!!!

Lego, κουράγιο (τα λέω για να τα ακούω...)

για να κλείσει η μέρα ρίξαμε και έναν σούπερ καυγά με τον Μικ και τώρα έχουμε ο καθένας από ένα παιδί και δεν μιλιόμαστε...

Γιατί μωλέ?????:(:(((((((περαστικά............))))))

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια πηραμε κατι κουλουρακια απο το βενετη νηστισιμα και ηταν θεικα με πιτουρο βρωμης και σοκολατα, και δε λενε τιποτα πανω μπας και βρω καμια αντιστοιχη συνταγη να τα κανω σπιτικα....να τους ρωτησω αμα ξαναπαω ή θα φαω βρισιμο??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είσαι ο άγγελος μου!!

τωρα που ανεφερε και η felinidoc για καυγα (περαστικα σας κιολας....;))

τι κανετε με τα πιτσιρικια οταν παιζει καυγας???εγω αισθανομαι πολυ ασχημα, δεν ξερω τι να κανω......προσπαθω να μη μιλαω εντονα και τα λοιπα αλλα σιγουρα εχει τυχει. πως το αντιμετωπιζετε????

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλησπέρα!

Εγώ έχω ραντεβού με το γιατρό αύριο, θα σας πω νέα!

Προς το παρόν διάλεξα ένα υπέροχο ποδήλατο για το Γιώργο

(είναι το δώρο που θα του φέρει η αδερφή του)

και ένα κράνος λιοντάρι!

899667.png226174.png

Καλησπέρα!

Εγώ έχω ραντεβού με το γιατρό αύριο, θα σας πω νέα!

Προς το παρόν διάλεξα ένα υπέροχο ποδήλατο για το Γιώργο

(είναι το δώρο που θα του φέρει η αδερφή του)

και ένα κράνος λιοντάρι!

αααα τελεια!!!!!!!!!

και για τον doc και για το ποδηλατο......;)

Είσαι ο άγγελος μου!!

ρε κοριτσια πηραμε κατι κουλουρακια απο το βενετη νηστισιμα και ηταν θεικα με πιτουρο βρωμης και σοκολατα, και δε λενε τιποτα πανω μπας και βρω καμια αντιστοιχη συνταγη να τα κανω σπιτικα....να τους ρωτησω αμα ξαναπαω ή θα φαω βρισιμο??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα φας βρισιμο:tongue:

τωρα που ανεφερε και η felinidoc για καυγα (περαστικα σας κιολας....;))

τι κανετε με τα πιτσιρικια οταν παιζει καυγας???εγω αισθανομαι πολυ ασχημα, δεν ξερω τι να κανω......προσπαθω να μη μιλαω εντονα και τα λοιπα αλλα σιγουρα εχει τυχει. πως το αντιμετωπιζετε????

Προχτες ειχαμε για πρωτη φορα μπροστα της μια χαριτωμενη :mad: συζητηση μπροστα τη μικρη κ ξαφνικα η μικρή κανει έναν ηχο για να μας τραβήξει την προσοχή κ οταν γυριζουμε κ την κοιταμε έκανε ένα ψευτικο γέλιο...σαν να ηθελε να μας κανει να σταματησουμε...

ηταν απίστευτη... μου ηρθε να βαλω τα κλαματα..μακαρι να καταφερω να μην ξανατσακωθω μπροστα της..

Πήγα στην ομοιοπαθητικο...(καλή μου φανηκε τζεν)μου εδωσε ένα σκευασμα για την αλλεργια της κ μου ειπε να της συνεχισω το σιδηρο..αντε να δουμε.. βοηθαει αραγε???

σας αφηνω ειμαι κομματια κ πρεπει να συμμαζεψω...μπλιαξξξξξξξξξ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...