Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κ παλι δεν εχω πολυ χρονο μας εσκασε σημερα το ζουμπουλακι μας, ξυπνησε στις 10 οταν γυρισα κ ξανακοιμηθηκε μετα τις 11, που χρονος για οτιδηποτε, το σπιτι χαλια, μολις προλαβα να φαω, πρεπει να κατσω για διαβασμα τωρα κ να κανω κ μπανιο....ελεος.....:rolleyes:

ντιες γυρναμε κυριακη εχουμε δουλεια τη δευτερα.....

λεγκω ειδα τη συνταγη της αγλαιας για μελομακαρονα:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ παλι δεν εχω πολυ χρονο μας εσκασε σημερα το ζουμπουλακι μας, ξυπνησε στις 10 οταν γυρισα κ ξανακοιμηθηκε μετα τις 11, που χρονος για οτιδηποτε, το σπιτι χαλια, μολις προλαβα να φαω, πρεπει να κατσω για διαβασμα τωρα κ να κανω κ μπανιο....ελεος.....:rolleyes:

ντιες γυρναμε κυριακη εχουμε δουλεια τη δευτερα.....

λεγκω ειδα τη συνταγη της αγλαιας για μελομακαρονα:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31786

καλο κουραγιο dafaki, οταν γυρισετε να κανονισουμε καμια μαζωξη.....;)

ελπιζω να τα καταφερεουν και οι αλλες!!!

υποθετω με τη μικρη θα πας θεσσαλονικη.....ε???

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλά ανασταζί τι παιζάκια είναι αυτά??????? έχω μείνει με την ανάπτυξή τους!!! μπράβο σου που τα κατάφερες τόσο καλά! αναρωτιέμαι βέβαια για τη μέση σου :D:D:D

καλημέρα γκερλςςςςςς!!!!!!!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

αναστασια επειγόντως...

φερε μου λίγο από το γάλα σου με κουριερ μπας κ στρογγυλοποιηθει κ η δικη μου κ αν χρειαστουν διαιτα τα δικα σου θα σου στειλω το δικο μου που οχι λαϊτ δεν ειναι αλλά για 0% το κόβω!!!

Ζουμπουρλεξ ζουμπουρλεξ, θελω κ εγώ μαγουλα κ διπλες κ διπλοσάγωνααααααα........

Μιαμ μιαμ τα ζυμαρακια!!!!!

Κ πολύυυυυυυ κουκλιά...η μικρη εχει ένα τσακιρικο ματι!!!!

κ ο λεβέντης!!Ματαρες!!

ΣΚΟΡΔΑ!!!!!

καλα δεν εχω λογια.........μπραβο σας ειστε θεες και ο στρατουλης κουκλι!!!!!!;);););)

και θα συμφωνησω με τ αλογια της yioupi : "φερε μου λίγο από το γάλα σου με κουριερ μπας κ στρογγυλοποιηθει κ η δικη μου κ αν χρειαστουν διαιτα τα δικα σου θα σου στειλω το δικο μου που οχι λαϊτ δεν ειναι αλλά για 0% το κόβω!!!"

LOLOLOLOL;););)

με σειρα προτεραιοτητας:

1) Ραφαελα:lol:

2) Θεανω:D

3) Ευα:)

4) Ιωαννα:|

5) Στελλα:|

κοριτσια εφτασεεεεεεεεεεεεεε!:P

Λοιπόν, ερώτηση κρίσιμη προς την Αναστασία; Παιδί μου πόσα λιπαρά είναι το γάλα σου;;; Απίστευτο μάγουλο και είναι και κουκλιαααααα!!! :) Βέβαια εκεί που έπαθα πλάκα έιναι με τον Στρατούλη... είναι πολύ όμορφος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χαίρεσαι κοριτσάκι μου!

Είδα και γω Αναστασο-φωτό!!!!Δεν έχω λόγια,τα είπαν όλα οι προλαλήσασες...κουκλιά και τα τρία σου τα μαγουλοπαιδάκια!!!Αχ,αυτός ο Στρατούλης μ'αυτά τα μάτια έχει να κάψει καρδιές..............................και όντως,ΠΟΣΑ ΛΙΠΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?????????????Μπράβο βρε Αναστασία μου,είσαι ΤΟ πρότυπό μας!!!!!!!

Όσο για τα ονόματα,και μένα μου αρέσει το Στέλλα,αλλά και το Θεανώ,έχει μια βυζαντινή αρχοντιά...

φουλ στα λίπαρα:lol:10% !!!!!!

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!ειναι κουκλακια μωρε!τα κοριτσακια μου ειδικα με εχουν τρελλανει....(ειμαι χαζομαμα τι να κανουμε....:lol:)

για τα ονοματα τα εχετε πει ολα νομιζω...

αναστασια τυχαια τα επελεξες ή πρεπει ενα οπωσδηποτε απο αυτα ?

κανενα δεν ειναι τυχαια επελεγμενο....το καθε ενα εχει τον δικο του λογο υπαρξης στην λιστα.....

λοιπον κανω εδιτ...νομιζω τις ειδατε ολες!

αααα..ντι εσ...κανε εδιτ και το δικο σου μηνυμα πλιζ!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα,καλημέρα...χαμός στη δουλειά σήμερα,θα είμαι συντομότατη!!!

Είναι η ίδια που έχω αναρτήσει παραπάνω.;);)

Καλή επιτυχία Νταφάκι!!!!Πάρτους τα σ@#$ρακα!!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρες τί κάνετε;;;;

Φωτογραφίες εδώ

http://s247.photobucket.com/albums/gg156/felinidoc/pisel/

Η τελευταία φώτο είναι της Άννας νεογέννητο... δεν μοιάζουν;;;

πάω να γράψω στο φαν κλαμπ του χοτ ντοκ

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

άλλος ένας Μικ!!!!!! χοχοχό!! τι πλάκα που έχει να βγάζεις συνέχεια ξανθούλικα!! :D:D:D

(και δε σου κρύβω ότι συγκινήθηκα με τη φωτογραφία που τον κρατάς μόλις γεννήθηκε... πολύ έντονα συναισθήματα..)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα μανουλες,

Ειμαι και εγω μια μανουλα και εχω δυο αγορακια

τον Γιαννη 3 χρονων ,5μηνων και το μωρακι(Νικολας) θα γινει 2 μηνων στις 20/12.

Το μωρο θηλαζει αποκλειστικα απο το μαιευτηριο και τα παμε θαυμασια,

εχω κανει ηδη και τραπεζα γαλακτος στην καταψυξη για τις ωρες που θα λειπω.

Το Γιαννη δεν τον θηλασα παρα μονο 2 μηνες γιατι ειχε ΓΟΠ και η παιδιατρος ασχετη γαρ με εβαλε να του δωσω ξενο και εγω πρωταρα βλεπετε εδωσα και παει περηπατο ο θηλασμος......:-(

Τωρα λοιπον που ξερω καλυτερα θηλαζω το μωρακι μου και δεν ακουω κανεναν!!!!:D

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Καλημέρες τί κάνετε;;;;

Φωτογραφίες εδώ

http://s247.photobucket.com/albums/gg156/felinidoc/pisel/

πάω να γράψω στο φαν κλαμπ του χοτ ντοκ

άστες μέχρι το απόγευμα να δω και γω...........

οπότε ο χοτ ντοκ σου έκανε πάλι καλή δουλίτσα!!!!!!!;););)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Λοιπόν η ψυχολογία μου είναι στο πάτωμα γιατί με την Άννα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα... Ζηλεύει που τον θηλάζω, και όχι μόνο ενώ θέλει τον μπέμπη για πάρτη της να τον έχουμε χάμω να τον κοιτάμε...Την άφησα φυσικά να δοκιμάσει να θηλάσει και μου πε "ηπια γάλα", αλλά γενικά τρελαίνεται όταν με βλέπει με τον μπέμπη και θέλει να τον δίνω στον μπαμπά να την παίρνω αγκαλιά (και ως λεχώνα δεν είναι ότι καλύτερο...). Η γλώσσα μου έχει μαλλιάσει να της μιλάω, και να της εξηγώ ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα, τά 2 βράδια που είμαι εδώ την κοίμισα εγώ όπως πάντα, παίξαμε, ζωγραφίσαμε γενικά προσπαθώ να κάνω ότι έκανα και πριν μαζί της αλλά φυσικά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ασχοληθώ με τον μικρό και το φαί του. Εκεί γίνεται το έλα να δεις... Δεν συζητώ να τον αλλάξω εγώ με εκείνη παρούσα, ευτυχως το κάνει ο Μικ. Ο Μικ κάνει ότι μπορεί να της αποσπάσει την προσοχή, και να την διασκεδάζει αλλά την βλέπω ότι είναι καρααγχωμένη... Χτες βάλαμε τα κλάμματα οι 2 μας γύρω στις 5-6 φορές. Υποφέρω που υποφέρει ...

Σήμερα το πρωί θήλαζα τον μπέμπη και η Άννα είχε πιάσει το άλλο στήθος (τα χώρισε, αυτό του μπέμπη, αυτό δικό μου...) και την είδα ευχαριστημένη όταν της είπα ότι η αγκαλιά της μαμάς σας χωράει όλους... Δλδ σήμερα ήταν το πρώτο θετικό σημάδι αποδοχής που είδα σε 36 ώρες...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λοιπόν η ψυχολογία μου είναι στο πάτωμα γιατί με την Άννα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα... Ζηλεύει που τον θηλάζω, και όχι μόνο ενώ θέλει τον μπέμπη για πάρτη της να τον έχουμε χάμω να τον κοιτάμε...Την άφησα φυσικά να δοκιμάσει να θηλάσει και μου πε "ηπια γάλα", αλλά γενικά τρελαίνεται όταν με βλέπει με τον μπέμπη και θέλει να τον δίνω στον μπαμπά να την παίρνω αγκαλιά (και ως λεχώνα δεν είναι ότι καλύτερο...). Η γλώσσα μου έχει μαλλιάσει να της μιλάω, και να της εξηγώ ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα, τά 2 βράδια που είμαι εδώ την κοίμισα εγώ όπως πάντα, παίξαμε, ζωγραφίσαμε γενικά προσπαθώ να κάνω ότι έκανα και πριν μαζί της αλλά φυσικά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ασχοληθώ με τον μικρό και το φαί του. Εκεί γίνεται το έλα να δεις... Δεν συζητώ να τον αλλάξω εγώ με εκείνη παρούσα, ευτυχως το κάνει ο Μικ. Ο Μικ κάνει ότι μπορεί να της αποσπάσει την προσοχή, και να την διασκεδάζει αλλά την βλέπω ότι είναι καρααγχωμένη... Χτες βάλαμε τα κλάμματα οι 2 μας γύρω στις 5-6 φορές. Υποφέρω που υποφέρει ...

Σήμερα το πρωί θήλαζα τον μπέμπη και η Άννα είχε πιάσει το άλλο στήθος (τα χώρισε, αυτό του μπέμπη, αυτό δικό μου...) και την είδα ευχαριστημένη όταν της είπα ότι η αγκαλιά της μαμάς σας χωράει όλους... Δλδ σήμερα ήταν το πρώτο θετικό σημάδι αποδοχής που είδα σε 36 ώρες...

κουκλακι το νεο μελος!

μην αγχωνεσε τατιανα....εσυ θα κανεις αυτο που πρεπει....σιγα σιγα θα το ξεπερασει....

tqj2p3.png vvtJp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Ο μικρός ξανθομπόμπιρας είναι σαν αγγελούδι ,ΚΟΥΚΛΟΣ!

πολυ συγκινητικές οι φωτογραφίες σας τάτι.

Ειδικά αυτή που θηλάζεις στην αίθουσα τοκετού, αυτή που λιώώώνει ο Μικ και μου άρεσε και αυτη που θηλάζετε μαζί με την Αννούλα

Αισθάνομαι πως το χειρίζεσαι σωστά και είναι λίγο νωρίς να δεχτεί τον εισβολέα η Αννούλα,με τον καιρό θα στρώσουν τα πράγματα

μαμα μια και νταφ ευχαριστω σας !την εψαχνα αυτη την συνταγη..ναι λεω να φτιαξω μελομακαρονα

ελενη καλως ηρθες !

πως ειναι τα αρρωστουλικα σήμερα ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημερααα

Κουκλος ο μπεμπης φελινακι! Μιν στεναχωριεσαι μωρε αρχη ειναι ακομα σε λιγο θα συνηθισει κ η Αννουλα κ ολα θα πανε μια χαρα! Πολυ υπομονη τιποτα αλλο ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...