Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τατιάνααα! Τέλειες φωτογραφίες!!!

Μου αρέσει και η Άννα που θηλάζει!!! (έτσι μαθαίνουν τα παιδάκια από μικρά)

Είμαι σίγουρη ότι τις ζήλειες θα τις αντιμετωπίσεις.

Το γεγονός ότι ο Μικ είναι δίπλα σου είναι πολύ σημαντικό νομίζω.

Αφροδιτάκιιιι! για πες περιστατικό.

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλημερα!!!!!

δε λεω λεπτομερειες για το αν κοιμηθηκαμε καλα...θα καταντησω γραφικη....;);) ενα θα πω ειναι πολυ πιθανο να κοιμομαστε πιο σκ@τ@ και απο τη felini που εχει το νεογεννητο αγγελακι στο σπιτι....

Καλημερα μανουλες,

Ειμαι και εγω μια μανουλα και εχω δυο αγορακια

τον Γιαννη 3 χρονων ,5μηνων και το μωρακι(Νικολας) θα γινει 2 μηνων στις 20/12.

Το μωρο θηλαζει αποκλειστικα απο το μαιευτηριο και τα παμε θαυμασια,

εχω κανει ηδη και τραπεζα γαλακτος στην καταψυξη για τις ωρες που θα λειπω.

Το Γιαννη δεν τον θηλασα παρα μονο 2 μηνες γιατι ειχε ΓΟΠ και η παιδιατρος ασχετη γαρ με εβαλε να του δωσω ξενο και εγω πρωταρα βλεπετε εδωσα και παει περηπατο ο θηλασμος......:-(

Τωρα λοιπον που ξερω καλυτερα θηλαζω το μωρακι μου και δεν ακουω κανεναν!!!!:D

καλως ηρθες eleni μπραβο σας που τα καταφερατε τοσο καλα μεχρι εδω!!!!!!!!!

Λοιπόν η ψυχολογία μου είναι στο πάτωμα γιατί με την Άννα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα... Ζηλεύει που τον θηλάζω, και όχι μόνο ενώ θέλει τον μπέμπη για πάρτη της να τον έχουμε χάμω να τον κοιτάμε...Την άφησα φυσικά να δοκιμάσει να θηλάσει και μου πε "ηπια γάλα", αλλά γενικά τρελαίνεται όταν με βλέπει με τον μπέμπη και θέλει να τον δίνω στον μπαμπά να την παίρνω αγκαλιά (και ως λεχώνα δεν είναι ότι καλύτερο...). Η γλώσσα μου έχει μαλλιάσει να της μιλάω, και να της εξηγώ ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα, τά 2 βράδια που είμαι εδώ την κοίμισα εγώ όπως πάντα, παίξαμε, ζωγραφίσαμε γενικά προσπαθώ να κάνω ότι έκανα και πριν μαζί της αλλά φυσικά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ασχοληθώ με τον μικρό και το φαί του. Εκεί γίνεται το έλα να δεις... Δεν συζητώ να τον αλλάξω εγώ με εκείνη παρούσα, ευτυχως το κάνει ο Μικ. Ο Μικ κάνει ότι μπορεί να της αποσπάσει την προσοχή, και να την διασκεδάζει αλλά την βλέπω ότι είναι καρααγχωμένη... Χτες βάλαμε τα κλάμματα οι 2 μας γύρω στις 5-6 φορές. Υποφέρω που υποφέρει ...

Σήμερα το πρωί θήλαζα τον μπέμπη και η Άννα είχε πιάσει το άλλο στήθος (τα χώρισε, αυτό του μπέμπη, αυτό δικό μου...) και την είδα ευχαριστημένη όταν της είπα ότι η αγκαλιά της μαμάς σας χωράει όλους... Δλδ σήμερα ήταν το πρώτο θετικό σημάδι αποδοχής που είδα σε 36 ώρες...

καλα πολυ ζουζουνος ο μικρος...οντως μοιαζει με την αννα σου μωρο!!!

και θα πω και εγω πως οι πιο τελειες photos 1)θηλασμος στην αιθουσα τοκετου 2)μπαμπας και λιωσιμο με το γιο και 3) ταυτοχρονος θηλασμος μαμας και κορης;);)

μην αγχωνεσαι με τη μικρη (τι σου λεω και εγω τωρα.....:rolleyes:), φαση ειναι θα περασει , θα προσαρμοστει σιγα σιγα στα νεα δεδομενα και θα καταλαβει πως δεν την αγαπατε λιγοτερο ή κατι τετοιο, αλλα πως το νεο μελος χρειαζεται λιγο περισσοτερο την προσοχη σου ...σιγα σιγα....

περαστικα στα αρρωστουλικα και σημερα!!!!!:(

επισης εχω να πω πως οποτε γραφετε "ντεπον" νομιζω πως αναφερεστε σε μενα γιατι πολλες φορες με φωναζουν ετσι οι πολυ δικοι μου ανθρωποι "πειραχτικα";););)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Σας ευχαριστω που με καλοσορισατε στο cafe.

Felinidoc,

Να σου ζησει το μωρακι!!!

Εγω την δευτερη μερα που γυρισα απο το μαιευτηριο εβαλα τον Γιαννακη να κατσει στον καναπε και του εδωσα το μωρο αγκαλια.

Απο τοτε καθε μερα παει και καθετε και μου το ζηταει.Ποτε δεν του φερνω αντιρηση γιατι τοτε αρχιζει η ζηλεια.

Κατα την διαρκεια της ημερας αν δω οτι ζηλευει του λεω ελα να παρεις λιγο τον αδερφο σου που σε θελει και εκεινος τρεχει αμεσως στον καναπε και παιρνει θεση και μετα ολα καλα. Επεισης του λεω συνεχια πως αυτο το μωρο ειναι μονο δικος του αδερφος και κανενος αλλου παιδιου και φουσκωνει απο περιφανεια.

Φυσικα δεν ειμαι πολυ διαχυτικη με το μωρακι οταν ειναι εκεινος μπροστα.

Ολα θα πανε καλα πολυ συντομα αρκει να προσεξεις τωρα που ειναι η αρχη.:wink:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αχου Φελινάκι Τατιανάκι τι κουκλάκι είναι αυτό; φτου φτου φτου!!!!

Με την Άννα καλά δεν το συζητώ, νεογέννητα είναι ολόιδια!!!!!

Κουκλίτσα μου καλή μη στενοχωριέσαι, οι ορμόνες σου είναι στο φουλ τώρα! Θα περάσουν οι μέρες και θα δεις όλα σιγά-σιγά θα ηρεμήσουν και η Αννούλα θα συνηθίσει το αδερφάκι και όλα καλά!!!!

Πολύ συγκινητικές φωτό!!!!!:):):):) έχω λιώσει!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια... έχω και σήμερα τον θοδωράκη σπίτι γιαυτό δεν μπορώ να κάτσω υπολογιστή. Τώρα κοιμάται και βρήκα ευκαιρία!

Λοιπόν Τάτι είναι υπέροχος ο μικρός και η φωτογραφία που είσαι εσύ, με τον μικρούλη, την Αννούλα και την κούκλα όπως κι εκείνη που είναι με τον μικ είναι απίστετα τρυφερές!

Όσο για κείνη που μόλις γέννησες απλα με έκανε να ανυπομωνώ... γουρ γουρ:D

Για το πακέτο με τη ζήλια δεν μπορώ να γράψω κάτι ιδιαίτερο γιατί θα είναι ακόμα σε θεωρητικό επίπεδο... πάντως από αυτά που έγραψες νομίζω ότι το χειρίζεσαι πολύ καλά και σιγά σιγά όλα θα στρώσουν απλά μη μου πέφτεις λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!! (αλλιώς θα σου ρθω για κατσίκωμα και για καραγκιοζιλίκια:tongue:)

Λενουλάκο μου, αν δεν κάνω λάθος μέχρι 37,4 δεν αποτελεί πρόβλημα για τα μωρά. Θεωρείτε φυσιολογική θερμοκρασία (με κάθε επιφύλαξη). Θα μας απαντήσει κι η γιατρέσα για πιο σίγουρα. Ο Θοδωρής σ'αυτή την ηλικία μου είχε κάνει 37,2 αλλά χωρίς κάτι άλλο. Βέβαια η τσουλιφίτσα μας έχει σιναχάκι αρα είναι διαφορετικά...

Καινούργια Λενούλα καλως ήρθες... γίναμε τρεις!:cool:

Χαλοοο

σερνομαι..

η μικρή κλαιει αν δεν την έχω μονιμα αγκαλια, είναι σε κορύφωση αλματος, έχει απίστευτες μυξες κ τα σπυρια καλά κρατουν...

έκαψα κ τις φακες...

θα πάμε σημερα στο ομοιοπαθ ντοκτορι... να δουμε.....

Τατιιιιι

ζουλευω..

θελω κ εγώ κιαλλο μωράκι (λεμε τώρα) αλλά αυτες οι φωτογραφιες σου ειναι λιώσιμο!!

Είδα κ τον χοτ ντοκ κ φουντωσα:P

Όταν κλαις να σκεφτεσαι οτι αυτο συμβαινει κυριως λόγω της λοχειας κ σε άλλη περιπτωση δεν θα αντιδρουσες έτσι.

Όλα θα στρωσουν μουτσ!!

Κορες προκομενες...

βαλτε επειγόντως τις συνταγες στις οποιες αναφέρεστε(τουρτες χιονανθρωπος κ σκατζοχοιρος, σπίτακια, μπισκοτακια κ λοιπά γλυκακια) γιατι αλλιώς θα σας στειλω τις φακες που μαγειρεψα:cool:

γεια σου ελενη3 κ να σου ζήσει!!!

λοιπόν κοριτσάκια έχω να πω τα εξής:

1. Ελένη 3 σου κόλλησε τώρα... Καλώς ήρθες!

2. Γιούπι δεν ξέρω αν το παρατήρησες όλη η Αθήνα έχει γεμίσει με το όνομά σου...

3. Πάω να μεγενθύνω τον χόντ ντοκ και να τον μελετήσω...

4. Τάτι μου, πώς είσαι??

5. Τσουλουφίδιον ακολουθεί τις οδηγίες της μαμάς της και κοιμάται για να διώξει την παλιοαρρώστια...

6. Πήγα και πήρα υλικά για μελοσπαγγέτι, περιμένω να ξυπνήσει ο Αλέκος και να τα κάνουμε...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

evi κανενα νεο απο το μπεμπε σου????πως το βλεπει ο γιατρος το ΦΤ, ολα καλα????επειδη την τελευταια φορα που σε ειχε δει μας τα ειχες πει ετσι και ετσι....

αληθεια τι ειναι αγορακι ή κοριτσακι??? (δε θυμαμαι....:rolleyes::rolleyes:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Περιμενουμε αρκετα γεννητουρια συντομα απ'οτι βλεπω στα τικερακια σας (γί'αυτο και οι συνταγες πανε και ερχονται μαλλον).:)

Αντε με το καλο να ερθουν τα μωρακια!!!!!

Αααα ευχαριστω και για την προαγωγη απο Ελενη1 σε Ελενη 3....;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Χελλοου, έκανα έξοδο ηρωική με τον μπέμπη μέχρι τον φούρνο...

Λοιπόν ελενη1πουεγινε3 εκτός από καλωσόρισες να σου πω ότι έδωσα στην Άννα τον μπέμπη αγκαλιά και πολύ της άρεσε... Οπότε θα το καθιερώσουμε κι εμείς...

Λενιω τί είναι τα μελοσπαγγέτια;;; (σας είπα ότι λεχώνα είμαι χειρότερα από γκάστρω;;;)

επίσης θέλω να σας πω ότι είστε φοβερό στήριγμα ... και σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε... Ολο το σπίτι κοιμάται... τί καλα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...