Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί θήλαζα τον μπέμπη και η Άννα είχε πιάσει το άλλο στήθος (τα χώρισε, αυτό του μπέμπη, αυτό δικό μου...) και την είδα ευχαριστημένη όταν της είπα ότι η αγκαλιά της μαμάς σας χωράει όλους... Δλδ σήμερα ήταν το πρώτο θετικό σημάδι αποδοχής που είδα σε 36 ώρες...

θα δεις κι άλλη πρόοδο. Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες. Ό,τι κάνεις, το κάνεις καλά, οπότε μην ανησυχείς.

(θήλαζε από το στήθος της άννας όταν πάει για ύπνο, μη πάθεις κανά engorgement και τρέχεις)

έντιτ: και να το λες συνέχεια αυτό με την αγκαλιά που χωράει τα πάντα!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπονζούρ! Τάτη, τι όμορφος, πολύ μ'άρεσε η φωτογραφία στο σπίτι με την Αννούλα! Α, μωρέ το καημένο, ποιός ξέρει πως το βιώνει όλο αυτό....Θα περάσει όμως φιλενάδα, κουράγιο, άντε σε λίγο θα σου κάνουμε κι εμείς συμπαράσταση....

Αναστασία, δεν έχω να προσθέσω τίποτα, έχω πάθει πλάκα με τις κοράκλες σου και τον πανέμορφο Στρατούλη!!! Εσύ είσαι για καμπάνια υπέρ του μητρικού θηλασμού!

Ελένη καλως ήρθες!

Η Λήδα είναι καλά στα κέφια το βράδυ ανεβάζει λίγο πυρετούλι που πέφτει με το Ντεπόν...ε, μύξες, βηχαλάκι και το λοιπό σετάκι!

Α, χθες έφτιαξα δοκιμαστικά μπισκότα (δεν ξέρω αν προσέξατε τον πληθυντικό!), καλά βγήκαν, αλλά τη διακόσμηση θα την ήθελα καλύτερη! Στην επόμενη δόση!

Τι μπισκότα;;; Αυτά τα χριστουγεννιάτικα ;;;

Λοιπόν δεν έφτανες εσύ με το τζιντζερόσπιτο σου μου έστειλε και η κουμπαρούλα μου ένα καλάθι με τζιντζερομπίσκοτα χριστουγεννιάτικα από ζαχαροπλαστείο !!! Έχετε βαλθεί να μην δω προκοπή και κάτσω η ακαμάτρα και τα κάνω... χαχααα και έλεγα να οργανώσω σουαρε με καστανα στο τζακι (λέγκ ακούς;;;;) όταν γυρίσει και η άφρο από τα βουνα....

Ο μπέμπης είναι γλύκας, τον έχω βάλει στο ρηλαξ κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο... (καλά είμαι χαζοκουκουβά το ξέρω...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ναι, καλέ, τα Χριστουγεννιάτικα, αλλά ποιός σου είπε ότι δεν μπορούμε να φτιάξουμε κι άλλα!!! Απλώς πρέπει να βρω καλύτερο τρόπο να βγαίνει το γλάσο σε λεπτές γραμμες γιατί αυτό το κορνέ ήταν μούφα!!! Θα μεγαλουργήσουμε σου λέω!!!

Διαφημίσεις

Τατιάνα! Κούκλος ο μπόμπιρας!

Κάνε υπομονή με την Αννα και join the club στο "θέλω ΜΟΝΟ τη μαμά".

Δυσκολεύονται μωρέ τα καϋμένα να καταλάβουν και να αποδεχτούν το 'κακό' που τα βρήκε....

DPYUp2.png EYukp3.png

Λοιπόν η ψυχολογία μου είναι στο πάτωμα γιατί με την Άννα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα... Ζηλεύει που τον θηλάζω, και όχι μόνο ενώ θέλει τον μπέμπη για πάρτη της να τον έχουμε χάμω να τον κοιτάμε...Την άφησα φυσικά να δοκιμάσει να θηλάσει και μου πε "ηπια γάλα", αλλά γενικά τρελαίνεται όταν με βλέπει με τον μπέμπη και θέλει να τον δίνω στον μπαμπά να την παίρνω αγκαλιά (και ως λεχώνα δεν είναι ότι καλύτερο...). Η γλώσσα μου έχει μαλλιάσει να της μιλάω, και να της εξηγώ ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα, τά 2 βράδια που είμαι εδώ την κοίμισα εγώ όπως πάντα, παίξαμε, ζωγραφίσαμε γενικά προσπαθώ να κάνω ότι έκανα και πριν μαζί της αλλά φυσικά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ασχοληθώ με τον μικρό και το φαί του. Εκεί γίνεται το έλα να δεις... Δεν συζητώ να τον αλλάξω εγώ με εκείνη παρούσα, ευτυχως το κάνει ο Μικ. Ο Μικ κάνει ότι μπορεί να της αποσπάσει την προσοχή, και να την διασκεδάζει αλλά την βλέπω ότι είναι καρααγχωμένη... Χτες βάλαμε τα κλάμματα οι 2 μας γύρω στις 5-6 φορές. Υποφέρω που υποφέρει ...

Σήμερα το πρωί θήλαζα τον μπέμπη και η Άννα είχε πιάσει το άλλο στήθος (τα χώρισε, αυτό του μπέμπη, αυτό δικό μου...) και την είδα ευχαριστημένη όταν της είπα ότι η αγκαλιά της μαμάς σας χωράει όλους... Δλδ σήμερα ήταν το πρώτο θετικό σημάδι αποδοχής που είδα σε 36 ώρες...

Α, αυτο ακριβως το ειχε κανει κ η δαναη. Μετα της περασε, οπως της περασε κ η πολυ ζηλεια. Ωρες ωρες της ξαναρχεται, μετα της ξαναπερναει κ.ο.κ. μην αγχωνεσε, ειναι φυσιολογικη η αντιδραση της αννας, και θα συνηθισει στα νεα δεδομενα, ειδικα αν σε δει καποιες φορες να "ριχνεις" τον μικρο (καν'το φωναχτα) για χαρης τη. Ειναι πολυ δυσκολη η φαση, αλλα περναει, πιστεψε με (ή συνήθιζουν ολοι στη νεα κατασταση). Κουραγιο γλυκια μου, ειναι τελειως διαφορετικα να στο λενε κ αλλο να το ζεις. οσο κ αν λες οτι εισαι προετοιμασμενη, η πραγματικοτητα σε διαψευδει.

Α, και κατι αλλο, ξερω οτι εισαι κουρασμενη κ εχεις κ τις ορμονες σου, αλλα προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι ψυχραιμη μπροστα της. Μονο κ μονο που σε βλεπει να κλαις νιωθει οτι κατι αλλαξε.

Καλημερα δε σας ειπα. Ειμαι καργα ταραγμενη με ενα σκηνικο που "ετυχε" να συμβει μπροστα μου κ δε μπορω να σταματησω τα χερια μου απ'το να τρεμουν.

Τα λεμε αργοτερα.

Καλημερα δε σας ειπα. Ειμαι καργα ταραγμενη με ενα σκηνικο που "ετυχε" να συμβει μπροστα μου κ δε μπορω να σταματησω τα χερια μου απ'το να τρεμουν.

Τα λεμε αργοτερα.

τι έγινε βρε παιδάκι??? ατύχημα???

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Κούκλος ο Τατογιός!!! Ένα αγγελάκι κι αυτό! Κουράγιο Τάτι μου θα περάσει και θα γίνουν όλα πολύ καλύτερα. Στο θηλασμό να παίρνεις ένα βιβλίο και πάντα αγκαλιά και την Άννα και να διαβάζετε, αν της αρέσει ή να παίζετε κτλ... Πάντα να λές ότι χωράει και τα 2 σου παιδάκια το "λιμανάκι σου" εμείς έτσι το λέμε...

ΚΑΙ ΞΑΝΑ! ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ! Και θα του δίνει τα παιχνίδια της να παίξει...

Η τσουλούφο, βήχα, συνάχι και 37. Αλήθεια είχε καμιά άρρωστο μωρό τόσο μικρό? Τι κάνω στον πυρετό? Έχει διαφορετικά όρια στο πότε δίνω ντεπόν... Φεύγει σήμερα η παιδίατρός μας για Αμερική και όλη μέρα δεν θα μπορώ να της μιλήσω...

Ελπίζω την επόμενη βδομάδα να είμαστε καλά να φύγουμε...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

μυρτω για ριξε συνταγη για τα μπισκοτα !

εχω βρει αυτα τα σπιτακια που φαινονται πολυυυ ευκολα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tragana-mpiskotospitakia-xristougennon.html

Επεξεργάστηκαν by v@sso

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Κούκλος ο Τατογιός!!! Ένα αγγελάκι κι αυτό! Κουράγιο Τάτι μου θα περάσει και θα γίνουν όλα πολύ καλύτερα. Στο θηλασμό να παίρνεις ένα βιβλίο και πάντα αγκαλιά και την Άννα και να διαβάζετε, αν της αρέσει ή να παίζετε κτλ... Πάντα να λές ότι χωράει και τα 2 σου παιδάκια το "λιμανάκι σου" εμείς έτσι το λέμε...

ΚΑΙ ΞΑΝΑ! ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ! Και θα του δίνει τα παιχνίδια της να παίξει...

Η τσουλούφο, βήχα, συνάχι και 37. Αλήθεια είχε καμιά άρρωστο μωρό τόσο μικρό? Τι κάνω στον πυρετό? Έχει διαφορετικά όρια στο πότε δίνω ντεπόν... Φεύγει σήμερα η παιδίατρός μας για Αμερική και όλη μέρα δεν θα μπορώ να της μιλήσω...

Ελπίζω την επόμενη βδομάδα να είμαστε καλά να φύγουμε...

εμεις!40ηρερων....στο 38 μου ειχε πει δινουμε ντεπον...και μας ειχε δωσει και αντιβιωση για να γλιτωσουμε τα χειροτερα...μασκουλες και πολυ φυσιολογικο ορο...περαστικα και γρηγορα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Τατιανούλα μου!!!! Κοριτσακι μου!!!! Πολλά φιλάκια, να δεις που οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες! Φερτε καμια γιαγιά να ασχολουνται ολοι με την Αννούλα...

Βασω τα σπιτάκια ειναι τελεια!!!! Πανευκολα και θα τα φτιαξω για ντεκορ στο παρτυ μας. Φετος δεν θα κανω παρτυ ουσιαστικα, αντε να ειναι οι παπουδογιαγιαδες και 2-3 ατομα ακομα... για τουρτα λεω να φτιαξω τον σκαντζοχοιρο της φρυνης, κολλαει λετε?

εντιτ περαστικα στο τσουλουφάκι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τζενακο πως ειναι ο μικρος?επεσε ο πυρετος?

ναι καλα ειναι! δεν ξαναεκανε μονο μια φορα 38,2!

Βεβαια ρουθουνιζει λιγο η μυτη αλλα αυτο δεν το φοβαμαι οσο τον πυρετο

τι έγινε βρε παιδάκι??? ατύχημα???

οχι μωρε, μια μλκ στο σχολειο που υπο καποιες συνθηκες θα ηταν πολυ ασχημα τα πραματα, και τους την ειπα χοντρα. αλλα εγω οταν την λεω σε καποιον ταραζομαι περισσοτερο.

Ο μπέμπης είναι γλύκας, τον έχω βάλει στο ρηλαξ κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο... (καλά είμαι χαζοκουκουβά το ξέρω...)

καλα, τελειο στολιδι!!!! να πατε ολη η οικογενεια να παριστάνετε τη φατνη (κρυο:tongue:)

οι φωτογραφιες ειναι σουπερ, πολυ γλυκες κ συγκινητικες. Αυτη που εισαι κ με τα δυο σου παιδια (ωραια δεν ακουγεται?) ειναι πολυ ωραια επισης! η αννα καθε φορα και πιο ομορφη, φτου φτου σε όλους σας.

και ναι, 26-12 γυρναμε! θελω φουλ προγραμμα για μετα,ε!!!

α, ελενη κ ο αγγελος ειχε κενει πυρετο πολυ μικρος (δε θυμαμαι ακριβως ποσο). Τα ιδια με το ντεπον, το μισο του βαρος απο 38-38,5 κ πανω αναλογα τις "τασεις" του πυρετου κ τη διαθεση του παιδιου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...